Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با بیان اینکه تلاش کردیم تا تجهیزات زیرساختی را در این دوره از مدیریت شهری برای سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران افزایش دهیم، اظهارکرد: رویکرد و اولویت اصلی ما افزایش تاب آوری پایتخت در برابر حوادث مختلف و پیش‌بینی و پیشگیری از خسارات ناشی از حوادث طبیعی نظیر سیل، زلزله، توفان و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. است.

رضا کرمی محمدی با بیان اینکه با آماده‌سازی زیر ساخت‌ها هم اکنون ۱۷۳ دستگاه حسگر حوادث شهر تهران از زلزله گرفته تا سیل و طوفان و ... را پایش می‌کنند، گفت: البته تعداد این حسگرها باید افزایش هم پیدا کند. ما توانستیم بسیاری از این سامانه‌ها را در همین دوره از مدیریت شهری و برای اولین بار در تهران راه‌اندازی کنیم و سامانه‌های دیگر را نیز تا چند برابر افزایش دادیم اما لازم است همچنان به این موارد توجه ویژه‌ای شود.

وی درباره پایگاه‌ها و سوله های مدیریت بحران نیز اظهارکرد: در حال حاضر تعداد این پایگاه‌ها و سوله‌ها ۱۰۳ مورد است که روند ساخت و تکمیل هفت مورد دیگر در حال انجام است. از این هفت مورد سه مورد تا پایان مرداد تکمیل می‌شود و به بهره برداری خواهد رسید و چهار مورد دیگر نیز در آینده نزدیک افتتاح خواهد شد.

رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران همچنین از فعال‌سازی سامانه ماهواره‌ای پایش و پیش بینی فروریزش زمین در تهران خبر داد و گفت: این سامانه با پایش‌های انجام شده اقدام به اعلام هشدار احتمالی پیرامون فروریزش در مناطق مستعد می‌کند و علاوه بر آن مناطق مستعد فروریزش نیز از سوی این سامانه با دقت و به طور ویژه رصد می‌شود.

وی با بیان اینکه حرکت تهران به سمت شهری تاب آور آغاز شده است، اظهارکرد: در شهر تاب آور باید زمینه مشارکت مردم در مدیریت بحران نیز فراهم شود و ما در همین راستا اقدام به تقویت گروه های دوام کردیم علاوه بر آن با ایجاد سامانه های آموزش آنلاین و برگزاری جشنواره ها و مسابقات مختلف تلاش کردیم تا نگاه به مدیریت بحران به داخل خانواده ها و محلات برود؛ اقدامی که نتایج مثبتی هم داشته است.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیریت بحران تهران مدیریت شهری نشست زمین مدیریت بحران شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۰۳۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت بحران زنجان در حالت آماده‌ باش

ایسنا/زنجان مدیرکل مدیریت بحران استان زنجان گفت: با توجه به صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در زنجان، همه ارگان‌های ذی‌ربط به حالت آماده‌باش درآمده‌اند.

عباس بابایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه با اعلام هواشناسی بارش‌های خوبی را طی امروز، فردا و روز شنبه در استان شاهد خواهیم بود، اظهار کرد: بنا بر اعلام سازمان مدیریت بحران کشور با تقویت سامانه بارشی از امروز، وقوع رگبار باران، رعد و برق، احتمال تگرگ، وزش لحظه‌ای باد نسبتا شدید در استان زنجان پیش‌بینی شده است.

وی تصریح کرد: فعالیت این سامانه از امروز تا روز شنبه ۱۵ اردیبهشت ادامه می‌یابد و علاوه بر آن دما به صفر و زیر صفر به ویژه در مناطق سردسیر استان می‌رسد.

او، منطقه اثر این سامانه را در همه شهرستان‌های استان عنوان کرد و گفت: تقویت سامانه پرفشار از امروز پنجشنبه تا روز شنبه خواهد بود، به‌ویژه بارندگی‌ها در روز جمعه از ساعت ده صبح الی سه و نیم بامداد شنبه در ارتفاعات مشترک زنجان و طارم، شمال زنجان و ارمغانخانه، در شهرستان ایجرود (زرین‌آباد و حلب) و در شهرستان خدابنده (سهرورد و کرسف) و به ترتیب سایر شهرستان‌ها از جمله سلطانیه، ابهر و خرمدره و ماهنشان، پیش‌بینی شده است.

بابایی تصریح کرد: لغزندگی جاده‌ها، آب‌گرفتگی معابر، جاری‌ شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل‌ونقل، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی از جمله مخاطراتی است که این سامانه به همراه دارد. 

مدیرکل مدیریت بحران استان زنجان به شهروندان توصیه کرد: در این راستا به هم‌وطنان توصیه می‌شود در سفرهای بین‌شهری، از اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها پرهیز کنند؛ همچنین از فعالیت‌های کوهنوردی، چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع خودداری کنند.

وی گفت: همچنین توصیه می‌شود از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی در برابر بارش توصیه می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مدیریت بحران زنجان در حالت آماده‌ باش
  • لزوم توانمندسازی بازرسی کار / تقدیر از شهرداری اصفهان برای پیاده‌سازی نظام یکپارچه HSE
  • هشدار فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران
  • هشدار مدیریت بحران استان تهران درباره بارندگی‌های آخر هفته
  • هشدار درباره فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران
  • هشدار مدیریت بحران استان تهران درمورد فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات
  • هشدارمدیریت بحران مبنی بر فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات پایتخت
  • هشدار مدیریت بحران مبنی بر فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران
  • تداوم فعالیت سامانه بارشی تا نیمه اردیبهشت
  • هشدار مدیریت بحران مبنی بر فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران