Web Analytics Made Easy - Statcounter

هیأت هماهنگی گروه‌های مقاومت عراق جمعه شب به سخنان "فؤاد حسین" وزیر خارجه عراق واکنش نشان داد و تأکید کرد: شرط مقاومت، اجازه ندادن به حضور یک سرباز خارجی در خاک عراق است.

از شبکه تلویزیونی "المیادین"،هیأت هماهنگی گروه‌های مقاومت عراق تأکید کرد که مأموریت نیروهای هوایی آمریکا در عراق، دفاع از امنیت رژیم صهیونیستی و جاسوسی از مقاومت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بیانیه عنوان شده که خروج واقعی آمریکا از عراق در صورتی عملی خواهد شد که نیروهای آمریکایی به صورت کامل از اراضی عراق عقب نشینی کنند.

"قیس الخزعلی" دبیرکل عصائب اهل الحق عراق نیز ساعاتی پیش در توئیتی حضور نظامیان آمریکایی در عراق را در تضاد با منافع عراق دانست و گفت که این حضور اگر نفعی داشته باشد، به نفع رژیم صهیونیستی است که عراق و عراقی‌ها را دشمن اول خود می‌داند.

وی گفت: اظهارات وزیر خارجه عراق (در واشنگتن و دیدار با وزیر خارجه آمریکا) درباره اینکه نیروهای امنیتی عراق هنوز به کمک نیروهای آمریکایی نیاز دارند، بسیار تاسف آور و غیر قابل قبول ار سوی ما و هر عراقی است که به موسسات نظامی و امنیتی این کشور افتخار می‌کند.

فواد حسین وزیر امور خارجه عراق روز جمعه در واشنگتن و در راس هیاتی عراقی زمینه سازی برای چهارمین دور گفت‌وگوهای راهبردی عراق و آمریکا را در حالی آغاز کرد که موضوع اصلی این گفت‌وگوها یعنی خروج نیروهای آمریکایی از عراق در حال به حاشیه رفتن است.

وزیر امور خارجه عراق این دور را آخرین نشست گفت‌وگوهای راهبردی با آمریکا دانست.

حسین روز جمعه با "آنتونی بلینکن"همتای آمریکایی خود دیدار کرد و در کنفرانس خبری مشترک گفت که عراقی‌ها همچنان بی‌نیاز از نظامیان آمریکایی نیستند. قرار است دوشنبه نیز «مصطفی الکاظمی»، نخست وزیر عراق نیز راهی واشنگتن شود.

مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق نیز قرار است روز دوشنبه آینده با جو بایدن رییس جمهوری آمریکا برای تکمیل گفت‌وگوها در واشنگتن دیدار کند./ ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: خارجه عراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۰۶۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی

مذاکره کننده ارشد واشنگتن گفت مقامات ایالات متحده و کره جنوبی دیدگاه‌های مربوط به یک توافق جدید در مورد تقسیم هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی را مورد بحث قرار دادند و در صورت لزوم به مشورت ادامه خواهند داد.

به گزارش ایسنا، آمریکا و کره جنوبی ماه گذشته میلادی نمایندگانی را برای آغاز مذاکرات زودهنگام با هدف اجرای یک توافق جدید در سال ۲۰۲۶ معرفی کردند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، رسانه‌های کره جنوبی گزارش کردند که هدف از این گفت‌وگو دستیابی به توافق پیش از هر گونه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید است که در دوران ریاست جمهوری خود سئول را به «سواری گرفتن از قدرت نظامی آمریکا» متهم کرده بود.

«لیندا اسپچت»، مذاکره کننده ارشد آمریکایی پیش از نخستین دور مذاکرات در هاوایی که سه شنبه تا پنجشنبه برگزار می‌شود، گفت واشنگتن به دنبال یک نتیجه عادلانه و برابر است.

وی افزود: «آمریکا و کره جنوبی دورنماهای خود را برای این نشست مطرح کرده‌اند. ما تا هر زمان که لازم باشد به رایزنی‌ها ادامه می‌دهیم.»

یک مقام ارشد دولت بایدن ماه گذشته میلادی اعلام کرد مذاکرات در مسیر و زودتر از موعد مقرر انجام شده، اما ایالات متحده انتخابات ریاست جمهوری نوامبر را به عنوان«مهلت جدی» نمی‌بیند.

بیش از ۲۸ هزار نیروی آمریکایی در کره جنوبی به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای بازدارندگی در مقابل کره شمالی مجهز به سلاح هسته‌ای مستقر هستند.

در دوران ریاست جمهوری ترامپ، آمریکا و کره جنوبی پیش از دستیابی به توافقی برای افزایش مشارکت سئول در افزایش ۱۳.۹ درصدی هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی چندین ماه دچار تنش بودند. بر اساس قرارداد ۲۰۱۹، کره جنوبی حدود ۹۲۰ میلیون دلار برای این مساله در سال پرداخت می‌کرد اما ترامپ از سئول خواست تا این مبلغ را در سال به پنج میلیارد دلار برساند.

قرارداد کنونی در سال ۲۰۲۵ منقضی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اختلاف ها حل نشد اما واشنگتن و پکن مسیر گفت و گو را انتخاب کردند
  • درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟
  • نقشه پراکندگی نیروهای مقاومت از یمن تا فلسطین
  • سنگ‌اندازی واشنگتن در توافق راهبردی عراق و ترکیه
  • هشدار صنعا به آمریکا درباره هرگونه حماقت علیه یمن
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • روز ۲۰۴ طوفان‌الاقصی| حمله پهپادی به حیفا
  • کاهش حضور آمریکا در آفریقا / حاکمان جدید ساحل آفریقا در پی کاهش روابط سیاسی و نظامی با فرانسه و آمریکا هستند/ نیجر حضور نیروهای آمریکایی را غیرقانونی اعلام کرد +فیلم    
  • چین: هیچ کشوری حق دخالت در روابط مسکو و پکن را ندارد
  • وانگ یی: روابط پکن-واشنگتن رو به ثبات است/ بلینکن: آمریکا از استقلال تایوان حمایت نمی‌کند