Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد رضا قربانی روز شنبه در مراسم عقد تفاهم نامه همکاری با آموزش وپرورش آذربایجان شرقی با بیان اینکه دانشکده فنی راه آهن در راستای تامین نیروی متخصص مورد نیاز این حوزه تاسیس شده است، اظهار کرد: ضرورت ورود به دانشکده فنی داشتن دیپلم است.

وی خاطرنشان کرد: بعد از مطالعات و بررسی های انجام شده به این نتیجه رسیدیم که رشته های مرتبط با فعالیت های راه آهن در هنرستان ها ایجاد و دانش آموزانی از دوره اول متوسطه برای تحصیل در این رشته ها مشغول تحصیل شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی نیز با بیان اینکه به جهت ماموریت سازمانی، مسوولیت تعلیم و تربیت نسل آتی  بر عهده آموزش و پرورش گذاشته شده است، اظهار کرد: رویکرد آموزشی در دوره متوسطه توسعه رشته های فنی و حرفه ای است.

جعفر پاشایی خاطرنشان کرد: ۱۶۰ رشته در شاخه کار دانش و ۴۱ رشته در فنی حرفه ای در هنرستان های استان دایر هستند.

وی اضافه کرد: حدود ۷۵۰ هزار دانش آموز و ۴۰ هزار فرهنگی مشغول در دستگاه تعلیم و تربیت استان ظرفیت بسیار بالایی برای فرهنگ سازی و گسترش علم و دانش هستند.

پاشایی اظهار کرد: امروز اگر بخواهیم برنامه ای آموزشی و فرهنگی تربیتی تدوین و عملیاتی کنیم، بهترین محل آموزش و پرورش و متن مدرسه است.

برچسب‌ها مدارس امضای تفاهمنامه آذربایجان شرقی شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس امضای تفاهمنامه آذربایجان شرقی مدارس امضای تفاهمنامه آذربایجان شرقی شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران آذربایجان شرقی راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۰۶۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آژیر قرمز آموزش عمومی؛ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!

این معدل در سال ۱۴۰۰، برای رشته علوم تجربی ۱۳.۱۸، رشته ریاضی و فیزیک ۱۲.۳۵، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۴۲ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۰۴ ثبت‌شده است.

به گزارش فرهیختگان، در سال ۱۳۹۹ نیز معدل دانش‌آموزان برای رشته علوم تجربی ۱۳.۷۳، رشته ریاضی و فیزیک ۱۳.۵۰، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۱.۳۴ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۸۶ را نشان می‌دهد.

میانگین معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان سال ۱۳۹۸، در رشته علوم تجربی ۱۳.۷۷، در رشته ریاضی و فیزیک ۱۳.۲۸، در رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۷۶ و در رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۸۸ بوده است.

ازاین‌رو می‌توان نتیجه گرفت که میانگین معدل نمرات دانش‌آموزان در سال ۱۴۰۲ نسبت به چهار سال پیش از آن در تمامی رشته‌ها با افت حدود دو نمره‌ای در امتحانات نهایی روبه‌رو بوده است.

ناظر به همین معیار و مولفه و با بررسی وضعیت استان‌ها، نقشه وضعیت معدل استان‌ها تا حد زیادی منطبق با نقشه فقر کشور است. به این صورت که میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۲ در استان‌های هرمزگان، کهگیلویه‌وبویراحمد، خوزستان، آذربایجان غربی ۸ تا ۹ بود. خراسان شمالی، گلستان، اردبیل، ایلام، کردستان، لرستان، کرمانشاه، فارس، کرمان، گیلان، بوشهر و چهارمحال‌وبختیاری نیز استان‌هایی هستند که میانگین ۹ تا ۱۰ را ثبت کردند. یعنی معدل دانش‌آموزان این استان‌های نیز کم و هشدارآمیز است. با این حساب مجموعا، در ۱۷ استان میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد هشت تا ۱۰ بوده که در وضعیت قرمز هستند.

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در آذربایجان شرقی
  • افزایش ۱.۵ برابری فضای ورزشی در مدارس آذربایجان شرقی
  • گشایش نمایشگاه هفته مشاغل هنرستان نوآوران فولادشهر
  • ساخت ۱۵۰۰ کلاس در هرمزگان در دولت سیزدهم/ رشد ۶۲درصدی قبولی پزشکی
  • شرکت ۴۴هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی در چهارمحال وبختیاری
  • اختصاص ۲۰ میلیارد تومان تجهیزات به هنرستان‌های چهارمحال و بختیاری
  • مسابقات قرآن و عترت کهگیلویه و بویراحمد در چرام
  • هنرآموزی که برای هنرجویانش اشتغالزایی کرد
  • آژیر قرمز آموزش عمومی؛ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • «استاد غلامیان» در تربیت گوهرتراشان نقش بسزایی داشته است