Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ پشت پرده اغتشاش و درگیری‌ها در شهرستان الیگودرز و سناریوی ضدانقلاب افشا شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از الیگودرز، مشکلات مردم خوزستان طی روزهای های اخیر سبب شده تا مردم سراسر ایران خواستار حل سریعتر مشکلات خوزستان شوند. 
 
در همین راستا نیز، شامگاه پنجشنبه 31 تیرماه 1400 تعدادی از مردم شهرستان الیگودرز در حمایت از مردم خوزستان در یک تجمع مسالمت آمیز  خواستار رسیدگی به مشکلات مردم این استان شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 کمتر از یک ساعت از این تجمع مسالمت آمیز مردم نگذشته بود که تعدادی افراد مسلح ناشناس به میان مردم آمدند و شروع به آتش زدن اموال عمومی و مغازه های مردم کردند که با اعتراض مردم همراه بود. 

افراد مسلح به سمت مردم و نیروی انتظامی شلیک کردند و سبب جان باختن یک جوان و زخمی شدن 7 نفر دیگر از مردم و مأموران نیروی انتظامی شدند 

 رسانه‌های فارسی زبان بیگانه که در حال پوشش این اتفاقات بودند تمام تلاش خود را داشتند تا ماجرا را وارونه جلوه دهند و اغتشاش گران مسلح را، مردم عادی معرفی کنند. 

این رسانه ها به جای اینکه به مشکلات مردم اشاره کنند، با دروغ پراکنی دنبال اجرای سناریو پوسیده و نخ نما کشته سازی در شهرستان الیگودرز بودند و از مردم می خواستند در خیابان بمانند 

اما مردم که متوجه سوءاستفاده ضد انقلاب از تجمع مسالمت آمیز خود شدند سریع صحنه را ترک کردند، در حالیکه یک جوان بیگناه توسط اغتشاش گران کشته شده و چند جوان دیگر مجروح شده بود، رسانه های معاند همچنان دنبال وارونه جلوه دادن ماجرا بودند که خانواده مجروحان بار دیگر نقاب دروغین از چهره ضد انقلاب برداشتند 


مجروح شدن یک نوجوان به روایت مادرش

مادر  ابوذرآرین یکی از مجروحان حوادث شهرستان الیگودرز در گفت و گو با خبرنگار تسنیم، اظهار داشت  پسر من 16 سال سن دارد و در یک مغازه مشغول کار است. 

وی افزود: شامگاه پنجشنبه ساعت 8 برای استراحت و خوردن غذا به منزل آمد که دوباره به محل کارش برود. پسرم گفت تا ساعت 12 شب مغازه هستم؛ در مسیر رفتن به مغازه، در مسیر کمربندی عده ای اغتشاشگر اقدام به سنگ پرانی و تیر اندازی می کنند و چهار تیر به سر،گردن و پهلوش اصابت می کند. 

مادر ابوذر آرین عنوان کرد:مسئولان جلوی اغتشاشگران را بگیرند پسر من بی گناه است.

پدر این جوان مجروح  نیز بیان  کرد: درخواست ما از مسئولان این است جلوی اغتشاشگران را بگیرند که  بچه‌های بی‌گناه مثل بچه من ضربه نخورند. 

وی گفت : درحادثه شامگاه پنجشنبه شاید هیچ اغتشاشگری تیر نخورده ولی بچه بی گناه من که بسیجی است توسط اغتشاشگران تیر خورده است. 
 

دستگیری لیدرهای اغتشاشات الیگودرز 

سرهنگ علی گلالی در گفت‌وگو با خبرنگار  تسنیم در خرم آباد، با اشاره به ناآرامی‌های شامگاه پنجشنبه در شهرستان الیگودرز اظهار داشت: شامگاه پنجشنبه تعدادی از مردم شهرستان الیگودرز به صورت مسالمت آمیز در مورد مشکلات کم آبی استان خوزستان تجمع داشتند و خواستار حل مشکل مردم شدند که متاسفانه  افراد ناشناسی با برنامه ریزی قبلی اقدام به تیراندازی و آتش زدن اموال عمومی کردند

وی افزود: در پی تیراندازی به مردم توسط اغتشاشگران  که با هدف سناریو کشته سازی بود متاسفانه یک جوان جان خود را از دست داد و 7 نفر مجروح شدند. 

معاون اجتماعی فرمانده انتظامی لرستان عنوان کرد: اغتشاشگران با سنگ پرانی و  اسلحه ساچمه ای که معمولا در درگیری ها توسط ضد انقلاب مورد استفاده قرار می گیرد  اقدام به تیراندازی به سمت ماموران نیروی انتظامی  کردند که منجر به مجروح شدن 2 نفر از ماموران نیروی انتظامی به وسیله اسلحه و چندین نفر با سنگ پرانی  شده است

حوادث الیگودرز  از قبل توسط معاندان برنامه‌ریزی شده بود

وی بیان کرد: با اقدامات به موقع نیروهای نظامی و امنیتی تعدادی از لیدرها و عوامل اغتشاشگران بلافاصله شناسایی و دستگیر شدند و به محاکم قضایی تحویل داده شدند

گلالی  با بیان  اینکه  در حال حاضر اوضاع در الیگودرز آرام است گفت:به طور یقین حادثه شامگاه پنجشنبه در الیگودرز  از قبل توسط معاندان بر نامه ریزی شده  است

وی تصریح کرد: با هوشیاری مردم و نیروی انتظامی، آرامش و امنیت کامل، دیروز و شب گذشته برقرار بوده است

درخواست عموی جوان جان باخته به دست اغتشاش گران از مسئولان 

عموی ایمان آذر خوش جوان کشته شده توسط اغتشاشگران در ناآرامی‌های شهرستان الیگودرز نیز در گفت و گو با خبرنگار تسنیم بیان کرد: ما در همه دوره ها  در خدمت و سرباز انقلاب بوده و هستیم  و هیچ مشکلی با جمهوری اسلامی نداریم و تا آخرین نفس پای جمهوری اسلامی، قانون و مملکتمان ایستاده ایم

عموی جوان کشته شده توسط اغتشاش گران گفت: مملکت ما ناموس ما است و جانمان را برای وطنمان می دهیم. از مسئولان تقاضا می‌کنم با اغتشاشگرانی که باعث نا آرامی ها  کشته شدن یک جوان ناکام و مجروح شدن چند جوان بی گناه شدن شدند  برخورد کنند

وی تصریح کرد:  پیام من به دشمنان این است  ما تا جان در بدن داریم پیرو رهبر،انقلاب اسلامی و کشورمان هستیم.

داستان پرغصه تشنگی خوزستان؛ درد کم آبی و نمک اغتشاش‌گران بر زخم مردم +فیلمسایه شوم آشوب اغتشاشگران بر سر مطالبه بحق مردمی در خوزستان / یک کشته و 14 مجروح در تیراندازی مستقیم آشوب طلبانشناسایی ردپای معاندان نظام در حوادث الیگودرز / دادستانی لرستان: با آشوبگران بدون مسامحه برخورد می‌شودجزئیات تازه از درگیری‌ در "الیگودرز"/ شهر آرام است/ لیدرهای ناآرامی شب گذشته دستگیر شدندماجرای درگیری‌های شب گذشته در شهرستان الیگودرز چه بود؟

 

در حالیکه از روز گذشته با هوشیاری مردم و نیروهای انتظامی، شهرستان الیگودرز در آرامش به سر می برد، رسانه های ضدانقلاب سعی کردند برای دیروز و دیشب با فراخوان های مختلف، مردم را به خیابان بیاورند ولی با "نه" قاطع مردم مواجه شدند و بازهم با شکستگی دیگر در دروغ پردازی، تفرقه و ایجاد آشوب مواجه شدند و شهرستان الیگودرز در آرامش کامل به سر می برد و مردم و کسبه در امنیت کامل مشغول زندگی و فعالیت‌های روزمره خود هستند. 

 

 

انتهای پیام /641/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهرستان الیگودرز شهرستان الیگودرز شامگاه پنجشنبه نیروی انتظامی مسالمت آمیز اغتشاش گران توسط اغتشاش مجروح شدن رسانه ها یک جوان بی گناه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۰۷۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عهد کردیم خودسانسوری نکنیم

به گزارش قدس آنلاین، ​​​​​​این برنامه در هر قسمت، یکی از پرونده‌های مهم و چالشی کشور را بدون واسطه بررسی می‌کند. فصل اول بی‌واسطه در ۲۶قسمت از شبکه یک سیما پخش شد. این برنامه محصول سازمان هنری رسانه‌ای اوج است که روی آنتن شبکه یک سیما می‌رود. درباره جزئیات بیشتر این برنامه با «محمدعلی صدری‌نیا»  کارگردان و تهیه‌کننده «بی‌واسطه» گفت‌وگو کردیم که می‌خوانید.  


در این فصل سراغ فضاهایی رفتید که پیش از این کمتر دوربینی به آنجا رفته بود، مثل کارخانه اسلحه‌سازی یا مراکز هسته‌ای. تمایز و ویژگی فصل دوم «بی‌واسطه» را نسبت به فصل اول چه می‌دانید؟ تلاش ما در فصل دوم این است فضای رنگارنگی از سوژه‌ها، موضوعات و لوکیشن‌ها را داشته باشیم و مانند فصل اول به دنبال این بودیم دوربین «بی‌واسطه» سراغ روایت‌هایی برود که مخاطب، کمتر تصویر و تصوری از آن‌ها دارد. در فصل دوم سراغ موضوعاتی رفتیم که مردم امکان حضور در آن فضاها را ندارند؛ مثلاً در قسمت اول به کارخانه اسلحه‌سازی پارچین رفتیم که یک مجموعه نظامی با حساسیت‌های بالای امنیتی است یا قسمتی دیگر سراغ رئیس سازمان انرژی اتمی رفتیم و به موضوع صنعت هسته‌ای پرداختیم. وارد فضاهایی مثل رآکتورها و خط تولید رادیوداروها شدیم که کمتر دوربینی به آنجا رفته است. همچنین در این فصل سراغ برخی معضلات و مشکلات اجتماعی رفتیم که روایت‌های کمتر دیده‌شده‌ای در قاب تلویزیون داشتند؛ مثلاً به بعضی از مناطق محروم سیستان و بلوچستان و یا حاشیه شهر تهران رفتیم که تاکنون روایت‌های کمی از آن‌ها روی آنتن دیده‌ایم. 

موضوعاتی مثل صنعت هسته‌ای و توان نظامی، موضوعاتی حساس هستند که کمتر برنامه‌سازی سراغشان رفته است و به دلیل کمبود روایت‌های داخلی در این باره، مردم برای یافتن پاسخ پرسش‌هایشان به روایت‌های غیررسمی و رسانه‌های خارجی هم رجوع می‌کردند، چه شد که این ضرورت روایتگری، امروز احساس شد؟ اهمیت و ضرورت این موضوع از سال‌ها پیش مشخص بود اما بستگی داشت که تیم‌های برنامه‌ساز با چه نگاهی سراغ این موضوعات بروند و اینکه دستگاه‌ها و بخش‌هایی که باید پاسخگو باشند چقدر همراهی و همکاری کنند. ما از فصل اول در «بی‌واسطه» با خودمان عهد کردیم خودسانسوری نداشته باشیم. وقتی سراغ موضوعی می‌رویم، تا جایی که ممکن است پرسش‌های مردم را در آن حوزه بپرسیم. در قسمت اول این فصل که سراغ کارخانه اسلحه‌سازی و مرکز صادرات دفاعی رفتیم درباره مباحث مرتبط با موشک، پهپاد، توان نظامی و اهمیت آن سؤالات صریحی پرسیدیم. در قسمتی که مرتبط با موضوع هسته‌ای بود مسئله اصلی ما، پرداختن به این پرسش مهم در اذهان عمومی بود که با وجود تحریم‌های جدی کشورمان به‌خاطر انرژی هسته‌ای، منافع این صنعت چیست و چرا اثراتش را نمی‌بینیم؟ ما تلاش کردیم سراغ این پرسش برویم و به آن پاسخ بدهیم. ولی ماجرا، سمت دیگری هم دارد که نهادها و مسئولان هستند و بستگی به همراهی و همکاری آن‌ها دارد. خوشبختانه وزارت دفاع و سازمان انرژی اتمی با روی خوش ما را همراهی کردند ولی در مسیر تولید برنامه با دستگاه‌هایی مواجه شدیم که همچنان نگاه سنتی دارند و زمانی‌که می‌فهمند مجری برنامه، محمد دلاوری است یا ممکن است سؤالاتی بپرسد که ضعف‌ها و کم‌کاریشان عیان شود تمایلی به مشارکت ندارند و ترجیح می‌دهند با حضور در یک برنامه تلویزیونی خنثی، گزارش عملکرد بدهند، به جای اینکه پاسخگو باشند. 

ساخت چنین برنامه‌هایی می‌تواند مسیر برنامه‌سازی سیاسی را در رسانه ملی هموار کند؟
امید و تلاش ما همین است. تولید برنامه در استودیو برای ما راحت‌تر و بی‌دردسرتر است، چرا که هماهنگی لوکیشن‌هایی خارج از تهران برای تیم تولید، فرسایشی و سخت است اما فکر می‌کنیم این شکل از پرداخت به سوژه‌ها و مطالبه‌گری سبب می‌شود برنامه‌سازی سیاسی را یک گام به جلو ببریم. 

اگر رسانه‌های رسمی از زیر بار برنامه‌سازی سیاسی شانه خالی کنند، رسانه‌های خارجی و غیررسمی وارد این حوزه می‌شوند و میدان روایت‌ها از سوی راویان داخلی خالی می‌شود. همین‌طور است. معمولاً رسانه ملی تمایل به ساخت برنامه‌های سیاسی دارد تا مرجعیت رسانه‌ای داشته باشد ولی بخشی از ماجرا به نهادها و دستگاه‌های مختلف برمی‌گردد که آن‌ها هم باید این نگاه را داشته باشند. ما در مسیر تولید فصل دوم «بی‌واسطه» دستگاه‌ها و وزارتخانه‌هایی را داشتیم که با آغوش باز پذیرای ما بودند و ضعف‌ها و قوت‌هایشان را صادقانه می‌گفتند اما گارد برخی از دستگاه‌ها و نهادها به روی ما بسته بود و حتی به صورت غیررسمی می‌گفتند سمت ما نیایید. این ناشی از ضعف عملکردی آن دستگاه یا نگاه دهه شصتی روابط عمومی‌هایشان به رسانه است. حتی این نگاه وجود دارد که اگر دیده نشوند یا فراموش شوند بهتر از این است که در معرض توجهات رسانه‌ای قرار گیرند. 

مرز استقلال رأی در روایت‌های «بی‌واسطه» که سفارش‌دهنده آن، سازمان اوج و پخش‌کننده‌اش رسانه ملی است تا کجاست؟ «بی‌واسطه» وقتی موفق خواهد بود که واقعیت ایران امروز را به مخاطبان نشان دهد. این واقعیت، اجزای مختلفی دارد که شامل پیشرفت‌ها، ضعف‌ها، قوت‌ها و کمبودها در حوزه‌های مختلف می‌شود. آنجایی مخاطب، ما را باور خواهد کرد که بفهمد واقعیت را به او می‌گوییم، یعنی هم نیمه پر لیوان را به او نشان می‌دهیم و هم نیمه خالی را. ما سعی نکردیم دوربین «بی‌واسطه» را به دوربین تبلیغاتی یک‌طرفه تبدیل کنیم. هم سراغ پیشرفت‌ها می‌رویم و هم ضعف‌ها. تلاش ما این است روایتی واقعی از اتفاقات و ماجراها داشته باشیم، چون نقطه مطلوب ما و مخاطبان، همین‌جاست. ما در عصری زندگی می‌کنیم که روایت‌ها یک‌سویه نیستند و اگر درباره موضوعی روایتی داشته باشیم که درست نباشد، روایت دیگری از آن در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌شود؛ پس اعتماد مخاطب برایمان مهم است.
 
گاهی هزینه‌های اجتماعی که تلویزیون پس از پخش برنامه‌های سیاسی داده آنچنان سنگین بوده که ترجیح می‌دهد سراغ این‌گونه از برنامه‌سازی نرود، اما نپرداختن به موضوعات روز در رسانه ملی چه هزینه‌هایی برای جامعه پرسشگر امروز دارد؟ به‌نظرم رسانه ملی باید برندهای ماندگار در برنامه‌سازی سیاسی داشته باشد و این برندها، مقطعی نباشند. اگر قرار است روی افکار عمومی اثرگذار باشد باید تحملش را بالا ببرد تا بتواند برندهایی از برنامه‌های تلویزیونی سیاسی جدی را خلق کند که مجری معتبر و دارای کاراکتر ویژه داشته باشد. در گام اول، تلویزیون باید در حوزه برنامه‌سازی سیاسی، برندسازی کرده و سپس آن برند را حفظ کند. ما با موضوعات مختلفی در جامعه مواجه هستیم که در مقاطع مختلف درباره آن، برنامه‌ای ساخته و هر بار برند جدیدی خلق می‌شود. مثلاً در مقطع انتخابات، یک‌سری برنامه‌ها روی آنتن می‌رود که با گاردهای بازتری به موضوعات روز جامعه می‌پردازد و پس از پایان انتخابات، آن برنامه و پرداخت به آن موضوعات، تمام می‌شود. مثلاً مسئله حجاب در مقطعی حساسیت بیشتری دارد و در یک بازه زمانی کوتاه، برنامه‌های گفت‌وگو محور با رویکردی باز در این باره روی آنتن می‌رود اما بعد تعطیل می‌شود. رسانه ملی بابت این برنامه‌ها، هزینه‌های اجتماعی می‌دهد در حالی‌که اگر برندهایی ثابت با رویکردی مشخص طی سال‌ها ساخته شود و همیشه روی آنتن برود، اعتبار و مخاطب پیدا می‌کند. در چنین وضعیتی، آن برنامه سیاسی و اجتماعی برند می‌تواند در موقعیت‌های مختلف، موضوعاتش را متناسب با شرایط روز به آن مباحث اختصاص دهد ولی وقتی نگاه‌ها مقطعی شود سبب می‌شود هر دفعه، برند جدیدی خلق شود و برای جا افتادن و اعتباربخشی آن، هزینه و تلاش مضاعفی صورت گیرد ولی زمانی‌که بناست اثرگذار باشد، آن ماجرا تمام شده و برنامه هم تعطیل می‌شود. این رویکرد، اشتباه است و در این سال‌ها ضربه‌اش را در مدیریت افکار عمومی خوردیم. کاش برندهای ماندگار برنامه سیاسی را در تلویزیون داشته باشیم و مدیران سازمان، فشارهای بیرونی که به صدا و سیما می‌آید را تحمل کنند تا این برنامه‌ها استمرار یابند. امیدوارم برنامه «بی‌واسطه» در یک بازه زمانی طولانی روی آنتن بماند و به یک برنامه مقطعی تبدیل نشود. اگر قرار باشد «بی‌واسطه» به برنامه‌ای مطالبه‌گر تبدیل شود که هر بار سراغ پرونده‌های جدید و جنجالی می‌رود، مماشات نمی‌کند و بررسی دقیق و موشکافانه دارد، باید به برندی ثابت تبدیل شود. در صورت استمرار در ساخت و پخش چنین برنامه‌هایی می‌توان به اثرگذاری آن‌ها در طولانی مدت امیدوار بود. زهره کهندل

دیگر خبرها

  • عهد کردیم خودسانسوری نکنیم
  • پاسخ تُند سندرز به نتانیاهو: ۳۴ هزار نفر را در غزه کشته‌اید
  • کارگران موتور محرک چرخه اقتصاد کشور هستند
  • انتقاد تند علم الهدی از تلاش برای بازگرداندن خواننده ها و هنرمندان خارج نشین به ایران /بخاطر جذب حداکثری باید عناصر ناپاک و ضدانقلاب به کشور برگردند؟
  • پاسخ تُند سندرز به نتانیاهو
  • قمه‌کش‌های ارومیه دستگیر شدند
  • آتش و فراموشی؛ روایت استاد فلسطینی از زندگی خانواده او در غزه
  • پاسخ قاطع پیونگ‌یانگ به نسخه تحریمی آمریکا
  • عزم دولت برای خصوصی سازی جدی است
  • دو روایت متفاوت ضدانقلاب از یک حادثه