Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-03@22:43:51 GMT

«کمو شیمیایی»؛ روایتی از زندگی یک جانباز شیمیایی

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۰۸۳۱۵

«کمو شیمیایی»؛ روایتی از زندگی یک جانباز شیمیایی

مستند «کمو شیمیایی» با محوریت جانبازان شیمیایی پس از فیلمبرداری در شیراز به تهران رسید.

به گزارش ایمنا و به نقل از روابط عمومی پروژه، فیلمبرداری مستند «کمو شیمیایی» با محوریت زندگی محمدرضا حاجی پور جانباز شیمیایی به تهیه‌کنندگی و کارگردانی پیمان راد و بازی مالک سراج پس از شیراز، در تهران آغاز شد.

شخصیت اصلی مستند «کمو شیمیایی» محمدرضا حاجی‌پور جانباز شدید شیمیایی است که در حال حاضر، مدیرعامل انجمن دفاع از حقوق جانبازان و قربانیان سلاح‌های شیمیایی استان فارس و فعال در حوزه دیپلماسی ایثار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین به عنوان سفیر صلح و دوستی جمهوری اسلامی ایران در سازمان‌های بین‌المللی از جمله سازمان جهانی منع گسترش سلاح‌های شیمیایی (opcw) در لاهه هلند حضور دارد.

پیمان راد کارگردان و تهیه کننده «کمو شیمیایی»، دو سال کار تحقیق و پژوهش این اثر را برعهده داشته که فیلمنامه آن توسط نرگس امتیازی نوشته شده است. علمدار غلامی، علی آریافر، محمد مازندرانی، علمدار راهپیما و محمود خباز از دیگر جانبازان شیمیایی ۸ سال دفاع مقدس هستند که در این مستند حضور دارند.

«کمو شیمیایی» که با بودجه شخصی ساخته می‌شود پس از فیلمبرداری در تهران، به کشور هلند می‌رود. در خلاصه داستان این فیلم آمده است: «موندم که آتیش اینجا نرسه، اون‌هایی هم که نموندن شاید وقت موندشون نبود ولی خیلی‌های دیگه اومدن و موندن، موندن تا اونایی که رفتن، وقتی برمی‌گشتن سرپناه داشته باشن…»

سهیل خسروی، زهور شاهین پور، داوود حسنوند، امید فریدنیا، آناهیتا رفائیان، میلاد بیگدلی، متین بخشی، شیخ احمد ابراهیمی، پدرام پژوم، شیما وکیلی، فاطمه یزدانپرست، نیما جعفری، رادمهر خلیل آبادی، میثم پوریا، دانیال محمدی، ارشیا سبحانیان، محمدزمان فهندژ سعدی، سما محمدی، زهرا کرامت و بازیگر نوجوان میلاد بدیعی در این فیلم به ایفای نقش می‌پردازند.

دیگر عوامل «کمو شیمیایی» عبارتند از: دستیار برنامه‌ریزی و مجری طرح: نرگس امتیازی، مشاور حوزه بین‌الملل و سازمان منع گسترش سلاح‌های شیمیایی (opcw): محمدرضا حاجی پور، بازنویسی فیلمنامه: مالک سراج، طراح چهره‌پردازی: بابک شعاعی، دستیار: مهتاب جوانمردی، مدیر تصویربرداری: مهرداد اصفهانی پور، دستیاران: امیر قربانی مهدی حیدری، مدیر صدابرداری: سعید احمدی.

کد خبر 509177

منبع: ایمنا

کلیدواژه: دفاع مقدس هلند فیلم فیلم سینمایی ایثار و حماسه سینمای مستند فیلم مستند مستندسازي شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۰۸۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«زندگی با فلسفه» مستند پرتره انشاءالله رحمتی استاد فلسفه

به گزارش خبرنگار مهر، مستند «زندگی با فلسفه»؛ پرتره‌ای درباره «انشاءالله رحمتی» استاد فلسفه و مترجم نامدار آثار حکمی و عرفانی، خاصه آثار هانری کربن و سید حسین نصر است که پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت ماه ساعت ۱۹:۰۰ روی آنتن شبکه چهار سیما می رود.

این مستند، دوازدهمین فیلم از مجموعه مستندهای «آیینه عمر» است که به کوشش گروه فرهنگ و اندیشه شبکه چهار سیما به تهیه کنندگی صدرا صدوقی و کارگردانی حسن علیزاده فرد از قاب این شبکه تلویزیونی پخش می‌شود.

صدرا صدوقی تهیه کننده این فیلم با اشاره به جایگاه و اهمیت انشاءالله رحمتی در سپهر علمی و فرهنگی ایران گفت: حوزه مطالعاتی و پژوهشی دکتر رحمتی فلسفه اخلاق، فلسفه دین، عرفان و فلسفه اسلامی است و به آثار هانری کربن علاقه و توجه ای ویژه دارد. او که در سال ۱۳۸۶ به عنوان مترجم برگزیده کشور شد، ترجمه و تألیف آثار گوناگونی را در کارنامه خود دارد که از جمله آنها می‌توان به ترجمه کتاب هایی چون: چشم‌اندازهای معنوی و فلسفی اسلام ایرانی در چند مجلد؛ اثر هانری کربن، عشق الهی اثر ویلیام چیتیک، معبد و مکاشفه و ارض ملکوت از آثار هانری کربن، تفسیر معاصرانه قرآن کریم از سید حسین نصر و همکاران، فلسفه دین در قرن بیستم نوشته چارلز تالیافرو، دانشنامه فلسفه اخلاق ویراسته پل ادواردز و کتاب نقد عقل عملی (نقد دوم ایمانوئل کانت) و… اشاره کرد.

تهیه کننده مستند «زندگی با فلسفه» تأکید کرد: در حوزه فلسفه اسلامی، دکتر رحمتی علاوه بر تدریس متون کلاسیک فلسفه در مقاطع مختلف دانشگاهی به معرفی جریان‌های نوین مرتبط با فلسفه اسلامی اهتمامی قابل توجه دارد. وی برای ارائه خوانشی امروزی و کارآمد از فلسفه و معنویت اسلامی، بخشی از تحقیقات و مطالعات خود را به آثار سنت گرایان اختصاص داده است که ترجمه کتاب‌های «معرفت و معنویت» و «هنر و معنویت» نوشته سید حسین نصر، گردآوری و تدوین مقالاتی از سنت گرایان و همچنین «دین و نظم طبیعت» و «گلشن حقیقت» هر دو از سید حسین نصر ره آورد تلاش‌های مجدانه اوست.

او در ادامه گفت: استاد رحمتی استاد تمام گروه فلسفه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی است و در کنار تحقیق و تدریس سالیانی است که سردبیری فصلنامه تخصصی اطلاعات حکمت و معرفت در موسسه اطلاعات را هم برعهده دارد. این مجله یکی از تأثیرگذارترین نشریات حوزه حکمت، فلسفه و عرفان در ایران به شمار می رود.

تهیه کننده مجموعه مستند آیینه عمر در پایان اظهار کرد: در مستند «زندگی با فلسفه» با همراهی و روایت استادان: امیرعباس علی زمانی استاد دانشگاه تهران، عبدالرضا مظاهری و سید علی مرتضویان استادان دانشگاه آزاد اسلامی، مهدی فدایی مهربانی استاد دانشگاه تهران و فاطمه محمد پژوهشگر و مدرس فلسفه؛ زندگی، سلوک علمی و فرهنگی و جایگاه و اهمیت دکتر انشاءالله رحمتی در سپهر حکمی و فلسفی ایران به تصویر کشیده است.

بر اساس این گزارش، عوامل این مستند ۴۰ دقیقه ای عبارتند از: مجری طرح: محراب محمدزاده، مشاور رسانه‌ای: سیده الهام کاظمی، تحقیق و پژوهش: محمد آسیابانی و سیامک صدیقی، تدوین: مینا سیفی، دستیار تدوین: کارن درآینده، صداگذاری و انتخاب موسیقی: عرفان حسن زاده، صدابرداران: مجید نجاتی، سینا الله وردی پور و علی کرامت منش، تصویربردار: حسن علیزاده فرد، دستیاران تصویر: مبینا سلمانی، محمدحسین سلطانی، میلاد محمدزاده، دستیار کارگردان: علی محمد صادق و مدیر تولید: علی هیهاوند.

«آیینه عمر» کاری از گروه فرهنگ و اندیشه شبکه چهار سیما است که در قالب آن، زندگی، سلوک علمی و فرهنگی و میراث پژوهشی ۲۶ چهره نامدار حوزه علوم انسانی، فرهنگ و هنر ایران به تصویر کشیده شده است.

مجموعه مستند «آیینه عمر» پنجشنبه‌ها ساعت ۱۹:۰۰ پخش و جمعه‌ها ساعت ۱۲:۳۰ تکرار می شود.

کد خبر 6093863 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • آمریکا روسیه را به استفاده از «سلاح شیمیایی» در اوکراین متهم کرد
  • پخش فصل جدید «رخ‌ مادر» از امشب
  • «رخ‌ مادر» امروز از شبکه افق روی آنتن می‌رود/ روایتی شاعرانه از زندگی مادران شهدا
  • «رخ‌ مادر» روی آنتن شبکه افق/ روایتی شاعرانه از زندگی مادران شهدا
  • خبر‌های رسانه - ۱۳ اردیبهشت
  • «رخ‌ مادر» از شبکه افق روی آنتن می‌رود/ روایتی شاعرانه از زندگی مادران شهدا
  • آنتونوف: اتهام‌زنی آمریکا درباره تسلیحات شیمیایی نفرت‌انگیز است
  • مستند «زندگی با فلسفه» در شبکه چهار سیما
  • «زندگی با فلسفه» مستند پرتره انشاءالله رحمتی استاد فلسفه
  • روایتی از معلمی در مناطق محروم؛ از زندگی در کانکس تا حسرت نیاموخته‌ها