Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالحمید دراهکی روز شنبه به مناسبت هفته مهارت آموزی در گفت وگو با ایرنا افزود: سال گذشته چهار میلیارد تومان اعتبار در بخش خرید تجهیزات کارگاهی در استان بوشهر هزینه شد و امید می‌رود با تخصیص اعتبار لازم بتوان گام‌هایی مهم در بخش نوسازی تجهیزات مورد نیاز کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای این استان برداشت.

وی بیان کرد: با توجه به توسعه تکنولوژی‌های روز دنیا، نوسازی تجهیزات مورد نیاز کارگاه‌های مهارت آموزی فنی و حرفه‌ای از جمله چالش‌های استان بوشهر است که باید مورد توجه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دراهکی اضافه کرد: با توجه به تورم موجود اعتبارات تخصیصی دولتی در بخش نوسازی تجهیزات کارگاهی فنی و حرفه‌ای جوابگو و کافی نیست به همین دلیل مشارکت خیران در این بخش ضروری است.

وی تلاش خانواده‌ها برای اشتغال فرزندانشان در بخش دولتی را از جمله دیگر چالش‌های فنی و حرفه‌ای عنوان کرد و گفت: به دلیل این دیدگاه امروز بسیاری از ظرفیت‌های اشتغال در استان بوشهر خالی است و نیاز به نیروی فنی و متخصص دارد.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان بوشهر یادآور شد: با توجه به ظرفیت مربی و تجهیزات کارگاهی موجود در استان بوشهر و رایگان بودن این آموزش‌ها در بخش دولتی، لازم است مردم توجه بیشتری به آموزش‌های فنی و حرفه‌ای داشته و به جای تلاش برای کسب مدرک‌های کارشناسی و کارشناسی ارشد بیشتر به دنبال مهارت آموزی فرزندان خود باشند.

دراهکی با اشاره به تدوین سند توسعه مهارت آموزی در استان بوشهر گفت: پیرو این سند، سه سند تخصصی شامل تخصصی توسعه نفت، گاز و پتروشیمی، مهارت آموزشی در حوزه دریا، شیلات و آبزیان و مهارت آموزش حوزه کشاورزی در این استان تدوین شده است.

وی ادامه داد: در گذشته در حوزه دریا و انرژی استاندارد آموزشی ناچیزی تعریف شده بود اما امروز در استان بوشهر در بخش انرژی ۲۱۰، درحوزه دریا و شیلات ۵۰ و در حوزه کارآفرینی و تامین مالی نیز ۱۰ استاندارد آموزشی تعریف شده است.

راه اندازی مرکز ملی مهارت آموزشی گاز کشور در عسلویه  

دراهکی عنوان کرد: تا قبل از سال ۹۲ هیچ مرکز فنی و حرفه‌ای در شهرستان عسلویه تعریف نشده بود که با نگاه مثبت دولت به توسعه مراکز فنی و حرفه ای مرکز ملی مهارت آموزشی گاز کشور در عسلویه تصویب و ساختمان آن تملک شده است.

وی یادآور شد: برای تجهیز این مرکز ۶میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده که ۲ میلیارد تومان آن تاکنون تخصیص یافته است.

به گفته دراهکی دومین مرکز آموزش تخصصی تربیت مربی کشور در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی در کنگان  از دیگر اقدام‌های سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در استان بوشهر است که با سه میلیارد تومان اعتبار در دست راه اندازی است.

مدیر کل فنی و حرفه‌ای استان بوشهر گفت: با توجه به اینکه این استان خاستگاه بسیاری از طرح‌ها و اقدام‌های سازمان فنی‌وحرفه‌ای کشور است در همین راستا این اداره کل از نخستین تمبر مهارت آموزی کشور در حوزه انرژی رونمایی کرد.

وی راه اندازی نخستین مرکز ملی مهارت صنایع دریایی، بندری و شیلاتی در سه فاز در شهرستان دیر را همچون دیگر پروژه های زیرساختی استان بوشهر عنوان و اظهار کرد: برای اجرای این پروژه ۹ میلیارد تومان اعتبار تعریف شده که تاکنون چهار میلیارد تومان از این اعتبار تخصیص و پروژه با ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی در دست اجراست.

۱۰ هزارو ۲۰۰ نفر برای تامین نیروی ماهر مورد نیاز منطقه ویژه پارس آموزش مهارتی را فراگرفتند

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر بیان کرد: در همین ارتباط تفاهم نامه‌های فنی و حرفه ای با سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس از جمله مصوبه‌های دور نخست سفر هیات دولت تدبیر و امید به استان بوشهر است که برپایه این تفاهم نامه متناسب با نیاز این صنعت باید در مدت پنج سال زمینه آموزش ۹ هزار نفر بومی در این استان فراهم شود.

وی یادآورشد: در این تفاهم نامه در زمان حاضر برای ششمین سال در دست اجراست و تاکنون ۱۰ هزار و ۲۰۰ نفر توانمند شده اند و براساس رصد انجام شده ۷۰ تا ۷۵ درصد از این جمعیت در منطقه ویژه، در بخش دولتی و یا به صورت کارآفرینی مشغول به کار هستند.

دراهکی با اشاره به انعقاد تفاهم نامه دیگری درزمینه تأمین و معرفی کارآفرینان اظهار داشت: ۱۱۰ حرفه مورد نیاز منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در این سند مشخص شده که این منطقه متعهد است خدمات خویش را از کارآفرینان فنی و حرفه ای دریافت کند.

نیروگاه اتمی بوشهر به تعهدهای خود در تفاهم نامه با فنی و حرفه ای عمل کرد

وی با اشاره به انعقاد تفاهم نامه فنی و حرفه ای با نیروگاه اتمی بوشهر اضافه کرد: برپایه این تفاهم نامه آموزش هشت هزار نفر در ۱۹ حرفه متناسب با نیاز نیروگاه اتمی بوشهر باید فراهم می‌شد که تاکنون نیروگاه اتمی به هیچ یک از تعهدهای خود از جمله تامین تجهیزات، پرداخت نقدی و توسعه کارگاه‌های مهارت آموزی در این استان عمل نکرده است.

دراهکی ادامه داد: با این وجود فنی و حرفه‌ای بوشهر آموزش یکهزار و ۷۰۰ نفر را انجام و از این جمعیت ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر در بخش‌های مختلف به کار گیری شدند.

مرکز آموزش هتل داری بوشهر ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

وی بیان کرد: همچنین در حوزه گردشگری نیز مرکز آموزش هتل‌داری و بوم‌گردی جنوب کشور در بوشهر با مشارکت بخش خصوصی تعریف شده که در زمان حاضر پیشرفت فیزیکی این مرکز ۳۰ درصد است و تلاش می‌شود تا سال ۱۴۰۱ مورد بهره برداری قرار گیرد.

دراهکی ادامه داد: یکی از برنامه های مهم دولت برای رونق روستاها و پیشگیری از مهاجرت روستائیان به شهرها مهارت آموزی جوانان این مناطق است که در همین ارتباط در ۱۲۰ روستا ۱۳۵ کارگاه آموزشی راه اندازی می‌شود.

وی با اشاره به برنامه ریزی برای راه‌اندازی ۲۰ مرکز جوار صنایع در استان بوشهر گفت: قرار است از این تعداد پنج مرکز در هفته ملی مهارت و ۱۵ مرکز دیگر نیز تا پایان سال مورد بهره‌برداری قرار گیرند.

بوشهر مقام اول کشور را در آموزش مهارت به سربازان کسب کرد

دراهکی یکی از دستاوردهای مهم دولت تدبیر و امید در بخش مهارت آموزی را وارد کردن مهارت‌های فنی و حرفه ای در پادگان‌ها عنوان کرد و گفت: استان بوشهر از سه سال قبل تا به حال در این حوزه مقام اول را کسب کرده است.

وی افزود: در زمان حاضر ۱۴ مرکز آموزش محیط کار واقعی در پادگان‌های استان راه اندازی شده است براین اساس از سال ۱۳۹۷ تاکنون سالانه به صورت میانگین ۲ هزار دوره در این مراکز برای سربازان وظیفه ارائه می‌شود.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهر گفت: همچنین برای نخستین بار مسابقه‌های مهارت آموزی در ۲ رشته جوش و برق در این استان برای سربازان وظیفه نیروهای مسلح برگزار شده است.

وی ادامه داد: افزون براین براساس انعقاد تفاهم نامه‌های مختلف با دانشگاه‌های استان بوشهر مراکز آموزش محیط کار واقعی راه اندازی و سالانه به صورت میانگین یکهزار و ۴۰۰ تا یک هزار و ۶۰۰ دانشجو در کنار رشته آکادمیک خود با فراگیری آموزش‌های لازم گواهینامه مهارتی دریافت می‌کنند.

۷۸ درصد از مهارت آموزان استان بوشهر اشتغال به کار شده‌اند

دراهکی اعلام کرد: شرکت در دوره‌های مهارت آموزی ضامن اشتغال آینده نوجوانان و جوانان است طوریکه در زمان حاضر بیش از ۷۸ درصد از افرادی که مهارتی را در آموزشگاه های فنی و حرفه‌ای این استان فراگرفته‌اند، شاغل هستند.

وی افزود: در زمان حاضر نزدیک به پنج هزار و ۷۰۰ استاندارد آموزشی در چهار بخش کشاورزی، فرهنگی و هنر، خدمات و صنعت طراحی شده که استان بوشهر مجوز برگزاری همه استانداردهای آموزشی را دارد اما با عنایت به زیرساخت‌های موجود از این شمار ۶۰۰ تا ۷۰۰ حرفه با توجه به طرح تکاپو و سند مهارت آموزشی در این استان آموزش داده می‌شود.

دراهکی اضافه کرد:  فنی و حرفه‌ای بیشتر از ۱۵ جامعه هدف در دولت تدبیر و امید دارد که از این افراد پنج قشر شامل دانشجویان، دانش آموزان، سربازان وظیفه و صدمه دیدگان اجتماعی و گروه های در معرض صدمه همچون قشرهای جدیدی هستند که به این جامعه اضافه شده و مورد توجه قرار گرفته اند. 

وی یادآورشد: با توجه به زیرساخت‌های موجود سالانه به صورت میانگین ۲۰ هزار نفر مهارت‌های فنی و حرفه‌ای را در ۱۵ مرکز دولتی و ۲۰۰ مرکز خصوصی با حضور ۵۸۰ مربی در استان بوشهر فرا می‌گیرند. 

    

برچسب‌ها بوشهر سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور نیروگاه اتمی بوشهر مهارت اموزی منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور نیروگاه اتمی بوشهر بوشهر سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور نیروگاه اتمی بوشهر مهارت اموزی منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس فنی و حرفه ای استان بوشهر میلیارد تومان اعتبار نیروگاه اتمی بوشهر آموزش فنی و حرفه ای فنی و حرفه ای مهارت آموزی نوسازی تجهیزات استان بوشهر مهارت آموزی مهارت آموزشی زمان حاضر مهارت آموزش منطقه ویژه تفاهم نامه مرکز آموزش راه اندازی ملی مهارت تعریف شده مورد نیاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۰۸۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش مکانیک خودرو مجتمع فنی تهران پایتخت

مجتمع فنی تهران پایتخت یک مرکز آموزشی کاملا تخصصی در زمینه مکانیک خودروها است که با بیش از ۱۵ سال سابقه فعالیت، به یکی از برترین مراکز آموزش مکانیک خودرو در ایران تبدیل شده است. این مجتمع با استفاده از تجهیزات مدرن و اساتید مجرب، دوره های آموزشی متنوعی برای علاقمندان به این حوزه ارائه می دهد.

آموزش مکانیک خودرو مجتمع فنی تهران پایتخت

مجتمع فنی تهران پایتخت یک مرکز آموزشی کاملا تخصصی در زمینه مکانیک خودروها است که با بیش از ۱۵ سال سابقه فعالیت، به یکی از برترین مراکز آموزش مکانیک خودرو در ایران تبدیل شده است. این مجتمع با استفاده از تجهیزات مدرن و اساتید مجرب، دوره های آموزشی متنوعی برای علاقمندان به این حوزه ارائه می دهد.

در این مجتمع، دوره های آموزشی مکانبک خودرو شامل مباحث مختلفی از جمله تعمیرات مکانیک خودرو، آموزش برق خودرو ،آموزش تعمیرات ایسیو خودرو می باشد. با حضور در این دوره ها، شرکت کنندگان مهارت های لازم برای تعمیر و نگهداری خودروها را یاد می گیرند و می توانند به عنوان یک تکنسین ماهر در این حوزه فعالیت کنند.

بنابراین، مجتمع فنی تهران پایتخت با ارائه دوره های آموزشی متنوع و کیفیت بالا، به علاقمندان به مکانیک خودروها فرصتی عالی برای یادگیری و پیشرفت در این حوزه فراهم می کند.

جهت آشنایی دقیق با دوره آموزش مکانیک خودرو با شماره های زیر تماس بگیرید.

تلفن تماس شعبه مرکزی مجموعه تهران پایتخت

021-66123878

09197321688

دوره آموزش مکانیک خودرو مجتمع فنی تهران پایتخت

در دوره آموزش مکانیک خودرو مجتمع فنی تهران پایتخت، شرکت کنندگان می توانند مهارت های لازم برای تعمیر و نگهداری خودروها را یاد بگیرند. این دوره شامل آموزش های عملی و تئوری می باشد که به شرکت کنندگان کمک می کند تا به عنوان یک تکنسین ماهر در زمینه مکانیک خودروها فعالیت کنند.

در این دوره، شرکت کنندگان با اصول پایه مکانیک خودرو، سیستم های الکتریکی و الکترونیکی خودرو، تشخیص و رفع عیب های مکانیکی و الکتریکی، تعویض و تعمیرات قطعات خودرو آشنا می شوند. همچنین، این دوره شرکت کنندگان را با ابزارهای مکانیکی و تجهیزات مورد نیاز برای تعمیر خودروها آشنا می کند.

با شرکت در دوره آموزش مکانیک خودرو مجتمع فنی تهران پایتخت، شرکت کنندگان می توانند به عنوان یک تکنسین ماهر و متخصص در زمینه مکانیک خودروها فعالیت کرده و در این صنعت پر رونق کاری پیدا کنند.

آموزش تعمیرات ایسیو خودرو مجتمع فنی تهران پایتخت

مجتمع فنی تهران پایتخت یک مرکز آموزشی حرفه‌ای است که به آموزش تعمیرات ایسیو خودرو می‌پردازد. این مرکز با استفاده از تجهیزات پیشرفته و اساتید مجرب، دوره‌های آموزشی متنوعی را برای علاقه‌مندان به حوزه تعمیرات ایسیو خودرو ارائه می‌دهد.

در این دوره‌ها، شرکت‌کنندگان با مبانی ایسیو، انواع قطعات الکترونیکی و نحوه عملکرد آن‌ها آشنا می‌شوند. همچنین، این دوره‌ها به شرکت‌کنندگان کمک می‌کنند تا مشکلات ایسیو خودروها را تشخیص داده و راه‌حل‌های مناسب برای آن‌ها پیدا کنند.

با ثبت‌نام در دوره‌های آموزش تعمیرات ایسیو خودرو در مجتمع فنی تهران پایتخت، شما می‌توانید مهارت‌های لازم برای تعمیر و نگهداری ایسیو خودروها را به دست آورید و به یک تکنسین حرفه‌ای تبدیل شوید.

جهت آشنایی دقیق با دوره آموزش تعمیرات ایسیو خودرو با شماره های زیر تماس بگیرید.

آموزش برق خودرو مجتمع فنی تهران پایتخت

آموزش برق خودرو یکی از مهارت‌های حیاتی برای تعمیر و سرویس صحیح خودروها است. مجتمع فنی تهران پایتخت، با ارائه دوره‌های آموزشی حرفه‌ای در زمینه برق خودرو، به دانش‌آموزان این امکان را می‌دهد تا به یادگیری مباحث مربوط به سیستم‌های الکتریکی و الکترونیکی خودروها بپردازند.

این دوره‌ها شامل مباحثی همچون اصول برق خودرو، باطری سازی،آموزش سیم کشی خودرو، سیستم‌های تهویه و تبرید، و همچنین تشخیص و رفع عیب‌های برقی مختلف می‌باشد. با گذراندن این دوره‌ها، دانش‌آموزان مهارت‌های لازم برای تشخیص و تعمیر مشکلات برقی خودروها را به دست می‌آورند و می‌توانند به عنوان تکنسین‌های حرفه‌ای در این حوزه فعالیت کنند.

به طور کلی، آموزش برق خودرو در مجتمع فنی تهران پایتخت، یک فرصت عالی برای افرادی است که علاقه‌مند به یادگیری مهارت‌های فنی و تعمیراتی هستند و می‌خواهند در این حوزه به یک حرفه‌ای ماهر تبدیل شوند.

جهت آشنایی دقیق با دوره آموزش برق خودرو با شماره های زیر تماس بگیرید.

آموزش مکانیک خودرو مجتمع فنی تهران پایتخت

مکانیک خودرو یکی از حرفه‌هایی است که همیشه درخواست بالایی دارد. افرادی که در این زمینه تخصص دارند، می‌توانند به راحتی کاری پردرآمد داشته باشند. اما برای اینکه یک مکانیک خودرو موفق باشد، نیاز به آموزش و تجربه دارد. یکی از مکان‌هایی که می‌تواند به شما در یادگیری و تسلط بر مهارت‌های لازم کمک کند، مجتمع فنی تهران پایتخت است.

مجتمع فنی تهران پایتخت یک مکان برتر برای آموزش مهارت‌های مکانیک خودرو است. این مجتمع با برنامه‌های آموزشی متنوع و کارآموزی‌های عملی، به دانشجویان کمک می‌کند تا تمامی مهارت‌های لازم برای تعمیر و نگهداری خودروها را یاد بگیرند. از آموزش تئوری تا کاربردهای عملی، این مجتمع تلاش می‌کند تا فارغ‌التحصیلان خود را به عنوان مکانیک خودروی حرفه‌ای و ماهر وارد بازار کار کند. همچنین، این مجتمع با استفاده از تجهیزات و ابزارهای پیشرفته، به دانشجویان این امکان را می‌دهد که در یک محیط حرفه‌ای و واقعی تجربه کسب کنند و به مهارت‌های خود بیفزایند.

به طور کلی، آموزش مکانیک خودرو در مجتمع فنی تهران پایتخت یک فرصت عالی برای افرادی است که علاقه‌مند به یادگیری این حرفه هستند. این مجتمع با تیم مدرسین مجرب و تجهیزات مناسب، به دانشجویان این امکان را می‌دهد تا بهترین مهارت‌ها را در حوزه مکانیک خودرو کسب کنند و به یک مکانیک خودروی ماهر تبدیل شوند.

کد خبر 750755

دیگر خبرها

  • قهرمانی تیم خوزستان درمسابقات فوتسال سازمان آمورش فنی و حرفه‌ای کشور
  • تردد روزانه بیش از ۱۰۰۰۰ نفر از مرز مهران
  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • پیوند سازمان فنی و حرفه‌ای با مجموعه‌های تحقیقاتی و محله محور
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • بدهی‌های آب و فاضلاب استان بوشهر پرداخت شد
  • آموزش مکانیک خودرو مجتمع فنی تهران پایتخت
  • پروژه نوسازی شبکه توزیع آب روستای چاه حسین جمال به بهره‌برداری رسید
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان
  • تحویل بیش از ۳۸۰ دستگاه کولر به مدارس خوزستان