Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، عطاء اله اکبری  مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان گفت: طول کلی مسیر پر تردد زاهدان- زابل ۲۰۰ کیلومتر بوده که تاکنون ۱۱۵ کیلومتر بزرگراه در این مسیر به بهره‌برداری رسیده است.

وی افزایش سرعت تردد وسایل نقلیه و کاهش ترافیک و استهلاک وسائط نقلیه و اشتغالزایی را از جمله مهمترین مزایای احداث بزرگراه عنوان کرد و افزود:هم‌اینک ۲۷ کیلومتر بزرگراه در مسیر زاهدان- زابل توسط این اداره‌کل در حال احداث است که در صورت تخصیص به موقع اعتبارات ۲۰ کیلومتر آن تا پایان امسال  آماده بهره‌برداری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه در ۲ سال گذشته احداث دو قطعه بزرگراه به طول ۳۷ کیلومتر (قطعه ۴ و ۵) در مسیر زاهدان- زابل به پیمانکار واگذار شده گفت: بر اساس ارزیابی‌های انجام شده عملیات احداث قطعه سه بزرگراه این محور نیز بطول ۲۷ کیلومتر در ۶ ماهه دوم سال اجرایی می‌شود و تنها احداث قطعه ۲ این بزرگراه بطول ۲۷ کیلومتر برای سال آینده باقی می‌ماند.

وی همچنین از احداث ۲ دستگاه پل در بزرگراه زاهدان- زابل خبر داد و افزود: پل نهراب بطول ۱۹۲ متر بعد سالیان طولانی از احداث آن با پیگیری جدی این اداره‌کل با اعتبار ۳۵ میلیارد تومان تا شهریورماه سالجاری آماده افتتاح می‌شود تا مطالبه به حق شهروندان زابل در این زمینه محقق شود.

اکبری ادامه داد: یکی از نقاط حادثه خیز مسیر زاهدان- زابل محدوده پل شیله در شهرستان هامون است که بزودی عملیات احداث پل در این مسیر توسط اداره کل راه و شهرسازی استان آغاز خواهد شد.

وی با تاکید بر این نکته که نباید احداث باند دوم بزرگراه زاهدان- زابل این قدر طولانی می‌شد، اظهارداشت: امروزه به دلیل رشد و گسترش شهر‌ها و رفت و آمد‌های سنگین درون شهری و همچنین به منظور فراهم شدن سفر ایمن، کاهش حوادث رانندگی و زمان سفر و تسریع در جابجایی کالا و مسافر توسعه بزرگراه‌ها نقش بسیار مهمی در شبکه حمل ونقل درون شهری و اقتصاد ملی ایفا می‌کند.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: راه و شهرسازی بارترافیکی مسیر زاهدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۰۸۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جاده سیاخ دارنگون نیازمند رسیدگی فوری است

ایسنا/فارس یک مقام مسئول در بخش سیاخ دارنگون فارس، یکی از مهم‌ترین مشکلات این منطقه را پاسخگو نبودن ظرفیت جاده اصلی عنوان کرد و خواستار رسیدگی فوری برای بهبود وضعیت آن شد.

جاده سیاخ دارنگون ۳۰ کیلومتر طول دارد که در گذشته پاسخگوی حدود ۸ هزار جمعیت ساکن منطقه بوده است اما با احداث باغ شهری‌ها و هجوم مردم شیراز در روزهای تعطیل، بار ترافیکی بسیار زیادی به این جاده تحمیل شده و مشکلات زیادی را به وجود آورده است.

عضو شورای اسلامی شهرستان شیراز از بخش سیاخ دارنگون، در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اعلام این مطلب، گفت: در سال‌های اخیر ۳۵ هزار قطعه باغ شهری واگذار شد که از این میان تا کنون حدود ۸ هزار قطعه به مرحله احداث رسیده است. ۹۰ درصد این باغ‌شهری‌ها دارای نگهبان هستند و سکونت ثابت دارند.

حسین شریفی‌مند افزود: این مساله باعث شده است تا به خصوص در روزهای آخر هفته، وضعیت ترافیکی سنگینی بر جاده حاکم باشد که با توجه به کم‌عرض بودن آن، باعث ایجاد مشکل و تصادفات بسیاری شود و متاسفانه برخی از آن‌ها منجر به فوت هم شده است.

وی با بیان اینکه احداث و عریض شدن ۷ کیلومتر از نقاط حادثه خیز جاده در دستور کار قرار گرفت است، اضافه کرد: این عملیات در یکسال گذشته ۵۰ درصد فیزیکی داشته است و طبق این روند، یک سال دیگر طول می‌کشد تا این قسمت از جاده تکمیل شود اما همزمان باید به فکر بیش از ۲۰ کیلومتر باقی مانده نیز باشیم تا هر چه زودتر از تکرار حوادث تلخ و دردسرهای ترافیکی این مسیر جلوگیری شود.

شریفی‌مند با تاکید بر اینکه جاده سیاخ دارنگون از لحاظ عرضی پاسخگوی حجم بالای خودروهای نیست، گفت: توقع احداث اتوبان دو طرفه نداریم ولی حداقل کاری که باید انجام شود این است که حدود ۲ متر از هر طرف به عرض جاده اضافه شود.

عضو شورای اسلامی شهرستان شیراز با بیان اینکه مشکلات دیگری هم در بخش سیاخ دارنگون وجود دارد، گفت: فعلا مهم‌ترین مساله‌ای که باید در دستور کار فوری قرار بگیرد، مساله تعریض جاده است. متاسفانه اکثر صدمات هم به بومی‌های منطقه وارد شده است و این نکته را هم باید در نظر بگیریم که با افزایش احداث باغ شهری‌ها، مشکل ترافیکی و خطرات جاده‌ای در این مسیر، روز به روز افزایش خواهد یافت.

به گزارش ایسنا، بخش سیاخ دارنگون دارای ۲۶ روستا و تیره عشایری است که در ۳۰ کیلومتری غرب شیراز واقع شده و از نقاط مورد علاقه مردم شیراز برای تفریحات پایان هفته به شمار می‌رود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کنترل هوشمند ترافیکی شهر زابل
  • تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار است
  • آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش - سراوان
  • وضعیت ترافیکی شهر تهران در شنبه هشتم اردیبهشت ماه
  • احداث بزرگراه در محور خاش- سراوان
  • آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش سراوان + عکس
  • قطعه پنج باند دوم مسیر خاش به زاهدان در حال اجرا است
  • وزیر راه از قطعه ششم آزادراه تبریز- ارومیه بازدید کرد
  • جاده سیاخ دارنگون نیازمند رسیدگی فوری است
  • احداث ۴۶۲ کیلومتر راه اصلی و بزرگراه در آذربایجان غربی