Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، اکبر فتحی در جلسه تنظیم بازار مرغ در خصوص بازگردانی اختیارات بازرگانی به وزارت جهادکشاورزی در پی پایان مهلت اجرای مصوبه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا مبنی بر لغو قانون انتزاع، اظهار داشت:  از امروز دوم مردادماه تمام اختیارات حوزه بازرگانی محصولات کشاورزی و شرکت بازرگانی دولتی همانند گذشته به وزارت جهادکشاورزی بازگردانده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه وظایفی که در ماده یک و بند ( الف) قانون تمرکز وظایف بخش کشاورزی آمده است از امروز شنبه به جهاد کشاورزی برمی‌گردد گفت: بر اساس مصوبه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا در سال ١٣٩٨ اختیارات حوزه بازرگانی بخش کشاورزی شامل واردات، صادرات و قیمت گذاری محصولات کشاورزی به مدت 2 سال در اختیار وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار گرفت و مهلت این مصوبه در 22 تیرماه سال جاری به پایان رسید.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان با اشاره به ماده یک قانون تمرکز وظایف بخش کشاورزی گفت: براساس ماده یک این قانون، کلیه اختیارات، وظایف و امور مربوط به سیاست گذاری، برنامه ریزی، نظارت و انجام اقدامات لازم در تجارت اعم از صادرات، واردات و تنظیم بازار داخلی محصولات و کالاهای اساسی زراعی، باغی و گیاهان دارویی شامل گندم، برنج، جو، ذرت، پنبه وش، روغن و دانه های روغنی، چای، سیب زمینی، پیاز، حبوبات، سیب، پرتقال، خرما، کشمش، قند، شکر و کنجاله و همچنین محصولات دامی، طیور و آبزیان شامل شیر و فرآورده های لبنی، گوشت سفید، گوشت قرمز، تخم مرغ و نیز پیله ابریشم.از وزارت صنعت، معدن و تجارت منتزع و به وزارت جهاد کشاورزی واگذار می شود.

وی با بیان اینکه روند انتقال وظایف مربوط به قانون تمرکز وظایف جهادکشاورزی از 22 تیرماه شروع شده و از  2 مرداد تمامی موارد در اختیار وزارت جهادکشاورزی خواهد بود افزود: این روند می تواند به فرایند تنظیم بازار کمک شایانی نماید.

فتحی ضمن اشاره به عدم همخوانی موجودی نهاده های دامی با نیازهای استان و تشدید این امر با وقوع خشکسالی، بر تسریع صدور حواله ها تاکید کرد و گفت: در شورای برنامه ریزی هفته گذشته مصوبه ای در جهت مکلف نمودن کلیه بانکهای عامل به ارائه تسهیلات به صنعت دامپروری به تصویب رسیده است.

وی از تخصیص 150 میلیارد تومان تسهیلات در ارتباط با خشکسالی خبر داد که عمدتاً شامل خرید نهاده برای بخش های دام و طیور خواهد شد ادامه داد: در این ارتباط ورود صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی راهکاری عملی در جهت حل مشکلات موجود در این زمینه می باشد.

وی در خصوص تنظیم بازار مرغ و لزوم ورود همه جانبه اتحادیه تاکید نمود و گفت: در مورد شائبه موجود در مورد تسهیلات دریافتی واحدهای تولیدی باید اصل بر برائت گذاشته شود.

فتحی با تاکید بر الزامات عملی نمودن تعیین قیمت به صورتی که هم رضایت تولید کننده و هم مصرف کننده را جلب نماید گفت: واریز وجه به حساب اتحادیه ، صدور مجوز حمل بار از دامپزشکی تنها برای مرغداریهای اعلام شده از سوی اتحادیه( در واقع زین پس تنها یک مرغداری تحت عنوان اتحادیه در سطح استان وجود خواهد داشت) و همراهی سازمان با اتحادیه برای پیشبرد این طرح از الزامات این امر می باشد.

وی با تاکید بر اینکه عملی ساختن این امور نیاز به هماهنگی میان واحدهای داخلی سازمان دارد گفت: در صورت دستیابی به هماهنگی دیگر نیازی به پلیس امنیت نخواهد بود.

فتحی زمان کنونی را نیز با توجه به فراوانی نسبی تولید جهت پیشبرد طرح مناسب ارزیابی کرد و اعلام کرد: در صورتی که مرغداری از تحویل تولید به اتحادیه خودداری نماید و در بازار نیاز ضروری وجود داشته باشد، این امر خارج از حوصله اتحادیه بوده و ورود خود سازمان جهادکشاورزی را به موضوع ضروری خواهد نمود.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان بر راه اندازی سامانه ای برای وارد کردن آمار کشتار روزانه مرغ و رهگیری آن تاکید کرد.

انتهای پیام/60027

 

منبع: فارس

کلیدواژه: کشاورزی وزارت صنعت بازرگانی تنظیم بازار رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی مرغ خبرگزاری فارس فارس تبریز مرغداری کشتار روزانه مرغ رهگیری خشکسالی طیور ابزیان محصولات دامی فرآورده های لبنی گوشت سفید گوشت قرمز تخم مرغ وزارت صنعت و معدن تنظیم بازار بخش کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۱۰۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت بارش شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان در گفتگو با خبر خوزستان گفت: این خسارت‌ها شامل آبگرفتگی، ریزش خوشه، خمیدگی و خوابیدگی است.

نبی پور افزود: همچنین بر اثر تگرگ موجب شکستگی دانه به برخی محصولات در این مزارع شد. 

وی ادامه داد: میزان خسارت‌ها بین ۱۰ تا ۷۰ درصد می‌باشد. 

رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان اظهار کرد: ۳۹۲ هزار هکتار از مزارع استان زیر پوشش بیمه هستند که شامل ۱۹۴ هزار گندم آبی، ۱۷۲ هزار هکتار گندم دیم و ۲۵ هزار سایر محصولات است.

نبی پور با اشاره آغاز ارزیابی خسارت‌ها گفت: این ارزیابی‌ها به صورت دقیق انجام و خسارت‌ها پرداحت خواهد شد.

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تولید پنج میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در استان
  • روند رو به رشد تولیدات کشاورزی لرستان
  • رشد تولید محصولات کشاورزی در لرستان
  • برگزاری انتخابات اتحادیه‌های صنفی دامپروری و باغبانی در مهریز
  • تولید ۵ میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در آذربایجان شرقی
  • دردسر جدید بارسا: حتما باید سوپرجام بگیرند
  • امیرعبداللهیان: آماده کمک به بازگشت آرامش و ثبات به سودان هستیم
  • خسارت بارش شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • ادامه اعتراضات در تفلیس و هشدار اتحادیه اروپا
  • قطع آب و خسارت به محصولات دغدغه‌ی کشاورزان قزوینی+ فیلم