Web Analytics Made Easy - Statcounter

ملکی  در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اراک با بیان اینکه اگر صنعت داروی کشور به‌درستی مدیریت و اداره شود و مسؤولان  به قدرت ارزآوری این صنعت برای کشور توجه کنند، ایران در آینده‌ای نه‌چندان دور به یکی از مهم‌ترین بازارهای جهانی دارو تبدیل خواهد شد، اظهار کرد: تحقق این مهم با توجه به تأکید بزرگان نظام بر روی صادرات غیرنفتی می‌تواند آینده روشنی برای اقتصاد کشور رقم بزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره تولید دارو Remdesivir برای نخستین بار در کشور در شهرستان ساوه گفت: رمدسیویر دارویی در زمینه درمان بیماران بستری مبتلا به نوع حاد COVID-۱۹ است که برای نخستین بار در ساوه تولید شد.

تولیدکننده دارو در ساوه چند نرخی بودن ارز دارو، واقعی نبودن قیمت‌گذاری دارو، عدم امکان تولید داروهای جدید در کشور و... را مهم‌ترین چالش‌های صنعت داروسازی کشور دانست و از دولت آینده خواست که ارز را تک‌نرخی کرده و قیمت‌گذاری دارو را واقعی کند تا در این‌صورت تا حد زیادی مشکلات تأمین دارو حل شود. 

ملکی بیان داشت: در کنار این اقدامات باید مابه‌التفاوت نرخ ارز دارو به سازمان‌های بیمه‌گر داده شود، به طوری که پرداخت از جیب مردم تغییر پیدا نکند، اما از طرف دیگر هم قیمت‌گذاری صنعت داروسازی بر اساس نرخ ارز واقعی و به‌روز شود، باید توجه کرد که در حال حاضر فقط به ماده مؤثره دارو ارز دولتی تخصیص پیدا می‌کند که ارزش ماده مؤثره در تولید یک دارو حدود ۳۰ تا ۳۵ درصد است.

وی ادامه داد: بر این اساس ۶۵ درصد نهاده‌های تولید متأثر از قیمت‌گذاری ارز آزاد یا همان ارز نیمایی هستند، مابقی هزینه‌های صنعت هم مانند حقوق و دستمزد که ۴۰ درصد افزایش داشته یا هزینه‌های مواد مصرفی آزمایشگاه‌ها، حمل و نقل و... هزینه‌های روز کشور هستند که صنعت داروسازی کشور آن‌ها را تقبل می‌کند، اما به دلیل اینکه یک قلم ماده مؤثره ارز دولتی ۴۲۰۰ تومانی دریافت می‌کند، قیمت‌گذاری دارو یک قیمت‌گذاری سرکوبگرانه است که باعث توقف توسعه صنعت داروسازی کشور شده است.

این فعال صنعت داروسازی بیان کرد: از طرفی دولت در روش‌های تأمین نقدینگی برای جبران نقدینگی شرکت‌ها هم کمک کند،  به طوری که حد اعتباری شرکت‌های دارویی در بانک‌ها را برای دریافت تسهیلات افزایش دهد، مطالبات سازمان‌های بیمه‌گر به بیمارستان‌ها و شرکت‌های پخش زودتر پرداخت شود.

ملکی با اشاره به این که صنعت داروسازی یک صنعت حیاتی و استراتژیک است، گفت: حمایت از این صنعت هم باید حمایت استراتژیک باشد و به صورت ویژه دیده شود و دولت به صنعت داروسازی به عنوان یک پیمانکار ارزان‌قیمت نباید نگاه کند.

وی افزود: هیچ‌یک از دولت‌ها دوست ندارند که قیمت دارو افزایش یابد و دوست هم ندارند که هزینه آن را بپردازند،  بنابراین این اختلاف و فشار را به صنعت‌گر و تولیدکننده آورده و می‌خواهند این هزینه را از جیب صنعتگر بپردازند، با این اقدامات صنعت داروسازی به قهقرا می‌رود و روزبه‌روز ضعیف‌تر و نحیف‌تر می‌شود.

تولیدکننده دارو در ساوه در خصوص  تولید واکسن کرونا اختصاصی برای شرکت روناک دارو گفت: متأسفانه نتوانستیم برای تولید این به توافق برسیم اما خوشبختانه با توجه به توان شرکت با دو شرکت واکسن ساز (رازی و بقیه‌الله) قرارداد تولید منعقد و مرحله اول کار آزمائی بالینی پشت سر گذاشته شده است.

ملکی در خصوص طرح توسعه شرکت گفت: افزایش چهار خط تولید شامل دو خط داروهای آنتی کنسر به‌صورت محلول لیوفلیزه، جامدات و یک خط هم سافت ژل که  تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد و خط چهارم هم در حوزه‌های بهداشتی و آرایشی ورود پیدا خواهیم کرد و بر آنیم ضمن رایزنی با شرکت‌های خارجی تحت لیسانس آنها تولید داشته باشیم.

وی تصریح کرد: اعتقاد داریم با تولید محصولات این شرکت سالانه حداقل ۵۰ میلیون یورو صرفه‌جویی ارزی برای کشور ایجاد شده است و اگر بتوانیم طرح‌های توسعه بیشتری را اجرا کنیم قطعاً میزان صرفه‌جویی ارزی ناشی از تولیدات نیز افزایش نیز خواهد یافت.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دارو صنعت ارز قیمت گذاری صنعت داروسازی صنعت داروسازی کشور قیمت گذاری شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۱۰۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف کولر‌ها در ایران معادل مصرف برق یک کشور ۱۲۰ میلیون نفری است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ «مصطفی رجبی مشهدی» در گردهمایی مدیران دفاتر حقوقی شرکت‌های برق منطقه‌ای و توزیع نیرو به ناترازی صنعت برق در ٣ بخش مالی، سوخت و تولید و مصرف برق اشاره کرد که به طور مستقیم یا غیرمستقیم عملکرد بخش‌های تولید، انتقال و توزیع برق را تحت تاثیر قرار داده است.

وی رشد شتابان مصرف (٥.٧ درصد در سال گذشته) را از دیگر چالش‌های صنعت برق بیان کرد که با توجه به رشد یک تا ٢ درصدی مصرف در کشور‌های توسعه یافته، نیازمند تدبیر است.

به گفته سخنگوی صنعت برق، بخشی از رشد مصرف برق نامتعارف است که به پدیده‌های نوظهوری مانند ماینر‌های غیرمجاز یا استفاده از کولر‌های گازی در مناطق عادی اختصاص دارد.

کشف  ٨٠٠ مگاوات رمز ارز غیرمجاز

مدیرعامل شرکت توانیر از کاهش فعالیت تولید‌کنندگان مجاز رمز ارز از حدود ٣٥٠ مگاوات به کمتر از ٥٠ مگاوات خبر داد که به دلیل عدم بازدارندگی، راهکار‌های قبلی مربوط به استخراج غیرمجاز است.

وی ادامه داد: تاکنون ٨٠٠ مگاوات ماینر غیرمجاز کشف شده است.

رجبی مشهدی ٣٢ هزار مگاوات مصرف برق سامانه‌های‌ سرمایشی در کشور را معادل کل مصرف برق کشور مصر با ١٢٠ میلیون نفر جمعیت بیان کرد و گفت: این آمار نشان می‌دهد در کشور ما مقررات و مناسبات خوبی برای بهره‌وری انرژی و مهار هدر رفت برق در این حوزه حاکم نیست.

وی با اشاره به ممنوعیت تبلیغ کولر‌های گازی در مناطق عادی و معتدل که ٨٠ درصد مناطق کشور را شامل می‌شود، افزود: توان صنعت برق در این عرصه به ابزار‌های فنی و اجرایی محدود می‌شود و بدون بهره‌گیری از ظرفیت حوزه حقوقی، امکان جلوگیری از مصارف بی‌رویه یا اجرای طرح‌هایی مانند توسعه خطوط برق وجود ندارد، بنابراین درخواست دارم واحد‌های حقوقی صنعت برق وارد میدان شوند و کارشناسان این حوزه در تمامی موضوعات مبتلا به صنعت برق ورود کنند.

مدیرعامل شرکت توانیر، مستندسازی اقدامات را از ملزومات کار در بخش حقوقی بیان کرد که باید طی زمان بندی مشخص، مستندسازی اراضی و اسناد صنعت برق به انجام برسد.

دیگر خبرها

  • مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شد
  • مصرف کولر‌ها در ایران معادل مصرف برق یک کشور ۱۲۰ میلیون نفری است
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • مرغداران وارد بازی مافیایی واردات مرغ نشوند
  • حمایت از تولید؛ اولویت سازمان غذا و دارو
  • پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع
  • فروش لاستیک های تاریخ گذشته به جای لاستیک دولتی؟ | واکنش انجمن صنعت تایر را ببینید
  • بازدید دادستان تهران از دو شرکت‌ داروسازی
  • مشکل طولانی شدن ترخیص مواد اولیه دارو برطرف می‌شود