Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌گروه استان‌ها- دادستان انقلاب استان قزوین گفت: دستگاه‌های اجرایی و حکومتی که نسبت به اجرای مصوبات ستاد استانی مقابله با کرونا کم‌کار یا بی‌توجه باشند، تحت عنوان ترک فعل تعقیب قضایی می‌شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، هشتادوپنجمین نشست ستاد پیشگیری و مقابله با کرونای استان قزوین بعدازظهر امروز با حضور استاندار قزوین به‌عنوان ریاست ستاد، دادستان عمومی و انقلاب استان قزوین، فرمانده قرارگاه عملیاتی مبارزه با ویروس کرونا و رئیس دانشگاه علوم پزشکی به عنوان دبیر ستاد در سالن اجتماعات شهید مسعود امامی استانداری قزوین برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دادستان قزوین در این نشست با انتقاد از عملکرد برخی دستگاه‌های اجرایی و ادارات در حوزه اجرای مصوبات ستاد استانی کرونا اظهار داشت: در حالی که از مردم و اصناف توقع داریم که به رعایت پروتکل‌های بهداشتی پایبند باشند، ولی برخی دستگاه‌های اجرایی خودشان را برای اجرای مصوبات و پروتکل‌ها هنوز موظف نمی‌دانند.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه حدود یک سال و نیم از آغاز بحران کرونا در استان قزوین می‌گذرد، دستگاه‌های اجرایی و حکومتی که نسبت به اجرای مصوبات ستاد استانی مقابله با کرونا کم‌کار یا بی‌توجه باشند، تحت عنوان ترک فعل تعقیب قضایی شده و مدیران آنها مورد مؤاخذه دستگاه قضا قرار می‌‌‌گیرند.

قاسمی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی قزوین هم به عنوان مرجع کارشناسی در این حوزه وظیفه دارد عملکرد 4 ماهه اخیر دستگاه‌های اجرایی در حوزه اجرای مصوبات را بررسی کرده و نتیجه را برای اطلاع و اقدام در اختیار دادستانی مرکز استان قرار دهد.

وی تصریح کرد: در گزارش کمیته بازرسی و نظارت ستاد کرونا مشخص شد که برخی از ادارات و نهادها اصلاً هیچ‌گونه بازرسی‌ای از مجموعه زیر نظر خود نداشتند که باید مشخص شود که علت این موضوع بی‌تفاوتی مدیر دستگاه بود یا نبودن نیروی کافی.

انتقاد از اجرای تبعیض‌آمیز مصوبات

دادستان قزوین همچنین در بخش دیگری از سخنان خود از اجرای تبعیض‌‌آمیز مصوبات ستاد کرونا در بخش‌های مختلف انتقاد کرد و گفت: اجرای تبعیض آمیز کار ما را خراب می‌کند و وقتی ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا تصمیم جمعی می‌گیرد، هیچ‌کدام از اعضا نمی‌توانند بعدتر اظهار مخالفت کنند.

قاسمی افزود: متأُسفانه در جلسات ستاد کرونا برخی مدیران یا نمایندگان اصناف توپ را به زمین همدیگر می‌اندازند و در نهایت از دستگاه قضایی انتظار دارند، با متخلفان برخورد کند؛ در حالی که قوه قضائیه هم جز اجرای قانون، تشکیل پرونده و در نهایت جریمه افراد و پلمپ واحد کار دیگری نمی‌تواند انجام دهد.

وی با تأکید بر لزوم خروجی داشتن مصوبات ستاد مقابله با کرونای استان تصریح کرد: به هر دستگاهی که این مصوبات را رعایت نکرد، باید تذکر داده شود و وقتی بعضی از مصوبات اجرا نشود، به جای کرونا باید با مدیران یا مسئولان تارک فعل مقابله کنیم و در نهایت همه چیز به گردن دادسرا و ناجا می‌افتد.

قاسمی در ادامه به موضوع عدم استقبال برخی سالمندان و افراد کهنسال از واکسیناسیون در قزوین اشاره کرد و گفت: باید علت این عدم استقبال و صحت یا کذب آن با پایش‌های آماری مشخص شود و اگر در نهایت فرد مسنی توان و انرژی حضور در مرکز واکسیناسیون را ندارد، ما برای واکسن زدن به سراغ او برویم.

رکورد ابتلا به کرونا در قزوین شکست/618 نفر در 24 ساعت بستری شدندآمار ابتلای روزانه کرونا در قزوین از 1000 نفر گذشتعامل اصلی موج چهارم کرونا در قزوین مشخص شد

نبود ضابط برای بستن واحدهای صنفی گروه 2 تا 4

رئیس اتاق اصناف استان قزوین هم در این نشست از دیر اعلام شدن مصوبه قبلی ستاد کرونا مبنی بر ممنوعیت فعالیت اصناف گروه‌های 2 تا 4 انتقاد کرد و گفت: این جلسات باید یک روز زودتر برگزار شود تا بتوانیم مصوبه را به موقع به کسبه و صنوف ابلاغ کنیم و زمان را از دست ندهیم.

محمد فرجزاده‌ها همچنین از فقدان نیرو در اتاق اصناف برای اجرای مصوبات ستاد خبر داد و افزود: وقتی تعطیلی اصناف را به آنها اعلام می‌کنیم، بسیاری از صاحبان صنوف تمکین نمی‌کنند و به همین خاطر به وجود یک ضابط قضایی از دانشگاه علوم پزشکی برای اعمال مصوبات احتیاج داریم.

انتهای پیام/ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پروتکل های بهداشتی واکسن ایرانی کرونا استانداری قزوین قوه قضائیه ویروس کرونا پروتکل های بهداشتی واکسن ایرانی کرونا استانداری قزوین قوه قضائیه ویروس کرونا دستگاه های اجرایی اجرای مصوبات ستاد مقابله با کرونا استان قزوین ستاد استانی ستاد کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۱۱۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه دادستان کل کشور درباره نحوه اجرای «طرح نور» فراجا

حجت‌الاسلام محمد موحدی؛ دادستان کل کشور با اشاره به طرح نور فراجا برای حفظ امنیت اخلاقی گفت: باید فراجا و مسئولان قضایی در تمامی حوزه‌ها به وظیفه قانونی خود در این خصوص عمل کنند و اجرای صحیح طرح نور مستمر و اثربخش باشد.

موحدی با تأکید بر اهمیت اجرای طرح نور و مطالبه آحاد جامعه در اجرای این حرکت گفت: این طرح باید به همه بخش‌ها از جمله معابر، شوارع، اماکن ورزشی، مراکز تجاری، تفرجگاه‌ها، سینما‌ها و امثال آن تسری پیدا کند. اجرای درست و مستمر طرح نور موجب ایجاد احساس آرامش و امنیت اخلاقی خواهد شد.

دادستان کل کشور همچنین امنیت را یک نعمت الهی دانست و گفت: نفس وجود پلیس در جامعه امنیت‌ساز است و بدون حضور پلیس برای هیچکس امنیت معنا نخواهد داشت. پلیس هم امنیت‌ساز است و هم حافظ امنیت.

وی ادامه داد: لذا مردم ما قدردان فرزندان خود در تمامی حوزه‌های امنیتی و انتظامی بوده و واقف هستند که با تلاش شبانه‌روزی حافظان امنیت است که در جای جای این کشور پهناور امنیت و آسایش حرف اول را می‌زند. بنابراین، قانون هم از اقدامات آنان دفاع کرده و تمرد از دستورات پلیس را جرم و قابل تعقیب می‌داند.

برخی در مقابل جنایات تروریست‌ها ساکت و مدافع مجرمان هستند

موحدی در بخش دیگری از سخنانش که در شورای معاونین دادستانی کل بیان می‌کرد، به انتقاد از رویه برخی افراد در حمایت از افراد مجرم پرداخت و گفت: متأسفانه عده‌ای در کشور تحت القائات معاندین از یک مجرم حمایت می‌کنند لکن در قبال جنایات تروریست‌های اجاره‌ای که اخیراً تعدادی از حافظان امنیت را به شهادت رساندند سکوت در پیش گرفته‌اند. این افراد اندک، غیرت و تعصب دینی، ملی و وطنی خود را زیر پا گذاشته و البته باید بدانند اقدامات آنان رصد می‌شود.

هیئت نظارت بر مطبوعات به وظیفه خود عمل کند

دادستان کل کشور سپس به لزوم حفظ امنیت روانی جامعه تأکید کرد و گفت: برخی از جراید و روزنامه‌ها عناوین و تیتر صفحه اول را عمداً به گونه‌ای تنظیم می‌کنند که ضمن اینکه مورد خوشایند معاندین واقع می‌شود، موجب ناامنی و مخدوش شدن امنیت روانی جامعه نیز می‌شود. با توجه به مسبوق به سابقه بودن این رفتار در برخی از جراید لازم است هیئت نظارت بر مطبوعات به فلسفه وجودی خود توجه کرده و نظارت قانونی بر عملکرد و فعالیت مطبوعات را جدی بگیرد.

موحدی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع فعالیت شبکه‌های معاند و صهیونیستی در فضای مجازی پرداخت و گفت: وفق قانون هر نوع همکاری با شبکه‌های معاند جرم است؛ لذا نهاد‌های نظارتی بایستی نسبت به شناسایی افرادی که با این شبکه‌ها همکاری دارند اقدام کرده و افراد مجرم را با مستندات به دستگاه قضایی معرفی کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حقوقی قضایی

دیگر خبرها

  • توصیه دادستان کرمان به مقامات قضائی استان‌ برای مبارزه جدی با فساد 
  • توصیه دادستان کل کشور درباره نحوه اجرای «طرح نور» فراجا
  • توصیه دادستان کل کشور درباره نحوه اجرای طرح نور فراجا
  • دستگاه‌های دولتی مکلف به پاسخگویی و اجرای مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی هستند
  • ۱۵ متهم تحت تعقیب در خرمشهر بازداشت شدند
  • حمایت قضایی از تولید/ جلوگیری از بیکاری ۱۹۱ هزار ‌کارگر
  • کارگروه مصوبات سفر دولت در استان سمنان ایجاد می‌شود
  • متهم جرائم اقتصادی در کرمانشاه دستگیر شد
  • تکالیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • تعیین تکلیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی