Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد - دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران در جلسه شورای هماهنگی معاونان فنی صنعت بیمه، از تسهیل گری شورای فنی در صنعت بیمه سخن گفت.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، جلسه شورای هماهنگی معاونان فنی صنعت بیمه به میزبانی محمد باباکردی، سرپرست معاونت فنی بیمه تعاون و دبیر کارگروه بیمه های مهندسی و انرژی سندیکای بیمه گران ایران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این جسله که سید محمد کریمی، دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران و یونس مظلومی، مدیرعامل بیمه تعاون نیز حضور داشتند از راهبردها و نقطه نظراتی پیرامون فعالیت مطلوب تر شرکت ها در حوزه معاونت فنی سخن گفته شد.
بر اساس این گزارش، سید محمد کریمی، دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران با اشاره به اینکه کلیدی ترین پست راهبری در صنعت بیمه، معاونت فنی است اظهار داشت: شورای فنی موجبات تسهیل امور در کل صنعت بیمه را ایجاد کرده است.
وی در ادامه به برخی دستاوردهای حاصل شده در سندیکای بیمه گران ایران اشاره کرد و بیان کرد: انسجامی که هم اکنون در سندیکا به وجود آمده است، سبب شده تا رقبا در کنار یکدیگر نشسته و برای پیشبرد اهداف صنعت بیمه فعالیت کنند.
کریمی ادامه داد: با توجه به همین انسجام تلاش کردیم تا در مسیر حذف عوارض تحمیل شده بر اساس مصوبه شورای شهر و نیز مرتفع کردن بحث ارزش افزوده سال های 96 و 97 با حکم دیوان عدالت اداری، قدم برداشته و از هزینه تحمیل شده به صنعت بیمه پیشگیری کنیم.
دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران در ادامه مطرح کرد: همچنین در خصوص بیمه شدن بیمه تأمین اجتماعی بازاریابان بیمه های زندگی و بازنگری آیین نامه ها در 5 کارگروه شکل گرفته شده در سندیکا اقدامات مطلوبی صورت پذیرفت.
وی افزود: در بحث شخص ثالث و نرخ تعیین شده نیز خوشبختانه موفق شدیم علی رغم نظر دیوان عدالت اداری مبنی بر کاهش نرخ حق بیمه، موفق شدیم با دلایل منطقی، افزایش قابل توجهی را نیز در بحث افزایش حق بیمه داشته باشیم و در کنار آن 17 هزار میلیارد نقدینگی نیز به صنعت بیمه اضافه کنیم.
کریمی همچنین به بحث های ضروری که باید مورد توجه شرکت های بیمه قرار بگیرند اشاره کرد و گفت: یکی بحث تغییر اقلیم است که ضروری است مورد توجه شرکت های بیمه قرار گرفته و بیش از پیش نسبت به آن توجه کنند.
دبیرکل سندیکای بیمه گران افزود: همچنین بهره مندی از بلاکچین از یکسو و راه اندازی کارت های هوشمند سلامت برای مشخص شدن حساسیت ها، داروهای مصرفی، روند درمان و سایر موارد مرتبط با سلامت افراد از سویی دیگر برای تسهیل در عملکرد و تسریع در فرایندها از جمله مواردی است که شرکت های بیمه ای باید در دستور کار خود قرار داده و در این مسیر حرکت کنند.
وی همچنین با اشاره به نقدهایی به صنعت بیمه مطرح ساخت: ضرورت دارد تا صندوق بلایای طبیعی در کارگروه معاونت فنی حضور پیدا کرده و عملکرد آن مورد واکاوی قرار بگیرد.
کریمی ادامه داد: همچنین مدیران فنی نیز باید متوجه باشند که صرف دریافت تأییدیه از سوی بیمه مرکزی، دلالت بر ماندگاری صلاحیت ها نداشته و این رویه می تواند در صورت وجود اشکال در عملکرد، مورد بازنگری قرار بگیرد و حتی اگر بیمه مرکزی نیز نسبت به آن مراعات کند، سندیکای بیمه گران برای حفظ و حراست از عملکرد صنعت بیمه، نسبت به آن صلاحیت اعتراض خواهد کرد.
دبیرکل سندیکای بیمه گران افزود: بحث پاسخگویی نیز از دیگر مواردی است که باید در صنعت بیمه مورد بازنگری قرار بگیرد؛ هم اکنون نظام پاسخگویی در این صنعت مطلوب نبوده و نظام پیگیری نیز مجبور است فعالانه تر عمل کند تا بتواند خلأ سرعت در پاسخگویی را به نحوی از انحاء پر کند.
وی به شرکت بیمه تعاون به عنوان میزبان جلسه نیز اشاره کرد و بیان داشت: بنده با توجه به اینکه اساساً بیمه را نیز یک تعاون می دانم، خوشحالم که موفق شدم در زمان ریاست بر بیمه مرکزی، مجوز فعالیت بیمه تعاون را صادر کرده و در صنعت بیمه یک تعاون در تعاونی را راه اندازی کنیم.
کریمی همچنین به نقش مدیرعامل کنونی بیمه تعاون در پیشبرد اهداف شرکت اشاره کرد و اظهار داشت: جناب یونس مظلومی نیز در بیمه تعاون بسیار خوب عمل کردند و باعث حفظ حیثیت بنیانگذاران، سهامداران و ذی نفعان شدند.
به امید مدیرعاملی افراد فنی در صنعت بیمه
یونس مظلومی، مدیرعامل بیمه تعاون نیز در این جلسه با اشاره به آرزوی قلبی خود مبنی بر مدیرعامل شدن مدیران فنی در صنعت بیمه، به بحث بیمه های زندگی اشاره کرد و گفت: این روزها شاهد هستیم که برخی شرکت هایی که در ابتدای راه بیمه نامه زندگی هستند، سودهایی اعلام کردند که در سال های بعد قابل ادامه نیست؛ از این رو خواهش دارم که سیاست های تعیین نرخ سود، بر روال منطقی و دنباله دار باشد.
مدیرعامل بیمه تعاون همچنین به بحث مناقصات نیز اشاره کرد و اظهار داشت: در سال های اخیر که مناقصات بیمه ای رایج شده است، شرکت ها بعضاً بر اساس توافقات صورت گرفته عمل نمی کنند؛ همچنین در برخی رشته ها نیز شاهد هستیم که برای برنده شدن در مناقصه نرخ های نامتعارفی ارائه می شود که این در دراز مدت، موجبات آسیب به صنعت بیمه شده و از سوی دستگاه های نظارتی نیز مسائلی را برای شرکت ها به وجود می آورد.
وی از کنسرسیوم ها نیز یاد کرد و گفت: ضرورت دارد تا دایره شرکت های داخل کنسرسیوم از هشت شرکت به تمام شرکت های صنعت بیمه تعمیم پیدا کرده و با یکپارچه سازی ظرفیت صنعت بیمه، به پوشش هرچه بیشتر ریسک های موجود کمک می کند.
مظلومی به مسابقه اینشورتاک هم اشاره کرد و عنوان داشت: این مسابقه گامی مهم در صنعت بیمه محسوب می شود که مطلوب است شبکه فروش تمامی شرکت های بیمه ای با حضور در آن مهارت های خود را ضمن تقویت، در مقابل سایرین محک بزنند.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران شرکت های بیمه صنعت بیمه صنعت بیمه بیمه تعاون معاونت فنی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۱۲۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعاونی های تولیدی، محور اقدامات بخش تعاون هستند

به گزارش خبرگزاری مهر، حامد ویس کرمی، معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بازدید از شهرک صنعتی شمس آباد، تولید را هویت و مبنای تحول و تعالی اقتصادهای رو به تعالی و توسعه‌ای برشمرد و گفت: شناسایی ظرفیت‌های تولیدی بخش تعاون با رویکرد ایجاد تحول در چرخه اقتصاد تعاونی یک ضرورت و در دستور کار معاونت امور تعاون است.

وی ضمن تبریک روز و هفته کارگر به جامعه کارگری که همواره در خط مقدم عرصه تولید به رغم مشکلات حضور دارند، اظهار کرد: حضور پرتلاش جامعه کارگری ناشی از روحیه همگرایی، همبستگی، اهتمام و اتحاد جمعی در به نتیجه رساندن هدفی واحد همواره مورد توجه ارکان مختلف مدیریت کشور و ستودنی و قابل ستایش است.

وی با اشاره به اینکه گذر از چالش‌ها و مشکلات دامن گیر بخش تعاون، مستلزم همکاری دو جانبه بدنه دولتی و غیردولتی بخش تعاون است، افزود: حیات رو به توسعه تعاونی‌ها دارای ظرفیت‌های لازم برای ورود مؤثر به بازارهای بین‌المللی نقش‌آفرین، تأثیرگذار و همراه با مشارکت‌های مردم در فعالیت‌های اقتصادی مد نظر و مورد تأکید مقام معظم رهبری است.

وی بازشناسی، احیا، بازآفرینی ظرفیت‌ها و قابلیت‌های تعاونی‌ها با اتکا به تمهیدات و سیاست‌های حمایتی، تشویقی و ترغیبی و مورد تأکید در قانون تعاون با اولویت تعاونی‌های تولیدی و صادراتی را مهم‌ترین رئوس و وظایف در دستورکار معاونت امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر شمرد.

ویس کرمی تصریح کرد: تکمیل زنجیره تعاون و نیز طراحی زنجیره ارزش در تعاون موضوع در دستور کار دفاتر ستادی و مدیران این بخش‌ها است که در صورت تحقق، ظرفیت بالقوه‌ای را در به نتیجه رساندن برنامه‌های توسعه‌ای بخش تعاون، در اختیار ما قرار خواهد داد.

معاون امور تعاون گفت: در سال جهش تولید با مشارکت مردم، برنامه‌ریزی برای تقویت و توانمندسازی اتحادیه‌ها و تعاونی‌های تولیدی در رأس امور و برنامه‌ها و مأموریت‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است چرا که با به حرکت در آمدن چرخ‌های تولید، گذر از سد تحریم‌های خارجی تا ایجاد تکاپو و تحول در نظام و ساختار اقتصاد تعاونی و حتی ملی کار چندان دشوار و محالی نیست.

وی بر مشارکت، حضور متولیان و مدیران شاغل در حوزه تولید به منظور تجزیه و تحلیل شرایط موجود، ارزیابی کمی و کیفی ظرفیت‌ها و قابلیت‌های راکد و فعال، برنامه‌ریزی جهت بازآفرینی، احیا و تقویت ساز و کارها و ابزارهای حرکتی تا تحقق اهداف تاکید کرد.

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: حضور رقابتی در عرصه‌های مختلف موضوعی است که دولت و بخش غیردولتی اعم از تعاونی و غیرتعاونی توأمان و دوشادوش با هم باید در آن ایفای نقش کرده و تبادل اطلاعات و مشارکت داشته باشند.

ویس کرمی بر طراحی و فعال سازی سامانه جامع و کاربردی مدیریت کسب و کار با هدف ارزیابی آنی و در لحظه عملکرد، آمار و اطلاعات، ظرفیت‌ها، قابلیت‌ها و حتی دریافت اطلاعات محصولات و خدمات شرکت‌های تعاونی به لحاظ کیفی و کمی تا تکمیل زنجیره ارزش تعاون برای حضور و ورود رقابتی در بازارهای اقتصاد داخلی و خارجی تاکید کرد.

وی ادامه داد: هرگونه برنامه‌ریزی و مدیریت امور توأم با نظارت‌های عالی و جزئی در بخش تعاون مستلزم دسترسی به آمار، اطلاعات و اشراف کامل بر شاخص‌ها و وضعیت تعاونی‌ها است.

معاون امور تعاون در پایان گفت: ساختار تعاونی مطلوب‌ترین شکل عملیاتی کردن پروژه‌های احداث واحدهای مسکونی، محیطی فرهنگی – ورزشی و مراکز آموزشی است که باید در دستور کار قرار گیرد.

کد خبر 6089732

دیگر خبرها

  • بیش از ۳ میلیون و۷۰۰ هزار کارگر بیمه‌شده زن هستند
  • نشست نماینده ولی فقیه در کردستان با تشکل های کارگری و کارفرمایی
  • تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است
  • توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون
  • امنیت شغلی در گرو رونق تولید/ بیمه کارگران ساختمانی پیگری می‌شود
  • توقف واردات گوشت مرغ؛ خرید هیچ محدودیتی ندارد
  • نهاده‌های مورد نیاز مرغداران تامین شد
  • ایجاد بیش از ۱۵۰۰ فرصت شغلی توسط تعاونی‌های استان کرمانشاه
  • بیمه سرمد میزبان جلسۀ عمومی شورای هماهنگی شرکت‌های بیمۀ استان اصفهان
  • تعاونی های تولیدی، محور اقدامات بخش تعاون هستند