Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو تیم مذاکره‌کننده طالبان اعلام کرد که قبل از پذیرش آتش‌بس توسط این گروه باید درباره دولت جدیدی که مورد قبول همه طرف‌ها در افغانستان باشد توافق شود.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «سهیل شاهین» عضو تیم مذاکره‌کننده طالبان درباره شرایط این گروه برای پذیرش آتش‌‎بس اظهار داشت: طالبان زمانی سلاح‌های خود را به زمین می‌گذارند که یک دولت برخاسته از مذاکرات در افغانستان ایجاد شود و برای همه طرف‌های درگیر قابل پذیرش باشد همچنین دولت کنونی نیز از قدرت کنارگیری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شاهین به «آسوشیتدپرس» گفت: «ما به انحصار قدرت باور نداریم، زیرا هر دولتی که در گذشته قدرت را در افغانستان انحصار کرده، موفق نبوده است و نمی‌خواهیم فرمول‌های مشابه را تکرار کنیم».

این عضو ارشد طالبان درخواست دولت افغانستان برای آتش‌بس در شرایطی که اشرف غنی همچنان در قدرت است را مانند درخواست برای تسلیم شدن این گروه دانست و گفت: آن‌ها صلح نمی‌خواهند، آن‌ها تسلیمی می‌خواهند.

وی افزود که پیش از هرگونه آتش‌بس باید توافقی درباره دولت جدید صورت گیرد که مورد پذیرش طالبان و دیگر طرف‌های افغان باشد و در چنین شرایطی دیگر هیچ جنگی وجود نخواهد داشت.

شاهین ادامه داد که پس از ایجاد دولت جدید در افغانستان، زنان با رعایت حجاب حق کار، تحصیل و مشارکت در سیاست را خواهند داشت و برای ترک منزل ملزم به داشتن یک همراه مرد با خود نخواهند بود.

عضو ارشد طالبان در پاسخ به گزارش رسانه‌ها درباره اعمال محدودیت‌های شدید علیه زنان، آتش زدن برخی مدارس و اعدام نیرو‌های امنیتی تسلیم شده، بدون تایید این گزارش‌ها گفت که برخی فرماندهان طالبان دستورات رهبر این گروه درباره منع رفتار‌های سرکوبگرانه و افراطی را نادیده گرفته‌اند و چندین نفر آن‌ها نیز به دادگاه نظامی طالبان فرستاده و مجازات شده‌اند، اما جزئیاتی در این باره ارائه نکرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سهیل شاهین دولت جدید افغانستان طالبان آتش بس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۱۲۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییرات اقلیمی افغانستان را تهدید می کند

دفتر کاپ گفته است که افغانستان در معرض یک «چرخه معیوب درگیری» قرار خواهد گرفت و تغییرات اقلیمی به عنوان یک تهدید چند برابر عمل می‌کند.

نشریه دیپلمات آسیا به نقل از دفتر کاپ اعلام کرد انزوای جهانی افغانستان و ناتوانی طالبان سبب ایجاد نگرانی‌ها مبنی بر گسترش بحران اقلیمی این کشور به منطقه و فراتر از آن شده است.

به گفته این نهاد، یکی از تأتیرات منفی به قدرت رسیدن دوباره طالبان در افغانستان، بازماندن این کشور از نشست‌های جهانی تغییرات اقلیمی، به‌شمول نشست‌های صندوق آب‌وهوای سبز (GCF) است.

بربنیاد این گزارش، افغانستان تنها می‌تواند ۴۰ درصد از برق مورد نیاز خود را تأمین کند که این تولید ناکافی، سبب مودجودیت حدود شش ساعت برق در مراکز صحی کشور شده است.

گفتنی است که افغانستان افزون بر بحران‌ سیاسی و اقتصادی با بحران تغییرات اقلیمی دست‌وپنجه نرم می‌کند.

کاهش آب‌های زیرزمینی، سرازیرشدن سیلاب‌های ویران‌گر، بالا رفتن درجه حرارت، کاهش بارندگی، باران‌های بی‌موقع و تغییر رطوبت هوا از نشانه‌های تغییر اقلیم در افغانستان خوانده شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • گزینه‌های مقابل بایدن در چگونگی مواجهه با توافقنامه دوحه
  • مسدود شدن گذرگاه اسپین بولدک
  • روایت روزنامه جمهوری اسلامی از مدارا با طالبان بدون خط قرمز/ جازدن سیل به جای دادن حقابه!
  • امضای قرارداد صادراتی ازبکستان با تجار افغانستانی
  • تغییرات اقلیمی افغانستان را تهدید می کند
  • طالبان افغانستان برای جذب توریست خارجی دست به کار شده‌اند
  • طالبان افغانستان برای جذب توریست خارجی دست به کار شده اند
  • سد طالبان بر مسیر «دوستی»
  • ادعاها درباره اجرای توافق مهم میان ایران و طالبان
  • هشدار حزب التحریر به طالبان