Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-30@22:44:31 GMT

تشکیل هشت کمیته تخصصی برای رویداد ساری ۲۰۲۲

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۱۲۶۷۶

تشکیل هشت کمیته تخصصی برای رویداد ساری ۲۰۲۲

به گزارش همشهری آنلاین، جواد طالبی اظهار کرد: در شورای سیاستگذاری رویداد بین‌المللی ساری۲۰۲۲ هشت کمیته شامل کمیته‌های «برنامه‌ریزی طرح و پژوهش»، «مالی پشتیبانی»، «زیرساختی و فنی»، «خدمات شهری و فضاسازی»، «فرهنگی و هنری»، «فناوری اطلاعات»، «روابط عمومی و تبلیغات» و «شهر خلاق» تشکیل شده است.

وی افزود: انتخاب ساری به عنوان میزبانی گردشگری در سال ۲۰۲۲ قطعاً مهمترین و بزرگترین رویداد برای مرکز استان طی یک سال آینده است و همه وظیفه داریم بستر مناسب برای برگزاری بهتر این رویداد را فراهم کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار ساری با اشاره به برخی اقدامات انجام شده و در حال انجام توسط این نهاد برای میزبانی از گردشگران خارجی در سال ۲۰۲۲ خاطرنشان کرد: پارک صفرآباد که به پارک اکو تغییر نام داد، بستری مناسب برای گردشگری است که سال‌ها مغفول مانده بود. اما با استاندار مازندران طرح بهسازی این ظرفیت بزرگ گردشگری ساری به همت سازمان عمران و سازمان فضای سبز در حال انجام است و تاکنون زیرسازی و کاشت نهال در این پروژه عملیاتی شده است.

وی افزود: پارک چنگلی سکوتپه نیز از دیگر ظرفیت‌های مهم و مؤثر در جذب گردشگر شهر ساری است و برای بهسازی، شناساندن و استفاده از این ظرفیت مهم تمام مجموعه شهرداری ساری و دستگاه‌های مربوطه همکاری خواهند کرد. بهسازی و احداث جاده سلامت در این پارک جنگلی در حال انجام است و امیدواریم با کمک مسئولان استانی و شهرستانی فاز نخست آن برای رویداد ساری ۲۰۲۲ آماده شود. طرح ساخت پارک پایداری در حاشیه رودخانه تجن نیز برای رویداد ۲۰۲۲ در دست اقدام است.

شهردار ساری اظهار کرد: شهرداری بافت تاریخی و کهن ساری به عنوان یکی از شهرداری‌های مناطق راه‌اندازی شده و با برنامه‌ریزی‌هایی که برای این شهرداری صورت گرفته اقدامات خوبی به منظور استفاده از ظرفیت‌های محلات قدیمی شهر ساری در دستور کار قرار می‌گیرد. در همین راستا نیز احیای بافت تاریخی در محله قدیمی آب‌انبارنو، احیای تاریخی میدان ساعت و طرح سنگ فرش میدان ساعت و خیابان جمهوری اسلامی نیز در دستور کار قرار دارد.

به گفته این مسئول فراخوان طراحی بنای باستانی سه گنبدان ساری با مشارکت طراحان و معماران برجسته کشوری و همکاری پژوهشکده ساری‌شناسی نیز با هدف هویت‌بخشی و احیا ابنیه تاریخی فراموش شده منتشر شده است.

طالبی فضاسازی شهری و تغییر هویت بصری شهر با محوریت رویداد گردشگری ساری ۲۰۲۲ و ساخت نمادهای شهری با موضوع این رویداد را نیز از برنامه‌های در دست اقدام شهرداری ساری عنوان کرد و افزود: اجرای طرح همسان‌سازی تابلوهای سردر مغازه‌های اطراف این میدان نیز در حال انجام است.

وی به اهمیت تبلیغ این رویداد در فضای مجازی برای آشنایی بیشتر شهروندان با ساری۲۰۲۲ اشاره کرد و افزود: تولید محتوای بصری در قالب نماهنگ، فتوکلیپ و متن برای معرفی اماکن تاریخی، محلات بافت کهن، نقاط گردشگری شهرستان و آداب و رسوم مردم ساری در فضای مجازی نیز از فعالیت‌های شهرداری در زمینه رویداد ساری ۲۰۲۲ است.

کد خبر 616324 برچسب‌ها استان مازندران سازمان اکو سفر - گردشگری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان مازندران سازمان اکو سفر گردشگری حال انجام ساری ۲۰۲۲

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۱۲۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید بیشتر توت فرنگی با روش علمی

دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با استفاده از روش علمی، موفق به تولید بیشتر توت فرنگی شدند.

آنها با راهنمایی‌های دکتر حدادی نژاد از اساتید این دانشگاه متوجه شدند برای افزایش تولید، اگر از مواد زیستی استفاده کنند این مواد می‌تواند نیاز گیاه را تامین کند و مقدار تولید بالا برود.

در این روش در دو مزرعه در بهنمیر با پوشش تونلی و پلاستیکی، هم آفت و هم علف هرز کمتر در تولید توت فرنگی استفاده می‌شود.

معاون مدیریت باغبانی جهاد کشاورزی مازندران از برداشت توت فرنگی در سطح ۱۷ هزار هکتار از مزارع استان مازندران خبر داد.

به گفته ملایی پیش بینی می‌شود ۱۷ هزار تن انواع توت فرنگی در این مزارع تولید و روانه بازار شود. مازندران در این زمینه رتبه دوم کشور را دارد.

وی با اشاره به تغییر کشت از سنتی به روش‌های نوین افزود: در روش‌های جدید، با استفاده از عملیات تقویت خاک و پوشش پلاستیکی، موجب زودرس کردن برداشت و کیفیت تولید می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • مناف هاشمی: مجلس ردیف بودجه رویداد‌های بین المللی را حذف کرد/ بالای ۳۵ سهیمه المپیک خواهیم داشت
  • تشکیل اولین قرارگاه جوانی جمعیت در شهرستان اردکان
  • شناسایی بیش از ۳۱۰۰ فقره انشعاب غیر مجاز آب در مازندران
  • تولید بیشتر توت فرنگی با روش علمی
  • نشست تخصصی کمیته امداد استان گلستان با دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد
  • کمیته همکاری‌های کشاورزی ایران و آفریقا تشکیل شد
  • تشکیل کمیته تدوین سند احیاء ربع رشیدی تبریز
  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور
  • تشکیل شورای راهبردی مدیریت شهری شیراز با چند حوزه خدمات‌رسان
  • تشکیل کارگروه‌ تخصصی مشترک بین دانشگاه آزاد و شورای شهر زرقان