Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک تحلیل گر مسائل آمریکا گفت:آمریکایی‌ها سعی کردند تا با تحریم اقتصادی، مردم ایران را به آستانه عدم تحمل و اقدامات ضدحکومتی پیش ببرند و به این ترتیب با طغیان مردم از اوضاع اقتصادی آمریکایی‌ها به هدف خود یعنی براندازی حکومت در ایران دست یابند.

سیدمحمد مرندی، تحلیل گر مسائل آمریکا در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص درخواست قانون گذاران آمریکایی از دولت بایدن مبنی بر ارائه گزارش‌هایی که نشان دهد چه طور جمهوری اسلامی علی رغم مشکلات اقتصادی ناشی از تحریم توانسته حکومت خود را سرپا نگه دارد، گفت: دولت آمریکا برای اینکه کشور‌های مختلف را به زانو درآورد به ابزار مختلف از جمله ابزار‌های نظامی، تحریم و فشار‌های روانی استفاده می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: در ارتباط با ایران نیز از همه این ابزار‌ها به اضافه ترور افراد و همچنین هدف قرار دادن و تهدید کشور‌های دوست ایران نیز بهره گرفت و حتی تلاش کرد تا به کمک تکفیری‌ها به مرز‌های کشورمان نزدیک شود.

مرندی با بیان اینکه در میان همه این گزینه‌ها تحریم‌های اقتصادی از جمله ابزار‌های قدرتمند و مورد اتکای آمریکا بود، گفت: آمریکایی‌ها سعی کردند تا با تحریم مردم ایران را به آستانه عدم تحمل و اقدامات ضدحکومتی پیش ببرند و به این ترتیب با طغیان مردم از اوضاع اقتصادی آمریکایی‌ها به هدف خود یعنی براندازی حکومت در ایران دست یابند.

این تحلیل گر مسائل آمریکا با بیان اینکه البته تحریم‌های آمریکا در کشور دستاورد‌هایی نیز داشت، گفت:، اما این دستاورد‌ها در حدی نبود که آمریکایی‌ها برای آن برنامه داشتند و شاهد این مدعا نیز آن است که قانون گزاران آمریکایی به وضوح اذعان دارند که به اهداف خود یعنی فروپاشی حکومت در ایران نرسیدند.

وی با اشاره به اقدامات و اظهارات اوباما در این مسیر گفت: اوباما که خود مبدع سیاست‌های تحریم حداکثری در قبال ایران بود توافق نامه برجام را کلید زد و صراحتا اعلام کرد دیوار تحریم علیه ایران دوام ندارد و این تحریم به تدریج فرو خواهد پاشید و قبل از فروپاشی کامل تحریم‌ها باید در توافق با ایران به نتیجه برسم.

مرندی ادامه داد: بایدن هم به خوبی این مهم را می‌داند که دیوار تحریم‌ها علیه ایران به زودی فرو خواهد ریخت این در حالی است که مشکل آمریکا فقط به زانو درآوردن رقبا یا کشور‌های مخالف او نیست و طبیعتا بایدن هم اگر بخواهد برجام را اجرا کند مخالفین او به ویژه از حزب جمهوری خواه اجازه عملیاتی شدن آن را نخواهند داد کمااینکه در زمان ترامپ نیز هر گاه او خواست رابطه با روسیه را ترمیم کند دموکرات‌ها این اجازه را به او ندادند.

این تحلیل گر مسائل آمریکا در خصوص تحریم‌های بی سابقه علیه ایران در طول چند سال اخیر به بسیج رسانه‌های ضد ایرانی در گسترش ترس و نگرانی در بین مردم اشاره کرد و گفت: بسیج رسانه‌ای که علیه ایران در کشور‌های غربی آغاز شده بی سابقه است و هیچ کشور دیگری که با آمریکا مشکل دارد مانند چین، روسیه، ونزوئلا و ... هیچ گاه با این حجم از جنگ رسانه‌ای در راستای تحریم‌های اقتصادی مواجه نبودند.

وی تصریح کرد: ده‌ها شبکه تلویزیونی و صد‌ها ارتش سایبری مشغول جنگ با کشور ما هستند لذا هزینه‌ای که برای تخریب روحیه مردم و ایجاد موج ناامیدی بین آن‌ها انجام می‌شود، بی سابقه است.

مرندی افزود: مهم‌تر از همه این‌ها یک ارتش سایبری عظیم که در آلبانی مستقر است و ده‌ها حساب فیس بوک، توئیتر و اینستاگرامی دارد شبانه روز کار می‌کند تا موج روانی در کشور ایجاد کند.

این تحلیل گر مسائل آمریکا البته در پایان گریزی به عملکرد غیرقابل قبول دولت در سال‌های خیر نیز زد و گفت: مسئله بعدی عملکرد دولت است که می‌توانست در عرصه اقتصادی بهتر باشد، در کاهش فاصله اجتماعی تلاش کند و اقدامات بیشتری در جهت عدالت محوری انجام دهد تا مردم آسیب کمتری ببینند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مرندی آمریکا تحلیل گر مسائل آمریکا آمریکایی ها علیه ایران تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۱۵۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنگ فرهنگی آمریکا علیه عراق و منطقه

در وهله نخست، ورود ایالات متحده آمریکا و اروپا به این موضوع نشان‌دهنده اهمیت مباحث فرهنگی است. آن‌ها تلاش می‌کنند فساد و تباهی را میان ملت‌های مسلمان رواج و سپس جوامع را به سمت بی‌هویتی سوق دهند. زمانی که بی‌بندوباری جنسی میان ملت‌ها گسترده شود موجب از بین رفتن هویت و گسست اجتماعی می‌شود؛ در نتیجه استعمارگران می‌توانند بر آن کشورها مسلط شوند. در حالی که جهان سرمایه‌داری قدرت نظامی و اقتصادی گذشته برای به بند کشیدن دیگر جوامع را ندارد، آخرین تیر در ترکش لیبرالیسم این است با ابزار فرهنگ وارد شده و مردم جهان را بی‌هویت کند. در این مسیر، در سال‌های اخیر تلاش‌های بسیاری در رسانه‌ها و بنگاه‌های کلان سرمایه‌داری غرب در حال انجام است تا همجنس‌بازی را در جهان گسترش دهند.

این یکی از مراحل تسلط آمریکا بر جهان و جهانی‌سازی مدنظر آن‌هاست، به این معنی که یکی از مراحل مهم جهانی‌سازی همین بی‌هویت کردن مردم است. غرب گسترش فرهنگ ابتذال را در کشورهای تحت سلطه دنبال می‌کند و طبیعتاً این مسیر در عراق هم وجود دارد، چرا که این کشور هنوز هم زیر سلطه استعمار است.
نکته مهم دیگر این است آمریکایی‌ها همواره ادعا دارند سیاست‌ گذاری بغداد در کنترل تهران است؛ ولی موضوع اخیر اثبات می‌کند آن‌ها هستند که در ریزترین و جزئی‌ترین مسائل داخلی عراق شامل امنیتی، اقتصادی، سیاسی و حتی فرهنگی-مذهبی و اجتماعی دخالت می‌کنند. ایالات متحده علاوه بر نفت، حوزه بانکی و مسائل نظامی که در کنترل خود دارد، امروز تلاش می‌کند حتی به مسائل دینی-فرهنگی این کشور هم جهت دهد. این دقیقاً همان نکته‌ نگران‌کننده‌ای است که گروه‌های مقاومت به آن آگاه هستند و از این رو تلاش دارند به هر شکل ممکن آمریکایی‌ها را از کشورشان بیرون کنند. البته فقط پایگاه‌های نظامی آمریکا در عراق مطرح نیست بلکه ایالات متحده بر همه مسائل این کشور کنترل و نظارت دارد و عملاً تحت سلطه خودش درآورده است؛ دخالتی که آمریکایی‌ها درباره مصوبات مجلس عراق دارند یکی از مصادیق بارز و روشن این موضوع است.

دیگر خبرها

  • آمریکا تحریم‌ها علیه ۱۰ بانک بزرگ روسیه را کاهش داد
  • عرضه جهانیِ تولید ایرانی علیه تحریم‌ها
  • جنگ فرهنگی آمریکا علیه عراق و منطقه
  • بهبود اقتصادی؛ از میدان «واقعیت» تا میدان «تصویر»
  • چرا ایران تحریم‌ناپذیر است؟
  • تلاش آمریکا برای احیای یک طرح شکست خورده علیه ایران
  • ابعاد حقوقی تجمع دانشگاهیان آمریکا در دانشگاه قم بررسی شد
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند
  • نارضایتی مردم آمریکا از سیاست‌های بایدن در قبال جنگ غزه
  • شکست تلاش‌ آمریکا برای گسترش نفوذ در آفریقا