Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر سمواتی تهیه‌کننده فیلم‌های سینمایی «نفس عمیق»، «دربند» و «پنج ستاره» با اشاره به اینکه برای مراودات سینمایی در کشور ما مشکلات بسیاری وجود دارد تأکید کرد که برای جهانی شدن سینمای ایران ارتباطی دو طرفه نیاز است.

امیر سمواتی تهیه‌کننده سینما در گفت‌وگو با خبرنگار برنا، اظهار داشت: امکان حضور بازیگران ایرانی در پروژه‌های خارجی و در واقع فعالیت بین‌المللی ستاره‌های سینمای ما با مشکلات بسیاری مواجه است که یکی از اصلی‌ترین مسائل چارچوب‌هایی است که برای خانم‌ها و آقایان بازیگر تعیین شده و اگر در پروژه‌ای در تضاد با سیاست‌ها و محدودیت‌ها حضور داشته باشند باید پاسخگو باشند و به همین دلیل انتخاب‌های چندانی برای بازیگران ما وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سمواتی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از مسائل مربوط به تسلط بازیگران ما به زبان، لهجه و توانایی ارتباط برقرار کردن با دیگر بازیگران می‌شود. شاید یک بازیگر ایرانی بتواند در یک جشنواره معتبر جایزه بگیرد اما این جایزه نمی‌تواند دلیلی بر موفقیت او برای تبدیل شدن به بازیگری جهانی باشد چرا که پارامترهایی مثل گویش، تسلط به زبان و... بسیار مهم است. حتی بازیگرانی که تسلط کافی به زبان انگلیسی و دیگر زبان‌ها داشته‌اند در فیلم‌های اروپایی و آمریکایی معمولاً نقش‌ کاراکترهایی از آسیایی به آن‌ها داده می‌شود. به اعتقاد من بازیگران ما قطعاً پتانسیل کافی به لحاظ استعداد و توانایی را دارند و مسائلی خارج از این موضوع وجود دارد که مانع این اتفاق می‌شود.

او افزود: نکته دیگر به فعالیت اصناف، نهادها و سازمان‌های هنری و سینمایی ما مربوط می‌شود. ما در تولیدات مشترک فعالیت‌های چندان خوبی نداریم و بازیگران و حتی دیگر عوامل مثل فیلمبرداران و... فرصت چندانی برای بروز زمینه‌هایی برای همکاری ندارند. ما نیاز به نهاد یا سازمانی داریم که رایزنی‌های فرهنگی و هنری را انجام دهند و این کار به نظر من از سوی رایزن‌های فرهنگی وزارت امور خارجه ما باید صورت بگیرد و شخصیت‌های هنری ما را معرفی کنند. ما به یک متولی برای این مسئله نیاز داریم و اگر امکان تولیدات مشترک فراهم باشد قطعاً به نفع سینمای ما است.

تهیه‌کننده فیلم سینمایی «دربند» در ادامه تأکید کرد: وقتی ما درباره جهانی شدن حرف می‌زنیم یک ارتباط دو طرفه مدنظرمان است. اگر قرار است عوامل ما در کشورهای دیگر کار کنند باید عوامل سینمایی خارجی نیز امکان کار کردن در ایران داشته باشند و رابطه باید متقابل باشد. جهانی بودن تنها به ترکیه رفتن و فیلم ساختن محدود نمی‌شود و ما به یک مراوده برنامه‌ریزی‌‌شده و منطقی نیاز داریم.

سمواتی تأکید کرد: سینمای ما به جایی برای دیپلماسی عمومی نیاز دارد تا روابطی بین سینماگران ایران و جهان ایجاد کند که تنها محدود به جشنواره‌ها نشود. متأسفانه طی سال‌های اخیر سینمای ما دچار انحصارگری شده که فقط برخی افراد امکان فعالیت بین‌المللی هستند و فقط شرایط را برای ارسال فیلم‌های خودشان به جشنواره‌ها فراهم می‌کنند. ما شاهد اتفاقات عجیبی مثل یک شبه مجوز ساخت گرفتن بودیم و دیدیم برخی افراد 6 ماه تلاش می‌کنند و در نهایت به آن‌ها مجوز هم داده نمی‌شود. بنیاد سینمایی فارابی فیلم سینمایی «دربند» را 5 سال پیش فروخته و ما سال‌هاست برای گرفتن سهم‌‍مان تلاش می‌کنیم و به ما می‌گویند که امکان دریافت پول وجود ندارد. متأسفانه مراودات ما با کشورهای خارجی دچار مشکل است و امیدوارم مدیران آینده سینما این بلبشو را از بین ببرند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مشکلات فرهنگی و هنری وزارت امور خارجه فیلم سینمایی ایران ترکیه ایران و جهان پول ایران و جهان پول سینمای ایران مشکلات وزارت امور خارجه سینمای ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۱۶۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات سازمان همکاری اسلامی

در دیدار «محمدحسن حبیب ‌الله‌زاده»، سفیر جمهوری اسلامی ایران در آنکارا با خانم «زهرا زومروت سلجوق»، مدیرکل سازمان آموزش و تحقیقات آماری، اقتصادی و اجتماعی کشورهای اسلامی پیرامون توسعه همکاری‌ها میان ایران با این سازمان گفت‌وگو و تبادل نظر شد.

 به گزارش ایسنا ، سفیر جمهوری اسلامی ایران در این دیدار با اشاره به اهمیت استفاده از نتایج تحقیقات این مرکز و تبادل و انتقال تجربیات کشورهای اسلامی در حوزه‌های مربوطه، خواستار افزایش همکاری‌ها و بهره‌ مندی بیشتر کشورمان از خدمات این نهاد سازمان همکاری اسلامی شد .

 وی همچنین بررسی امکان تعریف پروژه‌های مشترک با سازمان آموزش و تحقیقات آماری، اقتصادی و اجتماعی کشورهای اسلامی و نیز مشارکت در پروژه‌های آن مرکز را از دیگر زمینه‌های افزایش همکاری‌ها دانست.

خانم زهرا سلجوق، مدیرکل سازمان آموزش و تحقیقات آماری، اقتصادی و اجتماعی کشورهای اسلامی نیز با برشمردن برخی از زمینه‌های کاری آن مرکز در حوزه‌های مختلف، برای افزایش همکاری‌ها با کشورمان در زمینه‌های مورد نیاز، اعلام آمادگی کرد .

وی با اشاره به برخی از پروژه‌های مرکز آموزش و تحقیقات آماری، اقتصادی و اجتماعی کشورهای اسلامی، حوزه‌های فعالیت این سازمان را شامل طیف وسیعی از فعالیت‌ها با درخواست کشورهای عضو دانست و با اشاره به تجارب ارزشمند کشورمان در برخی از حوزه‌های فعالیت این مرکز بین المللی، آمادگی این نهاد برای  ارتقای همکاری و مناسبات کشورمان را اعلام کرد .

براساس این گزارش، مرکز آموزش و تحقیقات آماری، اقتصادی و اجتماعی کشورهای اسلامی یکی از نهادهای تخصصی وابسته به سازمان همکاری اسلامی (OIC) است که بر اساس مصوبه هشتمین نشست وزرای امور خارجه سازمان کنفرانس اسلامی (طرابلس) تاسیس و از اول ژوئن ۱۹۷۸ فعالیت خود را در آنکارا آغاز کرد.

 مهمترین وظایف این نهاد جمع آوری، پردازش و انتشار آمار و اطلاعات اقتصادی - اجتماعی برای استفاده کشورهای عضو، مطالعه و ارزیابی تحولات اقتصادی و اجتماعی در کشورهای عضو به منظور ارتقای همکاری میان کشورهای اسلامی و نیز سازماندهی برنامه های آموزشی متناسب با نیازهای کشورهای عضو و اهداف کلی سازمان همکاری اسلامی  است .

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • معاون وزیر کشور: در حال رایزنی هستیم تا امکان ورود زائران ایران به عراق با خودرو شخصی فراهم شود
  • کودکان سینمای ایران که امروز بازیگران معروفی هستند (فیلم)
  • «مست عشق» هنوز در ترکیه اکران نشده است/ اعلام زمان دقیق اکران ترکیه تا دو هفته آینده و رایزنی برای نمایش در کشورهای دیگر
  • درآمد میلیون دلاری شبکه‌های ماهواره‌ای از سینمای ایران! چرا و چگونه؟!
  • عاشقانه شمس و مولانا رکورد کمدی‌ها را زد/تغییر ناگهانی دبیر اقوام
  • رکورد فروش روزانه سینما شکسته شد
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات ارشد اکو
  • (ویدیو) کودکان سینمای ایران که امروز بازیگران معروفی هستند
  • رایزنی برای تبادلات مالی و بانکی میان ایران و آفریقا
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات سازمان همکاری اسلامی