Web Analytics Made Easy - Statcounter

منابع سوری از ورود کاروان جدید نظامیان آمریکایی از عراق به حسکه و قصد آنها برای احداث پایگاه جدید خبر دادند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری سوریه(سانا)، مسئولان امور آب سوریه از اقدام خرابکارانه علیه تاسیسات تامین آب آشامیددنی در حومه درعا در جنوب این کشور و از کار افتادن دو ایستگاه پمپاژ آب خبر دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این منابع بیان کردند که بر اثر این اقدام خرابکارانه، آب شماری از مناطق قطع و 150 هزار شهروند سوری از آب آشامیدنی محروم شدند.

«اسامه القادری» از مسئولان آب و فاضلاب درعا اعلام کرد: افراد ناشناس به ایستگاه پمپاژ آب تغذیه کننده شهر« نوی» در حومه شمال غربی درعا، حمله و اقدام به تخریب آن و  سرقت تجهیزات برقی آن کردند که این سبب از کار افتادن این ایستگاه شد. این ایستگاه آب آشامیدنی حدود 120 نفر را تغذیه می‌کرد.

وی افزود: حمله دیگری به ایستگاه تامین آب« ضخ الحاره» در حومه درعا که با انرژی خورشیدی کار می‌کرد، انجام شد و افراد ناشناس 80 صفحه خورشیدی و دیگر تجهیزات این ایستگاه را ربودند که 30 هزار نفر از آب آشامیدنی محروم شدند.

کشته شدن سه غیرنظامی در اردوگاه الهول

سانا به نقل از منابع محلی از کشته شدن سه غیرنظامی در اردوگاه الهول تحت کنترل شبه نظامیان« قسد» وابسته به آمریکا و نظامیان آمریکایی خبر داد.

این منابع بیان کردند: سه غیرنظامی که در میان آها یک زن دیده م‌ شود با گلوله سلاح کمری در اردوگاه الهول در حومه شرقی حسکه کشته شدند.

سانا گزارش داد: این اردوگاه شاهد هرج و مرج و شرایط سخت برای غیرنظامیان است. علاوه بر آن شرایط بهداشتی آن یک فاجعه انسانی را رقم خواهد زد زیرا نه آبی وجود دارد  نه دارو و غذا. امنیتی هم در این اردوگاه تحت کنترل نظامیان آمریکایی و شبه نظامیان وابسته به آنها وجود ندارد.

ورود کاروان متعلق به نظامیان آمریکایی به حسکه

خبرگزاری رسمی سوریه از ورود یک کاروان متعلق به نظامیان امریکایی به پایگاه الشدادی در حومه حسکه در شمال شرق سوریه خبر داد و این درحالیست که دیده بان حقوق بشر سوری از احتمال احداث پایگاه نظامی جدید در سوریه توسط امریکا خبر می‌دهد.

سانا اعلام کرد که نیروهای امریکایی به تقویت پایگاه های خود در منطقه الجزیره ادامه می‌دهند و از طریق دو بالگرد نظامی، تجهیزات، مهمات و مواد لجستیک و شماری نظامی به پایگاه «الشدادی» در جنوب حسکه وارد کردند.

از طرفی دیگر سازمان دیده بان حقوق بشر سوری نیز گفت که این کاروان متشکل از 75 کامیون بود که اکثر آنها حامل خودروهای نظامی و زرهی بودند که از طریق گذرگاه مرزی «الولید» با اقلیم کردستان عراق وارد خاک سوریه شدند.

این سازمان به نقل از منابع خود خبر داد که نیروهای ائتلاف بین المللی به رهبری امریکا این کاروان را با هدف احداث پایگاه نظامی جدید در شمال و شرق سوریه وارد کردند.

اکثر خاک استان های حسکه، دیر الزور و الرقه که سرشار از منابع انرژی هستند، تحت کنترل نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد) که تحت حمایت ائتلاف بین المللی به رهبری امریکا هستند، قرار دارد.

 نیروهای آمریکایی در حالی در سوریه حضور دارند که نه مجوزی از سوی شورای امنیت برای آنها صادر شده است و نه به دعوت سوریه آمده‌اند.

هدف اصلی دولت سوریه دست یابی به راهکار سیاسی و بازسازی و نیز بازگشت آوارگان است اما نیروهای آمریکایی در راستای نابودی این تلاش‌های مسالمت آمیز دولت سوریه حرکت می‌کنند.

دمشق حضور نظامی آمریکا در سوریه را غیرقانونی می‌داند و اینکه هدفش غارت منابع طبیعی سوریه است و بارها هم به شورای امنیت درباره سرقت منابع نفتی و غلات سوریه، شکایت برده است.

ملت سوریه از حضور نیروهای آمریکایی در کشور خود ناراضی هستند و این نیروهای اشغالگر را به مثابه چالشی در مقابل تلاش‌های دولت سوریه می‌دانند.

صبح 23 مارس گذشته 300 تانکر حامل نفت دزدیده شده سوریه از طریق گذرگاه غیرقانونی «المحمودیه» به عراق برده شد.

در واقع نیروهای اشغالگر آمریکایی ماهانه ده‌ها محموله نفت مسروقه را به عراق می‌برند. علاوه بر آن شبه نظامیان «قسد» مورد حمایت آمریکا روزانه 140000 بشکه نفت خام می‌زدند و این طبق گفته «غسان خلیل» استاندار حسکه است. این اقدامات شبه نظامیان «قسد» با حمایت کامل اشغالگران آمریکایی در سوریه انجام می‌گیرد.

«بسام طعمه» وزیر نفت و منابع طبیعی در 18 مارس گذشته اعلام کرد که آمریکا بر بیش از نود درصد از ذخایر نفت خام سوریه که در بخش شمال شرقی سوریه قرار دارد، سیطره دارد.

وی به خسارات ناشی از سرقت نفت سوریه در نتیجه راهزنی آمریکایی‌ها اشاره کرد و گفت که این از 92 میلیارد دلار فراتر رفته است.

با این حال واشنگتن با هدف سرپوش گذاشتن بر اقدامات جنایتکارانه خود در سوریه به هجمه علیه دمشق و مسکو روی آورده است و آنها را مسئول بحران انسانی در سوریه قلمداد می‌کند و به این اکتفا نکرده و در راستای بی ثباتی سوریه حرکت کرده است.

واشنگتن با جنجال فراوان از کمک‌های انسانی به سوریه سخن به میان آورده است در حالی که با رصد این کمک ها مشخص می‌شود که به سمت تروریست‌ها در شمال غرب سوریه رهسپار می‌شوند.

آمریکا با غارت غلات سوریه به بحران انسانی در سوریه دامن می‌زند که محموله‌های زیادی از طریق گذرگاه غیرقانونی «سیمالکا» عازم عراق می‌شود تا بحران غذایی در سوریه تشدید شود.

اقدامات جنایتکارانه آمریکا زمانی بیشتر ملموس می‌شود که نیروهای اشغالگر آمریکایی مانع از فروش محصولات کشاورزان در مناطق اشغالی به دولت سوریه می‌شوند.

علاوه بر اینکه محصولات کشاورزان سوری را در مناطق تحت اشغال شبه نظامیان «قسد» با قیمت ناچیز می‌خرند، هواپیماهای آمریکایی محصولات گندم در شمال شرق سوریه را به آتش می‌کشند و با پرواز در ارتفاع پایین موجبات رعب و وحشت غیرنظامیان را فراهم می‌آورند.

واشنگتن به شکل منظم و مداوم اقدام به سرقت غلات سوریه از دشت‌های کشاورزی و نفت از چاه‌های آن با هدف طولانی کردن بحران و وارد کردن زیان به ملت سوریه می‌کنند و این را جز تروریسم اقتصادی و جنایت ضد بشری نمی‌توان، نامید.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نظامیان آمریکایی احداث پایگاه شبه نظامیان دولت سوریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۱۷۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف جدید زبان‌شناسان: ۴ سفر حماسی از سرزمین‌های یخی که به پیدایش اولین آمریکایی ها منجر شد

تقریباً نیمی از خانواده‌های زبانی دنیا در قاره آمریکا یافت می‌شوند. با اینکه بسیاری از این زبان‌ها اکنون منقرض شده‌اند، تحلیل زبان‌های تاریخی به ما امکان بررسی، مقایسه و ردیابی آن‌ها در گذر زمان را می‌دهد تا گروه‌های اولیه ساکن در این قاره را بهتر درک کنیم.

جهانا نیکولز، زبان‌شناس تاریخی در دانشگاه برکلی کالیفرنیا در پژوهشی که اواخر ماه مارس در مجله American Journal of Biological Anthropology منتشر شد، به بررسی ساختار ۶۰ زبان از سراسر آمریکا و کانادا پرداخت. این بررسی نشان داد که این زبان‌ها از دو گروه زبانی اصلی نشأت گرفته‌اند که در دست‌کم چهار موج مجزا وارد آمریکای شمالی شده‌اند.

کشف تاریخچه قاره آمریکا با علم زبان‌شناسی

به گزارش گجت نیوز، نیکولز ۱۶ ویژگی این زبان‌ها از جمله ساختار هجا، جنسیت اسم‌ها و نحوه تولید صامت‌ها هنگام صحبت را مورد بررسی قرار داد. نتایج این بررسی حاکی از آن است که این زبان‌ها به دو گروه اصلی تقسیم می‌شوند: گروه اول شامل زبان‌هایی است که ضمیر اول شخص آن‌ها دارای آوای «ن» و ضمیر دوم شخص دارای آوای «م» است. گروه دوم شامل زبان‌های دیرینه‌تری است که می‌توانند یک جمله کامل را تنها در یک کلمه منتقل کنند.

تحليل‌های بیشتر زبان‌شناسی نشان می‌دهند که ورود انسان‌ها به قاره آمریکا در چهار موج مجزا رخ داده است. اولین موج حدود ۲۴ هزار سال پیش اتفاق افتاد، زمانی که یخچال‌های عظیم بخش زیادی از آمریکای شمالی را پوشانده بودند.

خانم نیکولز هیچ ویژگی منحصر به فردی در زبان‌های آن دوره پیدا نکرده که نشان‌دهنده ورود گروهی متنوع از مردم و زبان‌ها به آمریکای شمالی در آن زمان باشد. موج دوم مهاجرت حدود ۱۵ هزار سال پیش با مردمی همراه بود که زبان‌هایی با ضمیر اول شخص «ن» و ضمیر دوم شخص «م» داشتند.

موج سوم نیز هزار سال بعد با مردمانی همراه بود که زبان‌هایی با صامت‌های ساده داشتند. سپس موج چهارم حدود ۱۲ هزار سال پیش همراه ورود زبان‌هایی با صامت‌های پیچیده از راه رسید.

تا همین اواخر، محققان بر این باور بودند که اولین آمریکایی ها حدود ۱۳ هزار سال پیش از طریق یک پل خشکی از سیبری وارد این قاره شده‌اند. اما مطالعات قبلی خانم نیکولز روی داده‌های زبانی او را متقاعد کرد که این زمان برای شکل‌گیری نزدیک به ۲۰۰ زبان بومی آمریکا کافی نبوده است. در عوض او معتقد است که اولین ورود انسان‌ها به حدود ۳۵ هزار سال پیش بازمی‌گردد.

از آن زمان، حجم فزاینده‌ای از تحقیقات باستان‌شناسی، زمین‌شناسی، اقلیم‌شناسی و ژنتیک، تاریخ ورود اولیه انسان‌ها به آمریکا را به عقب رانده است و اجماع جدیدی بر این شکل گرفته که چندین موج از مهاجران در مقاطعی بین ۳۰ تا ۲۵ هزار سال پیش راه خود را به قاره آمریکا باز کرده‌اند.

خانم نیکولز گفت: «اضافه کردن مطالعات زبانی به این تحقیقات به معنای تأیید متقابل این چهار رشته علمی است. به نظر من حالا این تفسیر بسیار محکمه‌پسند است».

اندرو کاول، انسان‌شناس و زبان‌شناس در دانشگاه کلرادو بولدر که در این پژوهش مشارکت نداشته، در ایمیلی به سایت معتبر جهانی لایو ساینس گفته که مطالعه خانم نیکولز جالب است زیرا «داده‌های زبانی بر پذیرش فزاینده سایر حوزه‌های علمی صحه می‌گذارد که آمریکای شمالی بسیار زودتر از آنچه برای دهه‌ها تصور می‌شد، مسکونی شده است».

با این حال، آقای کاول خاطر نشان کرد که تحلیل آماری این پژوهش نشان می‌دهد که دو زبان، یوروک و آراپاهو، طبقه‌بندی کاملاً متفاوتی دارند؛ این درحالیست که می‌دانیم این دو زبان از نظر ژنتیکی با هم مرتبط هستند و هر دو جزئی از ابرخانواده زبان‌های آلگیک به شمار می‌آیند (زبان یوروک در شمال دور کالیفرنیا و زبان آراپاهو در ایالت‌های وایومینگ و اوکلاهما صحبت می‌شده است).

آیا اولین آمریکایی ها، از آسیا مهاجرت کرده‌اند؟

البته، نفوذ زبان‌های همسایه می‌تواند روی زبان‌های دیگر تاثیر زیادی بگذارد و این موضوع می‌تواند روابط اولیه‌ آن‌ها را مخدوش کند، همانطور که آقای کاول اشاره کرد.

اگرچه این پژوهش جدید مدلی را برای چگونگی ورود و تکامل زبان‌ها در آمریکای شمالی ارائه می‌دهد، اما به خاستگاه آن‌ها که هنوز ناشناخته است، اشاره‌ای نمی‌کند.

خانم نیکولز گفت: «به احتمال زیاد مردمی که به آمریکای شمالی نقل مکان کردند، اقوام خود را در آسیا رها کرده‌اند و ممکن است برخی از آن زبان‌ها همچنان در سیبری باقی مانده باشند».

با این حال به گفته او، محدودیت‌های روش مقایسه‌ای زبان‌شناسی به این معناست که شاید هرگز آن را نباید قطعی دانست.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • کشف جدید زبان‌شناسان: ۴ سفر حماسی از سرزمین‌های یخی که به پیدایش اولین آمریکایی ها منجر شد
  • قسام با یاسین ۱۰۵ تانک مرکاوا رژیم صهیونیستی را به آتش کشید
  • هشدار رییس سیا درباره شراکت ایران و روسیه/ افزایش مجروحان رزمایش دریایی آمریکا به ۳۵ تن/ حمله پهپادی مقاومت اسلامی عراق به بندر ایلات/ انهدام دو پایگاه تروریست‌ها در سوریه توسط جنگنده‌های روسیه
  • رهبر دموکرات سنا از احتمال اعزام نظامیان آمریکایی به اوکراین خبر داد
  • هشدار رئیس سیا درباره شراکت ایران و روسیه/ افزایش مجروحان رزمایش دریایی آمریکا به ۳۵ نفر/ حمله پهپادی مقاومت اسلامی عراق به بندر ایلات/ انهدام ۲ پایگاه تروریست‌ها در سوریه توسط جنگنده های روسیه
  • نبرد مسلحانه نیروهای مقاومت فلسطین با متجاوزان در «طولکرم»
  • گزارشی از حملات توپخانه‌ای اشغالگران به حومه درعا در سوریه
  • لحظه اصابت راکت‌ها به پایگاه کرم ابوسالم/ واکنش تصویری قسام
  • روسیه: ۲ پایگاه تروریست‌ها را در سوریه منهدم کردیم
  • روسیه ۲ پایگاه تروریست‌ها را در سوریه منهدم کرد