Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای تأمین‌کنندگان دام زنده گفت: دامداری‌ها پر از دام شده و تولید داخلی افزایش پیدا کرده است. بنابراین باید صادرات صورت گیرد تا دامدار حداقل از بحران ضرر خارج شود. منصور پوریان در گفت‌وگو با میزان، درباره وضعیت دام در ایام کمبود آب و خشکسالی گفت: کمبود آب از شرایط ناجور دامدار است هم‌اکنون چهار تانکر آب را به قیمت یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان خریداری کرده‌ایم، درصورتی‌که گوسفندان با تانکر آب سیراب نمی‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس شورای تأمین‌کنندگان دام زنده گفت: دام‌هایی هستند که از گرما تلف شدند و علاوه بر مشکل نهاده‌های دامی مشکل آب و خشکسالی نیز اضافه‌شده است.

وی افزود: دام مازاد باید صادرات شود وگرنه دام‌ها تلف می‌شود بنابراین بازار داخلی ضعیف است و کشش خرید ندارد. جلساتی با دولت در خصوص صادرات دام داشته‌ایم و قرار بر این شد که تعدادی از گوساله‌های نر که بر روی دست دامدار مانده صادر کنند.

رئیس شورای تأمین‌کنندگان دام زنده گفت: از یک سال و نیم تاکنون دامداران با انواع مشکلات روبرو شدند نهاده‌هایی که در گمرک وجود دارد، و ترخیص نشده است در حال حاضر هم، مشکل بی‌آبی و خشک‌سالی اضافه‌شده است که همین موضوع هزینه دوچندان را در این وضعیت اضافه می‌کند.

پوریان تأکید کرد: بهترین راه‌حل این است که صادرات دام نه فقط با حرف مسئولین بلکه با عمل انجام شود. یک ماه پیش اجازه صادرات را دادند مصوبه هم مطرح شد، ولی هیچ اتفاقی صورت نگرفت خرید حمایتی مصوب شد، ولی هنوز اتفاقی نیفتاده و فقط در بازار قیمت و تقاضای کاذب ایجادشده و قیمت‌ها جهشی شدند.

وی بیان کرد: هم‌اکنون تولید داخلی دام افزایش پیداکرده و از طرفی خشک‌سالی فشارها را دوچندان کرده بنابراین باید صادرات صورت گیرد تا دامدار حداقل از بحران ضرر خارج شود.   پوریان اظهار کرد: دامداران سبک به‌هیچ‌عنوان نهاده دریافت نمی‌کنند و نهاده‌ای که وارد می‌شود فقط به دامداری سنگین تعلق‌گرفته و دامداران سبک اکثراً سنتی هستند که علاوه بر خرید نهاده از بازار آزاد در حال حاضر آب نیز خریداری می‌کنند.

رئیس شورای تأمین‌کنندگان دام زنده گفت: در حال حاضر ۵/۵ میلیون رأس دام سبک در کشور وجود دارد.

پوریان گفت: این دولت متأسفانه منتظر دولت بعدی است و سعی می‌کند مشکلات حوزه دامپروری را به دولت بعدی منتقل کند، زیرا راه‌حلی ندارد بنابراین انتظار داریم که حداقل به یک سوم حرف‌هایی که می‌زنند عمل کنند از سال پیش بحث خشکسالی بود و از دو ماه قبل هم قرار بود صادرات شود، ولی هیچ‌کدام در نظر گرفته نشد.     بیشتر بخوانید: صادرات دام مازاد دپو شده درگرو آزاد شدن صادرات دام سنگین/ عدم خرید شیر توسط کارخانه‌ها

 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی خشکسالی دامداری دام مازاد

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی خشکسالی دامداری دام مازاد صادرات دام دام مازاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۱۷۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین شورای عشایری استان سمنان در سال جاری برگزار شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️ استاندارسمنان در نخستین جلسه شورای عشایری استان سمنان در سالجاری گفت: ازمحل مالیات برارزش افزوده بیست وپنج میلیاردتومان به عشایر در سال گذشته اختصاص یافته است و تلاش می‌شود امسال نیز خدمات بهتری به عشایراستان ارئه شود.
سیدمحمدرضا هاشمی پایش ممیزی را جهت تعیین تکلیف مراتع میان بند خاطر نشان کرد و گفت: قیمت گذاری برای فاقدان ممیزی نیز با حضورکارشناس انجام‌شود.
استاندار راه اندازی فروشگاه‌های محصولات عشایری را یادآور شد و افزود:با تعیین تکلیف دو واحد جدید تولید کننده نهاده‌های دامی تامین نهاده‌های دامی برای عشایر آسانتر می‌شود.
سیدمحمدرضا هاشمی اطلاع رسانی پیامکی بارندگی‌ها به عشایر را هم از دستگاه‌های مربوط خواستارشد.
با حضور اعضای شورای عشایری استان سمنان نحوه ارائه خدمات درمسیرکوچ و استقرارگاه‌های عشایر بخصوص در موضوعات آبرسانی و نگهداری راه و حمل ونقل ومدیریت کوچ درمناطق میان بندو ییلاق بررسی شد.
در این جلسه نمایندگان عشایر هم در خصوص مشکلات مراتع، تامین نهاده‌ها، نقدینگی، دریافت تسهیلات توضیحاتی مطرح کردند.

دیگر خبرها

  • نخستین شورای عشایری استان سمنان در سال جاری برگزار شد
  • خرید روزانه هزار تن مرغ از مرغداران داخلی
  • کاهش واردات و توسعه صادرات؛ راهبرد مهم فعالیت مناطق آزاد
  • ماجرای عجیب طراح سوالات کنکور | اجازه خروج به او ندادیم تا اینکه چهلم همسرش رسید + فیلم
  • آمادگی ذخیره‌سازی مرغ مازاد در لرستان وجود دارد
  • از سرگیری صادرات دام زنده مازاد در کشور
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای ۲۳ هزار تن نهاده دامی درسیستان وبلوچستان
  • ازسرگیری صادرات نفت کردستان
  • درخواست پنتاگون از دولت عراق درباره نیروهای آمریکایی
  • واگذاری املاک مازاد وزارت کار