Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@02:29:23 GMT

نقش بسزای فناوری چاپ ۳ بعدی در المپیک توکیو

تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۱۷۳۸۰

نقش بسزای فناوری چاپ ۳ بعدی در المپیک توکیو

تجهیزات چاپ سه بعدی شده برای کمک به ورزشکاران و برگزار کنندگان در المپیک توکیو نقش بسزایی دارند و از این فناوری نوآورانه هم در مسابقات و هم در مراسم مختلف المپیک نظیر افتتاحیه استفاده می‌شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از آی‌ای، فناوری "تولید افزودنی" که معمولاً با عنوان "چاپ سه بعدی" شناخته می‌شود به سرعت از یک روش آزمایشگاهی  تحقیقاتی به ابزاری خلاقانه برای مبتکران در سراسر جهان تبدیل شده است و می‌بینیم که در المپیک در حال برگزاری توکیو ۲۰۲۰ نیز حضور ویژه‌ای دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عنوان مثال یک ورزشکار فرانسوی تجهیزات چاپ سه بعدی شده سفارشی خود را به المپیک توکیو می‌برد. طراحی و چاپ این تجهیزات توسط شرکتی موسوم به "Athletics۳D" که یک شرکت چاپ سه بعدی فرانسوی با فعالیت در زمینه بهبود عملکرد ورزشی تخصصی است، انجام شده است.

این خانم ورزشکار فرانسوی به نام "سلین گوبرویل" دارنده مدال نقره المپیک در مسابقات تیراندازی ۱۰ متر تپانچه بادی المپیک توکیو شرکت خواهد کرد و برای اطمینان از اینکه بتواند بهترین عملکرد را داشته باشد، با این شرکت همکاری کرده است تا در دست گرفتن و کنترل تپانچه‌ای که در مسابقات استفاده می‌کند، پیشرفت کند.

طرح‌های مختلفی با چاپگری موسوم به "Zortrax M۳۰۰ Dual ۳D" چاپ سه بعدی شد. این چاپگر، دستگاهی به اندازه یک لپ‌تاپ است و قادر است بدون هیچ گونه نیاز به نظارت، به چاپ با کیفیت بالا بپردازد.

پس از چاپ‌ها و تکرارهای متعدد، "گوبرویل" نهایتا به یک طراحی رضایت داد و با آن به مسابقات تیراندازی قهرمانی اروپا که اخیراً در کرواسی برگزار شد، رفت. این مسابقات آخرین فرصت وی برای آزمایش کارایی این طرح قبل از شروع المپیک توکیو بود که طی آن به مرحله حذفی نهایی راه یافت و در آنجا موفق به کسب مدال برنز شد.

در حالی که "گوبرویل" از وزن و شکل گرفتن تپانچه خود راضی بود، اما سطح انتهایی آن کاملا راضی نبود. به طور معمول تیراندازان یک سطح خشن و زبر را ترجیح می‌دهند، زیرا چسبندگی محکم‌تری به دست آنها می‌دهد. با این حال وی می‌خواست تپانچه‌اش سطح انتهایی نرم‌تری داشته باشد و تیم "Athletics ۳D" بلافاصله روی آن کار کرد.

تجهیزات چاپ سه بعدی شده معمولاً دارای خطوط قابل مشاهده هستند که چاپگر در آنها افزودن لایه را پایان می‌دهد و چاپ لایه دیگر را شروع می‌کند. بنابراین سیستم پردازش این چاپگر از یک فناوری اختصاصی هوشمند بخار(SVS) استفاده می‌کند که با استفاده از بخارات استون، سطوح چاپ شده سه بعدی را صاف و صیقلی می‌کند.

این شرکت در نهایت دو قبضه تپانچه یکسان را که "گوبرویل" با خود به دهکده المپیک توکیو می‌برد، پردازش کرد. وی قصد دارد از یکی استفاده کند و دیگری را به عنوان پشتیبان در موارد اضطراری نگه دارد.

استفاده از مواد و تجهیزات چاپ سه بعدی شده در بازی‌های المپیک امسال بسیار چشمگیر است، به طوری که تمام ۹۸ تریبون مورد استفاده در مراسم المپیک از بیش از ۲۴ تن زباله پلاستیکی خانگی چاپ سه بعدی شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: چاپ سه بعدي بازی های المپیک توکیو المپیک توکیو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۱۷۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فصل‌های بعدی «برمودا» ساخته می‌شود

رئیس صداوسیما در دیدار با عوامل «برمودا» به این نکته اشاره کرد که این برنامه تلویزیونی قابلیت ساخت در فصل‌های بعدی را دارد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، پیمان جبلی رئیس صدا و سیما در آخرین شب ضبط برنامه تلویزیونی «برمودا» شبکه نسیم با میزبانی از امیر دریادار سیاری، در جمع عوامل این برنامه حضور یافت و با بیان اینکه این برنامه با پشتیبانی یک اتاق فکر قوی طراحی شده است، گفت: برمودا در زیست‌بوم رسانه‌ای متنوع و رقابتی کنونی توانسته توفیق بزرگی را رقم بزند و تبدیل به اعتبار، نماد و یکی از ویژندهای سیما و شبکه نسیم شود.

وی افزود: موفقیت برنامه، مسئولیت تیم تولید را سنگین‌تر می‌کند تا در فصل‌های بعد به توقعات و انتظارات مخاطبانش که بالاتر رفته، پاسخ دهند و با ریل‌گذاری درستی که انجام شده، محتوای مدنظر را به افکار عمومی منتقل کنند.

رئیس رسانه ملی با بیان اینکه برمودا، قابلیت ساخت فصل‌های متعددی خواهد داشت که با اتکا به اتاق فکری قوی می‌تواند بدرخشد، گفت: این نکته را نیز باید مورد توجه قرار داد که برنامه نباید روی دور تکرار بیفتد و این رویش و زایش باید تداوم داشته باشد.

ساخت سریال‌های جدید «الف ویژه» در دستور کار تلویزیون

وی تحول رویکردی و بسط دامنه ساز و کارهای تولیدی مبتنی بر راهبردهای دوره جدید مدیریتی را ازجمله ویژگی‌های ساخت این مجموعه برشمرد و با تأکید بر محوریت محتوا در شاکله برنامه‌هایی چون برمودا، تصریح کرد که تحول محتوایی غایت همه تحول‌هاست و ضرورت دارد دست‌اندرکاران این برنامه و برنامه‌های مشابه آن به این موضوع توجه خاص داشته باشند و بدان اهتمام ورزند.

جبلی در خاتمه افزود:  باید از ظرفیت‌های به‌وجود‌آمده به موقع و بجا استفاده کرد و برمودا را که  روی‌هم‌رفته کار خوبی است، در مسیر پیشرفت یاری کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چشمی و حردانی محروم شدند
  • نامه تاج به وزیر: لیگ بعدی را شروع نمی‌کنیم!
  • فصل‌های بعدی «برمودا» ساخته می‌شود
  • فصل‌های بعدی «برمودا» ساخته می‌شود
  • زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد +شرایط
  • زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد+شرایط
  • دستیابی به دانش چاپگر سه بعدی دندانپزشکی
  • رکوردشکنی تاریخی در المپیک پاریس با دوپینگ‌های مجاز «ناسا»
  • حضور فیلم کوتاه «چوپان» در جشنواره ژاپنی
  • مساجد پنهان در کوچه‌پس‌کوچه‌های توکیو