Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ارم نیوز، محققان دانشگاه ایلینوی آمریکا دارویی به نام ErSO ایجاد کرده اند که می تواند سلول های سرطانی سینه را از بین ببرد و حتی تومورهای بزرگ را نیز کاهش دهد و به سطوح قبلی کشف نشده برساند.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، این تیم تحقیق دریافته است که ErSO باعث از بین رفتن سریع بیشتر متاستازهای سرطانی در ریه ، استخوان و کبد می شود و متاستازهای سرطان مغز را در سطوح بالا کاهش می دهد ، به خصوص از آنجا که گسترش این سرطان ها به سایر قسمت های بدن معمولاً مسئول بیشتر موارد فوتی مبتلایان به سرطان سینه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق گفته این تیم تحقیقاتی، فعالیت داروی جدید به پروتئینی معروف به گیرنده استروژن بستگی دارد که در درصد بالایی از تومورهای سینه یافت می شود.

این دارو به این گیرنده متصل می شود، در آن زمان مسیر سلولی را تنظیم می‌کند که سلول های سرطانی را برای رشد سریع آماده و از آنها در برابر استرس محافظت می‌کند.

این مسیر تولید پروتئین هایی را که از سلول در برابر آسیب محافظت کرده را تحریک می‌کند ، در حالی که هدف دارو هدف قرار دادن فعالیت آن گیرنده و تنظیم بالای مسیر سلولی است که باعث رشد و گسترش سلول های سرطانی می شود.

محققان این دارو را روی موش ها آزمایش کردند و نشان دادند که ErSO یک مولکول کوچک با خواص ضد سرطانی قدرتمند و بدون عوارض جانبی است.

این تیم تأکید کرده که این دارو هیچ تاثیری در رشد تولیدمثل موشها نداشته است. نتایج نشان داد در مدت یک هفته از قرار گرفتن در معرض دارو ، تومورهای سرطان سینه به میزان غیرمنتظره ای کاهش یافته اند.

محققان دریافتند که بسیاری از این سرطان‌های سینه تنها در مدت سه روز بیش از ۹۹ درصد کاهش می‌یابد و این موضوع را نشان می‌دهد که ErSO چقدر سریع عمل می‌کند و تا چه حد می‌تواند در سطح چشمگیری بر سرطان‌های سینه تأثیر بگذارد.

آنها اشاره کردند که بارزترین ویژگی این داروی جدید این است که سلولهایی را که فاقد گیرنده های استروژن هستند، لمس نمی‌کند و بر سلول‌های سالم تأثیر نمی‌گذارد ، خواه آنها حاوی گیرنده های استروژن باشند یا نه ، اما در برابر سلول های سرطانی و گیرنده های آنها بسیار موثر است.

بر خلاف دارو‌های رایج که سیگنالینگ استروژن را در سرطان سینه مسدود می‌کنند، داروی جدید یک مکان متفاوت در گیرنده استروژن را هدف قرار داده و به یک مسیر سلولی محافظ که از قبل در سلول‌های سرطانی فعال شده حمله می‌کند.

حدود ۷۵ درصد سرطان‌های سینه گیرنده‌های استروژن مثبت هستند، این بدان معنی است که ErSO توانایی بالایی در مبارزه با رایج‌ترین اشکال سرطان سینه دارد، که امید جدیدی برای درمان سرطان سینه است.

پربیننده ترین آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۵/۲) آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۵/۱) رمدسیویر دوزی چند؟ سن ثبت نام واکسیناسیون در سراسر کشور دو سال کاهش یافت "نوبتِ دوم" واکسن کرونا عوارض دارد؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سرطان سینه سلول های سرطانی سرطان سینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۱۸۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است

رئیس سازمان غذا و دارو در در دیدار با معاون امور دارویی و تجهیزات پزشکی وزیر بهداشت سوریه گفت: به دنبال کمک به تامین تجهیزات پزشکی و دارو و انتقال دانش فنی داروها به سوریه هستیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سید حیدر محمدی در دیدار با معاون امور دارویی و تجهیزات پزشکی وزیر بهداشت سوریه با اشاره به وضعیت بازار دارویی و تجهیزات پزشکی در ایران اظهار کرد: یکی از دلایل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی در ایران طی سال‌های اخیر عدم همکاری برخی از کشورها و القای تحریم‌های ظالمانه بوده است.

وی با بیان اینکه امروز ایران به‌عنوان یکی از تولیدکنندگان و صادرکنندگان در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی در منطقه شناخته می‌‌شود، گفت: یکی از مؤلفه‌‌های مؤثر برای رقابت در بازارهای صادراتی توجه ویژه به کیفیت است. در کنار تأمین دارو و تجهیزات پزشکی در کشور سعی کردیم کیفیت این فرآورده‌ها را ارتقا داده و صادرات را به بازار منطقه تقویت کنیم.

معاون وزیر بهداشت با اشاره به وضعیت مطلوب روابط سیاسی و اقتصادی ایران و سوریه، خاطرنشان کرد: قطعاً به دنبال کمک به تأمین تجهیزات و دارو و حتی انتقال دانش در این زمینه به کشور سوریه هستیم و امیدواریم این کشور نیز در آینده نزدیک بتواند ساختار سلامت خود را بازآرایی کند.

همچنین معاون امور دارویی و تجهیزات پزشکی وزیر بهداشت سوریه ضمن تقدیر از همکاری‌های ایران در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی با کشور سوریه گفت: به دنبال توافق صورت گرفته در دو سال گذشته موفقیت ‌های خوبی در زمینه‌های مختلف این همکاری ذکر شده ایجاد شد.

وی افزود: ایران نقش مهمی در خصوص تأمین دارو و تجهیزات پزشکی در بازار سوریه دارد و تقاضا داریم جمهوری اسلامی ایران در تأمین برخی از واکسن‌ های موردنیاز، ما را یاری کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تحریم ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران
  • ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است
  • نقش مهم ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه
  • دستگاه غربالگری سرطان سینه با قیمت کمتر ساخته شد
  • با این فناوری انقلابی می‌توان درون سلول‌های سرطانی را مشاهده کرد!
  • دستگاهی برای غربالگری سرطان سینه با قیمت کم‌تر ساخته شد
  • جزئیاتی درباره دوره جدید کالابرگ فجرانه
  • کمک فوری برای جراحی این مادر سرطانی
  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • آخرین جزئیات از دوره جدید کالابرگ