Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-26@00:36:06 GMT

معارفه دو مدیر جدید در حرم حضرت معصومه(س)

تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۱۸۶۳۶

معارفه دو مدیر جدید در حرم حضرت معصومه(س)

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، شب گذشته مراسم تودیع ابراهیم اسلام پناه مدیرعامل سابق مؤسسه زائر وابسته به آستان مقدس کریمه اهل بیت(س) و معارفه امیر حاجی‌زاده امینی با حفظ سمت در مدیریت خزانه، به عنوان عضو هیأت مدیر و مدیرعامل جدید این مؤسسه به مدت دو سال، با حضور تولیت آستان مقدس بانوی کرامت برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیت الله سید محمد سعیدی با اشاره به توانمندی‌ها و استعدادهای اسلام پناه در طول دوران خدمت به آستان مقدس حضرت معصومه(س) وی را فردی دست‌پاک و دارای روحیه و هدف خدمتگذاری توصیف کرد و افزود: اکنون که به خاطر انقضای مدت خدمت از مجموعه آستان مقدس خواهد رفت کمال تقدیر و تشکر را از این فرد خدوم دارم و از خداوند توفیقات بیشتر او را خواستارم.

وی با بیان اینکه مؤسسه زائر پشتوانه‌ای برای آستان مقدس است، گفت: افرادی که در این مجموعه خدمت خواهند کرد باید این مسیر را ادامه دهند و طرح ها و برنامه هایی که به نفع آستان مقدس بانوی کرامت است در این مجموعه انجام شود.

در حکم مدیر عامل جدید مؤسسه زائر که از سوی تولیت آستان مقدس بانوی کرامت به این سمت منصوب شده آمده است که مشارکت و حضور مستمر و فعال در جلسات، بررسی  دقیق و تصحیح برنامه‌های پیشنهادی از سوی هیأت مدیر، نظارت بر حسن اجرای آنها، تهیه و تدوین آیین نامه های اداری مالی، معاملات مورد نیاز مؤسسه، بازنگری اساسنامه و رفع نواقص احتمالی، ارائه پیشنهادهای کارشناسی برای پویایی و تحرک بیشتر در حوزه فعالیت‌های فرهنگی اقتصادی با رعایت چابک‌سازی سازمان نفرات و کاهش تصدی گری و بهره گیری بیشتر و بهتر از موقوفات از اهم وظایف محوله به وی است.

تولیت حرم مطهر بانوی کرامت همچنین از حاجی‌زاده امینی به خاطر خدماتی که در بخش مدیریت هدایا، نذورات آستان مقدس بانوی کرامت داشته است تقدیر و تشکر کرد و حجت الاسلام ثباتی را به عنوان مدیر امور خیرین و هدایا و نذورات آستان مقدس بانوی کرامت جایگزین وی کرد که تلاش برای انسجام امور خیرین و ترویج و تبیین فرهنگ وقف و کوشش در راستای جذب موقوفات جدید و همچنین پویایی بیشتر و ایجاد زمینه گسترده جهت مشارکت عموم مردم در هدایا و نذورات آستان مقدس از جمله وظایف محوله به ایشان است.

وی ارتباط با خیرین را کار بسیار ظریفی دانست و گفت: در این بخش هم باید سلیقه و نظر خیران مدنظر قرار گیرد و هم ضوابط آستانه و هماهنگی با مسئولان این امر رعایت شود و کار، دوصدایی نباشد.

نماینده ولی‌فقیه در استان قم افزود: اساس این آستان مقدس بر اساس نیات خیران بوده و خیران بوده‌اند که از ابتدا از نظر مادی این آستان را حمایت کرده‌اند و باید ارتباط با خیران را حفظ کرد تا به صورت هماهنگ کارها به پیش برود.

وی اظهار کرد: به امید خدا با ثبات در ولایت اهل بیت (ع) هم خودمان، هم خانواده و جامعه مان را بتوانیم در مسیری که اهل بیت(ع) تعیین کردند با موفقیت به پیش ببریم و به وظایف خود عمل کنیم.

امام جمعه قم با اشاره به مناسبت‌های مهم دهه ولایت، اوج این مناسبت‌ها را عید سعید غدیر دانست و گفت: خداوند در قرآن پیامبر(ص) را امر به نصب امیرالمؤمنین(ع) به عنوان خلیفه الهی می‌کند و از  پیامبر(ص) می‌خواهد که به این امر اقدام کند و یک هشدار هم به پیامبر(ص) می‌دهد که اگر ابلاغ خلافت و ولایت امیرالمؤمنین(ع) را انجام ندهند به وظیفه رسالت خود عمل نکرده‌اند.

وی با بیان اینکه خداوند در ادامه به پیامبر(ص) دلداری می‌دهد که ما تو را از دشمنان حفظ می‌کنیم، افزود: حفظ کردن خداوند با معنای حفظ کردنی که در ذهن ما است متفاوت است و مانند حضرت آسیه که وقتی از خداوند نجات خود را از شر فرعون خواست، خداوند نجاتش را در شهادتش قرار داد در اینجا هم وقتی خداوند می فرماید خدا تو را از شر دشمنان حفظ می کند باید با نگاه قرآنی تفسیر شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان قم ادامه داد: با وجود اینکه تنها چند روز بعد از رحلت پیامبر(ص) حق امیرالمؤمنین(ع) غصب شد و چند ماه بعد هم به دختر پیامبر(ص) جسارت کردند و ایشان را به شهادت رساندند و بعد از آن هم اولاد پیامبر(ص) را مورد آزار و اذیت قرار دادند اما حفظ دین واقعی به وسیله ابلاغ ولایت امیرالمؤمنین(ع) در روز غدیر صورت گرفت و امروز این دین حقیقی به دست ما رسیده است.

وی با بیان اینکه امیدواریم خداوند ما را در راه ولایت اهل بیت(ع) که اوج اسلام و تشیع محسوب می شود نگهدارد، گفت: اگر کسی می گوید من مسلمان هستم این مسلمانی امضا می‌خواهد و امضای مسلمانی با توجه به آیه ۶۷ سوره مبارکه مائده که شرط انجام رسالت پیامبر(ص) را ابلاغ ولایت امیرالمؤمنین(ع) قرار داده، با ولایت امیرالمؤمنین(ع) است.

سعیدی با بیان اینکه باید به فرزندان خود مسأله ولایت را بیاموزیم، خاطرنشان کرد: شیعیان در مناطق مشترک با اهل سنت در عین حال که باید همزیستی مسالمت آمیز با اهل سنت داشته باشند نباید حق ولایت امیرالمؤمنین(ع) را فراموش کنند.

انتهای پیام/۷۸۰۲۳

منبع: فارس

کلیدواژه: اسلام حرم حضرت معصومه قم حکم آستان مقدس بانوی کرامت ولایت امیرالمؤمنین ع پیامبر ص اهل بیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۱۸۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) مدال ولایت را از امام زمان خود گرفت

یک استاد حوزه و دانشگاه در مورد مقام ولایت حضرت عبدالعظیم(ع) گفت: ایشان پس از آزمون‌های بسیار به مقام ولایت رسیدند و به خاطر محفوظ ماندن روایات ائمه اطهار علیهم السلام سختی‌های فوق‌العاده‌ای را متحمل شدند و کینه دشمنان به آن حضرت به اندازه‌ای بود که در روایتی آمده که حضرت را به صورت زنده در قبر گذاشتند.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین سید حسین مومنی -استاد حوزه و دانشگاه- شامگاه سه‌شنبه(۴اردیبهشت‌ماه) در مراسم شب رحلت حضرت عبدالعظیم(ع) و شهادت حضرت حمزه سید الشهدا(ع) در شبستان امام خمینی(ره) آستان مقدس گفت: حضرت عبدالعظیم(ع) در زمان حضرت امام هادی(ع) با عبارت "انت ولینا حقا" از امام زمان خود مدال و نشان ولایت را دریافت کرد.

این استاد حوزه و دانشگاه با بیان این که امام هادی(ع) با بیان جمله "مرحبا بک یا اباالقاسم"، حضرت عبدالعظیم(ع) را خطاب کردند، افزود: ذکر کنیه بالاترین درجه تعظیم و تکریم است که امام هادی(ع) با این بیان حضرت عبدالعظیم(ع) را معرفی کردند.

حجت الاسلام والمسلمین مومنی اظهار کرد: حضرت عبدالعظیم(ع) با دریافت این مدال دچار عُجب و تکبر نشدند و زانوی ادب در محضر امام زمان خود نهادند و اعتقادات خود را عرضه کردند و این درس بزرگی بود که به همه انسان‌ها در همه زمان‌ها دادند.

وی با بیان این که مقام اهل‌بیت(ع) به واسطه قرب به خداوند متعال می‌باشد، افزود: مقام و منزلت بندگان و رحمتی که از جانب خدا به بندگان می‌رسد نیز به واسطه و به برکت ائمه اطهار(ع) است.

استاد حوزه و دانشگاه تأکید کرد: بنا بر روایتی از امام صادق(ع) اگر فردی مورد تأیید خداوند متعال قرار بگیرد، این مسأله صورت نمی‌گیرد مگر به واسطه عبور از یک سری آزمون‌ها و ابتلائات، چرا که بی‌جهت بنده‌ای مورد حمد و ثنای خداوند و ائمه معصومین علیهم السلام قرار نمی‌گیرد.

وی افزود: این حدیث نشان می‌دهد که حضرت عبدالعظیم (ع) پس از آزمون‌های بسیار به مقام ولایت رسیدند و به خاطر محفوظ ماندن روایات ائمه اطهار علیهم السلام سختی‌های فوق‌العاده‌ای را متحمل شدند و کینه دشمنان به آن حضرت به اندازه ای بود که در روایتی آمده که حضرت را به صورت زنده در قبر گذاشتند.

حجت‌الاسلام والمسلمین مومنی با اشاره به تکریم بزرگان دین از مقام حضرت عبدالعظیم (ع) و حرم ایشان اظهار کرد: بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی(ره) در شب زیارتی اباعبدالله (ع) به حرم حضرت عبدالعظیم (ع) تشرف می‌یافتند و از لسان آیت الله بهجت (ره) نیز نقل شده که حرم حضرت عبدالعظیم (ع) محل صعود و فرود ملائکه الهی است.

وی با بیان این که صاحب بن عباد در رساله خود به ویژگی‌هایی از حضرت عبدالعظیم (ع) اشاره کرده است، افزود: این محدث، حضرت عبدالعظیم (ع) را کثیرالحدیث و روایت معرفی کرده و ایشان را دین دار و دارای ورع خوانده است.

این مدرس حوزه و دانشگاه با بیان این که در عصر امروز نیروهای فراجا مورد هجمه خودی و غیر خودی در مورد مسأله حجاب در جامعه قرار گرفته‌اند، با بیان حدیثی از حضرت عبدالعظیم (ع) تصریح کرد: آن حضرت در روایتی که سند آن به امیرالمومنین علی(ع) می‌رسد، آورده است که روزی حضرت علی(ع) به همراه حضرت زهرا(س) به محضر رسول اکرم(ص) رسیدند و حضرت را در حال گریه مشاهده کردند و علت را پرسیدند و رسول اکرم(ص) فرمودند، در شب معراج دیدم برخی از زنان امت من که رعایت پوشش را در مقابل نامحرم نمی‌کنند، مورد عذاب و شکنجه هستند و من برای آنها گریه می کنم.

حجت الاسلام والمسلمین مومنی با اشاره به شب شهادت حضرت حمزه سید الشهدا (ع) بیان کرد: آن حضرت دارای شخصیت بسیار ممتازی بودند و این مقام به اندازه‌ای بود که حضرت زهرا(س) هفته‌ای دو بار و حتی در شرایط دشوار و آسیب جسمی خود بر سر مزار آن حضرت می‌آمدند.

وی در پایان گفت: حضرت حمزه سید الشهدا(ع) ولایت رسول گرامی(ص) را پذیرفت و آنچه داشت در راستای اعتلای اسلام و یاری پیامبر(ص) در طبق اخلاص گذاشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تحسین رهبر انقلاب از برنامه تلاوت قاریان نوجوان در شبکه قرآن
  • تحسین رهبر انقلاب از برنامه تلاوت قاریان نوجوان در شبکه قرآن سیما
  • بزرگداشت حمزه سیدالشهدا در کشور کم‌رنگ است
  • حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) مدال ولایت را از امام زمان خود گرفت
  • باورهای توحیدی امیرمؤمنان(ع) در دعای کمیل
  • ویژگی‌های حضرت حمزه(س) در بیان قرآن و روایات
  • دسته عزاداری خدام حضرت عبدالعظیم (ع) روانه حرم شدند + فیلم
  • طلاب نسبت به تبیین تاریخ دفاع مقدس اهتمام داشته باشند
  • مبنای جشن‌های دهه کرامت باید «عارفاً بحقّها» باشد
  • جشن‌های دهه کرامت از ۲۰ اردیبهشت آغاز می‌شود