Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ علی همه خانی معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور پایتخت در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس با بیان این مطلب که آسیب‌ها و حوادث موتورسواران دغدغه جدی پلیس راهور تهران بوده است ازکاهش ۲ درصدی آمار جانباختگان تصادفات موتورسیکلت  با اجرای طرح موتوریار در پایتخت خبر داد.

وی با اشاره به اینکه آمار و ارقام بالای تصادفات موتورسوارن پلیس را به این سمت برد که با اجرای طرح موتوریار از میزان تصادفات و جراحات این قشر کاسته شود، تصریح کرد: موتورسیکلت علاوه بر کشور ما در تمام دنیا به عنوان وسیله ای راحت برای حمل و نقل و همچنین ارتزاق و کسب روزی استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرهنگ همه‌خانی با اشاره به اینکه موتورسیکلت بیشترین آسیب را در بین کاربران ترافیک به خود اختصاص داده، افزود : با توجه به آمار و ارقام حوادث موتورسواران و با توجه به اینکه یک سری قوانین مانند توقیف موتورسیکلت از قبل وجود داشت پلیس راهور تهران بزرگ در یک اقدام ابتکاری به سمتی آمد که از مجازاتهای جایگزین استفاده کند به این صورت که با همکاری مقامات قضایی و شرکتهای بیمه طرح موتوریار اجرا و موتوریاران بیمه شدند تا مشکلی برای آنها بوجود نیاید؛ همچنین با همکاری دستگاههای مربوطه مجازاتهای جایگزین برای موتورسواران متخلف اجرا شد.

وی گفت: در طرح موتوریار بازآموزی قوانین وجود دارد و راکب متخلف ابتدا توسط مسئول آموزش در محل آموزش دیده و در ادامه با یک پوشش مناسب با در دست داشتن راکت به عنوان موتوریار در کنار پلیس قرار گرفته و خود وی که مرتکب تخلف شده به همنوعان خود و دیگر موتورسواران نیز همان آموزش ها را ارائه می‌دهد.
 
معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور پایتخت گفت: پلیس انتخاب دیگری نیز برای موتور سوار گذاشته است که هم می‌تواند موتور را به پارکینگ و جریمه دلالت داده و هم می‌تواند طرح موتوریار و در کنار پلیس قرار گرفتن را انتخاب کند؛ که قطعا موتورسواران طرح موتوریار را انتخاب کرده و به عنوان موتوریار در کنار پلیس قرار خواهند گرفت که این همان استقبال از این طرح است. 

سرهنگ همه خانی گفت: سال گذشته 50 درصد تصادفات منجر به فوت در شهر تهران به موتورسیکلت سواران بازمی‌گشت که این آمار باعث شد که پلیس این طرح را اجرا کند که به لطف خدا و اجرای طرح موتوریار در سال جاری نسبت به سال گذشته، شاهد کاهش ۲ درصدی جانباختگان حوادث موتوری و در اصل کاهش ۴ نفری فوت شدگان موتورسیکلت در شهر تهران بوده ایم.

وی گفت: پلیس به موتورسواران توصیه می کند که در بزرگراه‌ها حرکت و تردد نداشته باشند چراکه 42 درصد تصادفات فوتی در شهر تهران در بزرگراه‌ها رخ می‌دهد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: پلیس راهور تصادف موتوریار جریمه رانندگی طرح موتوریار پلیس راهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۱۹۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیمی از حوادث فوتی کار در کارگاه های ساختمانی است

ایسنا/گیلان مدیرکل تعاون گیلان، نیمی از حوادث ناشی از کار را مربوط به حوزه ساختمان دانست و ادامه داد: حدود نیمی از فوتی های ناشی از کار نیز در کارگاه های ساختمانی رخ می دهد.

سیاوش آقاجانی امروز، ۱۳ اردیبهشت ماه در نشست تخصصی ایمنی کار، سرمایه گذاری در بخش ایمنی را خدمت رسانی به جامعه کار و تولید دانست و اظهار کرد: فعالان حوزه ایمنی به جهش تولید کمک می کنند.

وی با اشاره به برگزاری چهار همایش ایمنی کار در سال گذشته، افزود: امروز نخستین همایش ایمنی کار سال ۱۴۰۳ را با همت و مشارکت بخش دولتی و خصوصی برگزار می‌کنیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان با تاکید بر لزوم آسیب شناسی حوادث در کارگاه های ساختمانی، پویایی ریسک، ایمنی در صنایع فلزی و کاربرد هوش مصنوعی در ایمنی کار به عنوان مسائل مبتلابه عصر حاضر، تصریح کرد: نیازمند به روز شدن در ایمنی کار هستیم.

آقاجانی با اشاره به آثار مثبت همراهی جامعه کارگری و کارفرمایی به ویژه در بخش صیانت از نیروی کار و ایمنی، خاطرنشان کرد: شاهد پیشرفت های جدی در تولید و اشتغال و ایمنی خواهیم بود.

وی با بیان اینکه از همه حلقه های موثر در ایمنی شامل آموزش، نظارت، مسئولان ایمنی و برخورد قانونی استفاده خواهیم کرد، گفت: از پای کار بودن تشکلات مرتبط با ایمنی در استان قدردانی می کنیم.

مدیرکل تعاون گیلان برخورد با کارفرمایان متخلف به ویژه در کارگاه های پر خطر را در کنار بازرسی و نظارت و آموزش، یک امر لازم دانست و بیان کرد: اگر ایمنی کار رعایت نشود، اولین آسیب برای تولیدکننده است و لذا نیازمند تبیین و نشر فرهنگ ایمنی کار در میان تولیدکنندگان نیز هستیم، زیرا صیانت از نیروی کار، صیانت از تولید را به دنبال دارد.

آقاجانی نیمی از حوادث ناشی از کار را مربوط به حوزه ساختمان دانست و ادامه داد: حدود نیمی از فوتی های ناشی از کار نیز در کارگاه های ساختمانی رخ می دهد و لذا تمرکز اول بازرسان کار براساس ارزیابی ریسک، در حوزه ساختمان بوده است که این از سیاست های اداره کل بازرسی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز می باشد.

وی با بیان اینکه نظارت بر کارگاه های ساختمانی توسط بازرس ویژه و تخصصی انجام می شود تا حوادث را کاهش دهیم، گفت: بیشترین آمار برخورد با کارفرمایان متخلف در کارگاه های پرخطر مربوط به کارگاه های ساختمانی است؛ در واقع هم کمیت و هم شدت حوادث در کارگاه ساختمانی بالاست و این یعنی کارگاه های ساختمانی دارای بالاترین ریسک حوادث هستند.

مدیرکل تعاون گیلان اتصال حلقه های حوزه ایمنی را با حلقه ضمانت اجرایی عملی دانست و متذکر شد: در کنار آموزش و نظارت، از ابزارهای قانونی استفاده خواهیم کرد تا شاهد کاهش بیشتر حوادث ناشی از کار به ویژه در کارگاه های ساختمانی باشیم.

وی با بیان اینکه طبق قانون کار، هزینه های ایمنی در کارگاه های ساختمانی قبل از آغاز کار باید محاسبه شود، افزود: نیازمند صدور دستورالعمل ها و ایجاد فرایندهای کاری در دستگاه های متولی حوزه صنعت ساختمان و نظام مهندسی برای ایمنی هستیم. همچنین باید به طرف صنعتی سازی برویم، زیرا با صنعت ساختمان سازی سنتی و نا ایمن مواجه هستیم، اما صنعتی سازی می تواند حوادث را کاهش دهد.

آقاجانی صنعتی سازی را موجب افزایش سرعت کار و کاهش حوادث دانست و تصریح کرد: باید سواد ایمنی در کارگاه ها ارتقا پیدا کند و کارفرمایان با زبان ارزیابی و مدیریت ریسک آشنا شوند.

وی همچنین به کمبود فارغ التحصیلان ایمنی و درآمدهای غیر متناسب آنها اشاره کرد و گفت: موضوع ایمنی و سلامت فقط مادی نیست و حفظ جان انسان ها جنبه معنوی نیز دارد که باید مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۶۵ درصد تلفات جاده ای گیلان راکب موتورسیکلت و عابران پیاده هستند
  • تشکیل کارگروه مشترک پلیس و شهرداری، برای رفع نواقص نقاط پرتصادف تهران
  • طرح ویژه پلیس برای کاهش مرگ موتورسواران و عابران پیاده
  • کاهش ۳ درصدی حوادث منجر به فوت در استان اصفهان/ ۵۰ درصد فوتی‌های کشور مربوط به بخش ساختمان
  • نیمی از حوادث فوتی کار در کارگاه های ساختمانی است
  • تصادف مرگبار رونیز و پژو ۲۰۶ در این بزرگراه تهران/ برخورد خونین کامیونت‌ها
  • تصادف مرگبار رونیز و پژو ۲۰۶ در بزرگراه شیخ‌فضل‌الله/ برخورد خونین کامیونت‌ها
  • اعلام جرم پلیس علیه سازمان‌هایی که در قبال کاهش سوانح ترافیکی کرمانشاه کوتاهی می کنند
  • اعلام جرم پلیس علیه کوتاهی مدیران درباره تصادفات
  • بیش از ۹۰ درصد جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد