Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از مهر، سعید نمکی وزیر بهداشت صبح یکشنبه در حاشیه گفتگوی رئیس مؤسسه فینلای کوبا با وزیر بهداشت پیرامون روند پیشرفت پروژه مشترک ساخت واکسن، بیان کرد: بعد از مدت‌ها و توقف ورود واکسن، روند واردات واکسن به شرایط خوبی رسیده و می‌توانیم برنامه واکسیناسیون را سریع‌تر پیش ببریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید مجدد بر این موضوع که وزارت بهداشت مسئولیت ندارد واکسن وارد کند و هیچ کجای دنیا هم اینگونه نیست، گفت: وزارت بهداشت فقط کار مدیریتی انجام می‌دهد، اما به دلیل فشار کار که روی دوش وزارت بود به ناچار در بحث واردات واکسن وارد شدیم.

وعده وزیر بهداشت برای تزریق واکسن

نمکی با اشاره به اقدامات گسترده‌ای که برای تأمین واکسن انجام شده است، ادامه داد: در موضوع تولید واکسن، راه بیست‌ساله را یک‌ساله رفته‌ایم و باید سختی‌های پیش رو در دسترسی به واکسن ایرانی را تحمل کنیم تا شرایط بهتر شود.

وزیر بهداشت با عنوان این مطلب که از این به بعد هفته‌ای ۲۰۰ هزار دوز واکسن کووایران برکت تحویل می‌گیریم، افزود: واکسن پاستور هم به زودی می‌آید و قرار است هر ماه ۲ میلیون دوز واکسن اسپوتنیک تولید داخل تحویل بگیریم.

نمکی با اشاره به روند واکسن‌های وارداتی توضیح داد: قول داده بودیم افراد بالای ۶۰ سال، بیماران خاص و… را واکسینه می‌کنیم که این کار در حال انجام است. افراد ۵۰ سال به بالا در استان‌های جنوبی و در برخی استان‌ها نیز افراد ۴۸ تا ۵۰ سال و ۵۸ تا ۶۰ سال هم واکسینه می‌شوند.

وی ادامه داد: عشایر کوچ‌رو ۱۸ سال به بالا نیز واکسینه می‌شوند. ضمن اینکه افراد پرخطر دیگری مثل رانندگان ناوان حمل و نقل عمومی، معلمان، اساتید دانشگاه‌ها و سایر گروه‌های پرخطر دیگر نیز واکسینه می‌شوند.

وزیر بهداشت تاکید کرد: اعلام گروه‌های سنی جدید دلیل نمی‌شود افرادی که جا مانده‌اند واکسن نگیرند، هموطنانی که پیامک دریافت کرده‌اند و شامل گروه‌های هدف بوده اند، حتماً واکسن می‌گیرند.

نمکی گفت: مردم منتظر ثبت‌نام‌های جدید باشند.

به خودتان و کادر درمان رحم کنید

وزیر بهداشت در ادامه به پیک پنجم کرونا اشاره کرد و افزود: خیز جدید را پیش‌بینی می‌کردیم که ویروس دلتا از جنوب و جنوب شرق کشور ما را تهدید کند.

نمکی با عنوان این مطلب که میزان رعایت پروتکل‌ها به شدت نزول کرده است، گفت: متأسفانه رعایت پروتکل‌ها به حداقل رسیده و رستوران‌ها در شهرهای تعطیل باز هستند و ترددها همان حالت را دارد و جاده‌ها باز هستند.

وی افزود: از هموطنان درخواست می‌کنم به خودتان و کادر درمان رحم کنید که در این دوران تحت فشار سنگین خدمت به بیماران قرار داشته‌اند و فرصت استراحت پیدا نکرده‌اند.
 

کد خبر 616577 برچسب‌ها وزارت بهداشت و درمان كرونا در ايران واکسن کرونا پروتکل بهداشتی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت بهداشت و درمان كرونا در ايران واکسن کرونا پروتکل بهداشتی وزیر بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۲۰۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شلیک به یک پزشک در کرخه خوزستان

به گزارش تابناک به نقل از  ایلنا، در ادامه درگیری های سریالی با کادر درمان در مناطق مختلف خوزستان، سرنشینان یک خودروی بدون پلاک، با سلاح گرم و سرد به ماشین یک پزشک طرحی در کرخه حمله کردند.

گزارش های دریافتی از شهرستان کرخه در خوزستان از تیراندازی به یک پزشک طرحی در یازدهم اردیبهشت ماه 1403 خبر می‌دهد. 

برخی از منابع مطلع می گویند: یکی از پزشکان شاغل در یک مرکز درمانی در کرخه در حین خروج از درمانگاه توسط سرنشینان یک خودروی بدون پلاک که سر و صورت خود را پوشیده بودند، مورد حمله دسته جمعی قرار گرفت. 

آنها افزودند: در ابتدا با چوب و چماق به خودروی پزشک حمله کرده و سپس اقدام به تیراندازی و رعب و وحشت عمومی کردند. 

این افراد با ابراز خرسندی در خصوص عدم صدمه دیدگی پزشک گفتند: شرایط در مراکز درمانی خوزستان به گونه ای شده است که اگر فکری عاجل نشود، هیچ پزشکی جرات آمدن و طبابت در مناطق خوزستان را نخواهد داشت. 

در همین خصوص علی رضا نجفی با تایید این خبر به ایلنا گفت: برای برخی پزشکان و کادر مراکز درمانی چند مورد ایجاد مزاحمت گزارش شده است که از طریق  فرمانداری کرخه در حال پیگیری موضوع هستیم. 

در آخرین گزارش های دریافتی که به دست ایلنا رسیده است، موارد متعددی از درگیری میان همراهان بیمار با کادر درمان و اورژانس در مناطقی مانند اهواز، لالی و در آخرین مورد آن در بیمارستان حاجیه نرگس ماهشهر در اواسط فروردین ماه نیز گزارش شده است.

دیگر خبرها

  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • توضیحات وزیر بهداشت درمورد رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال
  • شلیک به یک پزشک در کرخه خوزستان
  • تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • پانی پوری ؛ غذای سنتی خیابانی در هند با رعایت کامل بهداشت! (فیلم)
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان