Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین،  بدری با اشاره به جهش 363 درصدی شاخص سود خالص سه ماهه نخست نسبت به مدت مشابه سال 1399، از افزایش 191 درصدی سود خالص سه ماهه نسبت به بودجه مصوب  با مبلغ 11.164 میلیارد ریال خبر داد که معادل 44 درصد بودجه 25.169 میلیارد ریالی سال 1400 در شاخص سود خالص است.

وی همچنین با اشاره به وضع مطلوب تولید و نیز فروش محصولات علیرغم وجود محدودیتهای جاری، ابراز امیدواری کرد تا شرکت پتروشیمی فن آوران که به تازگی موفق به تخصیص بالاترین مبلغ سود پایه سهام به میزان 64 هزار ریال در آخرین مجمع عمومی عادی خود گردیده است، با تداوم روند روبه رشد خود در سال جاری، نوید تکرار این دستاورد را برای دومین سال پیاپی به سهامداران خود بدهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به مجموع مبلغ  فروش18.354 میلیارد ریالی محصولات در سه ماهه اول سال 1400، رشد 296درصد درآمدهای عملیاتی را نسبت به مدت مشابه سال قبل  قابل توجه عنوان نمود.

مدیر عامل پتروشیمی فن آوران در ادامه با اشاره به عملیات تعمیرات اساسی واحد متانول این شرکت که در نوروز سال جاری با موفقیت کامل به انجام رسید از دستاوردهای این عملیات و تاثیر مثبت آن در تدوام و پایداری تولید خبر داد.

وی گفت طی انجام این اورهال که با هدف دستیابی به ظرفیت اسمی و کاهش مصارف حامل انرژی در کنار  افزایش ضریب اطمینان پایداری تولید و کاهش توقفات، برنامه ریزی شده بود، کلیه اهداف تعیین شده محقق گردید.

حوزه پروژه ها توسعه ای شرکت و ظرفیت های تولیدی با محوریت صنایع پایین دستی و تنوع بخشی به تولیدات از دیگر اهم موارد  مورد اشاره مدیرعامل پتروشیمی فن آوران در ارایه گزارش عملکرد سه ماهه شرکت بود که در سه ماهه نخست سال جاری نیز با جدیت مورد پیگیری واقع گردیده است.

او در این ارتباط با اشاره به مالکیت 60 درصدی سهام پروژه پتروالفین فن آوران، از اتمام اقدامات اساسی و زیربنایی نظیر تخصیص زمین پروژه، اخذ مجوزهای لازم از سازمان منطقه ویژه، سازمان حفاظت از محیط زیست، راه اندازی انشعاب های برق، آب و احداث خط لوله گاز خوراک پروژه خبر داد و ابراز امیدواری کرد با اتمام مراحل خرید تکنولوژی طرح، بتوان در آینده نزدیک شاهد آغاز احداث پروژه پتروالفین فن آوران در سایت پنج منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر بود.

بدری  همچنین با اشاره به روند رو به رشد پتروشیمی فارابی از دیگر  شرکت های زیر مجموعه پتروشیمی فن آوران که 48 درصد سهام آن  را از آن خود دارد و خروج این شرکت پس از چندین سال  از محدوده زیان، از  تداوم رشد شایان توجه شاخص های تولید و سود آوری پتروشیمی  فارابی  در سه ماهه نخست در این شرکت صاحب نام یاد کرد.

وی در پایان با اشاره به  لزوم خود باوری و اتکاء به توانمندی های موجود در کشور، رویکرد جاری در مجموعه شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی و تاپیکو را شایان تقدیر و توجه دانست و اظهار داشت کلیه  موفقیت هایی که امروز مشهود است مرهون نگرش های نوین جاری در ساختار مدیریتی و اجرایی شستا و تاپیکو می باشد که امروز به مدد حسن اعتماد ایشان و تلاش و همت کارکنان در شرکت های تابعه، نمود عینی جهش تولید، پشتیبانی ها، مانع زدایی ها گردیده است.

پربیننده ترین عقب نشینی طلا و نقره در آخرین روز معاملاتی هفته / نمودار فلزات گرانبها نزولی شد آغاز ترخیص روزانه ۶۰هزار تن کالای اساسی از بندر امام خمینی / خروج ۹۰درصدی سایر اقلام بدون ارائه کد رهگیری انتقال «ذوب» از فرابورس به بورس به زودی نهایی می شود هند پنجمین بازار صادراتی ایران شد یک میلیون و ۱۳۰هزار دوز واکسن کرونا امروز وارد کشور شد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: شستا پتروشیمی فن آوران پتروشیمی فن آوران سه ماهه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۲۰۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز

مدیر روابط عمومی بانک مرکزی در واکنش به مباحث مطرح شده اخیر، مدیریت رشد نقدینگی در اقتصادی کشور در دوره اخیر را در وضعیتی کاملا با ثبات و برخلاف ادعاهای مطرح شده توسط برخی رسانه‌ها و افراد دانست.

به گزارش ایسنا، مصطفی قمری وفا در صفحه ایکس نوشت:

«قطعا روند صعودی رشد نقدینگی و ثبت ارقام بی‌سابقه این متغیر در پایان سال ۱۳۹۹ و نیمه اول سال ۱۴۰۰ مسئله‌ای بس نگران کننده بود که تداوم آن می‌توانست اقتصاد کشور را با معضلات و مخاطرات گوناگونی مواجه سازد و ضمن افزایش نااطمینانی‌ها در تصمیمات خرد فعالان اقتصادی کشور، آثار مخربی بر متغیرهای کلان اقتصای بوجود آورد.

حال که حدود دو سال از آن مقطع نگران کننده گذشته است، متغیرهای پولی کشور در وضعیت نسبتاً پایداری قرار گرفته‌اند و آمارها حاکی از تحقق اهداف بانک مرکزی در کنترل رشد نقدینگی و قرار گرفتن در محدوده‌های تعیین شده دارد.

مرور مسیر طی شده نشان دهنده آن است که نرخ رشد دوازده‌ماهه نقدینگی از ۴۲.۸ درصد در پایان مهرماه ۱۴۰۰ طی یک روند نزولی به۳۱.۱ درصد در پایان سال ۱۴۰۱ و متعاقبا به ۲۴.۳ درصد در پایان سال ۱۴۰۲ رسیده است.

ارقام فوق به خوبی بیانگر توفیق بانک مرکزی در اجرای سیاست کنترل مقداری ترازنامه بانک‌ها و دستیابی به اهداف کنترل رشد کل‌های پولی و مدیریت رشد نقدینگی در محدوده هدف تعیین شده برای سال ۱۴۰۱ (۳۰ درصد) و سال ۱۴۰۲ (۲۵ درصد) می‌باشد.

البته در سال ۱۴۰۳ نیز همچنان هدف کنترل رشد نقدینگی از طریق استفاده از مجموعه ابزارهای سیاست پولی از جمله کنترل رشد ترازنامه بانک‌ها با قدرت بیشتری پیگیری خواهد شد و بر این اساس هدف رشد نقدینگی ۲۳ درصد با دامنه نوسان مثبت و منفی ۲ درصد در راستای دستیابی به هدف مهار تورم تا نقطه مطلوب و نیز کمک به رشد اقتصادی تعیین شده است.

لازم به ذکر است که در دوره اخیر، بانک مرکزی توجه ویژه‌ای به کنترل خلق پول بانک‌ها داشته و دستاورد مهم بدست آمده در زمینه کاهش رشد نقدینگی به طور مشخص از طریق تنظیم و اعمال جدی سیاست کنترل مقداری ترازنامه بانک‌ها حاصل شده است.

در این چارچوب، #بانک_مرکزی در راستای کنترل رشد خلق پول بانک‌ها و موسسات اعتباری، در سال ۱۴۰۱ ضوابط ناظر بر کنترل مقداری ترازنامه بانک‌ها را تکمیل و اصلاح نمود و علاوه بر کنترل دارایی‌ها، کنترل بدهی‌های ترازنامه بانک‌ها (بویژه بانک‌های ناتراز و ناسالم) را در دستور کار قرار داد.

همچنین در سال۱۴۰۱ بانک مرکزی در جهت دستیابی به هدف رشد نقدینگی تعیین شده با پیگیری جدی سیاست کنترل مقداری رشد ترازنامه بانک‌ها و موسسات اعتباری و جریمه بانک‌های متخلف از طریق افزایش نسبت سپرده قانونی و همچنین افزایش ۰.۵ واحد درصدی نسبت سپرده قانونی بانک‌های تجاری اقدامات موثری را در جهت کنترل و کاهش قدرت خلق پول بانکها و در نهایت کاهش رشد نقدینگی انجام داد.

در دیماه سال ۱۴۰۲ نیز بانک مرکزی با هدف مدیریت رشد نقدینگی و اطمینان از تحقق اهداف تعیین شده در رابطه با کنترل کل‌های پولی اقدام به افزایش ۰.۵ واحد درصدی سپرده قانونی بانک‌ها و موسسات اعتباری نمود.

با توجه به مطالب ذکر شده و بررسی آمارهای مربوطه ملاحظه می‌شود که مدیریت رشد نقدینگی در اقتصادی کشور در دوره اخیر، در وضعیتی کاملا با ثبات و برخلاف ادعاهای مطرح شده توسط برخی رسانه‌ها و افراد بوده است.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صادرات خودروی سواری از ترکیه طی ۳ ماه از ۲.۵ میلیارد دلار گذشت
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/ مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز
  • تن هاخ: رشفورد نیاز به حمایت دارد؛ تمدید قرارداد واران پیشرفتی نداشته است
  • قیمت جهانی نفت؛ برنت ۸۹ دلار و ۳۲ سنت شد
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۷
  • قیمت جهانی نفت / برنت ۸۹ دلار و ۳۲ سنت شد
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۷ |برنت ۸۹ دلار و ۳۲ سنت شد
  • ایجاد ۷ ایستگاه سلامت و خانه بهداشت در همدان
  • بهبود ۹ پله‌ای رتبه فضای کسب و کار کرمانشاه