Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، ضمن ابراز نگرانی نسبت به تداوم بی‌تفاوتی و کاهش سطح حساسیت مردم در رعایت پروتکل‌های بهداشتی، استمرار گسترش بیماری کروناویروس در فارس را یادآور شد و تاکید کرد که این موضوع وضعیت استان را بحران‌تر خواهد کرد.

مهرزاد لطفی یکشنبه ۳ مرداد در نشست روزانه ستاد مدیریت بیماری کووید۱۹ دانشگاه علوم پزشکی شیراز، کروناویروس را خطرناکترین بیماری قرن خواند و بر جدی گرفتن این ویروس خطرناک تاکید و ضمن ابراز نگرانی نسبت به وضعیت کرونا در استان فارس اضافه کرد: حساسیت مردم استان نسبت به بیماری کووید۱۹ و ضرورت رعایت پروتکل های بهداشتی روز به روز در حال کاهش است و این موضوع وضعیت استان را بحرانی تر می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه بیمارستان‌های فارس مملو از بیماران مبتلا به کروناویروس یا افراد مشکوک دارای علائم است، ادامه داد: با توجه به قدرت بالای سرایت پذیری نوع جهش یافته کروناویروس هندی و انتقال گسترده آن در بین افراد جامعه، باید حساسیت ها نسبت به این ویروس کشنده در رعایت کامل پروتکل های بهداشتی افزایش یابد.
 
رئیس علوم پزشکی شیراز با تاکید بر لزوم مشارکت بیشتر مردم در رعایت پروتکل های بهداشتی در برابر کروناویروس، گفت: هرگونه بی توجهی، ساده انگاری و رعایت نکردن پروتکل های بهداشتی، تاثیر بسیاری در شدت چرخش و انتقال این بیماری در جامعه دارد.

لطفی گفت: همراهی و همکاری بیشتر دستگاه های اجرایی در افزایش نظارت ها در زمینه رعایت پروتکل های بهداشتی و اعمال محدودیت ها به ویژه در اماکن پرتردد، سهم بسزایی در برون رفت از این بحران دارد.

نقش مهم مراکز ۱۶ ساعته

او با توجه به افزایش ورودی مراکز ۱۶ ساعته یادآور شد: از ابتدای شیوع این بیماری تا کنون، فعالیت مراکز منتخب درمان سرپایی کروناویروس استان در پیشگیری و درمان زودهنگام افراد مشکوک و دارای علائم کروناویروس نقش موثری داشته و ضرورت دارد مردم در صورت مشاهده علائم، به پزشک خانواده و یا مراکز ۱۶ ساعته مراجعه کنند.

رئیس علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه هفته های سختی را از نظر بحرانی تر شدن وضعیت کروناویروس در استان در پیش داریم، افزود: متاسفانه علی رغم هشدارهای مکرر مبنی بر مسافرت نکردن به فارس، هموطنان از استان های با وضعیت قرمز به فارس سفر کردند که این امر نیز باعث تشدید وضعیت بحرانی در فارس شده است.

وضعیت قرمز ۲۳ شهرستان فارس 

لطفی یادآور شد: در حال حاضر ۲۳ شهرستان استان در وضعیت قرمز به سر می بردند که اگر کماکان شاهد عدم رعایت پروتکل های بهداشتی باشیم، شهرستان های دیگر استان نیز به سرعت به وضعیت قرمز تبدیل می شوند، همشهریان باید آگاه باشند که عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی، باعث شعله ورشدن آتش کرونا در خانه فارسی شده است.

رئیس علوم پزشکی شیراز در ادامه این نشست وضعیت آمار مبتلایان به کروناویروس و جانباختگان این بیماری در شیراز و استان، روند انجام تست های pcr در مراکز ۱۶ ساعته، فعالیت آزمایشگاه های تشخیصی کووید۱۹، همچنین اقدامات کارگروه های مختلف ستاد دانشگاهی مدیریت بیماری کووید۱۹ را ارزیابی کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی همه باهم علیه کرونا دانشگاه علوم پزشکی شیراز کروناویروس رعایت پروتکل های بهداشتی علوم پزشکی شیراز مراکز ۱۶ ساعته وضعیت قرمز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۲۱۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت حج عربستان دستورالعمل‌های بهداشتی حج ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، بنابر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشور‌هایی که زائران آن‌ها عازم سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک را انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

براساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از دارو‌هایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند، علاوه بر این، در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

دیگر خبرها

  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • بارندگی آب، برق و راه برخی از روستاهای بخش شنبه و طسوج مسدود کرد
  • وزارت حج عربستان دستورالعمل‌های بهداشتی حج ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • بارش شدید برخی راه‌های ارتباطی دشتی را مسدود کرد
  • بهداشت حرفه ‌ای عمر مفید کارگران را افزایش می‌دهد
  • مرگ ۳ میلیون کارگر در جهان در پی حوادث و امراض/ ۵ شغل پرخطر
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • بیماری و بیکاری سهم ۷ میلیون ایرانی از دریای خزر | یک مسئول محیط زیست: برای شنا هم حاضر نیستم به خزر بروم