Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک گزارش می‎گوید اعتماد زنان به پلیس انگلیس بسیار کم است و پلیس در رده‌های خود با سوء استفاده کنندگان برخورد نمی‌کند.

خبرگزاری میزان - «پریتی پاتل»، رییس سازمان مبارزه با خشونت علیه زنان و دختران انگلیس، اقدامات گسترده‌ای را به عنوان بخشی از استراتژی جدید این سازمان اعلام کرده که نوید یک برنامه بنیادی برای تغییر را می‎دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «ایندیپندنت»، این خبر تنها چند روز پس از آن اعلام شد که «دام ورا بیرد»، کمیسر انگلیسی در موضوع قربانیان زن، گفت که اعتماد زنان به پلیس بسیار کم است و پلیس در رده‌های خود با سوء استفاده کنندگان برخورد نمی‌کند.

به گفته وی، «این موضوع تمایل زنان برای ارائه گزارش به پلیس برای مقابله با خشونت جنسی و آزار خانگی را از بین می‌برد.»

وی در مورد وضعیت فعلی محکومیت‌های تجاوز جنسی در انگلیس، جایی که تعقیب‌ها به کمترین میزان خود، یعنی ۱.۶ درصد رسیده است، اظهار داشت «سال گذشته، هشدار دادم که ما شاهد جرم زدایی موثر در موضوع تجاوز جنسی نیستیم؛ تاکنون هیچ چیز مرا در این زمینه تحت تاثیر قرار نداده است.»

«دام ورا بیرد»، افزود «حقیقت ناراحت کننده این است که اگر امروز در انگلیس مورد تجاوز قرار بگیرید، احتمال احساس رعایت شدن عدالت بسیار کم است.»

تحقیقات اخیر کانال ۴ انگلیس، نشان می‌دهد هر هفته گزارش‎هایی درباره سوء استفاده جدی از زنان و کودکان گزارش می‌شود.

این موضوع سوالات بیشتری در مورد مناسب بودن واکنش پلیس در مقابله با اپیدمی خشونت علیه زنان ایجاد می‌کند.

بیشتر بخوانید: آشکار شدن حفره‌های پلیس انگلیس با قتل «سارا اورارد» افسر پلیس انگلیس به قتل دختر جوان اعتراف کرد

مدت هاست که زنان در انگلیس از نژاد‌ها و اقلیت‌های قومی، مسافران، پناهندگان و زنان فاقد مدارک می‌دانند که پلیس این کشور بیش از آنکه جایگاهی امن باشد، منبع ترس و بی اعتمادی است.

مدت‌ها قبل از مرگ دلخراش «سارا اورارد» به دست یک افسر پلیس انگلیس در حال خدمت و سلفی‌های ویرانگری که پلیس در کنار اجساد «بی بیا هنری» و «نیکولا اسمالمن» گرفته بود، تعداد زیادی از مردم این کشور، پلیس انگلیس را محکوم کردند.

انتظار داشتن چنین افرادی برای اطمینان از رسیدگی به گزارش تجربیات خود در مورد خشونت جنسی به پلیس انگلیس امری پوچ است.

انتهای پیام/

برچسب ها: انگلیس بوریس جانسون حقوق بشر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: انگلیس انگلیس بوریس جانسون حقوق بشر پلیس انگلیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۲۱۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه دولت انگلیس برای مقابله با تغییرات اقلیمی غیرقانونی اعلام شد

لندن – ایرنا – دادگاه عالی انگلیس امروز (جمعه) با صدور حکمی جنجال‌برانگیز، برنامه دولت «ریشی سوناک» برای مقابله با تغییرات اقلیمی را غیرقانونی اعلام کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، بر اساس حکم صادره، برنامه دولت انگلیس برای کاهش تولید گاز‌های گلخانه‌ای مطابق با اهداف زیست محیطی نیست و باید در این زمینه تجدیدنظر شود.

حکم دادگاه ۶ ماه پس از آن صادر شد که نخست وزیر انگلیس اصلاحات گسترده‌ای را در اهداف زیست محیطی اعمال کرد.

وی با بیان این ادعا که انتشار گاز‌های گلخانه‌ای در انگلیس از سال ۱۹۹۰ میلادی ۵۰ درصد کاهش یافته اشاره کرد که این میزان در فرانسه تنها ۲۲ درصد کاهش یافته، در آمریکا صفر درصد و چین ۳۰۰ درصد افزایش داشته است.

ریشی سوناک عنوان کرد که موضوع حفاظت از محیط زیست بین دو جریان افراطی مخالفان و موافقان گرفتار شده است؛ «کسانی که می‌خواهند طرح موسوم به صفر خالص (صفر کردن انتشار گاز‌های گلخانه‌ای تا سال ۲۰۵۰) را به‌کلی کنار بگذارند، چون هزینه‌ها بسیار زیاد است؛ و دیگرانی که با اشتیاق ایدئولوژیک بحث می‌کنند مبنی براینکه ما باید حتی سریعتر حرکت کنیم، و بدون توجه به هزینه و اختلال در زندگی مردم و صرف نظر از اینکه چقدر سریعتر از هر کشور دیگری در حال حرکت هستیم، فراتر برویم.»

نخست وزیر انگلیس با اشاره به هزینه‌های بالای ناشی از اجرای برنامه اقلیمی دولت قبل، عنوان کرد که طرح او زمان بیشتری را برای انتقال از وضع موجود به استفاده از انرژی‌های تجدید پذیر فراهم می‌کند.

وی توضیح داد که بر اساس طرح جدید، مسائلی نظیر محدودیت تعداد سرنشینان خودرو، تحمیل هفت سطل بازیافت زباله به خانواده‌ها، تحمیل مالیات بر گوشت و افزایش مالیات بر سفر‌های هوایی لغو خواهد شد.

این طرح، اما از همان زمان با انتقاد‌های متعددی روبرو و از سوی گروه‌های حامی محیط زیست از جمله «دوستان کره زمین»، «پروژه قوانین خوب» و «مشتریان‌زمین» به دادگاه کشیده شد. آن‌ها ادعا کردند که دولت لندن بدون محاسبه زمان مورد نیاز برای تحقق اهداف زیست محیطی، این اصلاحات را اعمال کرده است.

بر اساس حکمی که دادگاه عالی انگلیس امروز صادر کرد، دولت سوناک موظف شد که برنامه تغییرات اقلیمی کشور را بازنگری کند. یک سخنگوی گروه دوستان کره زمین در همین پیوند گفت: «امروز روز شرمساری برای دولت است. ما اکنون به یک برنامه قوی برای مقابله با تغییرات اقلیمی نیاز داریم که قوی، جامع و منصفانه باشد و دست‌یابی ما به اهداف زیست محیطی را تضمین کند.»

اد میلیبند وزیر انرژی دولت در سایه (کارگر) هم در سایه کاهش محبوبیت حزب حاکم محافظه‌کار، حکم دادگاه را نشانه شکست سیاست‌های اقلیمی این حزب توصیف کرد.

دیگر خبرها

  • برنامه دولت انگلیس برای مقابله با تغییرات اقلیمی غیرقانونی اعلام شد
  • تحریم‌های جدید انگلیس علیه شهرک‌نشینان صهیونیست
  • تشدید تحریم‌های انگلیس علیه شهرک‌نشینان افراطی اسرائیلی
  • تعویق بررسی جنایات جنگی انگلیس در افغانستان برای یک سال دیگر
  • کامرون و زلنسکی آخرین وضعیت جنگ در اوکراین را بررسی کردند
  • این شهروند باید به پلیس اعتماد کند | واکنش پلیس به حمله سارقان به مهاجم سابق استقلال تهران
  • بازداشت ۲ هزار نفر از معترضان حامی فلسطین در آمریکا
  • واکنش بایدن به خیزش دانشجویی ضدصهیونیستی
  • انتقاد گزارشگر سازمان ملل از خشونت پلیس آمریکا در اعتراضات دانشگاهی
  • نام بازیگر مرد مشهور فرانسوی در سیاهه متجاوزان سینما / صنعت سینما برای زنان جای امن‌تری می‌شود