Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی در دیدار با سفیر سوریه گفت: این دانشگاه آمادگی لازم برای پذیرش دانشجویان سوری در دانشگاه مذاهب اسلامی در تمامی مقاطع تحصیلی را دارد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید محمد حسینی رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی با حضور در سفارت سوریه با شفیق دیوب سفیر جدید این کشور در ایران دیدار و پیرامون مباحث مختلف از جمله جذب دانشجویان سوری در دانشگاه مذاهب اسلامی گفتگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اعلام آمادگی برای پذیرش دانشجویان سوری در دانشگاه مذاهب اسلامی

رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی در این دیدار گفت: بر این باوریم که با انتخاب آیت الله رئیسی به عنوان رئیس جمهور ایران روابط دو کشور ایران و سوریه گرم‌تر و در فصل جدید روابط دو کشور در حوزه‌های علمی، فرهنگی و اقتصادی همکاری‌های بیشتری صورت خواهد گرفت.

حسینی ضمن تبریک انتخاب مجدد بشار اسد به عنوان رئیس جمهور سوریه، انتخاب مردم سوریه را نشانه شکست دشمنان دو کشور و پیروزی جریان مقاومت دانست.

رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی همچنین با اعلام آمادگی برای پذیرش دانشجویان سوری در دانشگاه مذاهب اسلامی در تمامی مقاطع تحصیلی بر گسترش روابط علمی، فرهنگی و دانشگاهی بین دو کشور و همچنین تقویت محور مقاومت تاکید کرد.

رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی در پایان اظهار امیدواری کرد که با برطرف شدن مشکل کرونا، امکان سفر زائران ایرانی بعد از سال‌ها جنگ و ناامنی و کرونا فراهم آید و روابط بین دو ملت مستحکم شود.



لزوم تشکیل جبهه واحد رسانه‌ای برای مقابله با توطئه‌ها و نمایان شدن حقایق

شفیق دیوب سفیر سوریه هم در این نشست ضمن حایز اهمیت دانستن همکاری‌های علمی گفت: روابط استراتژیک ایران و سوریه خوب است، اما این روابط در حوزه‌های اقتصادی، علمی و سلامتی در حد انتظار نیست.

وی با اشاره به روابط فرهنگی ایران و سوریه افزود: اولویت کاری ما در زمینه علمی و فرهنگی ارتقا روابط است.

سفیر سوریه با اشاره به همکاری ایران و سوریه برای مقابله با تروریسم، تصریح کرد: ما در کنار هم با تروریست‌ها جنگیدیم و الان باید در حوزه اقتصاد باهم کار کنیم. شما شریک ما هستید و باید در حوزه‌های اقتصادی، علمی و فناوری، صنعتی و نیروی انسانی با هم همکاری داشته باشیم.

شفیق دیوب همکاری دانشگاهی دو کشور را حایز اهمیت دانست و گفت: ما در حوزه رسانه هم باید خیلی کار کنیم، چون دشمنان سیاه نمایی می‌کنند، حدود ۷۵۰ رسانه ضد ما بود و شایعه می‌ساختند.

وی افزود: رسانه اهمیت بالایی دارد، هدف اصلی رسانه‌های دشمن، ملت سوریه و افکار عمومی جهان عرب است برای همین باید جبهه واحد رسانه‌ای محور مقاومت شکل گیرد تا واقعیت‌ها نمایان و توطئه‌ها خنثی شود.

سفیر سوریه در خصوص سفر مقامات دو کشور اظهار کرد: سفر رئیسی به سوریه می‌تواند موجب گسترش و تحکیم روابط دو کشور در حوزه‌های مختلف شود و ما از آن استقبال می‌کنیم، چون انجام چنین سفری پیامد‌های مهم و نتایج مثبتی خواهد داشت.

وی در پایان گفت: خیلی از دشمنان ما روابط ایران و سوریه را بر نمی‌تابند و دنبال تخریب این روابط هستند، اما روابط مستحکم است و هیچ نظیر و بدیلی ندارد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه مذاهب اسلامی سوریه پذیرش دانشجو رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی دانشگاه مذاهب اسلامی ایران و سوریه سفیر سوریه دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۲۱۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست، راهبرد برد- برد است

معاون اول رئیس‌جمهور گسترش روابط با آفریقا را راهبرد اساسی ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی دانست و گفت: تعاملات اقتصادی و سیاسی تهران با کشورهای دوست و همچنین جهان براساس راهبرد برد-برد است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمد مخبر عصر _ شنبه هشتم اردیبهشت_ در حاشیه دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا در دیدار «کنستانتینیو چیونگا» معاون رئیس جمهور زیمباوه با اشاره به ظرفیت‌های بسیار زیاد دو کشور برای تأمین و گسترش همکاری‌های فی مابین افزود: تعاملات اقتصادی و سیاسی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای دوست و جهان براساس راهبرد برد-برد است.

معاون اول رئیس جمهور تبادلات علمی و دانشجویی، توسعه حمل و نقل و حل مسائل مالی و بانکی برای تسهیل روابط بخش خصوصی دو کشور را از دیگر زمینه‌های همکاری‌های ایران و زیمباوه برشمرد و تأکید کرد: دو کشور باید با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند و نیاز به ارز کشور سوم که دشمن مشترک دو ملت هم است، وجود ندارد و در این راستا باید برنامه مشترک و جامع ۱۰ ساله همکاری دو کشور تهیه و پیگیری و همچنین تفاهم نامه‌ها و قراردادهای امضا شده هر چه سریع‌تر اجرایی و عملیاتی شود.

کنستانتینو چیونگا معاون رئیس جمهور زیمباوه نیز با اشاره به توسعه روابط دیپلماتیک دو کشور از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تأکید کرد: ایران و زیمباوه در یک مسیر حرکت می‌کنند و با وجود جدایی و مسیر طولانی جغرافیایی، اهداف مشترک بسیار زیادی در برابر نظام سلطه دارند.

وی همچنین با محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و تسلیت شهادت سرداران سپاه در این حمله تأکید کرد: تحریم‌های گسترده کشورهای غربی برای از بین بردن استقلال ایران و زیمباوه بوده است اما دو کشور می‌توانند با تعمیق روابط خود تحریم‌های دشمنان دو ملت را خنثی کنند.

وی همچنین با تأکید بر اجرای ۱۲ تفاهم نامه امضا شده بین ایران و زیمباوه در دولت سیزدهم تصریح کرد: پیشرفت‌های شرکت‌های دانش بنیان و بخش خصوصی جمهوری اسلامی بسیار چشمگیر بوده است و به دنبال تقویت زیرساخت‌های همکاری دو جانبه براساس راهبرد برد-برد و بهره گیری از ظرفیت‌های ایران در زمینه‌های معدنی، انرژی، سلامت، پزشکی، کشاورزی، آبیاری مدرن و امنیت غذایی هستیم.

کد خبر 748539

دیگر خبرها

  • دیدار نخست وزیر بورکینافاسو و معاون اول رئیس جمهور
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست، راهبرد برد- برد است
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی
  • امیدواری برای توسعه روزافزون روابط دوجانبه ایران و آفریقای جنوبی
  • نگاه جمهوری اسلامی ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • رئیس جمهور: نگاه جمهوری اسلامی ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • اسرائیل در باتلاق غزه/ ایران در حال توسعه‌ روابط دیپلماتیک با آسیا
  • نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • رئیس جمهور: نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است