Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، بازی ۲ تیم استقلال و گل گهر سیرجان از هفته ۲۴ لیگ برتر، چهار تیرماه در ورزشگاه آزادی برگزار شد و بهزاد غلامپور، مربی دروازه بانان تیم استقلال به دلیل بی‌توجهی به دستورات ناظر بازی به توبیخ کتبی و درج در پرونده محکوم شد. (قطعی)

دیدار ۲ تیم فولاد خوزستان و سپاهان اصفهان در حالی در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان برگزار شد که از سوی باشگاه فولاد خوزستان تخلفانی مبنی بر عدم فراهم نمودن مقدمات لازم جهت برگزاری مسابقه (نقض مقررات آیین نامه برگزاری مسابقات) صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براین اساس کمیته انضباطی این باشگاه را به پرداخت مبلغ ۵۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد. در صورت تکرار اینگونه موارد تنبیهات شدیدتری اعمال می‌شود. (قطعی)

مسابقه ۲ تیم پرسپولیس و گل گهر سیرجان، چهار تیرماه در ورزشگاه آزادی برگزار شد و تیم پرسپولیس به دلیل حضور تماشاگر منتسب پشت نیمکت تیم، نقص اصول کلی رفتار و نقض پروتکل‌های بهداشتی، مبلغ ۵۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. (قطعی)

عادل باباپور، مربی نساجی مازندران در دیدار مقابل پیکان تهران به دلیل بدرفتاری و اعتراض به داوری که منجر به اخراج وی شد، به پرداخت مبلغ ۳۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. (قطعی)

در خصوص شکایت باشگاه گل گهر سیرجان به طرفیت علی بای داور دیدار تیم‌های گل گهر و پدیده مشهد، با توجه به مستندات ارائه شده نظریات کارشناسی و سایر دلایل اعضا کمیته انضباطی از سوی علی بای تخلف انضباطی احراز ننموده، لذا طبق ماده ۹۵ مقررات انضباطی موجب قانونی برای ادامه رسیدگی وجود ندارد، بنابراین حکم بر رد شکایت صادر و اعلام می‌گردد. (این رای پس از ۷ روز از تاریخ ابلاغ قابل تجدیدنظر در کمیته استیناف است)

مهدی رستمی، بازیکن تیم ماشین سازی تبریز در دیدار مقابل سپاهان به دلیل بدرفتاری در قبال مقام رسمی مسابقه که منجر به اخراج وی شد، به پرداخت مبلغ ۳۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. (قطعی)

بازی ۲ تیم تراکتور و گل گهر از هفته ۲۷ لیگ برتر فوتبال، ۱۹ تیرماه در ورزشگاه بنیان دیزل برگزار شد و تخلفاتی از سوی تیم گل گهر صورت گرفت. برهمین اساس کمیته انضباطی رای خود را به شرح زیر اعلام کرد:

تیم گل گهر به دلیل سوء رفتار تیمی ۲۰۰ میلیون ریال جریمه شد. (قابل تجدیدنظر)

حسین ترابپور، جلال امیدیان، مربیان تیم، حیدر افسری، سرپرست تیم و نیما عناصری، مدیر اجرایی تیم گل گهر به دلیل بدرفتاری در قبال مقام رسمی مسابقه هر کدام به پرداخت مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال جریمه شدند. (قابل تجدیدنظر)

همچنین سعید الهویی، مربی تیم گل گهر به دلیل بدرفتاری در قبال مقام رسمی مسابقه به یک جلسه محرومیت و مبلغ ۱۵۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. (جریمه نقدی قابل تجدیدنظر و محرومیت قطعی)

سیامک قلیچ خانی، مدیر رسانه تیم گل گهر به دلیل بدرفتاری در قبال مقام رسمی مسابقه به دو جلسه محرومیت از حضور در ورزشگاههای محل بازی تیم خود و ۲۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. (قابل تجدیدنظر)

منبع: فدراسیون فوتبال برچسب‌ها بهزاد غلامپور باشگاه پرسپولیس فولاد خوزستان استقلال عادل باباپور کمیته انضباطی مهدی رستمی تیم فوتبال گلگهر سیرجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بهزاد غلامپور باشگاه پرسپولیس فولاد خوزستان بهزاد غلامپور باشگاه پرسپولیس فولاد خوزستان استقلال عادل باباپور کمیته انضباطی مهدی رستمی تیم فوتبال گلگهر سیرجان میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد تیم گل گهر به دلیل پرداخت مبلغ کمیته انضباطی قابل تجدیدنظر گهر سیرجان برگزار شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۲۵۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخلفات راهنمایی و رانندگی و مبلغ جریمه ها در کشورهای همسایه چگونه است؟

هر کشور قوانین راهنمایی و رانندگی و جرائم مربوط به خود را دارد. ندانستن قوانین در هر کشور می‌تواند بسیار خسارت‌زا باشد؛ برای مثال جریمه سرعت غیرمجاز در هلند بسیار بیشتر از اروپای شرقی است.

در عربستان، در صورتی که افراد از پل عابر پیاده عبور نکنند و مسیر مستقیم از وسط بزرگراه را برگزینند، بین هزار تا ۲ هزار ریال عربستان جریمه خواهند شد!

امارات متحده عربی

به گزارش روزیاتو، سیستم امتیاز سیاه دبی، رانندگانی را که قوانین راهنمایی و رانندگی را زیر پا می‌گذارند ردیابی می‌کند. این سیستم از امتیازهایی برای نشان دادن میزان جدی بودن تخلف استفاده می‌کند. هر بار که یک راننده کار اشتباهی انجام می‌دهد، مانند رانندگی با سرعت زیاد یا پیروی نکردن از علائم راهنمایی و رانندگی، چند امتیاز سیاه دریافت می‌کند.

رانندگی در حالت مستی می‌تواند جریمه بین ۲۰ هزار تا ۳۰ هزار درهم، تا سه ماه حبس، ۶۰ روز توقیف خودرو یا همه این موارد را به دنبال داشته باشد. متخلفان ممکن است امتیاز سیاه هم دریافت کنند.

در صورتی که رانندگان از سرعت مجاز، کمتر از ۳۰ کیلومتر در ساعت تخلف کنند، بین ۳۰۰ تا ۶۰۰ درهم جریمه می‌شوند. اگر این تخلف از سرعت مجاز بیش از ۶۰ کیلومتر در ساعت و حتی بالاتر باشد، جریمه هزار و ۵۰۰ درهمی، ۱۲ امتیاز سیاه) و ۳۰ روز توقیف ماشین را به دنبال خواهد داشت.

عبور از چراغ قرمز، هزار درهم جریمه، ۱۲ امتیاز سیاه و توقیف ۳۰ روزه وسیله نقلیه را به همراه دارد. البته در قوانین راهنمایی رانندگی ذکر شده که عبور از چراغ قرمز تعلیق گواهینامه ندارد. بی‌توجهی به خط عابر پیاده و راندن بیش از سرعت مجاز در نزدیکی این خط نیز ۵۰۰ درهم جریمه را در پی خواهد داشت.

ترکیه

به نقل از سایت ikamet، رانندگی در حالت مستی چندین حالت دارد. بابت اولین تخلف ۶۴۴۰ لیره، بابت دومین بار هشت هزار و ۷۵ لیره و بابت سومین بار ۱۲ هزار و ۹۷۸ لیره جریمه برای فرد به دنبال دارد.

تخلف از سرعت مجاز تا ۳۰ درصد سرعت مجاز، هزار و ۵۰۷ لیره و تخلف از سرعت مجاز، بیش از ۳۰ درصد تا ۵۰ درصد سه هزار و ۱۳۶ لیره جریمه در پی خواهد داشت. تخلف از سرعت مجاز بیش از ۵۰ درصد، فرد خاطی را متوجه جریمه ۶ هزار و ۴۴۰ لیره‌ای خواهد کرد. عبور از چراغ قرمز هزار و ۵۰۷ لیره و بی‌توجهی به خط عابر پیاده سه هزار و ۱۳۶ لیره جریمه دارد.

عربستان

این کشور جرائم راهنمایی و رانندگی را به چهار دسته عمده تقسیم کرده است. دسته اول جرائم که از همه سنگین‌تر هستند، بین ۵۰۰ ریال تا ۹۰۰ ریال جریمه فرد و حتی توقیف وسیله نقلیه را در پی خواهند داشت. رانندگی در حالت مستی، عبور از چراغ قرمز و تخلف از سرعت مجاز بیش از ۲۵ کیلومتر جزو این دسته هستند.

دسته دوم جرائم بین ۳۰۰ ریال تا ۵۰۰ ریال هستند و مجدداً امکان توقیف وسیله نقلیه را دارند. تخلف از سرعت مجاز کمتر از ۲۵ کیلومتر جزو این دسته به شمار می‌رود. به این ترتیب دسته‌های سوم و چهارم جرائم کوچک‌تر و مجازات‌های کمتر را پوشش می‌دهند.

عمان

رانندگی در حالت مستی در عمان برای اولین بار هزار ریال عمان (۲۶۰۰ دلار) و برای دومین بار ۲ هزار ریال عمان (۵۲۰۰ دلار) جریمه در پی خواهد داشت. مشخص است که این جریمه بسیار سنگین است زیرا در مقایسه با تخلف از سرعت مجاز تا ۲۰ کیلومتر که تنها ۱۰ ریال عمان جریمه دارد، مبلغ بسیار بیشتری از فرد دریافت می‌شود. تخلف از سرعت مجاز از ۲۱ تا ۳۰ کیلومتر در ساعت نیز ۱۵ ریال عمان و ۲ امتیاز منفی در پی خواهد داشت.

رد کردن چراغ قرمز یکی از بدترین تخلفات رانندگی است که یک راننده می‌تواند در عمان مرتکب شود؛ چراکه علاوه بر جریمه ۵۰۰ ریالی، می‌تواند او را تا یک سال در زندان حبس کند! بی‌توجهی به خط عابر پیاده نیز ۱۵ تا ۳۰ ریال عمان جریمه خواهد داشت.

قطر

رانندگی در حالت مستی در قطر نیز به دلیل خطرناک بودن جرم سنگینی محسوب می‌شود. هر فرد متخلف ممکن است با ۱۰ هزار تا ۵۰ هزار ریال قطر، احتمال حبس و حتی تبعید مواجه شود!

تخلف از سرعت مجاز با هر ۱۰ کیلومتر بیشتر، ۱۰۰ ریال قطر جریمه دارد. این جریمه تا سقف هزار ریال می‌تواند بالا برود. عبور از چراغ قرمز تا ۶ هزار ریال قطر و توقیف وسیله نقلیه را به همراه خواهد داشت.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • جریمه یک میلیاردی خیبر خرم آباد در کمیته انضباطی
  • حکم سنگین علیه دروازه‌بان استقلال چگونه صادر شد؟
  • کمیته انضباطی؛ خیبری‌ها 100 میلیون جریمه شدند
  • جریمه نقدی یک میلیاردی برای واحد تولیدی متخلف
  • یک میلیارد و یکصد میلیون ریال جریمه نقدی برای واحد تولیدی متخلف
  • جریمه یک واحد صنفی در چهارمحال و بختیاری
  •  شمس‌آذر قزوین به جریمه نقدی محکوم شد
  • محرومیت و جریمه نقدی کمیته انضباطی برای رحمان احمدی
  • جریمه سنگین دروازه‌بان تیم ملی در جام جهانی
  • تخلفات راهنمایی و رانندگی و مبلغ جریمه ها در کشورهای همسایه چگونه است؟