Web Analytics Made Easy - Statcounter

نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران به نمایندگی از نیروهای مسلح با شرکت در رژه روز نیروی دریایی روسیه،گوشه‌ای از قدرت دفاعی جمهوری اسلامی ایران را در آب‌های بین‌المللی به نمایش گذاشت و برگ زرین دیگری را در کارنامه خود به ثبت رساند. خبرگزاری میزان - نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در حوزه ساخت محصولات دفاعی سنگین (ناو، ناوچه، زیردریایی، ناوشکن و ناو بندر) در لبه فناوری قرار دارد، رزمایش امنیت دریایی در اقیانوس هند بهمن‌ماه با دعوت از نیروی دریایی روسیه برگزار شد، این رزمایش‌ها نشان‌دهنده سیمای نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران در کلاس نیروی قدرتمند جهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  فرمانده معظم کل قوا، استراتژیک «دست بلند در دریاها» را مطرح کردند و براساس آن، نیروی دریایی راهبردی و نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خود را طی این مدت در مقیاس نیروی دریایی قدرتمند جهانی قرار داد.   این در حالی است که مراسم رژه روز نیروی دریایی روسیه در سن‌پترزبورگ روز گذشته با حضور ولادیمیر پوتین رئیس جمهور این کشور آغاز شد.
۵۴ کشتی جنگی در این مراسم رژه رفتند، سه ناوچه از هند، ایران و پاکستان در مراسم رژه روز نیروی دریایی روسیه در کنار بیش از ۵۰ کشتی در این رژه شرکت دارند.   بیشتر بخوانید: مانور قدرت مکران و سهند در رژه روز نیروی دریایی روسیه چشم‌انداز حضور در رژه روز نیروی دریایی ارتش روسیه با حضور ناو بندر مکران و ناوشکن سهند، رونمایی گوشه‌ای از اقتدار دفاعی و امنیتی جمهوری اسلامی ایران است که در سواحل روسیه در معرض دید دوست و دشمن گذاشته شد.     بیش از چهار هزار نظامی در رژه روز نیروی دریایی ارتش روسیه شرکت دارند، حضور ایران در این مراسم نشان می‌دهد که قدرت دفاعی ایران برای قدرت‌های جهان قابل لمس است.   امیر حسین خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش در بدو ورود به کشور روسیه بر باز بودن دروازه‌های اطلس و خلیج فنلاند به سوی جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد. فرمانده نیروی دریایی ارتش حضور ناو بندر مکران و ناوشکن سهند را در مراسم رژه روز نیروی دریایی ارتش روسیه، اتفاقی در حوزه دریانوردی در آب‌های بین‌المللی برشمرد.         بیشتر بخوانید: فرمانده نیروی دریایی ارتش: دروازه‌های اطلس و خلیج فنلاند به روی جمهوری اسلامی ایران باز است   ناو بندر مُکران، کاملاً ایرانی و آشیانه هفت بالگرد، پهپاد‌های (پلیکان، کرار، سجیل) است، این نهنگ ایرانی ۲۲۸ متر طول، ۲۱.۵ متر ارتفاع و ۴۲ متر عرض دارد، بی شک این ناو بندر ایرانی، پایگاه متحرک ساحلی است.   ناوشکن سهند سومین ناوشکن از کلاس موج است، این محصول دفاعی کاملاً ایرانی ۹۴ متر طول، ۱۱ متر عرض دارد و ارتفاع آن حدود ۱۶ متر است، سازه آن از فلز بوده و در برابر اصابت گلوله مقاوم است، گیربکس این محصول دفاعی ساخت وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح بوده و سرعت آن به بیش از ۲۵ گره دریایی (۴۷ کیلومتر در ساعت) می‌رسد.    

ناوشکن سهند با توپ‌های ضدسطحی و ضدهوایی، سامانه‌های موشکی و اژدر‌های بومی مجهز شده است، این نهنگ رادار گریز ایرانی با حرکت در آب‌های بین‌المللی رُخ قدرت دفاعی جمهوری اسلامی ایران را به دوست و دشمن در آب‌های بین‌المللی نشان می‌دهد.

امیر سرتیپ بازنشسته «محمد غفاری» در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به حضور ناو بندر مکران و ناوشکن سهند در رژه روز نیروی دریایی ارتش روسیه، بیان کرد: رژه بزرگ دریایی نیروی دریایی ارتش روسیه به مناسبت سالروز تشکیل این نیرو از امروز سوم خرداد آغاز می‌شود و نمایندگان برخی کشورها، ازجمله ناوشکن بومی ایرانی سهند به همراه ناو بندر مکران به عنوان نماینده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در کنار ناوگان روسیه در این مراسم شرکت می‌کند.

غفاری با تأکید بر اینکه بدون شک این همکاری‌های نظامی، چشم‌اندازی مثبت از تبادل تجربیات و راهبرد‌های منطقه‌ای را در پی خواهد داشت، تصریح کرد: حضور ایران در رژه دریایی روسیه، برگی زرین و پر افتخار برای نیرو‌های مسلح است.

فرمانده پیشین لشکر ۳۰ و ۵۸ ذوالفقار گفت: روز به روز بر ابتکار، نوآوری خلاقیت و تکیه بر توان جوانان ایرانی با عمل به فرامین فرماندهی محترم کل قوا در حوزه ساخت محصولات دفاعی متناسب با فناوری‌های روز دنیا اضافه می‌شود.

    کد ویدیو دانلود فیلم اصلی هنرنمایی افتخارآمیز جمهوری اسلامی ایران در سن‌پترزبورگ   بیشتر بخوانید: حضور ایران در رژه دریایی روسیه؛ برگ زرین و پرافتخار برای نیروهای مسلح

 

انتهای پیام/

برچسب ها: ارتش موشک پهپاد

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ارتش موشک پهپاد رژه روز نیروی دریایی ارتش روسیه رژه روز نیروی دریایی روسیه رژه روز نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران آب های بین المللی ناو بندر مکران ناوشکن سهند مراسم رژه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۲۸۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترسیم نظم نوین منطقه در اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ

در روزهای اخیر علی اکبر احمدیان دبیر شورای عالی امنیت ملی، بنابر دعوت نیکولای پاتروشف دبیر شورای امنیت ملی فدراسیون روسیه، در رأس یک هیات بلندپایه‌ امنیتی برای شرکت در دوازدهمین "نشست بین‌المللی مقامات عالیرتبه مسئول در امور امنیتی" و "نشست دبیران شوراهای امنیت ملی کشورهای عضو بریکس” عازم شهر سن‌پترزبورگ روسیه شده است.
شرکت در این اجلاس مهم از جانب جمهوری اسلامی ایران به لحاظ روند تحولات منطقه‌ای به خصوص بعد از عملیات وعده صادق اهمیت بالایی دارد.
ایران در روند شکل‌گیری نظم نوین منطقه، می‌کوشد با همکاری سایر کشورها با روند تروریسم، به ویژه تروریسم دولتی اسرائیل مقابله کند.
ایران و روسیه در ماه‌های اخیر هردو قربانی تروریسم بوده‌اند و بنابراین اجلاس امنیتی سن پطرزبورگ نسبت به اجلاس امنیتی مونیخ که شرکت‌کنندگان در آن عمدتا حامی تروریسم هستند، حائز اهمیت است.
در این اجلاس ۱۱۰ کشور از  پنج قاره جهان که نشان از اهمیت این اجلاس و توجه به رویکردهای تازه امنیتی برپایه همکاری دارد. مذاکرات دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان با مقامات دیگر کشورها در حاشیه این اجلاس که بصورت دوجانبه با مقامات برخی از کشورها از جمله هند، برزیل، سوریه، عراق و سایر کشورها انجام شد، نمونه‌ای از همین تعاملات محسوب می‌شود.
این اجلاس امنیتی درحالی برگزار می‌شود که منطقه در آتش جنگ‌افروزی صهیونیستها می‌سوزد و نیاز به اتحاد جهانی برای مقابله با این جنگ‌طلبی دارد. شرایط جدید منطقه به‌ویژه بعد از عملیات وعده صادق، نگاه‌ها را به ایران دوخته که چگونه تحولات تازه را مدیریت می‌کند.
به این ترتیب، حضور ایران در اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ را باید اتفاقی مهم در چارچوب نظم نوین منطقه‌ای و جهانی توصیف کرد و یادداشتهای تفاهم امنیتی حاشیه آن را به مثابه شکل دهنده آینده به بررسی نشست.

دیگر خبرها

  • فرمانده نیروی دریایی ارتش: از نخبگانی که در قطب جنوب حضور پیدا کنند، حمایت می کنیم /دولت به دنبال حضور دائمی در قطب جنوب است
  • تعیین مرزهای ارمنستان و جمهوری آذربایجان و ۳ سناریوی پیش رو
  • امیردریادار ایرانی: ایران برای حضور دائمی در قطب جنوب آمادگی دارد/ حرف اول را در جهان می‌زنیم + فیلم
  • امیردریادار ایرانی : آمادگی کامل ایران برای حضور دائمی در قطب جنوب/ حرف اول را در جهان می‌زنیم + فیلم
  • ترسیم نظم نوین منطقه در اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ
  • نیروی دریایی ارتش به داد سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان رسید + فیلم
  • فرمانده کل ارتش: جمهوری اسلامی ایران پاسخ هر تجاوزی را کوبنده‌تر از قبل خواهد داد
  • ائتلاف تهران مسکو، محوری در نظم جدید جهانی
  • دوازدهمین اجلاس بین‌المللی مقام‌های عالی امنیتی در سن‌پترزبورگ آغاز به کار کرد
  • ایران؛ ظهور یک ابر قدرت در عرصه بین الملل