Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، طاهره موسوی رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دشتستان گفت: از ابتدای امسال تا کنون با همکاری یگان حفاظت اداره کل حفاظت محیط زیست با نفوذ در باند تشی یا چوله‌گیران شهرستان، موفق به دستگیری ۱۰ نفر از ایشان شده‌ایم.

او افزود: گونه تشی معروف به چوله که از گونه‌های جوندگان است به دلایل واهی و خرافه، مورد توجه شکارچیان قرار گرفته و آن‌ها با سگ‌های تربیت شده اقدام به شکار این گونه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دشتستان ادامه داد: تشی جزو طعمه‌های پلنگ و گونه‌هایی است که با ایجاد چاله بر روی زمین و تپه‌های باعث نفوذ آب در خاک می‌شود اما به دلیل شکار بی‌رویه، نسل آن در معرض خطر انقراض است.

تشی از گروه پستانداران و راسته جوندگان است که بومی کشور‌های آفریقایی و آسیایی از جمله هند، پاکستان و ایران به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید

دستگیری شکارچیانی که در مرز بوشهر و فارس شکار می‌کردند دستبند محیط زیست بر دستان دو شکارچی متخلف در جم

این جانور علفخوار است و ازگیاهان مختلف مرتعی، جنگلی، باغی، زارعی و زینتی، و گاهی از لاشه جانوران و پس مانده‌های غذایی تغذیه می‌کند.
طول بدنش ۸۰ تا ۱۰۰سانتیمتر است که به وسیله تیغ‌های بلند و ابلق رنگی پوشیده شده است.

وزن تشی گاهی به ۲۰ تا ۳۰ کیلوگرم و طول عمر آن گاهی به ۲۰ سال هم می‌رسد.

این جانور طعمه گوشتخوارانی مانند پلنگ، روباه، شغال و جغد است.

در برخی از کشور‌ها از جمله ایران مردم طبق خرافات عقیده دارند که گوشت تشی می‌تواند برخی بیماری‌ها از جمله آسم را برطرف کند. موضوعی که هم بلای جان این گونه شده است و هم به جای مرهمی برای بیماران باشد، دردشان را بیشتر کرده است.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست حیات وحش تشی خرافات شکارچیان غیرمجاز محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۲۹۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فصل زاد و ولد حیات وحش؛ به محیط زیست آنها نزدیک نشوید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ عبدالرحمن زحمتی در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیما گفت: هر سال با شروع فصل بهار، زاد و ولد حیوانات وحشی آغاز می‌شود و زیر چتر حمایت و حفاظت محیط‌بانان حفاظت محیط زیست به زندگی خود ادامه می‌دهند و زنده‌گیری نوزادان حیات‌وحش پیگرد قانونی دارد.
معاون حفاظت محیط زیست خراسان شمالی هم در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیما با اشاره به آغاز فصل زایش وحوش گفت: محیط بانان پارک‌های ملی سالوک و ساریگل در شهرستان اسفراین نخستین بره‌های متولد شده‌ی امسال را مشاهده کرده اند.
روح الله لایق افزود: بارندگی‌های مناسب اسفند و فروردین ماه سبب رویش گیاهان و پوشش مناسب گیاهان در مراتع شده وشرایط برای زیست گونه‌های علفخوار همچون قوچ و میش اوریال، آهو و کل و بز مناسب است.
وی در ادامه گفت: فصل بهار گردشگران بیشتردر طبیعت حضور می‌یابند که توصیه می‌شود در صورت مشاهده نوزادان حیات وحش در طبیعت از لمس آنها خودداری کنند، زیرا موجب جدا کردن این نوزاد از چرخه طبیعی خواهد شد.

به علت نبود آگاهی ،بسیاری از نوزادان وحوش از چرخه طبیعت خارج می‌شوند
معاون حفاظت محیط زیست استان اضافه کرد: هر ساله در فصل بهار و زمان زادآوری حیات وحش، به علت نبود آگاهی بسیاری از مردم نسبت به برخورد صحیح هنگام مشاهده نوزادان حیات وحش در طبیعت، بسیاری از نوزادان از چرخه طبیعت خارج می‌شوند.
لایق از طبیعت گردان خواست از نزدیک شدن و نوازش بره‌ها و نوزاد وحوش خودداری کنند، چون نوزادان حیواناتی که با لمس و نوازش کردن و یا در آغوش گرفتن بوی انسان به خود گرفته اند، تلف می‌شوند.
در طبیعت و مناطق حفاظت شده‌ی خراسان شمالی ۶۵ گونه پستانداران زیست می‌کنند.

دیگر خبرها

  • انهدام باند قاچاق کبک‌های وحشی در شهرستان سنندج
  • دستگیری متخلفان شکار و صید در مازندران
  • حفاظت از لاک‌پشت‌های دریایی در بوشهر/برداشت بارناکل غیرقانونی است
  • توقیف ۲۰ خودرو تخلیه غیرمجاز نخاله‌های ساختمانی در پردیس
  • توقیف ۲۰ خودرو متخلف تخلیه غیرمجاز نخاله‌های ساختمانی در پردیس
  • حداقل چند درصد اقتصاد جهان وابسته به ذخایر ژنتیکی است؟
  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • فصل زاد و ولد حیات وحش؛ به محیط زیست آنها نزدیک نشوید
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • رفع تصرف اراضی ملی در گشت رودخان