Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-فرمانده نیروی انتظامی از ارتباط الکترونیکی ۶۰۰ کلانتری و پاسگاه با دادسرا‌ها در طرح هوشمندسازی پلیس در سطح کشور خبر داد.

 سردار حسین اشتری فرمانده ناجا در جلسه قرارگاه هوشمندسازی پلیس از ارتباط الکترونیکی ۶۰۰ کلانتری و پاسگاه با دادسرا‌ها در طرح هوشمندسازی پلیس در سطح کشور خبر داد و اظهار کرد: این امر یکی از اقدامات مطلوب ناجا در بحث هوشمند سازی پلیس است، امید است که این ارتباط الکترونیکی را بتوانیم در سایر کلانتری‌ها و تمامی کشور گسترش دهیم چراکه هدف ما از این طرح تسریع حداکثری در اجرای ماموریت و تسهیل خدمات رسانی به مردم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه موضوع هوشمندسازی یک اولویت است، به تاکیدات مقام عظمای ولایت در این خصوص اشاره کرد و گفت: ایشان در این خصوص فرموده اند: کار خوبی است و ادامه بدهید؛ فرمایشات معظم له بایستی در این راستا مورد اهتمام ویژه قرار بگیرد، ان‌شاءالله تا پایان سال بحث هوشمندسازی به نتیجه برسد و بتوانیم در هفته نیروی انتظامی سال جاری خدمات جدیدی را به مردم معرفی و در نهایت رونمایی کنیم.

فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به راه اندازی اپلیکیشن پلیس من که در حال حاضر فعال است، تصریح کرد: در این اپلیکیشن خدماتی، چون ثبت سرقت خودروها، پیگیری وضعیت کارت و سند خودرو، مشاهده خلافی خودرو، وضعیت خروج از کشور افراد دارای گذرنامه، شماره گذاری اینترنتی، استعلام تخلفات رانندگان، استعلام خودرو‌های مکشوفه، پرداخت عوارض خروج ازکشور، ثبت درخواست صدور و تعویض اینترنتی گذرنامه، استعلام گذرنامه، نوبت دهی اینترنتی شماره گذاری، آخرین وضعیت گواهینامه، اطلاع از وضعیت پلاک‌ها و نمره منفی افراد و ... ارائه می‌شود؛ طرح هوشمندسازی پلیس می‌تواند تمامی مراجعات مردمی را کاهش دهد امید است که با رسیدن به اهداف مدنظر در این خصوص بتوانیم خدمات بهتری در حوزه امور جاری به مردم ارائه دهیم.

این مقام ارشد انتظامی گفت: خوشبختانه اراده خوبی برای اجرای طرح هوشمندسازی در ناجا وجود دارد، از این رو بایستی تمامی اهداف مدنظر در این خصوص را عملیاتی کنیم تا مردم آن را حس کنند همچنین باید تلاش کنیم که در کار‌ها تحول ایجاد کنیم.

سردار اشتری با اشاره به ایجاد زیرساخت‌های مطلوب و سیاست‌های کلی این طرح توسط مرکز فناوری و اطلاعات ناجا گفت: در این راستا اقدامات خوبی انجام داده ایم، اما این کافی نیست، بایستی برای رسیدن به اهداف مد نظر از تجربیات سایر کشور‌ها و همچنین ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان و نخبگان در این زمینه بهره ببریم.

وی با تاکید بر اینکه در بحث هوشمندسازی تسریع در امور مردم در اولویت است، تاکید کرد: در این طرح بایستی اطلاعات درست به مردم داده شود و کار به هیچ عنوان متوقف نشود؛ ضمن اینکه به موازات طرح هوشمندسازی، آموزش نیرو‌ها به منظور اجرایی کردن آن به صورت ویژه در دستور کار قرار گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: هوشمندسازی پلیس طرح هوشمندسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۲۹۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت الاسلام والمسلمین حمید پارسانیا در نشست خانه گفتگوی دانشگاه تهران اظهار کرد: درست است که علم با بخشنامه پیش نمی‌رود، هر چند که در جای خودش به بخشنامه هم نیاز دارد، باید نسبت فرهنگ با علم را تعریف کرد، باید مشخص کنیم که تاریخ و فرهنگ علم را چه می‌دانیم و از چه سطحی است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: ما در دوران معاصر گرفتار بحران خودآگاهی هستیم، نزاع‌ها و اختلافات مستمر در جریان‌های مختلف داشتیم و شاید کمتر اتفاقی در جهان اسلام بوده که وارد ایران نشده باشد، ایران همواره محل تضارب اندیشه‌ها بوده است.

حجت الاسلام پارسانیا ادامه داد: لازم است به برخی از سوالات پاسخ دهیم، نسبت علم و عقل به لحاظ تاریخی چیست، پاسخ به این سوال هویت ما را شکل می‌دهد، علم چیست؟ تقسیم‌بندی علوم چگونه است؟ علوم انسانی چیست؟ آیا رشته فلسفه باید در دانشکده‌های ادبیات باشد؟ آیا علوم انسانی در مقابل علوم طبیعی است؟ علوم انسانی موضوعی است که با اراده انسان ایجاد می‌شود، اینها تأملات جدی است.

وی گفت: این چهل سال تجربه‌ای از غفلت‌ها و تلاش‌ها برای خودآگاهی بوده است، وقتی شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شد، ایجاد علوم تاریخی خودمان را از منظر تاریخ تفکر مورد توجه قرار دادیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: با این حال اجازه ندادیم که مشخص شود علم در تاریخ ما به چه معناست و گفتگوی بین معانی و مفاهیم ایجاد شود. بنیادهای معرفتی ما با ابعاد اقتصادی سیاسی اجتماعی تناسب دارد اما باید ربط آنها را با محیط علمی جستجو کنیم، با ربط اجتماعی انقلاب اسلامی نقطه عطف ایجاد کردیم اما متاسفانه اینکه چه مقدار در بازگشت به مفاهیم معنوی و تقسیم بندی علوم درست عمل کردیم، مشخص نیست.

کد خبر 6091165

دیگر خبرها

  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • واکنش کنایه آمیز مقام دولتی به انتقادات مجلس از قیمت دلار و وضعیت بازار ارز
  • باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • ارتباط ویتامین B12 با جوش و آکنه صورت
  • اعلام وضعیت تردد در جاده‌های کشور/ ترافیک پرحجم در ۴ محور
  • جوی آرام در جاده‌های کشور/ ترافیک پرحجم در ۴ محور
  • کتاب نشانه‌شناسی شکلک‌ها منتشر شد
  • شرط موفقیت شوراها، ارتباط مستقیم با مردم است
  • شرط موفقت شوراها، ارتباط مستقیم با مردم است
  • تبریز فقیرترین کلانشهر از نظر هوشمندسازی معابر است