Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، «علیرضا سلیمی» در جلسه علنی روز دوشنبه مجلس شورای اسلامی و در نطق میان دستور خود گفت: امام علی(ع) با هر نوع زیاده خواهی زاویه داشت و در پاسخ به برادر گرفتار خود عقیل این موضوع رانشان داد و در مکتب او ژن برتر و نجومی بگیر جایگاه نداشت.

نماینده مردم محلات و دلیجان افزود:  آنها که قبیله حزبی و برادران سیاسی خود را بر دیگران به بهانه های واهی ترجیح دادند کجا و سیره امیرالمؤمنین(ع) کجا؟  افرادی هم بودند که گشاده گلو و شکم برآمده بودند و چند سال مصوبه مجلس درباره خوزستان را زمین گذاشتند و مسبب این وضع شدند و حقوق و پاداش نجومی برای خود تصویب کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سلیمی با بیان اینکه امیرالمؤمنین(ع) اهل کار جهادی بود و شعار نمی‌داد، اظهار داشت: حضرت علی(ع) هنگام عمل قوی بود. از طرفی نظام به برخی اعتماد کرد اما آنها جور دیگری جواب دادند و ۳۰ میلیارد ارز کشور را حیف یا میل کردند و ۶۰ تن طلا را به تاراج دادند که کارنامه‌ای بسیار تلخ است.

وی با تاکید بر اینکه مشکلات زیادی سر راه اقتصاد کشور است، عنوان کرد: شکاف طبقاتی، تورم نقطه به نقطه  و رسیدن رتبه جهانی اقتصاد ایران از ۱۸ به ۲۵ ، کاهش سرمایه گذار خارجی از ۴ میلیارد دلار در سال ۹۱ به ۳، ۲ و یک میلیارد دلار در سال‌های بعد از جمله موارد مشکلات اقتصادی کشور است.

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره کاهش میزان حقوق و دستمزد مردم نیز اظهار داشت: همچنین حقوق های نجومی ۹۰ تا ۱۸۰ میلیون تومانی باب شد و در یک بانک فقط ۵ نفر ۲ میلیارد و ۷۵۴ میلیون تومان دریافت کردند. از طرفی کسری بودجه به رقم عجیب ۵۰۰ هزار میلیارد رسید و معنای آن این است که سیل تورم ۷۰ درصدی در پیش است.

سلیمی با بیان اینکه سرانه مصرف گوشت ۹ کیلو، برنج ۵ کیلو و روغن ۴.۵ کیلو در کشور کاهش یافت است، خاطرنشان کرد: مجلس به دولت مردمی و قوی کمک خواهد کرد و در عین حال استقلال خود را حفظ می‌کند و امیدواریم در این زمان مسوولان صدای العطش برخی روستاهای حوزه انتخابیه را بشنوند.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی علیرضا سلیمی مجلس یازدهم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی علیرضا سلیمی مجلس یازدهم مجلس شورای اسلامی علیرضا سلیمی مجلس یازدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۱۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس بعدی باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند

محمدصالح جوکار ،رییس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با پارس نیوز، اظهار داشت: نمایندگان مجلس نمایندگان ملت‌اند و باید در دو حوزه قانونگذاری و نظارت به بهترین شکل عمل کنند. در واقع باید قوانینی وضع شود که مستقیما مشکلات و گرفتاری‌های مردم را رفع کند و در حوزه نظارت هم نمایندگان باید بر دستگاه‌های اجرایی نظارت داشته باشند که قوانین را به درستی اجرا کنند. برای مثال در حوزه اقتصاد لازم است که همه نمایندگان تمام انرژی‌شان را بر رفع مشکلات معیشتی بگذارند زیرا اکنون بزرگ‌ترین مشکل مردم اقتصاد است

وی افزود: از سوی دیگر نمایندگان باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند تا دولت در مسیر درستی حرکت کند.

رییس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس گفت: نکته بعدی آن است که مجلس نباید تک‌بعدی باشد؛ به این معنا که نباید صرفا تمرکزش بر موضوعات فرهنگی یا سیاسی باشد و از اقتصاد غافل شود و البته بالعکس.

 جوکار اضافه کرد: در مجلس یازدهم محاسن زیادی وجود داشت که باید در مجلس دوازدهم این محاسن پررنگ‌تر و تقویت شود؛ از تخصص تا تعهد. نمایندگان ضمن اینکه باید تعهد کامل به نظام و مردم داشته باشند، باید اشراف کاملی به مسائل کلان کشور هم داشته باشند. نگاه مجلس دوازدهم باید کلان‌محور و راهبردی باشد.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: یکسری از طرح‌های خوب در مجلس یازدهم مطرح شد اما به دلیل کمبود وقت به مجلس دوازدهم می‌رود که به هر حال نمایندگان بعدی باید آنها را به سرانجام برسانند. همچنین لازم است گام‌های مهمی در حوزه‌هایی مانند اشتغال و مسائلی که به طور مستقیم به زندگی مردم مرتبط است، برداشته شود.

دیگر خبرها

  • واگذاری استقلال و پرسپولیس، ضرورت رقابت با حرفه ای‌ها
  • فروردین: مالکان جدید استقلال و پرسپولیس دنبال تغییر فوری مدیریت باشگاه‌ها نباشند
  • ترکیب احتمالی استقلال مقابل تراکتور
  • مجلس مقتدر با پشتوانه مردمی شکل می‌گیرد
  • درگیری شدید دولت و مجلس بر سر گزارش‌های مرکز پژوهش‌ها
  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • پاسخ خبرگزاری مجلس به گزارش‌ها درباره مرکز پژوهش‌ها
  • آمادگی ۲۸۷ شعبه اخذ رأی در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در خراسان جنوبی
  • تجربه تازه مجلس برای بررسی «سند دخل و خرج کشور»
  • مجلس بعدی باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند