Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@14:56:48 GMT

تردید در بررسی یک طرح/تجمع برقی تهران/ادعای برجامی

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۳۳۲۹۵

تردید در بررسی یک طرح/تجمع برقی تهران/ادعای برجامی

حواشی مربوط به سفر یک کارمند وزارت خارجه رژیم صهیونیستی به ایران/ طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی/ گرانی‌های اخیر و کاهش قدرت خرید مردم از موضوعات و اخبار پربازدید سرویس سیاسی ایسنا بود که جزییات آن در ادامه می آید.

به گزارش ایسنا، بازداشت یک کارمند وزارت خارجه رژیم صهیونیستی به اتهام سفر مخفیانه به ایران و در ارتباط بودن با ماموران اطلاعاتی ایران در صدر اخبار پربازید امروز قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مظنون که یک دانشجوست تحت بازجویی سرویس امنیت داخلی اسرائیل قرار گرفته و وکیلش می گوید که این سفر صرفا توریستی بوده و مخفی نبوده است. 

گرانی های اخیر و تاثیرش بر توان خرید مردم هم از دیگر موضوعات خبری مهم امروز بود که در همین رابطه صدیف بدری نایب رییس کمیسیون عمران با بیان اینکه هر روز شاهد افزایش قیمت کالاهای اساسی هستیم،‌ می گوید: این روزها گرانی ها به سیمان و میلگرد و حتی میوه رسیده و مردم نمی توانند بیشتر از نیم کیلو میوه بخرند.

حجت الاسلام سید ناصر موسوی لارگانی نماینده فلاورجان هم با تاکید بر اینکه مردم از مجلس انقلابی انتظار حل مشکلات اساسی را دارند گفت که این روزها با ۵ برابر شدن قیمت سیمان مواجهیم که دلیل آن را قطعی برق عنوان می کنند، اما تکلیف آن بدبختی که مشغول ساخت یک آلونک برای خود است، چه می شود؟

همچنین غلامعلی کوهساری نماینده مردم رامیان و آزادشهر با اشاره به اینکه توان مردم تمام شده است،‌تاید کرد: مسئولین باید درباره مسائل خوزستان و این‌که مشکل کمبود آب است یا مشکل مدیریتی؟ پاسخ دهند.

وی با بیان اینکه هر نماینده در برابر تمام ملت مسئول است و حق دارد در مورد تمام مسائل اظهارنظر کند، افزود: اتفاقات زیادی در کشور افتاده از کرونا تا قطعی آب و برق و مسائل دیگر، استان گلستان هم مردم نجیبی دارد اما بیش از ۱۲۰۰ نفر در بیمارستان‌های این استان بستری هستند و برخی بیمارستان‌ها ظرفیت بستری بیمار را ندارند و بیماران کف زمین خوابیده‌اند، ۸۰۰ نفر هم در حال درمان سرپایی هستند. 

دیگر اخبار مرتبط را در لینک های زیر بخوانید.

مجلس انقلابی برای گرانی نان، خودرو، سیمان و قطعی آب و برق جلسه تشکیل دهد

کمیسیون کشاورزی برای حل مشکل کشاورزان در شرایط خشکسالی تشکیل جلسه دهد

مجلس به مشکل خوزستان و پاداش۵۰۰ میلیونی اعضای هیات مدیره بانک تجارت بپردازد

*** 

حواشی و بررسی های مربوط به طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای ‌مجازی و ساماندهی پیام‌ رسان‌های ‌اجتماعی از موضوعات خبرساز و پربحث امروز بود.

مجتبی توانگر نماینده تهران در مجلس در صفحه شخصی خود در توییتر با بیان اینکه طرح ساماندهی فضای مجازی هیچ فوریتی ندارد، نوشت: ‏این طرح هیچ ربطی به فرمایشات رهبری مبنی بر  ساماندهی ⁧‫فضای مجازی‬⁩ ندارد ‏و احتمالا شورای نگهبان نیز با آن مخالفت می‌کند. ‏از همکاران هم می‌خواهم با آن مخالفت و در دامی که مقابل دولت آقای ⁧‫رئیسی‬⁩ طراحی شده، نیفتند.

در همین راستا قرار بود در جلسه علنی امروز مجلس به بررسی درخواست عده ای از نمایندگان به منظور رسیدگی به طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای ‌مجازی و ساماندهی پیام‌ رسان‌های ‌اجتماعی بر اساس اصل هشتاد و پنجم قانون اساسی، پرداخته شود که سیدنظام الدین موسوی  سخنگوی هیئت رئیسه در این باره توضیح داد:‌ طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی از دستور کار مجلس خارج نشده، بلکه در نوبت دستور کار قرار دارد، ولی «امروز» نوبت به بررسی آن نرسید.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس هم با واگذاری اختیار بررسی طرح «سامان‌دهی فضای مجازی» به کمیسیون‌های تخصصی مجلس مخالفت کرد و گفت: پیشنهادم برای طرح مهم «صیانت از فضای مجازی» تشکیل کمیسیون مشترک اجتماعی، فرهنگی و قضایی است.

توضیحات سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس درباره رویکرد مجلس در زمینه سامان‌دهی فضای مجازی هم مورد توجه مخاطبان قرار گرفت.  تاکید کرد: تمرکز در طرح ساماندهی پیام رسان‌های اجتماعی، حمایت از حقوق کاربران و ساماندهی این فضا بوده و مجلس شورای اسلامی به دنبال فیلترینگ پیام رسان‌های خارجی نیست.

مجید نصیرایی با اشاره به اینکه متاسفانه عده‌ای ساماندهی را به مسدودسازی معنی می‌کنند، توضیح داد که در این طرح تمرکز اصلی بر ساماندهی این فضا است. حدود ۱۴ بار بر روی این طرح کار کارشناسی انجام شده است. اکنون این طرح به عنوان پیش نویس آماده شده و اصلا تمرکزی بر مساله‌ی فیلترینگ نیست. تمرکز اصلی ما ساماندهی و حمایت از پیام‌رسان‌های داخلی، نخبگان و متخصصان این حوزه است. از سوی دیگر ما به دنبال ضمانت اجرایی برای قوانین موجود هستیم.

به گفته معاون مطالعات فرهنگی مرکز پژوهش‌های مجلس هم منطق و رویکرد اصلی در طرح حمایت از کاربران در فضای مجازی تنظیم‌گری فضای مجازی بوده و بحث فیلترینگ مطرح نیست.

مسعود فیاضی همچنین به فعالیت پلت‌فرم‌های پرطرفدار نظیر تلگرام یا اینستاگرام اشاره کرد و افزود: چه بسا اگر  ضوابط ما را پذیرفتند شاهد رفع فیلتر تلگرام و یا توییتر باشیم. اما اگر نپذیرفتند نیز تا زمانی که یک پلت‌فرم جایگزین برای آن تعیین نشود مسدود نخواهند شد.

ادعاهای مجتبی ذوالنوری در نطق امروز خود در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی درباره ناگفته هایی در ارتباط با توافق احتمالی اخیر ایران و آمریکا هم از خبرهای مورد توجه بود.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان این ادعا که «رئیس جمهور می‌داند از جزئیات مطالب موافقت نامه وین آگاه هستم» خطاب به حسن روحانی گفت: به مردم نگفتید که آمریکا تنها به بخشی از برجام ۱۳۹۴ بر می‌گردد. آمریکا حاضر نیست تحریم‌های‌ تسلیحاتی را براساس قطعنامه ۲۲۳۱ لغو کند. رئیس جمهور به مردم نگفته است که آمریکا برای تعهد خود برجام حداقلی و برای تعهدات ما برجام پلاس و برجام موشکی و منطقه‌ای را در مذاکرات وین آورده است.

تجمع ظهر امروز مقابل پاساژ علاءالدین و خیابان جمهوری از دیگر خبرهای پربازدید امروز بود که  معاون امنیتی استانداری تهران در این باره توضیح داد که این تجمع به دلیل قطع برق پاساژ برگزار شد، البته دلیل قطع برق مشخص نبوده و در حال بررسی است.

حمیدرضا گودرزی گفت که پس از قطع شدن برق پاساژ، تجمع بین ساعت ۱۱:۴۵ تا ۱۲:۴۵ شکل می گیرد و پس از آن به پایان می رسد و اکنون تجمعی وجود نداشته و شرایط عادی است.

گزارش ایسنا به مناسبت هفتاد و هفتمین سالگرد درگذشت غلامرضا پهلوی ملقب به رضا شاه پهلوی در سال ۱۳۲۳ شمسی با عنوان "از کودتا تا سلطنت و اخراج رضاشاه از ایران به دستور انگلیس" هم از پرمخاطب های بامداد امروز بود.

همچنین گزارش کامل ایسنا از جلسه علنی امروز (دوشنبه)  چهارم ماه ۱۴۰۰ مجلس شورای اسلامی را می توانید اینجا بخوانید.

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ساماندهی فضای مجازی گراني رژيم صهيونيستي قطع برق طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۳۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، زمانی که بازار پیامک بازی بین مردم داغ بود، افراد پیامک‌هایی در رابطه با سرطان یا یک بیماری را به نقل از پروفسور سمیعی یا دکتر فلانی رئیس بیمارستان و  ... برای دوستان و آشنایان ارسال می‌کردند، گاهی هم هشداری با چاشنی ترس از مرگ دسته‎جمعی در پی مصرف یک دارو از سوی برخی افراد ساخته شده و بلافاصله دست به دست می‌شد کسی هم نمی‌پرسید سرطان چه ارتباطی با دکتر سمیعی دارد و اعلام مرگ دسته جمعی و آنی افراد چگونه در صلاحیت رئیس یک بیمارستان است در حالیکه اگر چنین چیزی واقعیت داشته باشد معمولا باید از سوی پلیس یا مقامات وزارت بهداشت اعلام شود.

این موضوعات و پیامک‌ها تنها در سطح شایعه باقی مانده و تنها موجب هراس بخشی از مخاطبان که عموما افراد ساده لوحی بودند قرار می‌گرفت.

پس از سال‌ها که دیگر «پیامک بازی» از تب و تاب افتاد و شبکه‌های اجتماعی آمد این پیام‌ها و سازندگان آنها خود را به‌روز کرده و این نوع محتواها را در قالب‌های دیگری و با اهدافی سودجویانه و بر بسترهای مختلفی ارائه کردند. بسیاری غوره نشده خود را مویز کردند و در قالب کارشناس‌های همه‌چیز دان تولید محتوا را در این فضاهای نوظهور در دست گرفتند.

پزشک‌نما و بلاگر

«صفرا دارید؟ بلغم دارید؟ کبد چرب دارید؟ دیگر این داروها را نخورید اول ما را دنبال کنید تا به شما بگویم با ساخت این ترکیب جادویی از شر کبد چرب خلاص شوید» گفته‌هایی از این دست در قالب ویدیوهای جذاب، موشن گرافی و... که به صورت حرفه‌ای ساخته شده‌اند  این روزها در شبکه‌های اجتماعی فراوان است. یکی ترکیبی برای افزایش قد ارائه می‌دهد آن یکی درمان‌گر اعتیاد شده است. یکی خود را روانشناس معرفی می‌کند و به زعم خود گفته‌هایش جادو می‌کنند. یکی دیگر ردای متخصص تغذیه بر تن کرده و آن یکی کباده اورولوژی می‌کشد و سوداگری می‌کند نه پاسخی به کسی می‌دهند و نه مسئولیتی را برای نسخه‌های خود قبول می‌کنند اینها را پزشک نما، پزشکان اینستاگرامی یا پزشک بلاگرها نام نهاده‌اند.

این گونه از بلاگرها اگرچه به صورت قارچ‌گونه‌ای رشد کرده‌اند اما به صورت رسمی آماری از آنها وجود ندارد، آذرماه سال گذشته سرهنگ گودرزی رئیس پلیس فتا پایتخت نسبت به فعالیت این افراد هشدار داد و گفته بود که قالب کسانی که در این حوزه وارد شده‌اند کسانی هستند که در زمینه جراحی‌های زیبایی، پیکرتراشی و فیزیوتراپی این کار را انجام می‌دهند و در حالی که ماساژور هستند خودشان را پزشک معرفی می‌کنند. این مقام انتظامی همچنین خبر از پرونده‌ای داده که در آن افرادی غیر پزشک خود را پزشکان حاذق معرفی کرده و برای خود نیز تبلیغات راه‌انداخته بودند. وی در این رابطه گفت: پرونده‌ای تحت عنوان استفاده افراد سودجو از ظرفیت‌های شبکه‌های اجتماعی برای تبلیغات دروغین افرادی که پزشک نیستند داشتیم که خودشان نظرسنجی‌های ساختگی را در فضای مجازی قرار می‌دادند و آن‌ها را پزشک معتمد معرفی می‌کردند که بسیاری از مردم را فریب داده بودند.

بلاگر پزشکان یا آنچه که به آنها گفته می‌شود پزشک نماها نیازی به دانشگاه رفتن و قسم بقراط ندارد، فقط ساخت یک حساب کاربری و کمی اعتماد به نفس را چاشنی کار کردن کفایت می‌کند تا یک فرد مکتب ندیده خود را طبیبی حاذق جلوه دهد و برای همگان یک نسخه واحد بنویسد.

نسخه واحد تجویز کردن بعدی از قصه است و بعد دیگر ترغیب دیگران برای توقف درمان علمی که پزشک بر اساس تشخیص بیماری از طریق شرح حال، علائم بالینی، آزمایش، سونوگرافی و ... بر اساس علم و تجربه‌ای که سال‌ها در کلاس‌های درس و بیمارستان‌ها کسب کرده، ارائه داده است. هرگونه توقف درمان یعنی اجازه دادن به بیماری برای پیشرفت و نفوذ بیشتر در بدن افراد، خطر جانی و مرگ، بنابراین هرگونه تشویق برای توقف درمان را می‌توان به نوعی سوق دادن افراد به مرگ تلقی کرد.

محمد رضا خردمند معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی در گفت‌وگو با آنا در رابطه با حضور افراد غیر متخصص در فضای مجازی و دخالت آنان در امر درمان گفت: هرگونه دخالت غیر پزشک در امر درمان ممنوع بوده و جرم تلقی می‌شود که وظیفه رسیدگی به آن در صلاحیت مراجع قضایی است.

عدم بازدارندگی قوانین

خردمند در حالی رسیدگی و برخورد با این افراد را در صلاحیت مراجع قضایی دانست که نظر می‌رسد قوانین یا مجازات بازدارنده‌ای برای این افراد وجود نداشته باشد. رئیس پلیس فتا تهران گفته بود در حوزه سلامت دیجیتال نیازمند قانون گذاری هستیم.

محمد رئیس زاده رئیس سازمان نظام پزشکی نیز با اشاره به مداخلات افراد غیر پزشک به یکی از رسانه‌ها گفت:قانون در حوزه مداخلات غیرمجاز به مراتب از حوزه پزشکی ضعیف‌تر است. اگر در قوانین ضعف‌هایی وجود دارد باید اصلاح شود زیرا در زمینه مداخلات غیرمجاز قانون محکمی وجود ندارد. وی همچنین در رابطه با دلیل رشد بیمارگونه مداخله‌گران پزشکی در فضای مجازی به ویژه در حوزه زیبایی نیز گفت: زمانی که برای یک امری تقاضای بیش از اندازه وجود دارد و تقاضا بیمارگونه است، پاسخ به آن هم بیمارگونه می‌شود. مردم نه تنها نباید به تبلیغات فضای مجازی اعتماد کنند، بلکه باید به مراکز دارای مجوز و افراد دارای صلاحیت مراجعه کنند. مردم قبل از مراجعه باید تخصص و کدنظام پزشکی پزشک را بررسی کنند. در حال حاضر بسیار بیشتر از آنکه جامعه پزشکی به مردم آسیب بزند، مداخلات غیرمجاز به مردم آسیب می‌رساند. این مداخلات قابل احساس، برخورد، کشف و شناسایی نیست.

پزشکان مبلغ 

در فضای مجازی تنها بلاگرها نیستند که ردای پزشکی بر تن کرده‌اند و برای مردم نسخه‌های عجیب و غریب می‌پیچند گاهی خود پزشکان نیز حاضر بوده و توصیه‌هایی خارج از تخصص خود ارائه می‌دهند.این موضوع به ویژه در حوزه سلامت روان نمود بیشتری دارد. در دوارن کرونا هم گاه پزشکانی که تخصصان آنها هیچگونه ارتباطی با کرونا و بیماری‌های عفونی نداشت اظهار نظرهای عجیبی را مطرح و توصیه‌هایی غیر علمی و بر اساس برداشت خود به مردم می‌کردند این در حالی است که به پزشکان تنها باید در حیطه تخصصی خود اقدام به ارائه توصیه کنند.

وی در این رابطه به آنا گفت: تمام افرادی که وارد کار طبابت می‌شوند، باید دانش‌آموخته پزشکی و یکی از رشته‌های تخصصی باشند، هر پزشکی تنها مجاز است در چارچوب رشته تخصصی خود فعالیت و اظهار نظر کند.

معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی در رابطه با نحوه فعالیت پزشکان در شبکه‌های اجتماعی نیز گفت: انتشار هر مطلب پزشکی در فضای مجازی و یا هر رسانه دیگری باید با احاطه کامل بر آن موضوع پزشکی بوده و تنها به قصد انتشار مطالب علمی باشد.

خردمند تأکید کرد: اگر پزشکی بخواهند از طریق فضای مجازی به تبلیغات بپردازد باید از سوی سازمان نظام پزشکی یا سایر مراجع ذی‌صلاح مجوزهای لازم را اخذ کند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تشکیل ۱۳ پرونده قضایی برای مروجین اکاذیب در فضای مجازی کرمان
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • طرح ساماندهی اجاره‌بهای مسکن تأیید شد/ تمهیدات شورای نگهبان برای انتخابات الکترونیک/ آخرین وضعیت لایحه عفاف و حجاب
  • طرح ساماندهی اجاره‌بهای مسکن تأیید شد / آخرین خبرها از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
  • تایید طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها
  • عضو مجلس خبرگان: دشمن از فضای مجازی به عنوان قتلگاه جوانان استفاده می‌کند
  • دشمن برای جوانان فضای مجازی آلوده را تدارک دیده است
  • (ویدئو) سکانسی از قسمت جدید افعی تهران در فضای مجازی وایرال شد
  • تصویب «لایحه حفاظت از داده‌های شخصی» در کمیسیون حقوقی دولت
  • بررسی‌ و مطالعه تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران/ لزوم تطبیق طرح با شرایط امروز جمعیتی