Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از نهاوند، محمد حسین‌پور بعد از ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: رشد بودجه مصوب شهرداری نهاوند طی سال‌های ۹۷ تاکنون که به حدود ۱۰۰ میلیارد تومان رسیده باعث شد که درجه این شهرداری از هشت به ۹ ارتقا یابد.

وی افزود: برای ارتقای جایگاه و درجه شهرداری معمولا دو آیتم وجود دارد که یکی میزان جمعیت شهری و دیگری بودجه مصوب و تحقق یافته شوراست که خوشبختانه این امر در نهاوند عملی شده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار نهاوند به مزایای ارتقا، درجه شهرداری‌ها برای رشد اعتبارات عمرانی اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه جذب بودجه و اعتبارات بر اساس درجه‌بندی شهرداری‌ها صورت می‌گیرد لذا ارتقای درجه شهرداری نهاوند به عنوان یکی از اهداف توسعه شهر در دست اقدام قرار گرفت  که طی سه سال گذشته دنبال و امسال تحقق یافت.

شهردار نهاوند گفت: از دیگر مزایای ارتقای درجه شهرداری علاوه بر قابلیت جذبه بودجه و اعتبارات بیشتر می‌توان در سطح شهر یک منطقه شهری ایجاد کرد تا اجرای کارهای عمرانی شتاب بیشتری بگیرد .

وی افزود: در سال ۹۷ مجموع اعتبارات مصوب شهرداری ۲۵ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان بود که میزان تحقق آن ۳۵ میلیارد تومان یعنی ۹ میلیارد تومان تراز مثبت داشته است.

حسین‌پور بودجه سال ۹۸ شهرداری نهاوند را ۳۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیارد تومان و میزان تحقق آن را بیش از ۵۵ میلیارد تومان یعنی ۲۵ میلیارد تومان تراز مثبت عنوان کرد.

وی گفت: در سال ۹۹ نیز بودجه مصوب این شهرداری ۵۴ میلیارد تومان بود که با تحقق ۷۵ میلیاردی دارای ۲۱ میلیارد تومان تراز مثبت بوده است .

شهردار نهاوند با بیان اینکه بودجه امسال شهرداری به حدود ۱۰۰ میلیارد تومان افزایش داشته افزود: در مجموع طی سه سال گذشته ۱۶۹ میلیارد تومان میزان درآمد این شهرداری بوده که ۴۹ درصد بیشتر از درامدهای مصوب بوده است.

وی با بیان اینکه طبق قانون شهرداری‌ها از مجموع بودجه شهرداری ۶۰ درصد باید صرف هزینه‌های جاری و ۴۰ درصد صرف امور عمرانی شود گفت: در مجموع طی سه سال گذشته توانسته‌ایم ۶۷ درصد کل درامدها را صرف برنامه عمرانی و ۳۷ درصد را صرف هزینه‌های جاری کنیم که این مساله باعث پیشرفت طرح‌های عمرانی شهر شده است .

حسین‌پور به میزان بدهی‌های شهرداری اشاره کرد و گفت: در روزی که من تصدی مدیریت شهری نهاوند را برعهده گرفتم میزان بدهی شهرداری، ۴ میلیارد و ۷۷۰ میلیون تومان بود که پس از سه سال این میزان به ۹ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان رسیده است.

وی گفت: با توجه به اینکه از ادارات شهرستان ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان طلب داریم لذا در حال حاضر میزان بدهی شهرداری ۶ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان است که آن هم بابت طلب پیمانکاران و دیگر برنامه‌های عمرانی شهر است.

وی وصول مطالبات از ادارات را یکی از برنامه های خود طی مدت سه سال گذشته ذکر کرد و گفت: ما طبق ماده 77 تمام مطالبات شهرداری را از ادارات پیگیری و وصول کرده‌ایم و علاوه بر آن برخی مکان‌ها که متعلق به شهرداری بوده و در اختیار سایر دستگاه‌ها قرار گرفته به شهرداری بازگردانده شده‌اند.

وی احیای زمین و بازپس‌گیری آن از برخی از افراد را از دیگر اقدامات صورت گرفته عنوان کرد و گفت: طی پیگیری‌هایی که انجام شده مجموعا حدود ۱۰ هزار و ۵۰۰ متر مربع زمین شامل یک  قطعه ۷ هزار و ۸۰۰ متر مربعی و یک قطعه ۳ هزار متری در شهرک فارابی احیا و به شهرداری بازگشت داده شده است.

شهردار نهاوند با بیان اینکه طی مدت سه سال گذشته پای فرصت‌طلبان از شهرداری قطع شده است افزود: طی سه سال گذشته طرح‌های بی‌نظیر شهری اجرا شده است است: طی سه سال گذشته علاوه بر لکه‌گیری و آسفالت معابر شهری و جدول گذاری و پیاده روسازی صورت گرفته، طرح گردشگری بام نهاوند، طرح پیاده‌راه سعدی و ساماندهی چهارباغ در ورودی نهاوند نزدیک به ۲۵ میلیارد اجرایی شده که چهره شهر را توسعه داده است.

انتهای پیام/ ۳۱۴۰

منبع: فارس

کلیدواژه: شهردار نهاوند بودجه شهرداری محمد حسین پور مطالبات شهرداری شهرداری نهاوند طی سه سال گذشته شهردار نهاوند میلیارد تومان میلیون تومان درجه شهرداری میزان بدهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۴۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان گفت: بودجه فناوری اطلاعات شهرداری اصفهان برای سال جاری با ۷۴ درصد رشد به مبلغ ۱,۰۷۴ میلیارد تومان رسید که ۵۴۰ میلیارد تومان آن در سازمان فاوا و مابقی از محل بودجه ستاد، مناطق و سازمان‌ها تامین می‌شود.

سعید فردانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه یکی از نکات ویژه در تدوین بودجه ۱۴۰۳، شاخص محورشدن برنامه و بودجه بر اساس اسناد بالا دستی است، اظهار کرد: در این راستا اهداف سازمان فاوای شهرداری اصفهان شامل بهبود تجربه مشتری، افزایش پایداری خدمات، هوشمندسازی خدمات و ارزش‌آفرینی از دارایی‌ها است، همچنین شاخص‌هایی از جمله متوسط پایداری خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات، تعداد خدمات الکترونیکی، غیرحضوری و هوشمند و سهم از اقتصاد دیجیتال برای کمی کردن اهداف مذکور تعیین شده است.

وی افزود: بودجه فناوری اطلاعات شهرداری اصفهان برای سال جاری با ۷۴ درصد رشد به مبلغ ۱,۰۷۴ میلیارد تومان رسید که ۵۴۰ میلیارد تومان آن در سازمان فاوا و باقی‌مانده از محل بودجه ستاد، مناطق و سازمان‌ها در سال آینده تأمین خواهد شد.

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان بیان کرد: حدود ۲۰ درصد بودجه موضوع فاوا شهرداری به پشتیبانی خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات و هوشمندسازی تعلق گرفته و باقی‌مانده آن به ایجاد خدمات جدید همچون توسعه فیبرنوری، اصلاح شبکه‌های ارتباطات و محلی، ارتقای مرکز داده موجود و تولید سامانه‌های جدید اختصاص داده شده است.

فردانی با اشاره به سامانه‌های جدید سازمان فاوای شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: طرح «اصفهان من» شامل میز خدمت و اپ، توسعه فیبر نوری در پنج منطقه، سامانه یکپارچه مالی شهرداری، تشخیص هوشمند تخلفات ساختمانی، به‌روزرسانی نقشه‌های پایه شهر بر بستر بانک اطلاعات داده‌های مکانی (SDI) از سامانه‌های با اهمیت این سازمان است.

وی گفت: برای پروژه‌های هوشمندسازی از جمله جانمایی و طراحی مجموعه پردیس فناوری اطلاعات و ارتباطات شامل مرکز داده پشتیبان، مرکز پایش و کنترل هوشمند شهر اصفهان، تأمین پلتفرم شهر هوشمند، راه‌اندازی اشیا هوشمند، تکمیل پروژه نصب پلاک‌های آبی با QR هوشمند، ۱۷۰ میلیارد تومان بودجه اختصاص داده شده است.

فردانی ادامه داد: کمیسیون هوشمندسازی و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر اصفهان و میز هوشمندسازی به ریاست شهردار اصفهان، با توجه به لزوم یکپارچگی، هماهنگی و تعامل بین‌بخشی برای دستیابی به اهداف سازمان، همچون گذشته نقش بسزایی در رسیدن به شهر هوشمند و شهر زندگی خواهند داشت.

کد خبر 747412

دیگر خبرها

  • مطالبات دولتی شهرداری قم پرداخت نشد
  • گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان
  • گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات
  • بودجه شهرداری‌های زنجان ۳ برابر شد
  • مونوریل قم پس از ۱۰ سال وقفه از سر گرفته می‌شود
  • سرشاخه کاری درختان گردو در نهاوند
  • لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه تعیین تکلیف شود
  • سرانه ۱۰ میلیون تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم
  • مشکل بیمه کارگران شهرداری سنندج با وعده حل نخواهد شد
  • پیش‌بینی ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم