Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجتبی مصطفی‌لو روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت که خیلی از عشایر و روستاییان کلاله با گرم شدن هوا و خشک شدن چشمه‌های فصلی دام‌های خود را به مناطق روستایی از جمله ۲ روستای "یلی بدراق" و "تمر قره قوزی" در بخش مرکزی این شهرستان می‌آوردند و بخش زیادی از آب شُرب روستاها را به مصرف دام‌ها می‌رسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، آب مورد نیاز مناطق روستایی کلاله را حدود ۲۰۰ لیتر بر ثانیه اعلام کرد و افزود: میانگین مصرف آب شرب هر فرد روستایی این شهرستان ۲۲۰ لیتر در شبانه روز است که به سبب مصارف غیرشرب از جمله مصارف دامی این رقم برای هر فرد به ۴۴۰ لیتر معادل ۲ برابر استاندارد مورد نظر رسیده است. 

مصطفی لو با بیان اینکه آب شرب ۱۱۲ روستای کلاله با ۱۸ هزار مشترک از طریق هفت مجتمع آبرسانی تامین می‌شود، اضافه کرد: با توجه به خشک شدن چشمه‌ها و کاهش حجم ذخیره برخی از مجتمع‌های آبرسانی این شهرستان از جمله توحید، حفر یک حلقه چاه نیمه عمیق با اعتبار ۲ میلیارد ریال در روستای خوجه‌لر با دبی استحصالی پنج لیتر برثانیه برای جبران کمبود آب شرب مردم این روستا طی روزهای گذشته آغاز شده و تا پایان مردادماه جاری وارد مدار می‌شود.

وی خواستار برنامه‌ریزی مدیران شرکت آب منطقه‌ای و جهادکشاورزی برای تامین آب مورد نیاز دام‌ها شد که به گفته مدیر جهادکشاورزی کلاله هم اکنون حدود ۲۰۰ هزار راس دام سبک و سنگین در این شهرستان وجود دارد.

مدیر امور آب و فاضلاب کلاله همچنین مجتمع زاو را بزرگترین مجتمع آبرسانی این شهرستان با پوشش دهی ۴۷ روستا و شهر فراغی دانست و گفت: منبع اصلی تامین آب این مجتمع، چشمه‌ای به همین نام و تعدادی چاه در مسیر خط انتقال است.

مصطفی‌لو افزود: هم اکنون به سبب خشکسالی شدید و افت ۷۰ درصدی دبی استحصالی چشمه زاو، تامین آب روستاهای زیر پوشش این مجتمع با مشکل مواجه شده است.

وی ادامه داد: مجوز حفر ۲ حلقه چاه عمیق هر کدام با ۲۰ میلیارد ریال اعتبار در مسیر مجتمع زاو به شهر فراغی از اداره امور منابع آب شهرستان اخذ شده و با تخصیص بودجه استانی در ماه جاری عملیات حفر آنها آغاز و در مدت سه تا ۶ ماهه تکمیل و برای اتصال به شبکه آب این مجتمع وارد مدار خواهند شد.

مدیر امور آب و فاضلاب کلاله ادامه داد: با وارد مدار شدن این ۲ حلقه چاه حدود ۳۰ لیتر بر ثانیه به دبی استحصالی مجتمع زاو افزوده می‌شود و بخش زیادی از مشکل کمبود آب شرب مردم ساکن در مناطق روستایی این شهرستان برطرف خواهد شد.

وی یادآور شد: هفته گذشته یک حلقه چاه جدید نیمه عمیق با دبی استحصالی هفت لیتر بر ثانیه در روستای دهنه کلاله به بهره‌برداری رسید.

به گفته مصطفی لو، در ۹ روستای کلاله که در مناطق کوهستانی واقع هستند به دلیل نبود تاسیسات آبی، آب شرب مورد نیاز مردم این روستاها به صورت سیار با پنج دستگاه تانکر تامین می‌شود. 

مدیر امور آب و فاضلاب کلاله مجموع نیاز آب شُرب مردم مناطق شهری و روستایی این شهرستان در پیک مصرف را ۳۸۰ لیتر بر ثانیه اعلام کرد و افزود: دبی استحصالی از منابع آبی این شهرستان هم اینک حدود ۳۵۰ لیتر بر ثانیه است.

شهرستان کلاله ۱۳۰ هزار نفر جمعیت دارد که در دو نقطه شهری و ۱۲۰ روستا سکونت دارند.

برچسب‌ها گنبدکاووس کم آبی آب و فاضلاب گلستان کلاله

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گنبدکاووس کم آبی آب و فاضلاب گنبدکاووس کم آبی آب و فاضلاب گلستان کلاله لیتر بر ثانیه آب و فاضلاب حلقه چاه مصطفی لو دام ها آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۷۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهینه‌سازی مصرف انرژی، مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، بهینه‌سازی و کاهش هزینه‌های مصرف انرژی و حمایت از تولیدکنندگان و سازندگان داخلی را از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ دانست.

به گزارش شانا، مرتضی شاهمیرزایی دیروز (سه‌شنبه، چهارم اردیبهشت‌) در سفر به منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، در جمع مدیران عامل شرکت‌های پتروشیمی مستقر در این منطقه بیان کرد: بسیار خرسندم که امروز شاهد شرایط مطلوب واحدهای تولیدی در هاب ماهشهر هستم. مجتمع‌های این منطقه، پارسال با تکیه بر توان داخل موفق شدند بالاترین مقدار بهره‌وری و تولید را ثبت کنند و این نوید را می‌دهم که حرکت در سال جهش تولید با شتاب بیشتری انجام خواهد شد.

شاهمیرزایی یکی از راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ را کاهش هزینه‌ها و بهینه‌سازی مصرف انرژی برشمرد و یادآور شد: ضروری است که شرکت‌های پتروشیمی، با بهینه‌سازی مصرف انرژی، در حفظ و صیانت از منابع بین‌نسلی نقش‌آفرین باشند.

معاون وزیر نفت با اشاره به استفاده از همه ظرفیت‌های کشور برای خودکفایی کامل صنعت پتروشیمی افزود: شرکت‌های پتروشیمی باید در صورت تولید تجهیز یا قطعه‌ای در داخل کشور، نیاز خود را از طریق تولیدکنندگان و سازندگان ایرانی تأمین کنند و به‌هیچ‌وجه نباید کالا یا محصول مشابه خارجی وارد شود.

شاهمیرزایی مهم‌ترین برنامه راهبردی صنعت پتروشیمی سال ۱۴۰۳ را رشد ظرفیت‌ها و جهش تولید دانست و گفت: سبد محصولات پتروشیمی باید با برنامه‌ای منسجم‌تر و با هدف تکمیل زنجیره ارزش متنوع شود.

وی ادامه داد: شرکت‌ها و مجتمع‌های پتروشیمی باید قوانین، دستورعمل‌ها و همه رویه‌های موجود در منطقه را رعایت کنند.

شاهمیرزایی افزود: توجه به مسئولیت‌ اجتماعی با توجه به شرایط موجود اهمیت ویژه‌ای دارد و پتروشیمی‌ها باید به تعهدهای خود پایبند باشند.

شاهمیرزایی تأکید کرد: مجتمع‌های پتروشیمی‌ای که می‌خواهند از ۵درصد تخفیف خوراک بهره‌مند شوند، باید ۴۰درصد از درآمد خود را به توسعه صنعت پتروشیمی تخصیص دهند.

شایان ذکر است که شاهمیرزایی، در سفر یک‌روزه به قدیمی‌ترین قطب صنعت پتروشیمی کشور، ضمن بازدید از مجتمع‌های پتروشیمی آبادان، غدیر، فن‌آوران و اسکله‌های صادراتی پایانه‌ها و مخازن، دغدغه شرکت‌های پتروشیمی برای تحقق شعار سال را در نشست تخصصی بررسی کرد.

دیگر خبرها

  • سیلاب ۸۸۳ میلیارد ریال به کلاله خسارت زد
  • خسارت بیش از ۸۸ میلیارد تومانی در پی بارش های اخیر در کلاله
  • ۱۳ میلیون خودروی فرسوده روزانه ۶۳ میلیون لیتر سوخت مصرف می‌کنند
  • خودروسازان؛ متهم ردیف اول ناترازی بنزین
  • میزان برداشت سالانه آب در خراسان رضوی بیش از ۱۴ هزار لیتر در ثانیه است
  • تامین نفت سفید ۱۱ هزار خانوار گیلانی فاقد گاز طبیعی
  • تله سوخت و راهکارهای عبور از بحران سوختی در کشور
  • ۳۴ درصد مردم از کارت جایگاه داران استفاده می‌کنند
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳