Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، همتی رییس مجمع خیرین بیمارستان تخصصی درمان سرطان آیت الله خوانساری اراک در نشست اعضای هیات امنای این بیمارستان گفت: برای تکمیل فاز ۳ بیمارستان آیت الله خوانساری ۱۵ میلیارد تومان نیاز است.

همتی افزود: شتاب روند تکمیلی طرح‌های درمانی خیرساز استان مرکزی نشان از روحیه فداکاری و ایثار مردم استان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او اضافه کرد: برای موتورخانه این بیمارستانهم ۲۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که در نشست خیرین ۹ میلیارد تومان جمع اوری شد.

سید محمد جمالیان رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک هم گفت: امسال در سطح شهر اراک ۱۰ اورژانس کلنگ زنی شده که چهار پایگاه تاکنون به بهره‌برداری رسیده و ۶ پایگاه نیز در دستور کار است که تا پایان سال ۵۰ درصد آن‌ها نیز به بهره‌برداری خواهد رسید.

جمالیان افزود: سطح درآمد پزشکان متخصص استان در ماندگاری آن‌ها بسیار اثرگذار است و لذا نیاز است نیرو‌های متخصص در استان از حمایت کافی برخوردار باشند تا انگیزه آن‌ها برای خدمت به مردم دوچندان شود.

او اضافه کرد: نیرو‌های متخصص که وارد استان مرکزی می‌شوند، خانواده خود را به همراه نمی‌آورند و اگر کوچکترین کمبودی در حوزه تجهیزات مشاهده کنند دیگر تمایلی به ماندن در استان نخواهند داشت.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: نزدیکی استان مرکزی و شهر اراک به پایتخت کشور نه تنها فرصت محسوب نمی‌شود بلکه بزرگترین تهدید در حوزه سلامت است.

انتهای پیام / ج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیمارستان آیت الله خوانساری شهرستان اراک میلیارد تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۸۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست

عضو کمیسیون بهداشت مجلس گفت: متاسفانه به دلیل کمبود پزشک و کم توجهی دولت به این عرصه، شاهد نوعی نقص در حوزه تخصصی برای تامین نیرو در حوزه زنان هستیم. - اخبار سیاسی -

فاطمه محمد بیگی عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره علت کمبود پزشک به ویژه پزشک متخصص زنان در کشور گفت: نیمی از جمعیت کشور را خانم‌ها تشکیل می‌دهند و به تناسب مسئله رسیدگی به ارتقا بهداشت مادر و کودک و سلامت زنان و کودکان وابسته به تخصص مهم زنان و زایمان است.

طاهری: سرانه پزشک متخصص تناسبی با جمعیت کشور ندارد

 

وی با بیان اینکه عدم تامین امکانات اولیه اسکان برای متخصصان خانم در شهرستان‌ها معمولا باعث می‌شود که این پزشکان خانم کمتر در مناطق محروم مشغول طبابت شوند، خاطرنشان کرد:  برای عبور از این بحران دولت می‌تواند با دادن امکانات بیشتر تحقق کامل قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده که تمامی این موارد در بند‌های مختلف آن گنجانده شده، حضور متخصصان زنان را در شهرستان‌ها را بهبود بخشد.

محمد بیگی ادامه داد: اگر این امکانات به طور کامل مهیا شود چه بسا پزشکان متخصص زنان بتوانند با خانواده در آن منطقه حضور پیدا کنند و منافاتی هم با بحث خانواده محوری آنها نداشته باشد و به مردم مناطق محروم خدمت کنند.

این نماینده مجلس گفت: مجلس در قانون جوانی جمعیت تعیین کرد که مراکز سطح سه ناباروری و درمان ناباروری در استان‌ها ایجاد شود و برای ارتقا حوزه مامایی و بیماری‌های مربوط به زنان هم بندهای خوبی گنجانده شده است.

نماینده قزوین در مجلس توضیح داد: متاسفانه به دلیل کمبود پزشک و کم توجهی دولت به این عرصه ما شاهد نوعی نقص در حوزه تخصصی برای تامین نیرو در حوزه زنان هستیم. کشور ما با ابر چالش جمعیت مواجه است.

وی با اشاره به اینکه ابرچالش جمعیت مهمترین مشکل ما است خاطرنشان گفت: وقتی می‌توانیم این مهمترین مشکل را حل کنیم که مهمترین اولویت ها و توجهمان را به تامین نیروی انسانی و ارتقا سلامت مادر و کودک تخصیص دهیم.

محمد بیگی با انتقاد از اینکه این اولویت را در حال حاضر مشاهده نمی‌کنیم، گفت:سهم سلامت از جی دی پی زمانی تا هشت درصد افزایش پیدا کرده بود ولی در حال حاضر حدود 3 و نیم درصد است.

وی افزود: تا وقتی که نگاه تصمیم گیران و قانون گذاران ما به حوزه سهم سلامت, تامین نیروی انسانی نگاه اولویت دار نباشد نه می‌توانیم مسئله جمعیت را حل کنیم و نه می‌توانیم کمبود پزشک متخصص زنان را جبران کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • دریافت قند برای بدن امری حیاتی است
  • حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست
  • نبود کارشناس تغذیه در تنها کلینیک دیابت کرمانشاه
  • متخصص ریه: قلیان اکسیژن مبنای علمی ندارد
  • ناوگان متروی کرج به ۳۵۰ نیروی متخصص نیاز دارد
  • دلیل خال قرمز روی پوست + علائم خطر
  • ارائه خدمات رایگان پزشکی در قصر قند
  • آخرین وضعیت مرکز نمایش‌های آئینی «صبا»/ بهره‌برداری مرکز تا پایان امسال
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی