Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: واکسیناسیون گروه سنی ۵۵ تا ۶۰ سال از روز پنجم مردادماه جاری در مرکز و شهرستان‌های استان مرکزی آغاز شد.

به گزارش برنا از اراک ، یاسر قربانی افزود: جامعه هدف در شهر اراک برای انجام واکسیناسیون دوز اول می‌توانند با در دسترس داشتن کارت ملی به مراکز  تزریق واکسن در مصلی بیت‌المقدس اراک، سالن شهید ساکی در خیابان دانشگاه، سالن یادگار امام در شهرک گردو و سالن شهید ثامنی در خیابان قائم مقام مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تاکید کرد: شهروندان مشمول گروه سنی اعلام شده در شهرستانها نیز  به محل‌های معین تزریق مراجعه و واکسن خود را دریافت کنند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اراک اظهار داشت: گروه سنی ۶۰ سال به بالا در سطح استان مرکزی نیز که هفته گذشته به هر دلیلی نتوانستند علیه ویروس کرونا واکسینه شوند، می‌توانند به مراکز مشخص شده مراجعه و تزریق واکسن را انجام دهند.
قربانی بیان داشت: جامعه هدف که مرحله نخست تزریق  واکسیناسیون را انجام دادند می‌توانند برای مرحله دوم واکسن آسترازنکا به مصلی بیت المقدس شهر اراک کنند.
وی یادآور شد: از ابتدای آغاز واکسیناسیون گروه‌های سنی مختلف واحد شرایط تاکنون، ۲۰۰ هزار دوز واکسن به شهروندان زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی اراک تزریق شده است.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اراک عنوان کرد: با توجه به رایزنی‌های صورت گرفته توسط مسئولان امر با وزارت بهداشت و درمان، اکنون مشکلی در خصوص تامین واکسن کرونا در سطح استان مرکزی وجود ندارد.
قربانی با اشاره به میزان استقبال شهروندان از تزریق واکسن کرونا در شهرستان‌ها نیز گفت: در شهرستان شازند بیشترین مشارکت مردم و در خنداب و کمیجان نیز کمترین مشارکت و حضور مردم برای دریافت واکسن کرونا تاکنون گزارش شده است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا اراک واکسن کرونا اراک دانشگاه علوم پزشکی اراک گروه سنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۸۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار

فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار آغاز شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چابهار، اولین دوره برداشت جلبک‌های دارویی توسط مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ای منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره‌کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

نفیسه گل بشیر‌زاده مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در خصوص اهمیت این نوع جلبک‌ها، اظهار داشت: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی افزود : با توجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای برسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد. همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ای مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز جهت برسی خواص دارویی برداشت شد.

گلبشیر زاده عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و... بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

به گزارش تسنیم، مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی شد و هم اکنون با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان