Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جهاددانشگاهی تاکنون بسیاری از مسائل کشور را حل کرده است، تاکید کرد که ارتقای این نهاد باید بر مبانی حل مسائل و مشکلات کشور باشد و البته این فرصت را نباید از جامعه علمی هم بگیریم.

فریدون عباسی در گفت‌وگو با ایسنا ضمن تبریک چهل و یکمین سالگرد تاسیس جهاددانشگاهی، بیان کرد: تاسیس جهاددانشگاهی به بعد از انقلاب فرهنگی که دانشگاه‌ها تعطیل شد، بر می‌گردد، در آن مقطع مواجه با دانشجویانی شدیم که سر کلاس نمی‌رفتند و غالب شدن جو سیاسی در دانشگاه‌ها منجر به فاصله گرفتن از حالت علمی شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم شهرستان‌های کازرون و کوهچنار در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: سازماندهی‌ها ابتدا به مسائل فرهنگی مربوط می‌شد و اگرچه دانشگاه هم تجربه لازم را نداشت اما همه علاقمند بودند که در این حوزه کار کنند و پس از گذشت مدتی از این مهم، بحث‌های تخصصی تر مطرح و این سازماندهی منجر به تشکیل جهاد دانشگاهی شد؛ تاسیس این نهاد مصادف با آغاز جنگ تحمیلی بود.

عباسی، تاسیس جهاددانشگاهی را به مثابه فرصتی توصیف کرد که دانشجویان به رفع نیازهای جبهه‌ها پاسخ دادند و در دو سه سالی که دانشگاه‌ها تعطیل بود، جهاددانشگاهی توانست هم اساتید را به کار گیرد و هم از خدمات علمی دانشجویان در کنار اساتید، برای رفع نیازهای آن زمان به خوبی استفاده کند.

او خاطرنشان کرد: جهاددانشگاهی به تدریج با بازگشایی دانشگاهها، توانست کادر علمی لازم را هم تربیت کند و تا امروز شاهدیم که در عرصه‌های مختلف توانسته بسیاری از مسائل کشور را حل کند و دستاوردهای خوبی داشته باشد.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: ممکن است گفته شود که با وجود مراکز علمی، پژوهشی و دانشگاهی متعدد، نیاز به جهاددانشگاهی نیست و یک شبهه ایجاد شود، از نظر بنده اینگونه نیست، چون جمعیت رو به رشد و جوان تحصیلکرده هم زیاد داریم و وجود مراکزی که افراد با سلیقه‌های مختلف بتوانند در آن تحصیل و کار کنند برای کشور نیاز است.به ویژه در دانشگاهها که با اشباع هیئت علمی مواجه هستیم، جهاددانشگاهی می‌تواند یک بازوی جبرانی برای بخش پژوهشگری برای حوزه‌های علمی باشد.

عباسی تصریح کرد: اگر جو علمی و خود اتکایی در جهاددانشگاهی حفظ شود و بتواند با انعقاد قرارداد، پروژه بگیرد و درآمدهای خود را تامین کند، در این صورت می‌توان گفت که در جهت رفع مشکلات اساسی کشور قدم بر می‌دارد که تاکنون هم اینچنین بوده است.

نماینده مردم کازرون در مجلس خاطرنشان کرد: اگرچه از نزدیک با جهاددانشگاهی تعامل نداشته‌ام اما تلاش کرده‌ام در ارائه پروژه‌ها و سوق آنها به سمت این نهاد انقلابی کمک کنم؛ از ظرفیت جهاددانشگاهی باید بیش از اینها استفاده کرد.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی جهاددانشگاهي فريدون عباسي انقلاب فرهنگی جنگ تحميلي کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۹۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان

علیرضا منظری‌توکلی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کرمان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از انعقاد تفاهم‌نامه همکاری و مشارکت سه‌جانبه این دانشگاه با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی خبر داد و اظهار کرد:‌ این تفاهم‌نامه به‌منظور بهره‌گیری از ظرفیت‌های طرفین برای ارتقا سطح همکاری‌های علمی، آموزشی و پژوهشی برای استمرار ارتباط سازمان‌یافته بین دانشگاه‌ها به‌منظور برطرف کردن نیاز‌های متقابل و تلاش در شناسایی استعداد‌های درخشان مراکز علمی است.

وی با اشاره به همکاری‌های طرفین توضیح داد: از دیرباز در زمینه‌های مختلف همکاری‌های خوبی وجود داشته؛ اما با این تفاهم‌نامه راه برای استفاده بهتر از ظرفیت‌های طرفین، استفاده از امکانات آزمایشگاهی و پژوهشی، اشتراک منابع علمی و مراکز اطلاع‌رسانی، مشارکت در تهیه مقالات و پایان‌نامه‌ها و طرح‌های مشترک، تدوین و انتشار کتب، مجلات و برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت مشترک هموار کرده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کرمان هم‌افزایی علمی را هدف والای این تفاهم‌نامه عنوان کرد و گفت: انجام همایش‌های علمی و پژوهشی مشترک، بازدید‌های علمی متقابل و ایجاد شرایط برای فرصت‌های مطالعاتی و پژوهشی پسادکتری، برگزاری ژورنال کلاب و جلسات مشترک برای مبادله نتایج پژوهشی از مواد تفاهم‌نامه مذکور است.

منظری‌توکلی ابراز امیدواری کرد که انعقاد این تفاهم‌نامه در راستای شعار سال و مشارکت مردم برای افزایش تولید کارگشا و مثمر ثمر باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ظرفیت نخبگان بسیجی قم در رونق تولید باید به کار گرفته شود
  • ظرفیت ۵۰ میلیارد دلاری تجارت ایران و چین
  • وضعیت زندگی مردم بعد از شکستن سد کنیا را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید
  • وضعیت زندگی مردم بعد از شکست سد را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید
  • سید محمد خاتمی: کشور در شرایط حساسی به سر می‌برد/ چشم امید ما برای عبور از بحران‌ها و گشودن افق‌ها به دانشگاه است/ اولین کار مجلس هفتم تثبیت قیمت‌ها بود و دیدیم که تورم روز به روز افزایش پیدا کرد
  • سید محمد خاتمی: کشور در شرایط حساسی به سر می‌برد/ چشم امید ما برای عبور از بحران‌ها و گشودن افق‌ها به نهاد دانشگاه و دانشگاهیان است/ اولین کار مجلس هفتم تثبیت قیمت‌ها بود و دیدیم که تورم روز به روز افزایش پیدا کرد
  • تولید بیشتر توت فرنگی با روش علمی
  • ظرفیت علمی نیرو‌های مسلح در خدمت نخبگان و دانشگاهیان قرار می‌گیرد
  • انتصاب رییس و اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان