Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-01@01:12:41 GMT

پیشنهاد ۲میلیارد دلاری جف بزوس به ناسا

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۳۹۴۳۸

پیشنهاد ۲میلیارد دلاری جف بزوس به ناسا

به گزارش پرس اسوسیشن، جف بزوس بنیانگذار آمازون در نامه‌ای سرگشاده به ناسا پیشنهاد کرده تا در ازای پرداخت چند میلیارد دلاری به این سازمان، شرکت بلواوریجین بتواند در مأموریت‌های سفر به ماه شرکت کند.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، این درحالی است که احتمال دارد ناسا برای مأموریت سفر به ماه با کمبود بودجه روبرو شود (به خصوص در بخش سیستم‌های فرود انسانی)، بزوس پیشنهاد کرده تا شکاف مالی این سازمان را پر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به طور دقیق ثروتمندترین مرد جهان به ناسا پیشنهاد کرده طی ۲ سال مالی آینده تمام پرداخت‌ها تا سقف ۲ میلیارد دلار را انجام دهد تا این طرح دوباره فعال شود.

در ماه آوریل ناسا طی قراردادی به ارزش تقریبی ۳ میلیارد دلار ساخت لندر ماه را به اسپیس ایکس واگذار کرد که این امر به اعتراض بلواوریجین منجر شد.

بزوس در نامه خود هشدار داده قرارداد ناسا با اسپیس ایکس سبب شده رقابت در حوزه پروازهای تجاری از بین برود و چنین اقدامی برخلاف برنامه‌های فضایی تجاری موفقیت آمیز این سازمان بوده است.

این درحالی است که بلواوریجین سیستمی برای فرود روی ماه طراحی کرده که می توان آن را با کمک موشک های مختلف (از جمله فالکون هوی،SLS، ولکان و نیو گلن)به فضا پرتاب کرد و تصمیم ناسا به حذف این شرکت از رقابت، منجر به حذف مزایای سیستم مذکور شد از سوی دیگر سیستم پرتاب اسپیس ایکس برای ارسال لندر به ماه نیازمند ۱۰ بار پرتاب موشک استارشیپ است.

البته ناسا هنوز به این نامه پاسخی نداده است.

پربیننده ترین شـرط پذیرش در آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعتراض به سوالات آزمون استخدامی آموزش و پرورش معلمان واکسن کرونا می‌گیرند؟ ساعت کار ادارات تا آخر مرداد اعلام شد علت کسر حقوق برخی از سربازان چه بود؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: جف بزوس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۹۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویر تلسکوپ فضایی وب از یک سحابی در فاصله ۱۳۰۰ سال نوری

تلسکوپ فضایی وب ناسا واضح‌ترین تصاویر را از بخشی از یک سحابی به شکل اسب نشان داده است. سحابی سر اسب، در صورت فلکی شکارچی، ۱۳۰۰ سال نوری از ما فاصله دارد. یک سال نوری نزدیک به ۶ تریلیون مایل (۹.۷ تریلیون کیلومتر) است. - اخبار ویژه نامه‌ها -

به گزارش خبرنگار فضا و نجوم خبرگزاری تسنیم، تلسکوپ فضایی وب ناسا واضح‌ترین تصاویر را از بخشی از یک سحابی به شکل اسب نشان داده است که "یال‌ها" را با جزئیات ریزتر نشان می‌دهد. سحابی سر اسب، در صورت فلکی شکارچی، 1300 سال نوری از ما فاصله دارد. یک سال نوری نزدیک به 6 تریلیون مایل (9.7 تریلیون کیلومتر) است.

 

این تصویر از سحابی سر اسب از تلسکوپ فضایی جیمز وب ناسا بر روی بخشی از "یال" اسب متمرکز شده که عرض آن حدود 0.8 سال نوری است. /ناسا

این سحابی بیش از یک قرن پیش کشف شد، نام مستعار آن از ظاهر خیره‌کننده آن گرفته شده است . دراین تصویر ستونی از گاز و غبار دیده می‌شود که شبیه اسب است.

جدیدترین تصاویر فروسرخ تلسکوپ وب منتشر شده در روز دوشنبه، بالای سر اسب را با جزئیات بیشتری به تصویر کشید و ابرهای مولکول های هیدروژن سرد و مواد شیمیایی دوده مانند را روشن کرد. این عکس‌های پر زرق و برق می‌توانند به اصلاح درک اخترشناسان از سحابی کمک کنند.

این تصویر از سحابی سر اسب از تلسکوپ فضایی جیمز وب ناسا بر روی بخشی از "یال" اسب متمرکز شده است. /ناسا

"سر اسب" هدف مورد علاقه رصدخانه های فضایی از جمله تلسکوپ فضایی هابل است. سال گذشته تلسکوپ فضایی اروپایی اقلیدس نیز عکس‌های تازه‌ای از این سحابی گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتقال پیام صوتی به قمر مشتری به شکل موج‌های بصری
  • تصاویر تلسکوپ فضایی وب از یک سحابی در فاصله ۱۳۰۰ سال نوری
  • نتایح سفر ایلان ماسک به چین؛ رشد ۶ درصدی ارزش سهام تسلا
  • اولین تصاویر تلسکوپ فضایی اینشتین پروب چین منتشر شد
  • ماجرای واژگونی وحشتناک ام وی ام X55 چه بود؟
  • استارلاینر بوئینگ قرار است در 6 می به فضا پرتاب شود
  • نخستین تصاویر اشعه‌ایکس از کاوشگر چشم‌خرچنگی
  • مشتری ۲میلیون دلاری تیم ایرانی به جهانبخش
  • دراگون از ایستگاه فضایی جدا می‌شود
  • آزمایش‌های قبل عملیات تاریخی «استارلاینر» با موفقیت اجرا شد