Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- روش درمانی پالپ زنده به عنوان روش محققان ایرانی در درمان پوسیدگی دندان، دیروز در آخرین کُتب مرجع جهانی پزشکی ثبت شده و مورد تاکید و توصیه انجمن‌های جهانی دندانپزشکی دنیا قرار دارد.
به گزارش خبرگزاری آریا، دکتر علیرضا زالی در نشست خبری " اعلام موفقیت بزرگ دانشمندان ایرانی در نیل به مرجعیت جهانی در درمان با پالپ زنده در حوزه دندانپزشکی" افزود: روش درمانی پالپ زنده به عنوان روش محققان ایرانی در بیانیه انجمن اندو تندیکس آمریکا مورد تاکید و توصیه قرار گرفته است و این اتفاق بسیار بزرگی است چراکه این انجمن از جایگاه بسیار برجسته علمی در جهان برخوردار است و اگر مطلبی را اعلام کند بسیار تأثیرگذار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه جایگاه علمی ایران در زمینه دندانپزشکی امروز با فاصله از رقبای علمی قرار گرفت؛ گفت: امروزه یکی از نکات مهم در دنیا کسب و حفظ مرجعیت علمی است که امروز یک جنبش فزاینده و پر شتابی در عرصه‌های علمی داریم که به ثمر رسیدن تحقیقات 15 ساله دکتر عسگری و همکارانشان در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه شهید بهشتی یکی از این موفقیت هاست که توانستند قله‌های اعتماد بنفس و ما می‌توانیم را فتح کرده و به مرجعیت جهانی در این حوزه برسند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: پوسیدگی دندان یکی از معظلات بشری است، اما آیا صرف درد است؟ گفت: پوسیدگی دندان دروازه جدیدی از انواع بیماری‌ها است وقتی دندان می‌دوسد اول خود دندان را تهدید می‌کند دوم فضای فک و سوم آبسه‌هایی است که می‌تواند منجر به بیماری‌های عمومی؛ مغزی و قلبی است و این نشان می‌دهد پوسیدگی صرفا محصور دندان و دهان نیست.
آقای دکتر زالی با بیان اینکه اکنون 87 درصد کودکان ایرانی دندان پوسیده دارند گفت: نگاه ما به دندان شیری بسیار غیر نیست در حالی که امروز دندان شیری از جایگاه بنیادی برخوردار است این در حالی است که نوجوانان بالای 12 سال ما نیز حداقل 3 تا 5 دندان پوسیده دارند و هر ایرانی به طور میانگین 6 دندان پوسیده دارد متاسفانه در افراد 30 تا 40 ساله 12 تا 13 درصد بی دندانی را شاهد هستیم و این آمار در افراد بالای 50 ساله به بیش از 50 درصد دندان خراب می‌رسد.
وی افزود: تا چند سال پیش دنیا فکر می‌کرد روش درمان پوسیدگی دندان تنها دو نوع است روش برگشت ناپذیر کشیدن‌دندان و روش برگشت پذیر روت کانال تراپی، اما نتیجه تحقیقات دکتر عسگری و همکارانش در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه شهید بهشتی نشان داد می‌توان روش سومی را جایگزین کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر اینکه اکنون راهبرد همه دندانپزشکان دنیا حفظ دندان است گفت: تا 20 سال پیش کوتاهترین مسیر کشیدن دندان بود کاری بی بازگشتی که امروز هیچ جایگاهی ندارد و همه تلاش دندانپزشکان ما باید برای حفظ دندان باشد.
دکتر زالی با اشاره به روش خارج کردن پالپ دندان یا همان روش روت کانال تراپی نیز گفت: این روش گرچه بازگشت پذیر است، اما دندان را از یک واحد پویا و زنده به یک واحد نیمه‌جان تبدیل می‌کند در حالی که آن قدر پالپ دندان مهم است که خداوند در هفته ششم جنینی پالپ دندان را در دندان جنین قرار می‌دهد.
وی با اشاره به روش حفظ پالپ زنده افزود: آقای دکتر عسگری و همکارانش در این روش درمانی که رفته رفته روش‌های قدیمی‌تر را منسوخ خواهد کرد با این تفکر پیشرفته اند که هیچ سلولی در بدن انسان قرار ندارد که در سنین بالا مورد بازسازی قرار نگیرد و ماده‌ای که او ساخته نه تنها استخوان سازی می‌کند بلکه القای استخوان سازی دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: این موفقیت بزرگ را به عنوان یک روش درمانی سوم آقای دکتر عسکری و تیم ایشان تبریک میگوییم، روشی که به ملاحظات اقتصادی توجه دارد و به دنبال رفع مشکلات بهداشتی و اجتماعی جامعه است امروز شاهد میوه چینی از یک کار تلاشه تحقیقاتی 15 ساله هستیم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: پوسیدگی دندان پوسیدگی دندان روش درمانی شهید بهشتی پالپ زنده روش درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۹۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز پویش سلامت دهان و دندان با شعار «دهان دریچه سلامت» از امروز

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، زهرا سید معلمی، اظهار داشت: هدف از این پویش اطلاع رسانی و آموزش در خصوص اهمیت نقش سلامت دهان و دندان در سلامت همه جانبه و سلامت عمومی افراد است. بین سلامت دهان ودندان و سلامت جسمی رابطه مشخصی وجود دارد و برخی از بیماری های دهان و دندان می تواند تاثیراتی در بیماری های دیگر داشته باشند و همینطور برخی بیماری های جسمی نیز می تواند برای دهان ودندان مشکلاتی ایجاد کند.

وی با بیان این که مصرف دخانیات (سیگار، قلیان و سیگار الکترونیکی) از مهم ‌ترین عوامل در ایجاد سرطان دهان بوده و سلامت مغز و قلب با سلامت دهان و دندان در ارتباط است، افزود: بیماری های شدید لثه و دیابت رابطه دو طرفه دارند و هر کدام از آن ها می تواند باعث تشدید بیماری دیگر شود، بنابراین توجه به سلامت دهان و دندان بسیار مهم است. البته خونریزی لثه‌ها در مسواک زدن نباید باعث ترک مسواک زدن شود.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان این که این پویش در روز اول به عنوان «دهان دریچه سلامت» به ارتباط این بیماری ها می پردازد و توجه مردم را به سلامت دهان و دندان معطوف و متمرکز می کند، ادامه داد: در روز دوم نیز شعار «سلامت دهان و دندان؛ سلامت کودک» را خواهیم داشت.

دکتر سیدمعلمی اضافه کرد: در این روز با حضور در مدارس و آموزش به دانش آموزان و معاینات دهان و دندان بچه ها، افزایش آگاهی نسبت به سلامت دهان و دندان را در مدارس و دانش آموزان انجام می شود تا اگر یک دانش آموز به اقدامات بهداشتی، درمانی نیاز داشت به مراکز جامع سلامت جهت دریافت خدمت معرفی شود.

وی بیان کرد: در روز سوم پویش هدف ما بر اهمیت دادن به سلامت دهان و دندان از دیدگاه نهادهای مردمی و سایر نهادهای دولتی متمرکز خواهد بود. در این روز به تبیین نقش سایر نهادها و افراد در بحث سلامت دهان ودندان پرداخته می شود که چه کمک هایی می توانند در این زمینه ایفا کنند. در کل هدف پویش سلامت دهان و دندان، آگاهی بخشی و حساس سازی مردم، جامعه و مسئولان در رابطه با اهمیت سلامت دهان و دندان است.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت در پایان با بیان این که خدمات اساسی و مهم دندانپزشکی در مراکز بهداشت برای همگان در دسترس است، گفت: خدمت رایگان دندانپزشکی در مراکز بهداشت در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر به افراد ارائه می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز پویش سلامت دهان و دندان از امروز
  • آغاز پویش سلامت دهان و دندان با شعار «دهان دریچه سلامت» از امروز
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • از ایمپلنت دندان چه می‌دانید؟ افرادی که دندان کشیده شده دارند بخوانند!
  • پوسیدگی‌های دندانی و افت عملکرد مغز و قلب / ارتباط بیماری‌های دهان با بروز برخی سرطان‌ها
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان در فارس
  • مطالعه یک ماده مغذی، مسیری برای درمان اختلالات مغزی!
  • دیدنی های امروز؛ از روز جهانی آزادی مطبوعات تا سفرهای تبلیغاتی ترامپ
  • تحریم عاملی برای خودکفایی و پیش برندگی در کشور شده است