Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- این روزها فقط زاینده رود خشک، تشنه نیست و مردم اصفهان هم برای رسیدن آب شرب ساعت‌ها چشم انتظار هستند چرا که آب در مناطق شمالی و مرکزی شهر در بیشتر ساعات قطع است و مردم ظرف به‌دست دنبال تانکرهای آب آشامیدنی هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، شاید تا چند سال پیش فکر این را نمی‌کردیم که روزی اهالی اصفهان آب برای آشامیدن نداشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمبود آب آشامیدنی در مقابل جمعیت این کلانشهر مسئولان را دست به دامن آب‌رسانی سیار کرده است. دیدن این وضعیت شاید غیرممکن تصور می‌شد اما روزهای سخت و سیاه خیلی زود فرا رسید.

آب در مناطق شمالی و مرکزی شهر در بیشتر ساعات قطع است و مردم ظرف به‌دست دنبال تانکرهای آب آشامیدنی هستند. مردم به دردسر افتاده‌اند و زندگی‌شان فلج شده و می‌خواهند مشکلاتشان حل شود. این روزها فقط زاینده رود خشک تشنه نیست و مردم اصفهان هم برای رسیدن آب شرب ساعت‌ها چشم انتظار هستند.

4300 لیتر کمبود آب در اصفهان

معاون بهره‌برداری شرکت آبفای استان اصفهان با اشاره به موضوع آب زاینده‌رود، اظهار داشت: موضوع جاری‌بودن آب در رودخانه زاینده‌رود دائمی بوده و اکنون یک دهه است که فصلی شده و آبرفت دشتی که مستقیم از این رودخانه تغذیه می‌شده و تراز آب‌های زیرزمینی 40 متر پایین رفته قطعا با بازگشایی 10 روزه و یک ماهه جبران نخواهد شد.

ناصر اکبری افزود: باید رودخانه زاینده‌رود به‌صورت دائم جاری باشد تا ظرفیت چاه‌های فلمن که ظرفیتی حدود 3200 لیتر در ثانیه و  تنها منبع چند دهه آب اصفهان بوده از دست رفته بتواند بازگردد.

پایین بودن افت فشار آب در بروجرد؛ مردم از قطعی مکرر برق کلافه شدندپاسخ شرکت آبفای اصفهان به افت فشار آب در روزهای اخیر؛ برداشت‌های غیر قانونی در بالادست‌سپاه ‌آبرسانی به 307 روستای استان کرمان را آغاز کرد

معاون بهره‌برداری شرکت آبفای استان اصفهان با بیان اینکه جاری‌بودن فصلی زاینده‌رود تاثیری ندارد، گفت: با شرایطی 3200 لیتر در مجموعه در دمای بالای 42 درجه حدود 4300 لیتر کمبود آب داریم شرایط تا پایان فصل گرما کماکان وجود دارد.

وی ادامه داد: باید مردم در این شرایط صبوری کنند و با صرفه‌جویی بتوانیم از مسیر سخت گرمایی و بی آبی عبور کنیم تا سامانه دوم آب‌رسانی آن طور که پیگیر هستند به موقع تحویل شرکت آب و فاضلاب بدهد.

انتهای پیام/166/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: زاینده رود شرکت آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۰۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات نفت خام با خط لوله نداریم

به گزارش قدس آنلاین، ارسلان رحیمی مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: سرقت از خطوط لوله همواره وجود داشته و به دنبال کاهش آن هستیم البته این سرقت‌ها صدماتی را وارد می‌کنند.

رحیمی ادامه داد: خوشبختانه اقدامات و فعالیت‌های تجهیزاتی در دستور کار است و اقداماتی که انجام شده نشان دهنده عملکرد موفق ما است به طوری که در سال ۱۴۰۱ نزدیک به ۴۷ مورد انشعاب غیر مجاز داشتیم که ۳۵ مورد به برداشت رسیده بود در حالی که در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ از ۴۷ مورد انشعاب غیر مجاز به ۴۱ مورد رسیده است که ۲۵ مورد انشعاباتی بوده که به برداشت نرسیده است.

وی در پاسخ به سوال مهر مبنی بر اینکه آیا ترانزیتی با کشورهای همسایه وجود دارد، گفت: برای همسایگان خط لوله‌ای برای انتقال نفت خام و فرآورده‌های نفتی وجود ندارد و زمانی که انتقال فرآورده‌های نفتی صورت می‌گرفت به وسیله نفت کش بوده است.

این مقام مسئول در پاسخ به سوال دیگر مهر مبنی بر اینکه چه میزان صرفه جویی از طریق انتقال نفت خام و فرآورده‌های نفتی به خطوط لوله صورت می‌گیرد، خاطر نشان کرد: میزان هزینه صرفه جویی یک‌میلیارد دلار است که تقریباً ۹.۵ برابر است، زیرا عددی که انتقال می‌دهیم بسیار ناچیز و ۷۰ تومان است که این انتقال با نفت کش ۹ تا ۱۰ برابر می‌شود.

به گفته این مقام مسؤول از مجموع این انتقالات ۷۱ میلیارد لیتر مربوط به نفت خام و ۶۶ میلیارد لیتر مربوط به انتقال انواع فرآورده نفتی است.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ادامه داد: آمار گویای این است که باتوجه به اینکه در سال ۱۴۰۱، ۱۳۲ میلیارد لیتر مواد نفتی انتقال داده شده و در سال گذشته، ۱۳۷ میلیارد لیتر که نشان دهنده رشد ۳.۷ درصدی در فرآیند انتقال است که این امر نشان دهنده تعمیرات به موقع و بهتر انجام شدن عملیات است.

رحیمی خاطر نشان کرد: میزان انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده با خطوط لوله معادل تردد ۵.۵ میلیون نفتکش ۲۵ هزار لیتری است، در صورت تردد این تعداد نفتکش، سالانه ۲.۵ میلیارد لیتر گازوئیل صرف سوخت این تفتکش‌ها می‌شود در صورتیکه مصرف خط لوله ۸۰۰ میلیون لیتر سوخت است که سالانه ۱.۷ میلیارد لیتر به ارزش یک میلیارد دلار صرفه جویی در مصرف سوخت می‌شود..

وی ادامه داد: خط لوله گوره به جاسک، خط لوله‌ای است که هدف اولیه آن صادرات است که ذز اساس نامه صادرات در فیلد کاری ما نیست به همین دلیل همکاران ما اکنون به عنوان پایشگر حضور دارند و قرار بر آن است که شرکت ملی نفت این پروژه را به پایان برساند که علاوه بر صادرات یک خط انشعابی به پالایشگاه بندر عباس دارد.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت اضافه کرد: خط دوم ۲۶ اینچ بندرعباس به رفسنجان تا سه ماه آینده تکمیل می‌شود و با یک خطی که در این مسیر داریم، تجمع فرآورده را در بندرعباس داریم که با بهره‌برداری از خط دوم، این مشکل برطرف خواهد شد.

وی ادامه داد: یکی از اهداف ما مبارزه با قاچاق سوخت است و میزان انتقال سوخت به نیروگاه‌ها بیش از ۳ میلیارد و ۸۵۰ میلیون لیتر به ۱۹ نیروگاه بوده است که با برنامه ریزی های انجام شده به سایر نیروگاه‌ها مانند نیروگاه علی آباد متصل می‌شویم.

رحیمی خاطر نشان کرد: خط لوله تابش و خط لوله پارس هنوز وارد فاز اجرایی نشده‌اند، بلکه در مرحله طراحی هستند و به دلیل بزرگ بودن این پروژه‌ها، اینطور نیست که تا دو سال آینده انتظار بهره برداری از آنها را داشته باشیم.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت اضافه کرد: میانگین طول عمر خطوط انتقال نفت و فرآورده در جهان را ۲۵ تا ۳۰ سال است که متوسط عمر خطوط انتقال نفت خام ایران ۳۳ سال و میانگین عمر خطوط لوله انتقال فرآورده‌های نفتی کشور ۳۷ سال است اما با رسیدگی به‌موقع و بهره برداری درست، خطوط را در مدار بهره‌برداری داریم و اگر خطی با فرسودگی مواجه شود، طرح احداث خطوط لوله جایگزین تعریف و اجرایی می‌شود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • روانسازی ترافیک به عنوان یکی از ضروریات کلانشهر کرمانشاه
  • طرح ارتقاء فرآورده های نفتی پالایشگاه اصفهان تا پایان تابستان به پیشرفت 30 درصد مي رسد
  • برنامه قطعی تاپیکو، بازگشت مجدد نفت ایرانول به جایگاه صدر در روان‌کاران است/ تولید و صادرات محصولات دانش بنیان باید در اولویت باشد
  • کامیون تانکر حامل ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در توقیف پلیس
  • صادرات نفت خام با خط لوله نداریم
  • دعوت خانواده شهدا از مردم برای شرکت دراجتماع مردمی درگلستان شهدا
  • آغاز گل چینی از گلستان‌های گل محمدی کاشان
  • قطعی آب در شهرک خاوران تبریز
  • کشف ۱۸ هزار لیتر سوخت قاچاق در سمنان
  • نصب بیش از ۷۰ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۱۰ اصفهان