Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@05:20:33 GMT

ماسک نزدن ممنوع

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۴۱۲۸۳

ماسک نزدن ممنوع

در ادامه یادداشت پنجم مرداد ۱۴۰۰ روزنامه ایران به قلم زهرا نژادبهرام عضو شورای شهر تهران می خوانیم: رعایت پروتکل‌ها از سوی شهروندان فارغ ازاینکه واکسن زده‌اند یا هنوز در نوبت واکسیناسیون قرار نگرفته‌اند، یک الزام جدی است. حتی در کشورهایی که بیش از ۶۰ درصد جمعیت‌شان دو دوز واکسن را دریافت کرده‌اند هم این الزام وجود دارد و این‌طور نیست که کسی بدون ماسک تردد کند، چراکه اکنون مشخص شده است تزریق واکسن به معنای عدم ابتلا حتی برای بار دوم نیست و تنها ممکن است شدت تأثیر ویروس را کاهش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین تا زمانی که واکسیناسیون برای عموم مردم و به تعبیری بالای ۷۰ درصد جمعیت صورت نگرفته است باید همه پروتکل‌های بهداشتی اعم از استفاده از ماسک و رعایت فاصله فیزیکی بین افراد همان‌طور که سازمان بهداشت جهانی هم بر آن تأکید دارد انجام شود، چراکه کرونا همچنان سویه‌های جدیدی منتشر می‌کند و بتازگی نیز اعلام شده که در انگلستان یک سویه مقاوم دیگر ظاهر شده است. اما شهرداری‌ها و به طور کلی مدیریت شهری صرف نظر از اقدامات تبلیغاتی و آگاهی بخشی که ممکن است از سوی رسانه‌های دیگر درحال انتشار یا پخش باشد می‌تواند در اقناع‌سازی شهروندان در استفاده از ماسک و همین‌طور رعایت پروتکل‌های بهداشتی که متأسفانه این روزها به پایین‌ترین سطح خود و حدوداً ۴۳ درصد رسیده است نقش بسزایی داشته باشد. مهم‌ترین ابزار این اطلاع‌رسانی آگاهانه، بیلبوردها و برندهای تبلیغاتی در سطح شهر و نصب علائم هشداردهنده همچون «سیگار ممنوع» در مراکز عمومی و فضاهای پرتردد است.


نصب علامت «ماسک نزدن ممنوع» می‌تواند در ایستگاه‌های مترو و اتوبوس و بویژه در نقاطی که تردد و تجمع زیاد است و یا حتی در سینماها و مراکز خرید با هماهنگی ستاد ملی مقابله با کرونا و اتاق اصناف انجام شود، چراکه اکنون ثابت شده است که این ویروس کماکان با ماست و طبق مطالعاتی که اخیراً صورت گرفته است هم پایان اپیدمی را درصورتی که ویروس نوظهور دیگری ظاهر نشود، سال ۲۰۲۲ اعلام کرده‌اند. باتوجه به شرایط اقتصادی و همینطورمدت زمان همزیستی طولانی مدت با ویروس کرونا ما نمی‌توانیم از تعطیلی‌های چند روزه به‌عنوان یک راه حل استفاده کنیم. شاید اگر مقطعی بود این راه حل جواب می‌داد اما اکنون ثابت شده است که تعطیلی به‌ دلایل مختلف نمی‌تواند راهگشا باشد.


بنابراین استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی به شرط اقناع افکارعمومی و ابلاغ برخی دستورالعمل‌های بازدارنده و البته مشوق‌های اقتصادی و اجتماعی در دسترس‌ترین راه حل خواهد بود. براین اساس می‌توان با تشکیل کارگروه‌های نظارتی علاوه بر نظارت بر اجرای دستورالعمل‌ها و پروتکل ها، شهروندان را در این زمینه به مشارکت دعوت کرد تا ازطریق تلفن یا سایت مراکز عمومی و اصنافی را که پایبند به اجرای پروتکل‌ها هستند معرفی کرده و برای آنها نیز مشوق‌هایی مثل معافیت‌های مالیاتی در نظر گرفت. ما باید شهروندان را مجاب کنیم که دراین فرایند با مدیریت شهری همراهی کنند و بدانند که هنوز دوران اپیدمی به پایان نرسیده است.ازطرفی زندگی اجتماعی درجریان است و نمی‌توان آن را متوقف کرد؛ بنابراین باید به سراغ روش‌های جایگزین برویم. البته دراین مدت تلاش‌هایی از سوی مدیریت شهری انجام گرفته است و ما نیز در جلسات مختلف شورای شهرتهران چندین مصوبه کاربردی برای افراد و کسب و کارهایی که دردوران کرونا درمعرض آسیب و ضرر و زیان قرارداشتند تصویب کردیم، اما درحوزه آگاهی بخشی و تبلیغات هم می‌توان به کمک شهروندان و نجات کسب و کارها رفت.


 مدیریت شهری دراین مدت تعامل خوبی با ستاد کرونا داشته و دارد اما کافی نیست و نیازمند برنامه‌ریزی بلندمدت است، چراکه در حوزه اقتصاد و تبلیغات شهری باید برنامه‌ریزی کامل و مشترک ازسوی سه بخش ستاد ملی مقابله با کرونا، اتاق اصناف و مدیریت شهری صورت بگیرد. اگرچه می‌توان با ساماندهی فضاهای عمومی مثل نصب تهویه‌های بزرگ و کاهش ظرفیت ورودی در سینماها وضعیت شهر را برای ادامه زندگی اجتماعی آماده کرد.

منبع: روزنامه ایران برچسب‌ها ویروس کرونا ماسک پروتکلهای بهداشتی قرنطینه واکسن کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا ماسک پروتکلهای بهداشتی ویروس کرونا ماسک پروتکلهای بهداشتی قرنطینه واکسن کرونا مدیریت شهری پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۱۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود

شهردار مشهد مقدس از راه‌اندازی سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان رضوی و به نقل از روابط عمومی شهرداری مشهد، محمدرضا قلندرشریف در مراسم امضای تفاهم‌نامه تشکیل دفتر همکاری مشترک دانشگاه فردوسی و شهرداری مشهد اظهار کرد: یک لحظه غفلت در شهر باعث نارضایتی و بحران می‌شود، مثلاً نشست یک خیابان در مشهد به سرعت رسانه‌ای می‌شود و همه پیگیر آن می‌شوند.

وی افزود: دانشگاه‌ها درگیر موضوعات شهری هستند و بهترین مکان برای اینکه علم به عمل برسد، مدیریت شهری است چرا که ویترین خدمات دولت است؛ امروز شهرداری مشهد بیش از ۴۰۰ خدمت به مردم ارائه می‌کند و این گستردگی کار مقداری مدیریت شهری را به سمت تصمیم لحظه‌ای می‌برد و اگر از قبل برای بحران فکر شده باشد، تصمیم هم لحظه‌ای و هم علمی خواهد بود.

قلندرشریف اضافه کرد: دانشگاه در این زمینه می‌توانند کمک کند و در کنار آن خلاقیت نیز از اهمیت زیادی برخوردار است، در این دوره مدیریت شهری دفتر خلاقیت در شهرداری تشکیل شد که کارهای خوبی نیز انجام شده است.

شهردار مشهد مقدس افزود: ارتباط مناسب بین خلاقیت با بدنه شهرداری، ظرفیت خوبی برای همکاری دانشگاه و شهرداری به وجود آورده و این همکاری تصمیم‌گیری برای مدیریت شهری را در موقعیت‌های مختلف آسان می‌کند.

وی با بیان اینکه تا امروز پژوهش‌های زیادی برای شهرداری انجام شده که عملیاتی نبوده است، گفت: اگر پایان‌نامه‌ها هدف‌دار باشند و در قالب موضوعات شناسایی شده تنظیم شوند، کار ما در شهرداری راحت‌تر خواهد شد.

قلندر شریف تصریح کرد: سامانه شمس برای شناسایی موضوعات شهرداری در حال راه‌اندازی است و همه مسائل شناسایی شده در آن ثبت می‌شود و ما هم از ایده‌ها برای حل آن‌ها استقبال می‌کنیم.

شهردار مشهد خاطرنشان کرد: امروز مشهد به‌عنوان دبیرخانه خلاقیت کلانشهرها تعیین شده و در حوزه هوشمندسازی و خلاقیت پیشرو است و در ارزیابی صورت گرفته رتبه اول کشور و سوم غرب آسیا در هوشمندسازی را داریم.

وی با تاکید بر اینکه به دنبال این هستیم تا همه فرآیندهای خدمات شهری آنلاین شود، یادآور شد: در حال حاضر جمع‌آوری پسماند خشک، مجوزهای حمل خاک، آتش‌نشانی و … هوشمند شده است و در آینده نزدیک هم پیش‌نویس پروانه ساختمانی در لحظه صادر خواهد شد.

قلندر شریف تاکید کرد: اگر در این حوزه‌ها سریع پیش نرویم عقب می‌مانیم و این مستلزم این است که ارتباط میان شهرداری و دانشگاه شکل بگیرد و پایان‌نامه‌ها کاربردی باشد، اگر علم با تجربیات عملیاتی شهرداری ترکیب شود در آموزش دانشگاه هم تأثیرگذار است و آن را تقویت می‌کند.

وی گفت: ٢٠ کار ویژه در مدیریت شهری استخراج شده و روی آن کار می‌شود، همکاری میان دانشگاه فردوسی و شهرداری مشهد را می‌توان از اینجا شروع کرد، با برقراری این همکاری دانشجویان می‌توانند تأثیرگذاری کارشان را ببینند و از طرف دیگر در شهرداری، هم هزینه‌ها کاهش پیدا می‌کند و هم کیفیت کار بالا می‌رود.

کد خبر 747677

دیگر خبرها

  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • حبس هشت ساعته سایپا در اتوبوس بین شهری!
  • ساخت و ساز غیرمجاز خط قرمز مدیریت شهری مشکین‌دشت
  • تصویب بودجه ۲۱ میلیارد تومانی برای شهرداری پیربازار
  • برند شهر اصفهان باید حفظ شود/ آماده تعامل با رسانه‌ها هستیم
  • سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • حل مسئله پسماند شهرستان دیر نیازمند عزم همگانی است
  • بازرگان: بمب اتم برای نزدن است/ کریمی: قدرت الزاماً تابعی از سلاح نیست +فیلم