Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، بوز، (Bose) یک شرکت صوتی آمریکایی است که در دنیای فناوری و در زمینه تولید تجهیزات صوتی نظیر سیستم‌های صوتی خودرو ها، انواع اسپیکر و هدفون فعالیت می‌کند. دفتر مرکزی این کمپانی در شهر فرامینگهام، ماساچوست، آمریکا قرار دارد. شرکت بوز تاکنون با شرکت‌های مطرح خودروسازی دنیا مثل شورولت، پورشه، مرسدس بنز و هوندا در زمینه طراحی سیستم‌های صوتی همکاری داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نقل از techradar، هدفون ۴۵ QuietComfort QC برای حذف نویز قابلیت‌های ویژه‌ای دارد و کابران را در این امر یاری می‌دهد. این شرکت صوتی که توسط نشریه خبری فناوری آلمان WinFuture رصد شده است، پرونده FCC را برای QuietComfort ۴۵ منتشر کرده است که شامل برخی از تصاویری است که قابلیت‌های این هدفون را نشان می‌دهد.

در حالی که هدفون‌های Bose QuietComfort ۴۵ جانشین QC ۳۵ II شده اند، بیشتر از اینکه یک نسخه جدید باشند مدل اصلاح شده و با تغییرات بسیار کمی نسبت به نسخه اصلی هستند، بنابراین ما امیدواریم که ۴۵ QC جدید ویژگی‌های بیشتری را نشان دهد. البته اطلاعات کمی در پرونده FCC و تصاویر همراه آن مشخص شده است، اما حداقل می‌توان دریافت که سرانجام درگاه USB-C را برای جایگزینی پورت micro-USB تاریخ دار QC ۳۵ II دریافت خواهیم کرد.

ویژگی های هدفون ۴۵ QuietComfort QC

در نگاه اول به عکس‌های منتشر شده از هدفون جدید این طور به نظر می‌رسد که تقریباً مشابه نمونه‌های قبلی خود باشد، بنابراین فقط می‌توانیم فرض کنیم که سخت افزار و نرم افزار داخلی همان جایی است که پیشرفت و تغییرات در آن اتفاق افتاده است. هدفون اصلی QC ۳۵ از اولین محصولاتی بودند که با توجه به استانداردی که امروزه داریم، نویز را کاهش می‌دهند و بازار جدیدی را برای مسافران و کارمندان اداری ارائه می‌دهند، بنابراین انتظار داریم مارک بوز یکبار دیگر این ویژگی را هدف قرار دهد.

با توجه به موفقیت ANC در هر دو هدفون QuietComfort و هدفون‌های بی صدا Noise Canceling ۷۰۰، امیدواریم که Bose بتواند فناوری حذف نویز خود را بیش از پیش اصلاح کند و به Sony WH-۱۰۰۰XM۴ کمک کند. طبق گمانه زنی ها، شرکت Bose نمی‌خواهد هدفون ۷۰۰ (۳۹۹ دلار / ۳۴۹ پوند / ۵۹۹ دلار آمریکا) را که اخیراً به بازار عرضه شده است، بخرد، بنابراین انتظار میرود که QC ۴۵ با قیمت بیشتری در مقایسه با QC۳۵ II در هنگام راه اندازی، عرضه شود (۳۵۰ دلار / ۳۳۰ پوند / ۴۹۹ دلار استرالیا).

بیشتر بخوانید

قابلیت زیرنویس خودکار توئیت های صوتی به توئیتر می آید

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هدفون هوشمند سیستم صوتی دنیای فناوری محصولات دیجیتال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۲۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز

محصول دانش‌بنیان "دستگاه پرس گرم شینه‌های ژنراتور نیروگاهی" با یک دهم قیمت تمام شده محصول خارجی در جریان حضور وزیر نیرو در شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران راه‌اندازی شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، وزیر نیرو برای اطلاع از آخرین وضعیت تعمیرات و آماده‌سازی نیروگاه‌های حرارتی کشور به منظور تولید برق پایدار و مطمئن طی پیک تابستان امسال از شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران بازدید کرد.

مسعود مرادی، مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران در جریان بازدید وزیر نیرو از این مجموعه با تاکید بر اینکه متخصصان شرکت بی‌وقفه در حال آماده‌سازی واحدهای نیروگاهی کشور برای تولید برق پایدار در پیک تابستان امسال هستند، ادامه داد: به منظور ارتقای آمادگی واحدهای نیروگاهی کشور برای گذر موفق از روزهای اوج مصرف امسال تعداد 180 پروژه تعمیراتی به ظرفیت 12 هزار و 800 مگاوات توسط این شرکت در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران یادآور شد: در طی یکسال گذشته 16 هزار قطعه مورد نیاز نیروگاه‌ها در این مجموعه ساخته شده است که انجام این اقدامات موجب جلوگیری از خروج 80 میلیون یورو ارز از کشور شده است.

وی با اشاره به اینکه در چند سال اخیر مجموعه تعمیرات نیروگاهی ایران حرکت فزاینده‌ای در رفع کامل وابستگی و خودکفایی ساخت قطعات و بازسازی تجهیزات نیروگاهی برداشته است، اظهار کرد: دانش ساخت داخل صنعت نیروگاهی در کشور به عالی‌ترین حد ممکن خود رسیده و ایران به جمع پنج کشور دارنده فناوری ساخت قطعات نیروگاهی پیوسته است.

مرادی با تاکید بر اینکه هیچگونه وابستگی به خارج از کشور برای تعمیرات و آماده‌سازی نیروگاه‌های حرارتی نداریم، افزود: در حال حاضر متخصصان داخلی علاوه بر رفع نیازهای کشورمان، در حال صدور خدمات فنی و مهندسی در این بخش و تعمیرات واحدهای نیروگاهی کشورهای منطقه هستند.

وی افزود: شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران به عنوان یکی از ذخایر ارزشمند صنعت برق کشور با هدف پشتیبانی از تولید برق پایدار و خط مشی انجام تعمیرات تخصصی و فوق‌تخصصی در زمینه صنعت برق، نفت، گاز و پتروشیمی و دیگر صنایع مولد در زمینی به وسعت 50 هزار مترمربع در استان البرز واقع شده است.

در حاشیه بازدید وزیر نیرو، محصول دانش‌بنیان "دستگاه پرس گرم شینه‌های ژنراتور نیروگاهی" با یک دهم قیمت تمام شده محصول خارجی در شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران راه‌اندازی شد.

دستگاه پرس گرم شینه‌های سیم‌پیچی استاتور ژنراتور نیروگاه‌های حرارتی و برقابی با همت و توانمندی مهندسان داخل کشور در کمتر از چهار ماه ساخته و بومی‌سازی شده است که ساخت این دستگاه مانع از خروج 900 هزار یورو از کشور شده است.

این دستگاه قابلیت کار به صورت 24 ساعته را دارد و قادر است روزانه حدود چهار عدد شینه ژنراتور یک واحد حرارتی 320 مگاواتی و یا هشت عدد شینه یک ژنراتور واحد 250 مگاواتی برقابی را با دقت دهم میلی‌متر پرس و آماده نصب در ژنراتور کند.

این محصول جزو اولین دستگاه‌های پرس گرم شینه‌های ژنراتور نیروگاهی است که به صورت تمام اتوماتیک در داخل کشور ساخته شده است و می‌تواند دما و فشار را به صورت همزمان کنترل کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • آمادگی هند برای تولید کتاب‌های صوتی با هوش مصنوعی
  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز
  • حرف‌های سیدجواد هاشمی درباره رپ کردنش
  • ادامه آبیاری نخلستان‌های آبپخش تا برداشت محصول
  • رئیس‌جمهور آمریکا لایحه فروش یا ممنوعیت «تیک‌تاک» را امضا کرد
  • تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان در شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف
  • افزایش ۱۱.۷ درصد فروش پاکشوما در فروردین ۱۴۰۳
  • مسیریابی بهتر نابینایان با عینک هوشمند ایرانی ممکن شد
  • دانش ایرانی در خدمت امنیت حفاری