Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری صداوسیما، محمد خدادادی با اعلام این خبرگفت:سودجویانی که از دستگاه رمزارز غیرمجاز جمع آوری شده توسط وزارت نیرو استفاده می‌کردند روزانه مبلغ ۲۰ میلیارد تومان از منابع کشور را به غارت می‌برده اند تا بدون ایجاد هیچ گونه شغل و ارزش افزوده‌ای برای کشور و صرفا با سوءاستفاده از یارانه حامل‌های انرژی به ثروت اندوزی بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مجری تامین برق مراکز استخراج رمز ارز افزود: براساس قانون استفاده از هرگونه انشعاب برق با تعرفه یارانه‌ای شامل انشعاب برق خانگی، تجاری، صنعتی، کشاورزی و ... برای استخراج رمزارز‌ها در کشور غیرمجاز است.

وی گفت:بهلولی انجام این عمل خلاف قانون در واقع کسب کردن سود نه از طریق یک فعالیت اقتصادیِ اشتغال زا و مولد بلکه با سوءاستفاده از یارانه حامل‌های انرژی متعلق به آحاد ملت ایران، است.

خدادادی افزود: سودجویی غیرقانونی از محل یارانه‌ها نیز باعث تحمیل هزینه‌های هنگفتی به اقتصاد کشور شده است که از جمله آن‌ها می‌توان به دامن زدن به رکود صنایع و تعطیلی کارخانه‌ها و همچنین افزایش بیکاری و تورم اشاره کرد.

وی در این خصوص با بیان این که مجموعه صنعت برق تاکنون با همکاری نیروی انتظامی و همراهی قضات، موفق به کشف و جمع آوری تعداد قابل توجهی دستگاه استخراج رمزارز با ظرفیتی نزدیک به ۶۰۰ مگاوات شده است، خاطرنشان کرد: در صورتی که این تعداد دستگاه کشف و جمع آوری نشده بود، مالکان آن‌ها با رفتار سودجویانه هم اکنون نیز مشغول به سوءاستفاده از برق یارانه‌ای برای کسب ثروت غیرقانونی بودند.

مجری تامین برق مراکز استخراج رمزارز ادامه داد: با توجه به این که برای تولید برق در نیروگاه‌های حرارتی کشور گاز طبیعی با قیمت یارانه‌ای به مصرف می‌رسد، میزان یارانه‌ای که این افراد، برخلاف قانون از آن بهره می‌بردند به حدود ۲۰ میلیارد تومان در روز بالغ می‌شد.

خدادادی اظهارداشت: در حقیقت سودجویانی که از دستگاه‌های استخراج رمزارز غیرمجاز جمع آوری شده توسط وزارت نیرو استفاده می‌کردند روزانه مبلغ ۲۰ میلیارد تومان از منابع کشورمان (که متعلق به آحاد مردم است) را به غارت می‌بردند و بدون ایجاد هیچ گونه شغل و ارزش افزوده‌ای برای کشور و صرفا با سوءاستفاده از یارانه حامل‌های انرژی به ثروت اندوزی می‌پرداختند.

مجری تامین برق مراکز استخراج رمز ارز‌ها یاداور شد: مطابق قانون، کلیه این افراد متخلف که دستگاه‌های آن‌ها کشف و ضبط شده است، مکلفند نسبت به بازپرداخت یارانه‌های مورد اشاره اقدام نمایند و علاوه بر این، با معرفی به مراجع قضایی توسط وزارت نیرو؛ جرایم سنگین دیگری نیز شامل آن‌ها خواهد شد.

خدادادی در عین حال در خصوص نحوه معرفی و پاداشی که به گزارش دهندگان اختصاص می‌یابد نیز گفت: سه راهکار برای ارائه اطلاعات این مراکز وجود دارد که شامل درج اطلاعات مراکز مورد اشاره در سامانه اینترنتی شرکت توانیر به آدرس www.tavanir.org.ir/samaat، اعلام از طریق سامانه تلفنی ۱۲۱ و یا مراجعه حضوری به واحد حراست شرکت برق محل زندگی خود است.

وی تصریح کرد: اطلاعات و مشخصات هویتی گزارش دهندگان به صورت کاملا محرمانه نزد وزارت نیرو حفظ می‌شود و به گزارش‌هایی که منجر به کشف مراکز غیرمجاز استخراج رمزارز شود، تا سقف ۲۰ میلیون تومان پاداش نقدی تعلق می‌گیرد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: رمز ارز توانیر خسارت استخراج رمزارز وزارت نیرو یارانه ای جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۲۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلمب ٤ مرکز غیرمجاز تفکیک و جمع‌آوری پسماند خشک در تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، علی‌اصغر طاهری، معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۲ تهران گفت: همزمان با اجرای طرح سراسری ساماندهی آسیب‌های اجتماعی، با همکاری نواحی۹گانه نسبت به شناسایی و پلمپ واحد غیر مجاز تفکیک و جمع آوری پسماند اقدام شد.

وی افزود: ۴ مرکز پس از ابلاغ رأی و صدور اخطاریه‌های لازم به متصدیان مربوطه، پلمب و از ادامه فعالیتشان جلوگیری شد.

طاهری گفت: فعالیت مراکز غیرمجاز جمع‌آوری، تفکیک، جداسازی و دپوی انواع پسماندهای خشک علاوه بر اینکه باعث آشفتگی و به ریختگی چهره و سیمای شهر، موجب بروز معضلات بهداشتی و مشکلات زیست‌محیطی می‌شود، از این‌رو عوامل اجرایی این معاونت و نواحی ۹ گانه با گشت‌زنی و رصد میدانی در محلات، اینگونه مراکز غیرمجاز را شناسایی، ضمن اخطار و تذکر جدی نسبت به تعطیلی و پلمب واحدهای مذکور اقدام می‌شود.

معاون شهردار منطقه ۲ در پایان تاکید کرد: که اجرای طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی تا پاکسازی کامل و جمع آوری فعالیت اینگونه صنوف در سطح محدوده با قوت ادامه خواهد داشت.

کد خبر 6087554

دیگر خبرها

  • مهرو موم محل غیرمجاز مامایی در اردبیل
  • شناسایی بیش از ۴ هزار انشعاب غیر مجاز آب در همدان
  • شناسایی بیش از چهار هزار انشعاب غیر مجاز آب در همدان
  • پلمب ٤ مرکز غیرمجاز تفکیک و جمع‌آوری پسماند خشک
  • پلمب ٤ مرکز غیرمجاز تفکیک و جمع‌آوری پسماند خشک در تهران
  • نقش‌آفرینی مراکز نوآوری در حفظ قانون جهش دانش‌بنیان
  • مرگ کشاورزی با قطع روزانه برق چاه‌ها در اوج نیاز کشاورزان
  • پخت روزانه ۹ میلیون قرص نان در آذربایجان غربی
  • فعالیت ۴۷۶۱ نانوایی در آذربایجان غربی
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز خدمات زیبایی در سمنان