Web Analytics Made Easy - Statcounter

آخرین و جدیدترین آمار کرونایی استان گلستان تا 5 مردادماه اعلام شد .

به گزارش برنا؛ عبدالرضا فاضل بعدازظهر سه‌شنبه در جلسه مقابله و پیشگیری از کرونا استان اظهار کرد: روز شنبه میانگین بستری روزانه بیماران کرونایی در استان ۲۳۰ بود که هم اکنون به ۲۸۰ بیمار رسیده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان توضیح داد: شاخص بستری به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت حدود ۱۰ نفر شده که رقم خوبی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فاضل ادامه داد: تخت‌های استان در بسیاری از شهرستان‌ها از بیماران کرونایی تکمیل شده و باید بپذیریم بیماران خاص تصادفی و غیره هم نیاز به خدمت دارند و اگر شرایط به همین منوال پیش برود این بیماران هم دچار آسیب خواهند شد.

وی گفت: از مردم تقاضا می‌کنیم پروتکل‌ها را رعایت کرده و اگر خود مردم و اصناف نخواهند پروتکل‌ها را رعایت کنند شرایط بدتر خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان با بیان اینکه پیش بینی می‌شود این سیر افزایشی تا هفته بعد هم ادامه یابد، اضافه کرد: همه خانواده‌ها هم اکنون با بیماری به شکل شدید یا خفیف درگیر هستند و می‌توان با رعایت پروتکل‌ها جلوی سرعت رشد آن را گرفت.

فاضل گفت: اگر این شرایط قرمز و فوق قرمز ادامه یابد صدمات بسیاری به کار درمان وارد می‌شود و هم اکنون ۱۵۴ نفر از کادر درمانف مرخصی استعلاجی گرفته و اگر شیوع به سمتی برود که کادر درمان هم درگیر شوند آن وقت ارائه خدمات قطعاً مختل خواهد شد.

وی ادامه داد: در یک سال اخیر زیرساخت‌های خوبی در استان ایجاد شده اما نگرانی وجود دارد که اگر تعداد بیماران بیشتر شود کمبود اکسیژن داشته باشیم ولی تلاش کردیم از شهرهای اصفهان، شاهرود و نیشابور اکسیژن وارد کنید تا کمبودهای احتمالی برطرف شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان عنوان کرد: در زمینه سرم هم کمبودهایی داشتیم که هم اکنون جبران شده اما در بخش خصوصی هنوز مشکلاتی وجود دارد.

وی بیان کرد: هم اکنون حدود دو هزار نفر در استان خدمات درمانی دریافت می‌کنند که قطعاً باعث کمبود اقلام دارویی خواهد شد.

فاضل افزود: هزار و ۳۰۹ نفر در بیمارستان‌ها بستری بوده و ۹۳۵ نفر هم به دلیل نداشتن تخت به صورت سرپایی مداوا می‌شوند.

وی گفت: از این تعداد ۱۵۴ نفر در آی‌سی‌یو تحت مراقبت بوده و ۴۸ نفر هم به دستگاه ونتیلاتور متصل هستند و ۱۲ فوتی هم روز گذشته به ثبت رسیده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان بیان کرد: ممکن است با افزایش بیماران آی سی یو فوتی‌ها هم تا آخر هفته افزایش یابد.

طبق گفته وی همه شهرها به جز گمیشان قرمز بوده و البته چند شهر مانند مینودشت، گرگان، گنبدکاووس، بندرگز و کلاله شرایط فوق قرمز و نزدیک به سیاه دارند.

فاضل از محدودیت فعالیت اصناف گروه شغلی دو، سه و چهار و فروشگاه‌های زنجیره‌ای، تالارها و رستوران‌ها و مراکز آموزشی خبر داد و گفت: تردد خودروهای غیر بومی هم ممنوع است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی شاخص علوم پزشکی رشد درمان بخش خصوصی کرونا کرونا در گلستان رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان هم اکنون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۳۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آنها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

داوود خوش‌شکن افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا (ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن افزود: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشور‌های افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور گفت: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در کشور را دارد. پس از مشهد شهر‌های قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

 

 

دیگر خبرها

  • شک و تردید سالم است، اما در پزشکی می‌تواند خطرناک باشد!
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • نقش کلیدی لوازم پزشکی در بهبود سلامت بیماران
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • اعطای تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به بیماران خاص و صعب العلاج
  • ارائه جدیدترین دستاورد‌های هوش مصنوعی در تصویربرداری پزشکی
  • ارائه جدیدترین دستاوردهای هوش مصنوعی در تصویربرداری پزشکی
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان