Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران  عزیز نژاد مدیر گروه بازرگانی مرکز پژوهش‌های مجلس درباره اصلاحات امروز مجلس، گفت: یکی از ارکان مبارزه با قاچاق کالا و ارز، نهاد‌های عمومی و دولتی هستند که وظیفه مجلس شورای اسلامی است که بتواند در راستای کمک به دولت به خصوص ستاد مقابله با کالا و قاچاق ارز، قانونی را تصویب بکند، تا تصمیمات به درستی گرفته شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: اصلاحات اخیر مجلس، چند قانون خاص را که در سال ۱۳۹۵ مغفول مانده بود، تقویت می‌کند. مثل قانون ضمانت اجرای سامانه تجارت  که برخی نهاد‌ها همکاری لازم را برای مبارزه با قاچاق کالا و ارز نمی‌کردند و خودشان را مشمول قانون خاص می‌دانستند. می‌توان در رابطه با گمرک به این موضوع اشاره کرد که این نهاد قانون‌های خودش را براساس قانون‌های بین المللی می‌دانست و چون قانون خودش را داشت ادعا می‌کرد که از پنجره واحد استفاده می‌کند.

او ادامه داد: هنوز هم با این اصلاحات این مشکل گمرک حل نشده، با وجود اینکه چندین بار گفته‌اند حل شده است. در بند‌هایی از این قانون در مجلس آمده نهاد‌هایی که همکاری نکنند، مشمول ترک فعل می‌شوند و متناسب با قانون، این کار آنان پیگیری خواهد شد. گمرک نیز مخالف این اصلاحات بود، اما خوشبختانه این تبصره دوباره به بند قانون اضافه شد.

عزیزی نژاد درباره بقیه طرح‌هایی که در این اصلاحات گفته شده بود، توضیح داد: همچنین به بحث رمز ارز‌ها اشاره شد که این اصلاحات صرفا فیزیک رمز ارز‌ها را در برمی‌گیرد. بحث دیگر بحث شفافیت عملکرد دستگاه‌های مصوب بود که پیگیری شد.

او در پاسخ به این سوال که آیا این اصلاحات می‌تواند جلوی قاچاق را بگیرد؟ گفت: ما در بحث کنترل، سعی می‌کنیم که مشکلات را رفع کنیم یا مثلا با بحث رجیستری گوشی و تبلت، قاچاق را کم کنیم. در بحث لوازم خانگی این امکان وجود ندارد، اما بانک‌ها می‌توانند ما به ازای تمام معاملات تراکنش‌های بانکی را بررسی کنند. بحث مبارزه با پولشویی باید به کمک مبارزه با قاچاق کالا و ارز بیاید و قسمت مشکوک را شناسایی کند و همچنین به دستگاه قضایی اطلاع دهد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قاچاق کالا قاچاق لوازم خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۴۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه ایثارگران اعلام وصول شد

به گزارش خبرنگار مهر، «علی کریمی فیروزجایی» عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی در جلسه نوبت عصر امروز (دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ماه) مجلس، طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه ایثارگران را اعلام وصول کرد.

کد خبر 6092210 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • دو قانون جدید FIA برای فرمول یک
  • بحران کودک‌همسری در آمریکا
  • قوانین کارگر وجود دارد اما اجرا نمی‌شود 
  • قانون‌گریزی شوراها آسیب‌های این نهاد را افزایش می‌دهد
  • توقیف ۱۳۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در شمال تهران
  • قوانین سختگیرانه اتحادیه اروپا یقه آیپد را گرفت!
  • آمریکا: ۵ واحد نظامی اسرائیل مرتکب نقض قوانین شده‌اند
  • معمای کف و سقف مجاز حجاب
  • طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه ایثارگران اعلام وصول شد
  • توقیف ۳۲ محموله قاچاق در هندیجان