Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام حمید حسن زاده روز سه‌شنبه در مراسم گرامیداشت پنجم مرداد، سالروز اقامه نخستین نماز جمعه در کشور، اظهار داشت: اسلام به سه اجتماع نماز جماعت، نماز جمعه و حج اهمیت فراوانی داده است.

 وی افزود: خداوند در قرآن کریم، نماز جمعه را از حیث توجه در کنار توحید، امامت و جهاد قرار داده است.

امام جمعه میاندوآب‌ با بیان اینکه نماز جمعه؛ یک نماز عبادی و سیاسی است، گفت: متاسفانه در سال‌های اخیر بیشتر به جنبه سیاسی و موارد مطروحه در باب موضوعات سیاسی در خطبه های نماز جمعه در رسانه ها پرداخته می شود، در حالی که نماز جمعه، جنبه عبادی نیز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت‌الاسلام حسن زاده با اشاره به اینکه نماز جمعه تجلی اسلام اجتماعی، پشتوانه استمرار حاکمیت، تقویت کننده جبهه حق و عدالت، تبلور پیوند جمهوریت و اسلامیت و سیر و سلوک به سوی خدا و معنویت در جامعه است، بیان کرد:  امام جمعه از تریبون نماز جمعه به عنوان تریبون مردم، باید مطالبات آنها را بیان کند.

وی با بیان اینکه نماز جمعه تجلی عبادت و توحید و فراتر از اشخاص است‌، اظهار کرد: نماز جمعه از ارکان اصلی نظام اسلامی و محور تبیین توحید، امامت و ولایت، معارف اسلامی و رویدادی سیاسی و اجتماعی است.

وی همچنین بر لزوم ضرورت تبیین جایگاه نماز جمعه در بین مردم و جوانان تاکید کرد.

در پایان این آیین با اهدای لوحی از امام جمعه میاندوآب‌ تقدیر به عمل آمد.

اولین جمعه مرداد ماه مصادف با سالروز برگزاری نخستین نماز جمعه تهران به فرمان حضرت امام خمینی (ره ) و به امامت مرحوم آیت الله طالقانی است که به نام روز نماز جمعه نامگذاری شده‌است.

برچسب‌ها ریاست ستاد اقامه نماز کشور بنیاد نشر آثار آیت الله طالقانی ستاد اقامه نماز کشور میاندوآب

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ستاد اقامه نماز کشور ستاد اقامه نماز کشور میاندوآب نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۶۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیگی نماینده مجلس : پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود / تا زمانی که شایعات وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت

نماینده تبریز در مجلس گفت: در جامعه این‌گونه بحث می‌شود که چون آقای صدیقی بخشی از قوه قضائیه است در مورد ایشان دست به عصا راه می‌روند، حال موضوع نیت آقای صدیقی باید در یک محکمه قانونی مورد رسیدگی قرار بگیرد و برای مردم توضیح داده شود موضوع چه بوده است.    احمد علیرضابیگی، نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی، درباره اینکه در ماجرای مطرح شده پیرامون یکی از ائمه جمعه چرا نمایندگان مجلس و یا دستگاه قضا ورود پیدا نکردند، گفت: خود آقای صدیقی با عذرخواهی که انجام دادند پذیرفتند خطایی صورت پذیرفته است که البته اگر با نگاه حقوقی به موضوع نگاه کنیم جرمی واقع شده است که عناصر سه گانه تشکیل دهنده جرم باید مورد بررسی قرار گیرد.   این نماینده مجلس در گفتگو با ایلنا ادامه داد: در بررسی یک فعلی که صورت گرفته که الان شائبه مجرمانه بودن آن وجود دارد عنصر قانونی که دخل و تصرف در اموال عمومی است که موجود است، در مورد عنصر مادی که فعل صورت گرفته است یعنی انتقال مال انجام شده است، تنها موضوعی که باید مورد بررسی قرار گیرد عنصر معنوی یا همان نیت است که آیا نیت مجرمانه وجود داشته است یا خیر که این هم توسط مرجع صالحه قضایی باید رسیدگی شود.   وی خاطرنشان کرد: در جامعه این‌گونه بحث می‌شود که چون آقای صدیقی بخشی از قوه قضائیه است در مورد ایشان دست به عصا راه می‌روند، حال موضوع نیت آقای صدیقی باید در یک محکمه قانونی مورد رسیدگی قرار بگیرد و برای مردم توضیح داده شود موضوع چه بوده است.   علیرضابیگی تاکید کرد: تنها هم این نیست موضوعات دیگری که مطرح است موضوع تزلزل اعتماد مردم را نسبت به مسئولین و به طور خاص نهاد نماز جمعه و ستاد امربه معروف و نهی از منکر فراهم کرده است که حتما در دفاع از جایگاه این نهادها باید رسیدگی دقیق صورت گیرد و به مردم پاسخ داده شود و تا زمانی که نسبت به ایشان این شایعات مترتب است نباید اصرار به تثبیت ایشان باشد و نباید اصرار بر این باشد که افراد از جایگاه‌های قانونی که دارند برای اثبات خودشان استفاده کنند.   وی ادامه داد: متاسفانه این حرکت‌ها، رفتارها و اقدامات انجام می‌گیرد و این‌ها به اعتماد مردم به طور خاص به نهاد دین (حال قوه قضائیه یک طرف) لطمات وارد می‌کند. ما به اندازه کافی تزلزل اعتماد را در جامعه داریم که این هم مزید بر علت می‌شود. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ۱۲ سوال جدی درباره پرونده کاظم صدیقی ون‌ها و زن‌ها ؛ گشت ارشاد مدیران و صدیقی/ تقصیر آقای رئیسی نیست! نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند

دیگر خبرها

  • گردهمایی ائمه جمعه استان فارس در سپیدان
  • نگذارید قصه کاظم صدیقی، استخوان لای زخم بماند /حضورش در نماز جمعه و توجیهات طلبکارانه اش، سوءتفاهم ها را افزایش داد
  • استفاده از نیروهای مردمی فرصتی طلایی/ باید از مسوولان مطالبه کنیم
  • پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود | تا شایعات هست نباید اصرار بر حضور در نماز جمعه داشت
  • زائران حج شناخت و معرفت خود را تقویت کنند
  • (تصاویر) اقامه نماز جمعه در میان ویرانه‌های مسجد غزه
  • بیگی نماینده مجلس : پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود / تا زمانی که شایعات وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت
  • فعالان ستاد اقامه نماز جمعه خاش تجلیل شدند
  • روحیه عقیدتی میان نیروهای انقلابی تقویت شود
  • اقتدار جمهوری اسلامی تکیه گاهی برای آزادی خواهان جهان است