Web Analytics Made Easy - Statcounter

 حجت‌الاسلام سید ابراهیم حسینی عصر روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگاران با اشاره به سالروز برپایی نخستین نمازجمعه ایران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با حکم امام خمینی (ره) از سوی مرحوم آیت الله سید محمود  طالقانی در پنجم مردادماه ۱۳۵۸، افزود: عشق به کار خبری برای آگاهی بخشی مردم وبه روز رساندن اطلاعات و آگاهی عمومی از هنر خبرنگاران است که بدون چشم داشتی به این رسالت خود اهمیت می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس شورای فرهنگ عمومی ابرکوه بربا تاکید بر اهمیت و جایگاه نمازجمعه در جامعه اسلامی تصریح کرد که  نمازجمعه پایگاه انقلاب وبه عنوان خواستگاه انقلاب و نشر اندیشه انقلابی و بیان ابراز مطالبات به حق و دفاع از حقوق مردم است.

حسینی ادامه داد: نماز عبادی سیاسی جمعه در استمرار بخشی به انقلاب ، دفاع از نظام ، حفظ ارزش ها و تعمیم دستاوردهای انقلاب و تبعیت از امام خمینی (ره) و منویات مقام معظم رهبری نقش موثری دارد.

وی با بیان اینکه بهادادن به نیروهای ارزشی انقلاب و جذب حداکثری مردم در نمازجمعه از جایگاه مهم آن است خاطرنشان کرد: این آیین عبادی سیاسی قلب فرهنگی هر استان ، شهرستان و منطقه است .

امام جمعه ابرکوه اضافه کرد: تریبون نمازجمعه، رسانه‌ای تاثیرگذار در عرصه‌های داخلی و خارجی برای حفظ و جهانی کردن اهداف عالیه انقلاب و صدور آن است .

حسینی با بیان اینکه نمازجمعه بر خلاف خواسته دشمن، محور وحدت ، انسجام و پشتوانه نظام و انقلاب شمرده می شود، اظهار کرد: این سنگر پایگاه ضداستعماری و ضد استکباری دارد و جایگاه رفیعی برای ترویج فرهنگ اسلام ناب محمدی (ص) است.

 نماز جمعه از دستاوردهای معنوی انقلاب است

وی با اشاره  به اینکه نماز جمعه یکی از دستاوردهای معنوی انقلاب ایران است ، تاکید کرد: نماز پرشکوه و با صلابت جمعه آثار برکت بخش و سازنده ای را در عرصه های مختلف سیاسی، فرهنگی ، اقتصادی و اجتماعی با خود دارد .

وی ادامه داد: در ۴۲ سالگی برگزاری نمازجمعه ، این آیین باشکوه عبادی سیاسی به عنوان یک شبکه نورانی در کشور و یک رسانه سیاسی ، مذهبی و با طرح مسایل مهم و کلیدی در راستای تأمین منافع ملّی و دفاع از حقوق مستمندان و مددجویان ، جبهه تقابل با نظام سلطه و استکبارجهانی عمل می کند.

وی ادامه داد: به برکت انقلاب ، رهنمودهای امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری ، ملت شجاع ایران به خود باوری  ، خود اتکایی و توانمندی و استقلال رسیدند و اوج این خود باوری ها مولود توصیه ها و خطبه‌های جمعه است .

امام جمعه ابرکوه با بیان اینکه با شیوع ویروس کرونا در اوایل اسفند ماه ۱۳۹۸ نمازجمعه را مدتی به تعطیلی کشاند، تصریح کرد: این آیین رمز مقاومت ملت ایران بود و هست و حتی در بمباران ها و موشک باران های دوران جنگ تحمیلی تعطیل نشد .

حسینی با بیان اینکه نمازجمعه این سنت دیر پای محمدی (ص) و علوی پس از قرن ها تعطیلی پس از پیروزی انقلاب مجددا به امر امام خمینی (ره) حیاتی دوباره یافت ،خاطرنشان کرد : نماز جمعه بزرگترین عنایت حق تعالی به نظام است و به عنوان دژی محکم و مستحکم در برابر تهدیدات دشمن است و همواره تبلور و تجّلی عینیت سیاست و دیانت است .

وی یادآور شد: نماز جمعه به عنوان مهمترین پایگاه عبادی سیاسی و یکی از آیین های تجلّی حضور مردم در حمایت از انقلاب ، موهبتی الهی و دستاوردی برای انقلاب و ملت ایران است .

۴۵ نفر عضو ستاد نماز جمعه ابرکوه هستند و این آیین عبادی سیاسی در شهرهای ابرکوه و مهردشت و بخش بهمن با حضور قشرهای مختلف مردم اقامه می شود.

مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری ابرکوه در ۱۴۰کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.

برچسب‌ها وحدت ملی شورای فرهنگ عمومی ستاد اقامه نماز کشور ابرکوه مشارکت های مردمی مشارکت سیاسی پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وحدت ملی شورای فرهنگ عمومی ستاد اقامه نماز کشور وحدت ملی شورای فرهنگ عمومی ستاد اقامه نماز کشور ابرکوه مشارکت های مردمی مشارکت سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۷۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام جعفر صادق(ع) ترویج‌دهنده فرهنگ اصیل شیعه بودند

ایسنا/خراسان رضوی یک کارشناس مذهبی گفت: امام جعفر صادق(ع) در تبیین مفاهیم قرآنی و دینی شیعه نقش بسزایی داشته و از زمان امامت امام جعفر صادق(ع) شاهد فرهنگ اصیل شیعه هستیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی واعظ موسوی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به شهادت امام جعفر صادق (ع)‌ اظهار کرد: یکی از تفاوت‌های امام صادق(ع) با اهل بیت(ع) و ائمه به دوران زندگی ایشان باز می گردد، دوران زندگی این حضرت مصادف با اوج نهضت عباسی و از طرفی دیگر دوران اضمحلال حکومت بنی‌امیه بود.

وی افزود: درگیری میان حکومت بنی‌امیه و بنی‌عباس باعث شد تا فرصتی برای امام به وجود بیاید و بتواند از این فرصت برای تبلیغ دین استفاده کنند؛ در واقع امام صادق(ع) در این دوران به نهضتی فرهنگی پرداختند و شاگردان زیادی را تربیت کردند و به تبلیغ و تبیین مفاهیم دینی و علمی پرداختند.

این کارشناس مذهبی در خصوص اینکه  پیروان امام جعفر صادق(ع) را شیعه جعفری می‌نامند بیان کرد: امام صادق(ع) موفق شد تا اسلام ناب بی پالایش را معرفی کند و این نوع اسلام را به شاگردان بزرگ خود همچون هشام بن الملک و امثال دیگر آموزش دهد، از آنجایی که اسلام واقعی توسط امام جعفر صادق(ع)‌ تبیین شد به پیروان شیعه اثنی عشری شیعه جعفری می‌گویند.

موسوی ادامه داد: امام جعفر صادق(ع) در تبیین مفاهیم قرآنی و دینی شیعه نفش بسزایی داشتند و امام مفاهیم دینی و علمی را به بهترین وجه برای بشریت تبیین و ترویج می‌کردند و شاهد فرهنگ اصیل شیعه از زمان امامت امام جعفر صادق(ع) به بعد هستیم.

وی گفت: اسلامی که امام جعفرصادق(ع) از نگاه تشیع به بشریت معرفی کرد هیچ نوع افراط و تفریطی نداشت، تمام خوبی‌ها در این اسلام جمع شده است و امام توانستند بسته‌ای آموزشی از نگاه خودشان را ارائه کنند.

این کارشناس مذهبی در خصوص شاگردان تربیت یافته مکتب امام جعفر صادق(ع) اظهار کرد: شاگردان امام جعفر صادق(ع) در طبقات مختلف دسته‌بندی می‌شوند. یکی از رشته‌های مختلف که ایشان شاگردان زیادی را در این حوزه تربیت کردند کلام است که به معنای دفاع از حقایق شیعه است و در چهارچوب اصول و قواعد از مبانی شیعه دفاع می‌شود.

موسوی اضافه کرد: امام صادق(ع) شاگردان مطرح و زیادی داشتند از جمله آن‌ها هشام بن الملک است که فردی خلاق و نوآور و مبتکر بود و نقل شده که در یکی‌ از مناظراتی که با یکی از مراجعین داشتند به خوبی توانستند از اعتقادات و مفاهیم شیعی دفاع کنند و زمانی که امام از این کار مطلع شدند به هشام بن الملک گفتند چطور این کار را انجام دادی و بر مخالفین ما غالب شدید در حالیکه من هنوز چیزی به شما آموزش ندادم و ایشان به امام عرض کردند که من الهامی از سخنان شما گرفتم و همان را با ابتکار وخلاقیت خود انجام دادم.

وی خاطرنشان کرد: شاگردان تربیت یافته مکتب امام صادق(ع) افرادی خلاق و نوآور هستند و با توجه به قصه و روایاتی که نقل شده، می‌توان فهمید که شاگردان ایشان از علم و خلاقیت بالایی برخوردار بودند در حالیکه امروزه نظام درسی ما از بین برنده خلاقیت و نوآوری است.

این کارشناس مذهبی با توجه به اینکه امام شاگردان زیادی داشتند و تعداد آن‌ها مشخص نیست، بیان کرد: تعداد شاگردان امام جعفر صادق(ع) بالا بوده و کسی نمی‌تواند بگوید که این تعداد را سرشماری کرده است، هدف از این صحبت این است که امام از فرصتی که در اختیار داشته به درستی استفاده کرده و شاگردان زیاد و سرشناسی تربیت کرده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیاز امروز جامعه است
  • امام جعفر صادق(ع) ترویج‌دهنده فرهنگ اصیل شیعه بودند
  • اقامه نماز عبادی سیاسی جمعه در فارس
  • مبارزه با استکبار در دنیا، صدور فرهنگ انقلاب ایران است
  • چهره واقعی آمریکای بزک کرده برای دنیا مشخص شد
  • آموزش و پرورش زیربنای پیشرفت کشور/ فرهنگ ثبت رسمی در مدارس ترویج شود
  • دشمن از فرهنگ شهادت، هراس دارد
  • دریادار سیاری: تزریق فرهنگ استکباری برای جلوگیری از پیشرفت است
  • ترویج فرهنگ ایثار وشهادت بهترین ضربه به دشمن است
  • جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت - مازندران