Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/ایلام مدیرکل مدیریت بحران استان ایلام با بیان اینکه با هدف کاهش خاموشی‌ها ساعت کاری ادارت را کاهش داده‌ایم، گفت:

 «آیت قیصربیگی»  در نشست فوق العاده ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی پاسخ به بحران استان اظهار کرد: به دستور استاندار  در جهت کاهش خاموشی‌ها و حفظ شبکه برق خانگی ساعت ادارت را در پیک مصرف کاهش داده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه خواستار تجهیز مراکز درمانی و خدماتی به ژنراتور شد و گفت: همچنین این مراکز باید مجهز به فیدر اضافی برق شوند تا در شرایط اضطراری مشکل قطعی برق نداشته باشند.

دبیر ستاد مدیریت بحران استان با اشاره به مشکلات آب شرب در برخی نقاط استان گفت: برای رفع مشکلات آب رایزنی های فراوانی ستاد مدیریت بحران استان با مرکز انجام داده و در این زمینه ۶۴ میلیارد تومان برای رفع تنش آب شهری به استان اختصاص یافته است.

وی در خصوص رفع مشکل آب عشایری و روستایی گفت: در این زمینه نیز مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان برای آبرسانی عشایری و روستاها در سطح کشور اختصاص یافته که دستگاههای اجرایی ذیربط بایست از طریق سازمان متبوع خود نسبت به جذب اعتبارات مذکور اقدام کنند.

قیصربیگی راه کوتاه مدت برون رفت از مشکلات را همکاری و همراهی بیش از پیش مردم و مسئولان در رعایت الگوی مصرف آب و برق عنوان کرد و گفت: در اینجا نیاز به یک عزم همگانی و خودجوش توسط تک تک آحاد جامعه هستیم که این مهم در کنار مدیریت صحیح منابع توسط متولیان امر می تواند راهکار موقت برون رفت از مسائل یاد شده باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی منطقه ایلام بحران استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۸۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۲ راه روستایی و یک راه فرعی در بلوچستان همچنان بسته است

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل ستاد بحران سیستان و بلوچستان از بسته بودن ۴۲ راه روستایی و یک راه فرعی قدیمی اسپکه - بمپور در جنوب این استان براثر بارندگی‌های اخیر و طغیان رودخانه‌های محلی خبر داد.

مجید محبی افزود: از مجموع ۴۲۰ راه روستایی بسته شده ناشی از سیلاب در جنوب سیستان و بلوچستان با تلاش دستگاه‌های خدمات رسان تاکنون ۳۷۸ مسیر فرعی بازگشایی شده است.

وی تاکید کرد: تمام تلاش ما بر آن است تا ارتباط در مسیرهای ارتباطی جنوب سیستان و بلوچستان به منظور انجام خدمات امدادی برقرار شود.

مدیرکل ستاد بحران سیستان و بلوچستان گفت: برآورد اولیه خسارت سیل در این استان ۱۱۰ هزار میلیارد ریال بوده و همچنان با توجه به حجم بارندگی ها در حال افزایش است.

وی تاکید کرد: بیشترین خسارت سیلاب اخیر سیستان و بلوچستان به ترتیب به راه های ارتباطی، بخش کشاورزی، شبکه برق رسانی و آب اختصاص دارد.

محبی افزود: همچنان تیم‌های ارزیاب ستاد بحران سیستان و بلوچستان با حضور در مناطق درگیر سیلاب در حال بررسی برآورد دقیق این خسارت‌ها هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر زرند کرمان بررسی می‌شود
  • هشدار استاندار قم نسبت به کم کاری برخی از مدیران
  • پساب شهری جایگزین آب مصرفی صنایع کرمانشاه شد
  • ۴۲ راه روستایی و یک راه فرعی در بلوچستان همچنان بسته است
  • مدیریت بحران شهرستان تفتان در خصوص وضعیت جوی اخطاریه صادر کرد
  • قرارگاه مردم نهاد در سازمان مدیریت بحران کشور تشکیل شده است
  • ضرورت تقویت ماشین‌آلات و تجهیزات اطفای حریق در ایلام
  • با کاهش ساعات اداری حقوق افراد کاهش خواهد یافت؟
  • آماده‌باش دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی برای خدمات‌رسانی به مردم
  • با کاهش ساعات اداری حقوق افراد کاهش نخواهد داشت/ ساعات و روزهای کاری ما نسبت به برخی از کشورها بیشتر است