Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، محمدعلی طالبی استاندار یزد در جلسه زیست بوم نوآوری و اکوسیستم استارتاپی یزد گفت: پیش از قبول مسئولیت به عنوان استاندار یزد، مطالعه‌ای بر روی مباحث توسعه‌ای استان و اولویت‌هایی که باید به عنوان استاندار آن‌ها را دنبال کنم، انجام دادم که این مطالعه منتج به انتخاب  اقتصاد دانش بنیان به عنوان یکی از اولویت‌های توسعه‌ای استان شد و این رویکرد را در جلسات هیئت دولت، معارفه و دیگر نشست‌ها ارائه دادم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او تصریح کرد: استان یزد اولین استان کشور پس از تهران است که راه اندازی کارخانه نوآوری و پهنه علم و فناوری را شروع و در بسیاری از شاخص‌ها جایگاه برتر کشوری را کسب کرد.

او یزد را اولین استان کشور در تصویب سند نظام نوآوری اعلام کرد و افزود: در حال حاضر یزد، استان پیشتاز کشور در اقتصاد دانش بنیان است و این چشم اندازی که به یزد به عنوان الگوی اقتصاد دانش بنیان کشور داشتیم، به صورت جدی مطرح است و می‌توانیم به آن افتخار کنیم.

طالبی توسعه تک بعدی استان و آسیب‌ها و آثار زیان بار ناشی از آن بر روی محیط زیست و منابع آب استان و نیز برآورده نکردن نیاز بازار اشتغال برای فارغ التحصیلان دانشگاهی استان را از ضرورت‌های انتخاب اقتصاد دانش بنیان به عنوان یک راهبرد جدی در استان دانست.

استاندار یزد با بیان اینکه توانمندی‌های بسیار بالای استان یزد در حوزه اقتصاد دانش بنیان، قابلیت معرفی یزد به عنوان الگوی اقتصاد دانش بنیان کشور را دارد، افزود: برخورداری از شاخص‌های متعدد در حوزه توسعه یافتگی و رتبه علمی یزد، ویژگی‌های فرهنگی و دانشگاهی بودن این استان از جمله امتیازاتی بود که ما را بر آن داشت تا یزد را به عنوان پایلوت اقتصاد دانش بنیان کشور مطرح کنیم.

او وجود نیروی انسانی قوی در بخش مدیریتی استان را از دیگر انگیزه‌های پیگیری مباحث مربوط به توسعه اقتصاد دانش بنیان دانست و ادامه داد: تعامل و هماهنگی بسیار خوبی در این بخش حاکم بوده و وجود این افراد، ما را به این موضوع رساند که می‌توان این الگو را در استان پیش ببرند.

طالبی حاکمیت گفتمان اقتصاد دانش بنیان و زیست بوم فناوری را از بزرگترین کار‌های انجام شده در این مینه دانست و گفت: در سال‌های گذشته مقدمات بسیار خوبی برای شکل گیری اقدامات و فعالیت‌ها در این حوزه انجام شده بود، اما در طول دو سه سال اخیر موضوع اقتصاد دانش بنیان به عنوان یک راهبرد مورد وفاق همه بخش‌ها و راهبردی که در سند آمایش و برنامه توسعه استان منعکس شده، به آن پرداخته شد و اقدامات و فعالیت‌های خوبی در این زمینه صورت گرفت.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانش بنیان علم و فناوری اقتصاد مقاومتی اقتصاد دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۹۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، دکتر محمدصادق خیاطیان در بازدید از ۵ شرکت دانش‌بنیان مستقر در شهرک صنعتی هشتگرد با اشاره به فعالیت بیش از ۲۵۰ واحد صنعتی در شهرک صنعتی هشتگرد، گفت: این مجموعه، فرصت مناسبی برای رشد و شکوفایی واحدهای صنعتی و شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد کرده است و در حال حاضر بیش از ۱۲ هزار نفر در شرکت‌های مستقر در شهرک مشغول فعالیت هستند.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: درحال حاضر ۲۰ شرکت دانش‌بنیان در شهرک صنعتی هشتگرد مشغول فعالیت هستند که دستاوردهای بسیار قابل‌توجهی دارند. به عنوان مثال، شرکت‌های دانش‌بنیان این شهرک در راه‌اندازی تصفیه‌خانه شهرک صنعتی هشتگرد که از مطالبات جدی واحدهای صنعتی بوده است، مشارکت داشته‌اند.

وی تصریح کرد: یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان که در حوزه طراحی و تولید انواع کنتورهای دیجیتال پیشرفته برق فعالیت می‌کند، علاوه بر ایفای نقش در زمینه هوشمندسازی و بهینه‌سازی مصرف برق، ۱۱۰۰ فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد کرده و توان تولید ۶ میلیون کنتور در سال را دارد و محصولات تولیدی خود را به کشورهای مختلفی صادر کرده است.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: همچنین شرکت دانش‌بنیان دیگر نیز با طراحی و نصب سیستم کنترل مهار شن روی ۳۵ حلقه چاه نفت در جنوب کشور (طی سال‌های ۲۰۱۶-۲۰۲۴) باعث شده است که بیش از ۷۲ هزار بشکه در روز به ظرفیت تولید نفت کشور اضافه شود که ارزش‌افزوده بسیار بالایی برای کشور به همراه داشته است.

به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، خیاطیان تأکید کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان نقش بسیار مهمی در حوزه اشتغال‌زایی و رفع نیازهای اساسی کشور ایفا می‌کنند و صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»، برنامه‌های متعددی را برای تبدیل شرکت‌های نوپا به شرکت‌‎های نوآور و فناور تدارک دیده است که بزودی اعلام خواهد شد.

کد خبر 6091297 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • بازدید رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از دانش‌بنیان‌های شهرک صنعتی هشتگرد
  • توسعه استان اصفهان با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و گردشگری
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان