Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس علوم قرآنی گفت: اهمیت ولایت را حتی می‌توان در وصیت نامه شهدا نیز به خوبی دید، سپهبد شهید قاسم سلیمانی در سخنرانی‌های خود به خوبی به خط ولایت و اهمیت امامت اشاره کرده است.

احمدرضا حاجتی در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان پیرامون دهه امامت و ولایت گفت: ماه ذی‌الحجه ماهی با مناسبت‌های ارزشمند است ماهی که ولادت «امام هادی (ع)»، عید غدیر خم در آن قرار گرفته است و از عید قربان تا عید غدیر خم را با عنوان دهه امامت و ولایت نامگذاری کرده‌اند تا زمانی برای تدبر همه افراد جامعه بر اهمیت ولایت و امامت باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

***اهمیت امامت و ولایت

وی اهمیت ولایت و امامت را مورد بررسی قرار داد و بیان کرد: «ائمه معصومین (ع)» برای هدایت جامعه از سوی خدا مکلف شدند و برای این امر تلاش فراوان کردند تا جایی که به شهادت رسیدند، در حدیثی از «امام هادی (ع)» پیرامون ولایت آمده است: ایشان در پاسخ به مردمی که ابراز نارضایتی از فاصله زمانی و مکانی جهت ارتباط با این امام بزرگوار داشتند، می‌فرمایند: ««ائمه معصومین(ع)» برای هدایت جامعه مبعوث شدند لذا هرگاه شما مردم نیازمند امام خود هستید کافی است تا ما را صدا کنید»، این مهم نشان می‌دهد که اهمیت امامت و ولایت تا چقدر مهم بوده و «ائمه معصومین (ع)» برای انجام رسالت مهم خود تا چه حد تلاش داشته اند.

بیشتر بخوانید: برای مطالعه مطالب و گفت‌وگوهای مذهبی اینجا کلیک کنید

حاجتی با اشاره به اهمیت و فضایل نهفته در عید غدیر خم ابراز کرد: «پیامبراکرم (ص)» بعد از ۲۳ سال تلاش مداوم و برخورد با  بسیاری از چالش‌ها و مشکلات، خداوند به واسطه وحی خود به ایشان اعلام کردند زمانی وظیفه و رسالت تو تکمیل می‌شود که «امیرالمومنین (ع)» را به عنوان جانشین خود معرفی کنی این مهم در آیات و روایات متعدد شیعه و سنی به وضوح بیان شده و قابل مشاهده است.

***غدیر خم

وی به رسالت و امامت به عنوان پایگاهی مهم در جامعه اشاره و ابراز کرد: خداوند به «پیامبر اکرم (ص)» پیرامون ولایت «امیرالمومنین (ع)» تاکید کرد، این امر بیانگر اهمیت ولایت و امامت در جامعه است، در آیه ۳ سوره مائده بیان شده است: «اَلْیوْمَ أَکمَلْتُ لَکمْ دینَکمْ وَ أَتْمَمْتُ عَلَیکُمْ نِعْمَتی وَ رَضیتُ لَکُمُ الْإِسْلامَ دیناً، امروز دین شما را برایتان کامل و نعمت خود را بر شما تمام گردانیدم، و اسلام را برای شما به عنوان آیینی برگزیدم.»

این کارشناس علوم قرآنی به معرفی «امیرالمومنین (ع)» به عنوان جانشین توسط «پیامبر اکرم (ص)» اشاره و اظهار کرد: پیش از اینکه «پیامبر اکرم (ص)»، «امیرالمومنین (ع)» را در منطقه غدیر خم به جامعه مسلمانان معرفی کند تلاش کردند تا شرایطی فراهم کنند تا در زمان حج و در مکه این مهم را به انجام برسانند، اما جریان نفاق و حضور برخی از افراد که علاقه‌ای به معرفی، ولی خدا نداشتند این شرایط را بر هم زد، آنان با برهم زدن فضای تشکیل شده اجازه اجرای این ماموریت الهی مهم را به «پیامبر اکرم (ص)» ندادند لذا خداوند به «پیامبراکرم (ص)» ابلاغ کرد تا این مهم را در منطقه غدیر خم به اجرا برساند.

*** معرفی «امیرالمومنین (ع)» به عنوان ولی «پیامبراکرم (ص)»

وی در همین راستا تصریح کرد: خداوند به «پیامبراکرم (ص)» تاکید کردند که با معرفی «امیرالمومنین (ع)» دین مبین اسلام را از خطراتی که ممکن بود آن را تهدید کند دور کرده و به عبارت دیگر «پیامبر اکرم (ص)» با معرفی «امیرالمومنین (ع)» به معرفی خط ولایت پرداختند، این مهم جایگاه ولایت و امامت را برای جامعه انسانی به خوبی معرفی کرده، زیرا وجود ولایت و امامت است که رشد و تعالی جامعه را به دنبال خواهد داشت.

حاجتی به اهمیت ولایت و امامت اشاره و اظهار کرد: ولایت و امامت در حقیقت خط تعالی جامعه انسانی را ترسیم و جامعه را در مسیر آن قرار می‌دهد این نکته ارزشمند و مهم است و همه اندیشمندان دنیا به آن ایمان آورده اند، اهمیت ولایت را حتی می‌توان در وصیت نامه شهدا نیز به خوبی دید، شهید سپهبد قاسم سلیمانی در سخنرانی‌های خود به خوبی به خط ولایت و اهمیت امامت اشاره کرده است.

***مسیر درست انسانیت

این کارشناس علوم قرآنی تاکید کرد: جامعه جهانی امروز نیازمند یک، ولی و یک امام برای حرکت در مسیر درست انسانیت است لذا وظیفه منتظران است تا شرایط را برای ظهور حضرت «ولی‌عصر (عج)» فراهم کنند کسی که سعادت جامعه بشری را با خود به همراه خواهد آورد.

وی پیرامون اهمیت دهه ولایت و امامت ابراز کرد: دهه ولایت و امامت در زمانی مناسب برای توجه به اهمیت ولایت و امامت است از سوی دیگر همانطور که در روایات متعدد باین شده ما ۵ اصل اساسی در اسلام داریم، توحید، نبوت، معاد، عدل و امامت که امامت و ولایت مهمترین آنان محسوب می‌شود، مهمترین مقوله در اصول اسلام ولایت است که مهمترین عنصر اصلی جامعه اسلامی محسوب می‌شود، زیرا این ولایت است که می‌تواند با بصیرت و تفکر و اندیشه راه را برای سایر عناصر باز کند و در کنار آن عبادت، زکات و اصل مهم عدالت را به اجرا برساند تا جامعه انسانی به تعالی حقیقی دست یابد.

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار مذهبی دهه امامت و ولایت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار مذهبی دهه امامت و ولایت اهمیت ولایت و امامت امامت و ولایت اهمیت امامت پیامبر اکرم غدیر خم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۹۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوشش ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ سیدجواد جعفری، مدیرعامل مؤسسه امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی در نشست منطقه‌ای برنامه‌ریزی چهارمین دوره جشنواره علمی فرهنگی و هنری امامت و مهدویت در مشهد با تأکید بر نگاه آسمانی به این جشنواره اظهار کرد: کاری که برای اهل‌بیت انجام می‌گیرد باید نگاه آسمانی داشته باشد. تقوا زمینه گشایش، بالندگی و رشد است؛ بنابراین نمی‌شود گفت به دلیل اینکه پول و امکانات نداریم کار فرهنگی انجام ندهیم. اگر کار برای خدا و اهل‌بیت باشد گشایش‌ها و برکات حاصل خواهد شد.

وی افزود: ماه‌های مبارک رجب و شعبان ذاتاً ماه‌های با برکتی بوده به فرمایش مقام معظم رهبری ماه‌های رجب و شعبان بهار معنویت است. صرف‌نظر از عظمت این ماه‌ها، میلاد برگزیدگان الهی نیز در این ماه‌ها قرار گرفته؛ بنابراین ماه رجب و شعبان برای برگزاری جشنواره امامت و مهدویت به‌صورت هوشمندانه انتخاب شده است.

مدیرعامل مؤسسه امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی گفت: میلاد امام زمان چهار پیام دارد. نخست اینکه امام زمان داعیه بوده؛ یعنی دعوت‌کننده به خدا، دوم توجه به امام زمان ایجاد امید به آینده است یعنی باور داشته باشیم که این خورشید روزی طلوع خواهد کرد، سوم باید بدانیم که منتظر و مترصد هستیم و انتظار یعنی حرکت نه سکون و ایستایی و چهارم اینکه این انتظار به عمل ما بستگی دارد.

جعفری عنوان کرد: تاکنون سه دوره از جشنواره امامت و مهدویت به دست با کفایت استادان و کارکنان برگزار شده و در آستانه ورود به چهارمین دوره قرار داریم؛ بنابراین آنچه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در چهارمین دوره این جشنواره از ما انتظار دارد اولاً جامعه هدف این دوره از جشنواره با ۱۵۰ هزار نفر تحت پوشش قرار گرفته و دوم شعار امسال زیارت جامعه کبیره باشد یعنی همه فعالیت‌های جشنواره حول محور و مفاهیم زیارت جامعه کبیره قرار گیرد.

وی تأکید کرد: امسال در کنار شورای سیاست‌گذاری جشنواره‌ها، کمیته‌های تخصصی با حضور علمای حوزه علمیه و استادان گروه معارف تشکیل شود تا مفاهیم زیارت جامعه کبیره را بازآفرینی کنند و به دست شعرا و گروه‌های سرود بسپارند. همچنین از شعرا بخواهیم درباره زیارت جامعه کبیره شعر تولید کرده تا این اشعار تبدیل به نجوای مردم بشود.

جشنواره امامت و مهدویت، شاه‌بیت فعالیت‌های هدفمند فرهنگی دانشگاه آزاد

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی نیز با بیان اینکه سه دوره از جشنواره امامت و مهدویت بر اساس سند تحول و توسعه دانشگاه آزاد با موفقیت پشت سر گذاشته شد،‌ گفت: دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دو اتفاق را به‌عنوان شاه‌بیت فعالیت‌های هدفمند فرهنگی دانشگاه آزاد به‌خوبی تبیین کرده‌اند. جریان امامت و مهدویت و مسئله تقریب مذاهب.

احمد ناطق گلستان بیان کرد: جشنواره امامت و مهدویت همه ساله از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان در اتمسفر فضای فرهنگی در کل کشور توسط دانشگاه آزاد اجرا می‌شود که این کار ویژه و نو در کشور بوده و مورد تحسین داخل و خارج کشور قرار گرفته، پس معلوم می‌شود خلأ جدی در این حوزه داشتیم. در آسیب‌شناسی تربیتی تشیع، رویکرد شادی و سرور اهل‌بیت نگاهی بوده که دانشگاه آزاد در این زمینه داشته است.

وی اضافه کرد: از سوی دیگر تقریب مذاهب را داریم که یکی از حوزه‌های جدی در دانشگاه آزاد بوده که توسط قریب به ۳۰ دفتر تقریب مذاهب در کشور با نگاه تقریبی و وحدتی صورت می‌گیرد و به فرمایش دکتر طهرانچی این دو اتفاق در کنار هم جریان اسلام را به معنای واقعی نشان می‌دهند و یک اتفاق میمون و مبارک است.

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی مطرح کرد: به جشنواره امامت و مهدویت به‌عنوان کار فرهنگی فاخر نگاه کنیم و به آن ملزم باشیم. برکتی که انجام این برنامه‌های فاخر فرهنگی به همراه دارد می‌تواند چشمه‌های ویژه‌ای را برای دانشگاه در زمینه‌های اقتصادی باز کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی ادوبی ویدیو‌های تار را ۸ برابر واضح‌تر می‌کند
  • پوشش ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت
  • آثار شهید مطهری باید به نسل جوان جامعه معرفی شود
  • انتخاب سرمربی تیم ملی بسکتبال از میان ۲ گزینه اروپایی و ۲ مربی داخلی
  • تشکل جامعه اسلامی در حوزه سیاست‌گذاری دانشگاه اثرگذار بوده است
  • رئیس جمهور: آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است
  • مبارزه با فساد و تأمین امنیت روانی جامعه اولویت دستگاه عدلیه است
  • تأمین امنیت روانی جامعه در اولویت دستگاه عدلیه است
  • نیازمند تحول در نگرش عمومی جامعه در حوزه وقف هستیم
  • نشست هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی دانشگاه پیام نور خوزستان